Noutăți Yves Rocher - Plaisirs Nature

Gama Plaisirs Nature de la Yves Rocher a fost relansată în urmă cu câteva săptămâni, iar cum mie mi-au plăcut mult produsele din gama asta și în formula veche abia așteptam să le descopăr pe cele noi. După ce am tot folosit în ultima vreme câteva dintre ele pot afirma fără să stau prea mult pe gânduri că noile produse îmi plac și mai mult - ambalajele sunt și mai prietenoase (pentru mediu - conțin plastic reciclat, dar și pentru noi ca utilitate), aromele sunt parcă mai intense și mai persistente, formulele mai reușite și gama de produse e mult mai variată, atât ca arome cât și ca tipuri de produse disponibile.


Nu o să insist foarte mult pe a povesti despre aromele produselor, toate sunt interesante și autentice, iar mai departe totul ține de gusturile fiecăreia. Mie în afară de gama cu lavandă care nu mă încântă doar pentru că nu-mi place mirosul lavandei în cosmetice (dar cui îi place lavanda o să adore gama asta, miroase autentic), în rest mi-au plăcut toate aromele la nebunie. Preferata mea rămâne însă gama cu cocos (mi se pare mirosul la fel ca înainte, spre bucuria mea), ador aroma asta și trebuie neapărat să-mi iau mai multe produse din gamă. Mai departe nu mai pot face vreun clasament, mi-au plăcut toate cam în aceeași măsură.

Vreau în schimb să vă povestesc puțin despre cum mi s-au părut produsele ca formule și efecte, le-am tot folosit în ultima perioadă și nu doar pentru a-mi forma o impresie despre ele, ci pentru că mi-au plăcut și m-au atras să le tot folosesc.


Dintre toate cremele de corp am încercat doar varianta cu vanilie, pe cea cu lavandă n-am început-o, dar nu cred să existe diferențe între game ca proprietăți ale produselor (cel puțin, nu prea mari) și-mi place la nebunie, mi se pare foarte reușită formula - are o consistență densă, aproape ca de unt și oferă o hidratare foarte bună, fără să lase pielea grasă/uleioasă, se absoarbe relativ rapid (recomand să fie masat produsul puțin între palme înainte de a aplica pe corp, în felul ăsta se întinde mai plăcut) și lasă pielea intens parfumată și persistă, persistă, persistă! Nu exagerez, miroase puternic pentru muuult timp, cel puțin varianta asta cu vanilie.

Cu prima ocazie în care o să plasez o comandă o să-mi iau sigur și alte creme de corp din gamă, varianta cu zmeură și mentă e pe listă, dar evident că și cea cu cocos. Asta așa, de început! Sunt produsele pe care le recomand în cel mai special mod, chiar trebuie să încercați o cremă din gama asta!


Exfoliații pentru corp sunt foarte interesanți, au o consistență foarte densă toți și doar diferă puțin granulația de la o aromă la alta, dar ambii pe care-i am oferă o exfoliere blândă și hidratează ușor pielea - pentru cineva cu piele normală nici nu mai e neapărat necesară aplicarea unui alt produs hidratant după folosirea lor. Însă eu i-aș recomanda în special pentru cineva cu o piele uscată și/sau mai sensibilă, tocmai pentru că sunt atât de delicați - eu pe corp folosesc de regulă exfolianți ceva mai duri, însă nu și pe gât și decolteu, dar pe ei chiar îi prefer în special pe zona asta mai sensibilă.

Aromele sunt de asemenea persistente, evident că nu chiar la fel de mult ca cele ale cremelor, dar câteva ore persistă pe piele. Eu zic că au făcut o treabă foarte bună și cu exfolianții și sunt de pus pe wishlist de asemenea.


La gelurile de duș mi-a plăcut că există variante atât de 400 ml, cât și de 200 ml, iar unele dintre ele sunt geluri de duș cu textură obișnuită, altele au o consistență ușor cremoasă - nu chiar la fel de cremoasă ca cele din gama Jardins du Monde (nu cred că mai e prea multă lume care să nu fi încercat măcar varianta cu cafea, deci știți despre ce vorbesc cele mai multe dintre voi, sunt sigură), dar tot e foarte plăcută textura cremoasă și a acestora. Nu sunt multe de spus despre niște geluri de duș - fac spumă, nu usucă pielea și o parfumează plăcut. Pe scurt, sunt foarte faini și eu sigur îmi mai iau și din alte arome, cel cu zmeură și mentă sună foarte bine pentru vară.

Săpunul exfoliant mi se pare interesant ca idee, dar am decis să nu-l încep și să-l păstrez pentru a-l oferi - stați cu ochii pe pagina mea de facebook dacă sunteți interesate de gama asta! 


În noua gamă Plaisirs Nature mai sunt și uleiuri de duș, geluri de duș gomante, cuburi efervescente pentru baie, lapte de corp și chiar apă de toaletă. O să încerc cu siguranță câte ceva și dintre acestea, deocamdată concluzia e că noile produse merită încercate, la capitolul arome aveți de unde alege oricât de pretențioase sunteți, iar produsele sunt foarte reușite!

Pentru gelurile de duș și gama Plaisirs Nature există chiar acum o promoție interesantă aici, iar multe dintre celelalte produse le găsiți în magazinul lor online aici (dar nu toate, răscoliți bine site-ul, din păcate nu le-am găsit puse după gamă toate într-un loc). Ce cadouri se oferă în prezent la o comandă pe site puteți vedea aici.

Cum vi se pare noua gamă? Le-ați încercat sau măcar mirosit în magazine? Ce v-ar atrage în mod special? 

14 comentarii

  1. Si eu sunt tare incantata de noutati, imi plac toate cele incercate! Dupa ce le termin mi-as dori cate ceva si din gama cu busuioc dar si gelul de dus din cea cu cedru+lamaie si sigur nu ma rezum la ele :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult, Georgia, că-ți plac și ție! Eu o să iau sigur din toate gamele câte ceva, pe viitor, le iau pe rând. :D
      Te pup!

      Ștergere
  2. Foarte faina noua gama, am inceput cu un gel de dus si lotiunea de corp cu floare de portocal si migdale dupa care "am atacat" crema de corp cu vanilie bourbon, pus si simplu nu m-am abtinut si bine am facut. :) Dupa ce le termin ma voi indrepta catre gama cu masline si petit grain sau..mai vad eu pana atunci. :)
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că-ți plac produsele din noua gamă! Mi-a plăcut și mie aroma produselor cu floare de porocal, cred că o să iau și din varianta asta ceva, că merge numai bine pentru vară.
      Te pup!

      Ștergere
  3. Ma declar tentata de creme si exfoliante. Oh... Mda, e greu! ;))
    Sa te bucuri de ele si sa le folosesti cu placere!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă te tentează, pentru că merită puse pe wishlist!
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  4. Imi place la nebunie noua gama si abia astept sa le incerc pe toate(in afara de varianta cu lavanda).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Să înțeleg că nu sunt singura căreia nu-i place mirosul lavandei... :D

      Ștergere
  5. Din aceasta gama mi-am cumparat toate gelurile de dus dar acum ma tenteaza foarte mult exfoliantul cu lamaie. Vai...si mi-am promis ca ma abtin :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate? Înseamnă că nu te-ai jucat! :)) Merită să încerci și un exfoliant!
      Te pup!

      Ștergere
  6. Mi-am luat si eu 3 arome de gel de dus, dar astept putina caldura sa le pot incerca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu cum puteți voi să rezistați cu produsele ținute neîncepute. :)) Eu desfac tot, oricât de multe sunt...

      Ștergere