Top 5 produse descoperite vara asta

Dacă tot n-am mai făcut niciun top toată vara - în ciuda intenției mele de a posta lunar în rubrica asta, fiindcă de „material” nu duc lipsă - am decis să fac o listă scurtă de favorite, pentru că vara asta am descoperit câteva produse care-mi plac foarte mult, asta în ciuda faptului că n-am cumpărat prea multe lucruri noi, însă am avut succes cu multe dintre noutățile încercate, chiar e posibil ca produsele următoare să rămână printre preferatele mele pe termen lung. Nu sunt neapărat produse de sezon, așa că n-are nicio importanță că toamna deja se instalează, continui să le folosesc și să le recomand.


5. Cleanser CeraVe

Multă vreme nu m-a interesat deloc nebunia din jurul acestui brand, dar până la urmă am decis să încerc totuși gelul de curățare - varianta pentru ten normal și gras - fiindcă am văzut că are într-adevăr o formulă curată, lipsită de iritanți, așa că rău n-avea de ce să fie. Deși nu e ceva ieșit din comun de inovator sau special, e un produs de curățare foarte bun, blând cu tenul, spornic și foarte ieftin pentru cantitate. N-am chiar nimic să-i reproșez, îmi place și ambalajul, apreciez și că nu miroase urât din cauza lipsei de parfum, așa că o să rămână pe lista de produse sigure la care să revin pe zona asta.

Eu l-am luat de la Farmacia Tei și nu cred să aibă preț mai bun în altă parte (45 lei varianta mare).


4. Ruj The Body Shop - #905 Nairobi Violet

E singurul din acest top pe care-l aveam de mai mult timp, dar printre atâtea rujuri a rămas uitat și abia vara asta am început să mă bucur de el. Nuanța vibrantă îl face potrivit pentru vară, dar mă încântă și pentru sezonul recent, chiar l-am purtat recent. Nu arată atât de nebun pe buze cum pare batonul, fiindcă e un produs cremos și ușor lucios, chiar e purtabil și ziua, iar în plus nu evidențiază urât buzele ușor uscate, poate de aceea îl văd numai bun și pentru toamnă. În ciuda consistenței lejere, rezistă totuși mulțumitor pe parcursul zilei.

Pentru mine a fost o descoperire neașteptată și pentru că rujuri de la The Body Shop nu mai încercasem, de fapt nu prea m-a interesat niciodată gama lor de makeup. Pe site n-am găsit nuanța asta, dar probabil că în magazinele fizice încă e.


3. Șampon Nature Box

Abia îmi vine să cred că în sfârșit am mai găsit un șampon a cărui formulă blândă să se împace bine cu scalpul meu problematic! Începusem să mă plictisesc să mă spăl numai cu Bioderma Node G, chiar simțeam nevoia de o schimbare, iar la acesta îmi place mai mult și mirosul - e varianta cu caisă. Nu știu dacă există diferențe la proprietăți în funcție de varianta șampoanelor Nature Box, am senzația că formulele sunt similare și diferă doar mirosul, dar pentru siguranță eu îl recomand în special pe acesta dacă aveți probleme cu scalpul sau pur și simplu vreți un șampon care să nu vă scoată imediat vopseaua din păr.

Eu l-am luat din DM, dar văd că e mult mai ieftin aici și cred că o să „risc” să încerc și alte variante.


2. Rimel sprâncene Catrice brow colorist

Dacă vreți un produs de sprâncene care în doi timpi și trei mișcări să umple și să fixeze... acest produs e perfect pentru asta. Nu citisem nimic despre el, nici măcar nu-l remarcasem, l-am luat însă când n-am mai găsit Essence make me brow și nici prin gând nu-mi trecea că o să-mi placă mai mult decât acela. Fiindcă în ceea ce privește intensitatea culorii mi se pare mai bun, în plus și peria îmi place mai mult, e mai subțire și mai ușor de mânuit. Dacă m-ar apuca simplificarea la un produs pe categorie cred că ăsta ar fi câștigătorul pentru sprâncene - nu sunt tocmai novice la capitolul ăsta, numai în prezent am cel puțin 7-8 produse diferite (gel, rimel, creion, cariocă), plus altele încercate în trecut. Acum... depinde și de nevoi.

Tot din DM l-am luat și pe el, dar puțin mai ieftin l-am găsit aici (sau dacă vreți nuanța mai deschisă - aici), ei au prețurile ceva mai mici pe Catrice în general.


1. Melkior Blue lush mascara

Cu riscul să devin plictisitoare... el rămâne totuși descoperirea acestei veri. L-am mai pomenit, chiar i-am dedicat un întreg articol aici, unde-l puteți vedea și cum arată aplicat, iar asta e o bună dovadă a cât de mult m-a entuziasmat produsul ăsta. Adevărul e că a fost și ceva nou ca după atâția ani să mai folosesc un rimel colorat și încă unul care chiar să arate fabulos pe gene... Îl văd mai mult ca pe un produs de vară, dar asta nu înseamnă că nu se poate integra deloc și-n alte sezoane, rămâne un mod foarte rapid și discret de a pune culoare la ochi. N-am ce completări să mai aduc la ceea ce am spus deja în articolul menționat anterior. Online îl găsi aici.


Acestea au fost cele mai bune și interesante descoperiri din vara ce tocmai s-a încheiat - toate cumpărăturile și noutățile primite le-am prezentat aici, printre ele mai sunt câteva promițătoare, dar pe cele 5 de mai sus am vrut neapărat să le scot în evidență. De remarcat și faptul că toate pot intra la categoria „ieftin și bun”, fiecare produs prezentat având un preț de maxim 50 lei.

Voi ce produse bune ați descoperit în ultimele luni?

4 comentarii

  1. Rujul e superb, iar samponul e de incercat. Ne cam potrivim noi doua :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur și sper să ți se potrivească și ție dacă te hotărăști să-l încerci. Să-mi dai de știre.

      Ștergere
  2. sincer, nu pot spune ca am descoperit ceva wow recent. adevarul e ca nici nu am mai cumparat mare lucru, decat strict cate un gel de dus cand se termina precedentul. mi-am cam iesit din mana la capitolul shopping!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cumpărat și eu mai mult lucruri practice - chiar aveam nevoie de un nou cleanser, de rimel de sprâncene etc - dar am avut noroc să fac alegeri inspirate.

      Ștergere