NOTD: Pink holo

Fiindcă v-ați arătat interesate să vedeți mai multe imagini cu manichiura la care v-am arătat un preview în postarea de duminică, m-am pus pe făcut poze și azi am decis să o și public, ca să încheiem luna asta într-un ton optimist, fiindcă mie asta-mi inspiră oja vedetă a acestei manichiuri! V-am mai zis că nu am niciodată inspirație pentru titlurile manichiurilor, așa că am denumit postarea după această ojă, o idee mai originală n-am avut. :)) 


Am folosit la realizarea modelului următoarele:

Avon Gel finish iceberg white, Milani 3D Holographic #513


Ca model pe cele două unghii accent am ales să desenez niște crenguțe cu floricele de cireș (da, asta s-au vrut a fi), dar pentru că n-am avut răbdare să pictez prea mult la model, am făcut doar un fel de bulinuțe în loc de flori - în poze, așa de aproape, nu seamănă cu niște flori, dar modelul per total aduce în realitate mult mai bine cu efectul dorit de mine. Desenul a fost realizat cu vopselele acrilice Lidan! Poate cu altă ocazie o să fac un desen similar mai detaliat, mai realist, dar momentan m-am bucurat purtând acest model!

În completarea modelului desenat am venit cu superba ojă holografică, de la care a pornit de fapt ideea acestei manichiuri. Această ojă holo Milani este ceva mai slăbuț pigmentată față de cea verde pe care v-am arătat-o în urmă cu câteva săptămâni și totuși sunt foarte încântată că am achiziționat-o, arată atât de frumos pe unghii! Au fost necesare trei straturi în cazul acesteia, pentru a deveni perfect opacă, dar dat fiind faptul că se usucă foarte repede nu mi se pare un mare inconvenient.



Vă place manichiura de azi? Vi se pare că aduce măcar puțin a primăvară? Ați purta-o?

26 de comentarii

  1. Frumoasa manichiura .
    Oja Milani este superba !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ma bucur ca ai realizat postarea! ♥
    O combinatia mai reusita nu cred ca ar fi existat pentru aceasta manichiura. Se completeaza perfect crengutele cu flori de cires si rozul holografic.
    Pacat ca nu sunt disponibile pe site-ul cosmeticaverde.ro ojele Milani.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu m-am bucurat mult că ați vrut toate să vedeți mai bine manichiura. :D
      Draga mea, ești o drăguță! Mă bucur mult că îți place combinația făcută... și mie mi s-a părut de efect. Așa e, chiar aș mai vrea și eu încă câteva nuanțe. :( De fapt... pe toate. :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Perfecta! <3 Se asorteaza cu fundalul. <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos. Hehe, chiar nu m-am gândit la asta. :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Suuuuper! Ma bucur ca ai fost asa receptiva la a posta manichiura! Mi-am luat si eu zilele trecute cateva chestii pentru a realiza modele pe unghii...sa vedem ce iese! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Cum să nu fiu? Chiar m-am bucurat eu că ați răspuns toate pozitiv. :D
      Abia aștept să văd ce vei realiza cu noile „jucării”, neapărat să ne arăți și nouă!
      Pupici

      Ștergere
  5. ce frumoase sunt ojele, iar modelul e absolut superb!! <3
    chiar cautam un alb bun, al meu e pe terminate. acum datorita tie adaug la comanda albul asta de la avon, pare super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc mult!
      Chiar e super, e albul perfect pe care-l căutam și eu de atâta timp! :)) E puțin mai grosuță, dar acoperă foarte bine dintr-un singur strat (atât am aplicat eu aici) și se usucă destul de repede.

      Ștergere
  6. Superba manichiura ta,inca odata.....imi pare rau ca nu am luat si roz....doar pt ca aveam una de la Mada(de pe blog sale) :))))).Pup,poate atunci cand deschid magazinul in Mega Mall,mai gasim.Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Oana! Și mie-mi pare rău că nu l-ai luat, îmi pare rău și pentru mine că n-am luat toate culorile pe care le aveam. :)) E super dacă deschid magazin și aduc ojele astea, abia aștept! :D
      Pupicei!

      Ștergere
  7. Manichiura superba!
    As purta-o o saptamana intreaga !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea!
      Eu nu am ajuns s-o port chiar o săptămână, dar asta pentru că am accidentat-o, nu că n-aș fi vrut. :D
      Pupici

      Ștergere
  8. E minunata manichiura, iar unghiutele tale lungi sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata impecabil manichira ta si imi place mut. Ai unghiile atat de lungi incat cred ca este destul de greu sa te descurci cu ele!

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur că îți place! Multă lume crede asta, dar nu, mă descurc foarte ușor cu ele, totul ține de obișnuință! Și spăl vase, fac curat, tastez mult, etc. :D

      Ștergere
  10. Ti-am mai spus, de fiecare data cand iti vad o manichiuri zic gata, asta e clar preferata mea! Asta pana la urmatoarea care vine si o detroneaza pe cea de dinainte. :)) E su-per-ba!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ești o drăguță! Mă bucur că reușesc să fac asta în continuare, deși mie mi s-a părut că în ultima vreme am făcut numai manichiuri simplue, pe fugă.
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  11. Sa mai faci astfel de manichiuri pictate pentru ca arata absolut divin. Imi place enorm de mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, mă bucur mult că îți place! Mi-am tot zis că o să fac mai des manichiuri cu pictură, dar lipsa de timp mă face dese ori să apelez la alte tehnici mai rapide. :D
      Te pup!

      Ștergere
  12. Superba manichiura! <3 Si superbe si ojele folosite! Trebuie neaparat sa-mi cumpar si eu o oja holo, le tot vad la voi, dar nu stiu cum se face ca tot nu apuc sa-mi cumpar una.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Chiar e superbă oja asta holo, sper să apară și în magazine! Și merită să adaugi câteva holografice la colecție, sunt atât de frumoase... mai ales vara! :D
      Pupici

      Ștergere
  13. Superba manichiura ta "flori de cires". xoxo

    RăspundețiȘtergere