Produse consumate - Mai

După o lună în care nu am consumat niciun produs, în mai am reușit să dau gata câteva cosmeticale pe care era cazul să le prezint și pe blog împreună cu părerea mea despre acestea, în cea mai mare parte foarte bună, fiindcă majoritatea mi-au plăcut mult și foarte mult, după cum e destul de firesc, că altfel nu le-aș fi consumat în totalitate. Chiar dacă încerc să-mi limitez cât mai mult cumpărăturile și să folosesc din produsele pe care le am, în continuare foarte multe, totuși nu văd rostul să mă chinui cu unele care nu-mi plac deloc, dar din fericire nu prea mai am astfel de cosmetice.


N-am consumat extraordinar de multe produse nici luna trecută, dar cel puțin am dat din nou gata câteva de makeup și chiar dacă sunt unele care-mi plac, sunt totuși bucuroasă când reușesc să mă folosesc până la capăt de produsele favorite, în loc să le arunc când sunt prea vechi. Încerc pe cât posibil să nu fac risipă și cu gândul ăsta mă motivez și să nu mai cumpăr prea multe. Sigur, tot mi-am mai făcut niște mofturi, dar mult mai rar, viața e prea scurtă ca să fac o pasiune din a aduna chestii. Gata cu filozofiile, să vă spun și cum mi s-au părut toate cele consumate.


Fondul de ten Revlon Colorstay e un prieten vechi, am consumat și de data asta varianta pentru ten normal, cea pe care o prefer în ciuda faptului că eu am tenul gras. Deocamdată mai am o rezervă, chiar dacă într-o nuanță cam închisă pe care o s-o țin mai mult pentru combinații cu altele, dar simt oricum nevoia de o pauză de la el. La un preț foarte mic îl găsiți aici în varianta veche sau aici în cea nouă, cu pompiță, iar un review complet i-am făcut aici.

Am tras mult timp de rimelul Douglas Devil eyes, mi-a plăcut extraordinar de mult, de fapt e unul dintre cele mai bune rimeluri încercate, undeva în top trei, ca să nu zic chiar cel mai bun, deși e posibil să fie. E singurul care mi-a oferit vreodată un efect intens din doar câteva mișcări și a fost bun până n-a mai rămas nimic în el. L-aș vrea iar, n-o să-l iau imediat că mai am destule și-n uz și sigilate, dar va rămâne pe lista de recumpărat.

Alt produs pe care plănuiesc să-l recumpăr e Essence Make me brow, cel mai bun rimel pentru sprâncene ca raport calitate/preț, în opinia mea. Are o pensulă bună, fixează bine, colorează frumos firele de păr și ține foarte mult. Sfat: când pare că nu mai are nimic în el învârtiți bine periuța pe pereții tubului și o să mai țină muuult timp după asta. Mi-a plăcut foarte mult și e super ieftin, undeva în jur de 10 lei, un chilipir.

De skincare n-am mai consumat mai deloc chestii în ultima vreme, am acum doar o cremă mini Bruno Vassari care mi-a plăcut destul de mult, deși nu îndeajuns cât să tânjesc după varianta full size. Nici nu mai știu de unde o aveam, dar a fost bună de strecurat în bagaj, însă nu sufăr că mai am destule în formatul ăsta...


A fost un moment trist când am scos și ultimul strop din spuma de duș Douglass Home SPA, am cam amânat momentul ăsta folosind-o mai rar, doar când voiam un adevărat răsfăț sub duș, că exact asta oferă. Am scris despre el și crema din gamă aici, așa că nu mai insis pe cât de minunată e textura sau ce miros de vis are. Aș vrea să mai încerc și alte variante de arome.

Nu știu cum s-a nimerit de am mai consumat încă o spumă de duș, de data asta Balea Hawaiian dream, care chiar dacă n-are aceeași textură fină ca produsul anterior, totuși mi-a plăcut, miroase și foarte bine, iar prețul e cu mult mai accesibil, de fapt e o nimica toată. O să mai iau din spumele de duș Balea și mi-ar plăcea să apară mai multe variante de arome.

Săpunul lichid Yves Rocher cu pere și cacao cred că a făcut parte din gama de sărbători, a fost un deliciu ca aromă și și-a făcut treaba bine. Din fericire mai am din gamă alte produse cu aceeași aromă minunată.

Bunicel a fost și exfoliantul Bunica Agafia pentru masaj, pe care în ciuda numelui eu l-am folosit strict pentru exfoliere și a fost ok, mi-a plăcut și cum mirosea, dar varianta mea favorită de scrub de la bunicuța rămâne cea cu cereale. 


