Beauty Swap la Ceainăria Infinitea

Au trecut mai bine de două luni de când a avut loc ultima ediție a evenimentului Beauty Swap, eveniment organizat de Beauty Barometer, dar nu e niciodată prea târziu să scriu despre un eveniment fain, o locație foarte drăguță și câteva cosmetice interesante descoperite cu ocazia asta, nu-i așa? Ca de fiecare dată, Ana Maria a adunat la un loc mai multe fete cu chef de stat la taclale și de făcut schimburi de cosmeticale în aceeași locație primitoare ca și dățile trecute - Ceainăria Infinitea, unul dintre cele mai faine localuri din București. Până acum văzusem doar interiorul ceainăriei, tot timpul ajungând acolo seara, așa că a fost un bun prilej să văd și minunata grădină, în care sigur o să mai revin vara asta când o să am chef de câteva ore într-un cadru relaxant.





Până să scriu mai multe despre produsele luate la schimb, trebuie să spun că sunt niște clădiri tare frumoase pe străzile din Eroilor, acolo unde se află Ceainăria Infinitea, iar primăvara e plin de magnolii și pomi înfloriți, care fac să arate totul și mai frumos, dar e oricum una din zonele cele mai faine din București oricând, mereu admir clădirile când trec pe acolo. 



Revenind la ceainărie și la eveniment, o să spun încă o dată că am petrecut o seară foarte frumoasă acolo, deși am impresia că am precizat asta de câte ori am scris despre eveniment, dar ăsta e adevărul. Am reușit totuși să mă rup de data asta de ce se întâmpla în jur pentru o scurtă bucată de vreme, fiind tentată de cărțile din mica bibliotecă de acolo, dar n-am rezistat prea mult cu cartea în brațe și până la urmă am rămas iar printre ultimele care am plecat.



Am ajuns la eveniment fără niciun gând de a lua ceva în mod special, doar cu dorința de a da tot ce aveam (și am reușit, yey!), că erau produse abia încercate care nu mi s-au potrivit sau chiar noi, sigilate, de care era păcat să zacă la mine degeaba. Pe de altă parte, n-aveam nevoie de nimic, așa că am luat câteva produse la sigur - pudra Max Factor Creme Puff, care e preferata mea și deși încă mai am din alta le consum repejor (oricâte am tot la ea revin, mai ales vara), crema mini Clarins Multi-Active Jour care îmi place și e bună pentru călătorii, loțiunea de corp I love cu vanilie care m-a tentat cu mirosul, iar loțiunile lor îmi plac în general și încă un fard Pupa, că de la primul încercat m-am îndrăgostit de textura lor.


Noutăți au fost creionul de sprâncene Bourjois care-i bunicel, balsamul de păr Jason care miroase minunat și își face treaba bine pe părul meu fin șiiii... două rujuri. Pentru că mi-au fost fluturate pe sub nas. :)) Chiar n-am putut să rezist când am văzut rujul Milani, de mult voiam să încerc ceva de makeup de la ei (ojele lor holo rămân printre cele mai purtate - vi le-am arătat aici) și bine am făcut că-mi place neașteptat de mult, are o textură foarte plăcută, se aplică frumos, miroase bine, îl pot purta și când am buzele mai uscate fără probleme, iar rezistența e bunicică. Rujul Max Factor îmi place și el, e mult mai reușit decât orice alt ruj încercat de mine de la brandul ăsta.


Sponsorul evenimentului a fost din nou Marionnaud, de la care am primit câteva produse foarte interesante - masca de mâini anti aging m-a tentat imediat și totuși cu lenea mea la aplicat orice fel de mască n-am reușit s-o încerc, în schimb pot spune că ambele parfumuri îmi plac cum miros, dar în special White Jasmine care intră în categoria la ce pot suporta vara (multe din parfumurile cele mai iubite îmi par insuportabile pe căldură), iar paleta de farduri Este Lauder îmi place mult ca selecție de nuanțe, dar și pentru că e micuță, numai bună pentru călătorii.


Cam astea au fost toate despre câte am vrut să povestesc cu privire la eveniment, locație și cu ce m-am întors acasă. Știu că sunt în urmă rău cu subiectele pe care vreau să le abordez pe blog, dar sper ca în următoarea perioadă să recuperez cât de cât, că nici n-aș vrea să renunț total să scriu despre anumite lucruri, doar pentru că am avut o perioadă cam lungă de absență.


Ați fost la Ceainăria Infinitea? Care e ceainăria voastră preferată din orașul unde locuiți?
Cunoașteți vreun produs dintre cele prezentate?

6 comentarii

  1. Te pup fata frumoasa, e bine si mai tarziu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am o ceainarie exact peste strada si am descoperit-o la indemnul unei bloggerite din oras. e un local superb, atmosfera e de vis, doar ca e cam micuta. unde ati fost voi...deja e altceva! sa folosesti cu spor tot ce ai primit. un ruj de la max factor am si eu, doar ca e rosu si nu prea ne intelegem :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E fain că ai o ceainărie care-ți place așa aproape, eu peste drum am un bar, dar n-am fost niciodată, nu-mi pare prea interant. :)) Deși am zis că o dată tot o să merg și acolo, dar tot timpul mă atrag mai repede altele... și la capitolul ăsta avem de unde alege în București.
      Mulțumesc! Mai am vreo 4-5 rujuri de la ei, dar ăsta e cel mai reușit.

      Ștergere
  3. Locatia este de vis, foarte romantic, oaza de liniste! Sa te bucuri de produse. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine zis, chiar e un loc romantic și o oază de liniște.
      Mulțumesc. Te pup!

      Ștergere