Review: Loţiune de corp Happy Professional

Chiar dacă acum, în sezonul rece, ne ascundem pielea de pe corp sub nenumăratele straturi de haine, asta nu înseamnă că trebuie să neglijăm îngrijirea pielii din exterior, iar hidratarea este un pas important peste care n-ar trebui să sărim în nicio zi! Nu mă pot da totuşi ca cel mai bun exemplu la acest capitol fiindcă şi eu mai sar în câte o zi peste cremele de corp, dar încerc să nu fac asta prea des!

Azi vă propun să vorbim despre o loţiune de corp pe care draga de Simona mi-a trimis-o în dar în urmă cu ceva timp şi pe care am folosit-o dese ori în ultima perioadă. Mai precis, este vorba despre loţiunea de corp Happy Preofessional:


Are o cantitate de 250 ml, termen de valabilitate 12 luni de la deschidere. Ambalajul produsului este de tip tub, realizat dintr-un material maleabil şi cu un orificiu de o dimensiune potrivită - dozarea se face rapid şi uşor, fără riscul de risipă.


Aroma produsului este fresh şi foarte discretă. Nu persistă foarte mult timp pe piele, dar îmi răsfaţă simţurile olfactive în timpul aplicării - mereu m-am ferit de loţiunile de corp fără miros sau cu arome neplăcute, prefer produsele de corp frumos parfumate. Mi-ar fi plăcut totuşi să persiste puţin mai mult pe piele.

Deşi producătorul a fost cam nehotărât la încadrarea acestui produs într-o categorie (în unele locuri scrie că e loţiune de corp, în alte locuri lapte de corp) eu îl cataloghez ca fiind mai de grăbă o loţiune de corp datorită texturii produsului - nu este nici dens dar nici foarte fluid, e undeva la mijloc. Intră relativ rapid în piele, fără să lase peliculă la suprafaţă.

Este intens hidratantă, lasă pielea fină la atingere după fiacare utilizare şi se menţine astfel o zi întreagă. Ţin totuşi să precizez că eu am pielea normală pe corp, nu ştiu dacă o piele uscată s-ar împăca chiar la fel de bine cu această loţiune!

În caz că vă interesează, vă las şi cu lista ingredientelor:


Are ceva ingrediente mai puţin prietenoase cu pielea, dar cum eu nu prea mă uit la produsele pentru corp la astfel de detalii, nu pot spune că e un minus pentru mine.

În concluzie, e un produs bun şi foarte convenabil în raportul calitate/cantitate/preţ. Nu face ceva spectaculos, dar e o loţiune de corp ok de folosit pentru hidratarea zilnică. Aşadar, dacă veţi plasa vreodată o comandă pe Triodeluxe merită să luaţi şi acest produs în calcul!

Aţi încercat această loţiune de corp? Dacă da, cum vi se pare? Dacă nu, vă tentează?

22 de comentarii

  1. Nu spun că nu aş încerca-o, dar nici nu mă tentează foarte tare. Am câteva creme de corp pe care trebuie să le consum, dar mi-e lene. :)))
    Te pup şi aștept următoarea postare :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, ştiu foarte bine cum e cu lenea când vine vorba de aplicat loţiuni/creme de corp iarna. :)) Încerc totuşi să mă mobilizez şi să nu sar prea des peste acest pas!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Ohh, Simona e ca o zana buna :)

    Eu ador lotiunile de corp, pe asta insa nu am incercat-o!!
    Pupici
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... foarte bine ai spus!
      Şi eu, am mereu stoc generos în casă. :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Eu am incercat-o la o prietena, mi se pare ok insa nu as cumpara-o. Prefer unturile de corp. :) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea mă împac cu unturile de corp, nu mereu. Am perioade şi perioade, dar în general prefer loţiunile sau cremele fiindcă se aplică şi absorb în piele mai rapid. :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Din câte ştiu eu doar pe site-ul Triodeluxe se găsesc aceste produse. :D

      Ștergere
  5. Am început să fiu și eu mai perseverentă la acest capitol al hidratării corpului. Și mie îmi plac loțiunile al căror parfum persistă mai mult timp pe piele. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, foarte bine faci! :D Hehe, cred că toate preferăm astfel de creme pentru corp, dar pentru cât de ieftină e aceasta... mi se pare foarte ok!

      Ștergere
  6. Eu ma declar tentata! Pare tare yummy! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Desi sunt fan produse Triodeluxe acest produs nu l-am incercat... :) Am cateva creme de corp/lotiuni/etc care isi asteapta randul si se vor terminate, dar..pe rand. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, şi eu mă declar fan al produselor de pe site-ul Triodeluxe! :D Nici eu nu cred că o să mai cumpăr vreo cremă de corp până prin primăvară... am cam multe desfăcute, ajung! :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Nu am auzit pana acum de lotiunea aceasta. Ce-i drept, nici nu folosesc foarte des lotiune de corp. Am cateva pe care ma chinui sa le consum. Genul aceasta de produs, de obicei il cumpar destul de rar.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu foloseam înainte prea des loţiuni/creme de corp, dar totuşi cumpăram la greu! :)) Acum măcar sunt împăcat că le folosesc, nu le mai adun doar ca să ocupe spaţiu degeaba.
      Pupici

      Ștergere
  9. Multumim pt review. Si balanta mea inclina tot spre cele mai parfumate

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-a placut acest produs,in special mirosul,e perfect pentru anotimurile calde!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, și eu cred că o să-l folosesc mai des la vară, când n-o să mă mai dau așa tare în vânt după cele cu miros de vanilie, ciocolată, etc. :D

      Ștergere