Cu anti perspirantul Nivea protect & care m-am înțeles bine în iarnă, dar deja în perioada asta ar fi total inutil pentru mine sau orice altă persoană care transpiră mai mult. De obicei prefer oricum variantele spray de la Nivea, iar gama mea favorită, cea care mă protejează cel mai bine, e stress protect.

Tot dintr-o gamă de sărbători a făcut parte și crema de mâini Yves Rocher cu vanilie picantă, însă cea de acum doi ani. Mi-a plăcut mult și totuși mai puțin decât cele scoase anul trecut, când aromele au fost și mai naturale.

Despre șamponul uscat Batiste pentru volum am vorbit de o grămadă de ori, am pierdut șirul tuburilor cosumate fiindcă e favoritul meu în momentul când am nevoie de... volum. Însă îmi plac aproape toate variantele Batiste, le sunt fidelă de multă vreme, mă pot baza pe ele pentru situațiile de urgență, așa că nu-mi lipsesc din casă.

Închei cu masca de păr Ziaja cu lapte de capră, cel mai bun produs din gama asta! Am încercat multe produse din gamă, pe majoritatea de fapt, dar masca asta e de departe cea mai bună, îmi lăsa părul mai fin decât cele mai multe balsamuri și fiind super ieftină nu e exclusă posibilitatea de a-mi mai trece prin baie, dar deocamdată m-am cam plictisit de aromă.

Deja am adunat niște recipiente goale și luna asta, așa că sper să revin curând cu o nouă postare cu produse consumate, poate cu o întârziere mai mică decât acum, ca să nu zic la timp că aș fi deja prea optimistă.

Ați încercat ceva din lista de mai sus? Cum vi s-a(u) părut? Ce ați mai consumat în ultima vreme?

8 comentarii

  1. De la mine ai crema aia, am incercat-o si eu si mi-a placut. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, da? Pff, nu-mi mai aminteam. :)) De fapt nici acum nu sunt sigură în care din dăți mi-ai dat-o dar nu mai contează, mulțumesc!

      Ștergere
  2. spumele de dus de la balea mi se par faine pentru 5 lei, cat costa ele. fata de nivea, care e minim dubla la pret si n-are decat aroma clasica... astea macar sunt diversificate. eu fond de ten nu foloses, ma chinui sa termin un cc cream de la cien, dar nu reusesc, pentru ca vara nu prea il folosesc. acum imi dau seama ca nu mai am niciun sampon uscat in casa si e cam nasol. gasisem un spray pentru volum de la balea...dar cred ca ia calea gunoiului, ca nu-si face treaba deloc. ca si rimel, imi place mult the one de la oriflame. m-am indragostit de ele, toate variantele. acum am eyes wide open si e tare misto!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar sunt foarte bune pentru un preț atât de mic. Nu știu cum sunt alea de la Nivea, n-am apucat să le încerc, dar cu Douglas nu prea se compară, dar și diferența de preț e foarte mare.
      Am încercat și eu două variante de rimeluri The one și nu m-au dat pe spate, de fapt unul nu mi-a plăcut deloc, iar celălalt a fost doar ok. Eu sunt cam pretențioasă la capitolul ăsta...

      Ștergere
  3. Si eu am reusit sa termin cateva produse (de fapt mai multe) dar inca n-am reusit sa ma mobilizez si sa scriu despre ele. E tare greu cu mobilizarea in ultima perioada. ;))
    Si eu sunt o adevarata fana a spumelor Balea si am adaugat pelista si sortimentul despre care ne-ai vorbit azi.
    Ah, si m-ai tentat si Ziaja. Trebuie sa o am! :)
    Pupici si spor la consum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoo, cât de bine te înțeleg. :)) Da, chiar e cam greu cu mobilizarea și organizarea, mai ales în ceea ce privește blogul, dar încep să fac și eu mici progrese.
      Am văzut că tocmai ce ai luat și tu un tub nou. :D
      E minunată masca aia Ziaja. Puici

      Ștergere
  4. Sunt in cautarea rimmelului perfect, daca zici ca Douglas Devil Eyes este buna cred ca o sa-l ioncerc si eu in curnad! Inca nu am incercat spumele de dus Balea, suna bine descrierea ta! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E absolut genial, sper să-ți placă dacă-l încerci! Trebuie să încerci spumele Balea, sunt foarte faine pentru prețul pe care-l au.
      Te pup

      Ștergere