Week in photos #129

Încerc măcar de promisiunea de a face săptămânal postările astea să mă țin cum trebuie, că în cazul altor planuri în ceea ce privește blogul n-am prea reușit să mă organizez în ultima săptămână, din nou, chiar dacă dorință există - și nu mă refer doar la scris articole, ar fi cazul să mai fac și ceva modificări pe la aspect și categorii, dar necesită ceva timp, de care în săptămâna ce a trecut nu prea am avut parte. Însă poze am să vă arăt și povești de spus, așa că vă invit la o lectură scurtuță și relaxantă...


Săptămâna trecută cred că a fost prima în care am simțit că e cu adevărat vară, a fost o căldură copleșitoare uneori, când s-a mai pornit câte o ploaie a fost clar de vară, iar statul în parc pe malul vreunui lac sau printre verdeață ajută doar puțin la răcorit, însă eu nu mă plâng de toate astea (deși așa ar putea suna), ba chiar mă bucur. Am mai spus că vara e anotimpul meu favorit, chiar dacă sunt și momente când îl iubesc mai puțin.


Într-una din seri am fost împreună cu Camelia la a doua ediție a evenimentului World of Instagram, de unde nu vă pot arăta decât mini eclerele de la Paul, că altceva n-am fotografiat. Când n-am aparatul cu mine nu prea fac poze cu telefonul, dar astea m-au atras, că prea erau frumos aranjate, iar mie produsele lor îmi plac mult. Cât despre eveniment... am fost entuziasmată să-i cunosc pe unii dintre speakeri și plăcut surprinsă de atitudinea și gândirea lor, dar poate că o să scriu mai detaliat pe viitor, că aș vrea oricum să scriu mai multe lucruri pe subiectul ăsta, să vă arăt și niște conturi favorite și atunci o să scriu și despre ce am mai aflat la eveniment.


De data asta chiar mi se subțiase mult teancul de cărți care își așteaptă rândul la a fi citite, așa că atunci când am văzut ce reduceri mari au cei de la Libris n-am putut să ratez ocazia de a mai cumpăra câteva cărți. Toate tilurile din poză au fost undeva în jur de 85 lei, ceea ce mi s-a părut o super afacere. Nici nu știu ce o să citesc mai întâi în următoarea perioadă, tot ce am luat acum sunt tiluri pe care le aveam de mult pe wishlist. Voi ce ați alege?


Sâmbătă am avut și ceva treabă, dar m-am și relaxat destul, am fost din nou la Grădina Eden, unul dintre localurile mele favorite din București pe timp de vară.


Păi se putea o postare de tipul ăsta fără floricele? Nu se putea. Ia uitați ce frumuseți!


Duminică am evadat puțin din oraș, dar nu foarte departe de data asta. Am fost în Potlogi (Dâmbovița), pentru a vizita Palatul Brâncovenesc, pe care de mult îmi doream să-l văd. Mi-a plăcut tare mult, arhitectura e tare frumoasă, se vede că s-au investit niște bani în amenajare, muzeul din interior e destul de interesant, iar cel mai mult mi-a plăcut că locul e foarte liniștit, spre deosebire de cel din Mogoșoaia (comparația e inevitabilă, cele două palate fiind foarte asemănătoare).


Și-am făcut o plimbare și-n lanul de grâu, că tot mi s-a pus mie pata pe lanuri de... orice. :)) Am început cu florile, dar acum mă atrage orice, nu vă mirați dacă o să mă vedeți și-n... porumb. Am pus poza cu mine în grâu pe Instagram, n-o mai repet și aici. M-a surprins să văd în drum că pe toate „bălțile” era o grămadă de lume care se bălăcea, iar ce o fi fost pe la ștranduri și piscine nu vreau să-mi închipui, am auzit că nici nu mai era loc pe unele din București. Noi ne-am răcorit doar cu aerul condiționat pe drum, că știu prea bine ce nebunie e  la mare și la piscine în primele weekend-uri călduroase.

Să aveți o săptămână frumoasă în continuare și o vară... așa cum vă doriți!

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? Cum faceți față căldurii?

18 comentarii

  1. Ce poza ai facut la eclere! Au fost bune? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arată ele bine, poza nu e cine știe ce. :)) Da, au fost bune, ăla roz mi-a plăcut în mod special.

      Ștergere
  2. Uuffff vine caldura peste noi, se anunta 40 de grade zilele urmatoare, asa ca ziua cam greu de iesit din casa :), te pup :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am auzit, m-a obosit oricum rău căldura și zilele astea, că am tot avut de umblat prin soare. E mai plăcută când ești pe plajă. :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Petreci frumos, din ce vad. Mie vara nu.mi prieste in totalitate, nu prea suport caldura, asa ca ma ascund pe unde pot. Dintre cartile alese de tine am citit doar Dragoste in vremea holerei si mi.a placut la nebunie! Saptamana faina sa ai si sa te bucuri de vremea frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cât posibil, pentru postarea asta extrag oricum ce e frumos din fiecare săptămână. :D Nu mă omor nici eu după caniculă, mai ales când am de umblat mult printre betoanele din București, dar are multe alte părți bune.
      Mă bucur să aflu că ți-a plăcut romanul respectiv, am mari așteptări. Mulțumesc, asemenea!

      Ștergere
  4. Mini eclerele arata delicios <3

    RăspundețiȘtergere
  5. multumim de fotografii, foarte frumoase! si evenimentul... delicios!

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi am fost la tara, in Vrancea, si am avut parte de caldura mare si peisaje superbe. Iti recomand Lepsa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai avut o săptămână frumoasă și mulțumesc de recomandare, știu că sunt foarte faine peisajele acolo.

      Ștergere
  7. Nu sunt mare fana a caniculelor de vara dar decat sa fie ploi, mai bine astfel. Frumoase fotografii ai facut. Imaginea cu lanul de grau este preferata mea! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel zic și eu, aș prefera o căldură mai suportabilă, dar tot e mai bine decât ploaie, ploaie și iar ploaie. :)) Mulțumesc!
      Te pup

      Ștergere
  8. imi place ca mereu te plimbi in locuri frumoase si pare ca gasesti echilibrul in toate :).

    mini-eclerele ma tenteaza, dar am lasat-o foarte moale cu dulciurile, sunt zile in care nu mai mananc deloc, dar azi mi-am facut pofta cu un parfait de la mc :).

    eu am citit bibliotecara si un baiat pe lista lui schindler si amandoua mi se par foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, mulțumesc, aș vrea să fie chiar așa, dar din păcate nu găsesc niciodată un echilibru perfect în toate. :))
      Eu n-am șanse să rezist la dulciuri, ar fi trebuit să renunț cam de tot de când am aflat că am colosterolul cam mare dar nu pot și pace. De fapt nici nu prea m-am străduit, mai corect ar fi că nu vreau.
      Nu mă miră, știu că ai devorat foarte multe cărți de război. Dar mă bucur să aflu că ți-au plăcut.

      Ștergere
  9. Sa ne bucuram de vara, caci ultima iarna a durat cam mult... Ti-as scrie sa citesti „Un baiat pe lista lui Schindler” deoarece e singura citita de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exaaact! După așa o iarnă era de așteptat să avem și o vară pe măsură, cu temperaturi foarte ridicate, așa că nu ne rămâne decât să ne bucurăm de părțile bune ale verii. :D
      Înseamnă că ți-a plăcut, mulțumesc de recomandare, cred că o să-i vină rândul foarte curând.

      Ștergere