Week in photos #128

Am tot făcut câte o pauză de la retrospectiva săptămânală în ultima vreme, dar gata, încerc să reiau obiceiul ăsta și să mă țin de el, iar pe viitor sper să și public postarea la timp, lunea, însă ieri chiar n-am avut deloc timp. Mi-am pus în minte un anumit „obiectiv” și-n privința altor tipuri de postări de pe blog, care dacă-mi reușește în fiecare săptămână înseamnă că o să găsiți mult mai des articole pe aici, iar într-un final poate o să ajung și „la zi” cu toate subiectele. Dar să vă arăt ce lucruri am mai surprins în imagini săptămâna trecută, că am avut destule din care să selectez, iar de data asta am să vă arăt și niște cumpărături, nu doar locuri pe unde m-am plimbat, că tot n-am mai făcut-o de mult.


Pe Str. Arthur Verona avem picturi proaspete și vesel colorate, rezultatul fiind din urma evenimentului Bucharest Street Delivery. Am făcut special un ocol în direcția aia pentru a le vedea, câteva sunt tare frumoase, deși în cazul altora le preferam pe cele de dinainte. Oricum, nu ratați o plimbare pe acolo dacă aveți drum.


Tot colorat e și localul Lugo & lounge, la fel ca muuulte altele din oraș. Nu e chiar preferatul meu, n-am fost de prea multe ori acolo, dar trec atât de des pe lângă el încât am zis să-l trag și într-o poză, e oricum simpatic.


Vișineee... Fiind culese de mine, din pomul în care mă cățăram când eram copil, parcă au avut un gust și mai bun! Iar dacă tot le-am prins în poză, trebuie să vă spun că sandalele pe care le aveam în picioare sunt absolut fenomenale, nu doar ca model, dar sunt incredibil de comode - ușoare, cu talpă bună de mers și pe pietre, stau bine pe picioare și, cel mai important, nu m-au bătut, frecat sau măcar strâns pe undeva, chestie care se întâmplă foaaarte rar, am o mare problemă cu asta. Le puteți vedea mai bine aici, de unde le-am și achiziționat (mai au și pe alb și negru, iar mie mi s-a potrivit mărimea corectă). Atât de mult îmi plac încât îmi vine să le iau și pe negru.


Mi-au sosit câteva comenzi săptămâna trecută, printre care Beauty Kit-ul Marie Claire. Nu mi s-a părut extraordinar conținutul, se putea mult mai bine, dar l-am luat mai mult pentru crema mini cu SPF 50+ Avene, cea pentru copii, dar mi-au făcut cu ochiul și miniaturile, pentru care mă tem că există riscul să dezvolt o obsesie, dacă n-oi fi făcut-o deja. Dar hei, le folosesc, sunt minunate pentru călătorii, nu stau de colecție!


O altă comandă sosită a fost de la Emag, de unde am luat mai multe chestii, dar am strecurat și două produse Maybelline pe care le-am mai avut și le-am vrut iar - fondul de ten l-am avut acum vreo 10 ani, mi-a plăcut și eram curioasă cum o să mi se pară acum (a fost de bine la prima probă), iar concealerul tocmai ce-l aveam pe terminate și nu puteam să-l ratez. De aici am luat fondul de ten și de aici concealerul, ambele la prețuri foarte bune. Sfat: dacă vreți să beneficiați de transport gratuit indiferent de valoare aruncați un ochi pe la chestii mărunte și ieftine la care se oferă transport gratuit, eu am avut acum datorită unui deodorant de 4 lei, iar altă dată datorită unei cărți ieftine. Asta dacă nu vreți să vă deplasați la un punct de ridicare din oraș.


Sâmbătă am fost la o aniversare și am făcut cu ocazia asta și o plimbare prin Herăstrău, deși vremea a fost tare sucită. Ba soare și cald, ba ploaie, frig și un vânt de părea că vine uraganul. Evident că subsemnata avea ținută de 30+ grade.


Duminică a fost toamnă în toată regula, ceea ce mi-a stricat planurile, dar am profitat de timpul multicel petrecut în casă pentru relaxare totală - citit mult, văzut un film, lenevit. Preferam mai multă plimbare, dar merge și așa! Măcar pe începutul ăsta de săptămână s-a simțit din nou că e vară, să sperăm că și ține.

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? Cum vă înțelegeți cu vremea asta capricioasă?

10 comentarii

  1. Vremea a fost un pic ciudata in weekend, iar de luni a dat soarele.adica exact cand m.am dus eu la munca...am avut o saptamana plina, dar nu ma plang, mi.a placut.astept luna iulie, acolo se anunta distractia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost ciudată rău vremea aproape tot anul ăsta, a dat-o de atâtea ori dintr-o extremă într-alta de m-a zăpăcit de tot. Acum măcar e constantă canicula. :)) Să înțeleg că e în plan vreo vacanță pe iulie? La mine cred că o să fie numai cu vacanțe/escapade sponane vara asta. :D

      Ștergere
  2. ce frumoasa este pictura, mi-ar placea ca in loc de locuri murdare sau mazgalite sa vezi asemenea imagini, saptamana frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, mi-ar plăcea și mie asta! O duminică frumoasă și o nouă săptămână cât mai bună să ai!

      Ștergere
  3. am si eu niste sandalute similare si, tot asa, sunt extrem de comode. am fost foarte incantata sa descopar asta, pe mine ma roade cam orice.


    e superb trandafirul ala :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate că și modelul în sine e bine gândit. Exact problema asta o am și eu, rar găsesc încălăminte care să nu-mi facă probleme la început.
      Și mie mi-a plăcut mult, iubesc trandafirii. Mă bucur că-ți place!

      Ștergere
  4. Si noi suntem mari fani ai plimbarilor dar cand e vreme urata mergem la Mall, ocazie cu care mi-am cumparat doua carti si baietelului meu i-am luat o cutie cu plastilina, sa isi faca de cap in vacanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt cam sătulă de mall-uri, oricum dau de ele la tot pasul prin București. :)) Lectură plăcută! Cărți eu prefer să iau online, că au oferte mai bune. Tocmai ce am primit o comandă cu 6 titluri luate foarte ieftine.

      Ștergere
  5. O postare vesel colorata! Da, vremea a fost chiar aiurea in weekend, dar acuma chiar exagereaza a venit si canicula...nicicum nu este bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mereu încerc să fie astfel. :D Mda, știu ce zici, nici canicula asta nu e prea plăcută, dar parcă prefer așa decât frig.

      Ștergere