Produse consumate: Octombrie



Atât de repede a trecut luna octombrie, nu-mi vine să cred că mai sunt doar două luni până intrăm într-un nou an! Dar ca la fiecare început de lună, a venit timpul să golesc punguța cu produsele consumate, să le trag în poze și să vi le prezint în toate goliciunea lor împreună cu impresiile mele despre ele. Am avut destul de mult spor la consumat luna trecută, s-au adunat câteva recipiente goale! La produsele care au beneficiat de review complet am pus link-ul către postare pe denumire (click pe nume pentru a ajunge la articol).


Gel de curățare Garnier Pure (Active) - un produs care a fost dese ori menționat la mine pe blog, fiind favoritul meu de la primele utilizări! Pe scurt vă spun că îmi place fiindcă simt cum îmi curăță tenul în profunzime fără să-l usuce, este răcoritor și diminuează vizibil punctele negre și coșurile datorită acidului salicilic din compoziție! La toate acestea se adaugă faptul că e extrem de spornic, m-a ținut luni bune în condițiile în care l-am folosit zilnic. Îl recomand persoanelor cu ten gras sau mixt, eu deja am altul în baie, mi-am luat din timp rezervă!

Lapte demachiant Apidermin lejer - mi-a părut rău că s-a consumat, chiar mi-a plăcut foarte mult, a fost produsul meu favorit din această gamă de la Complex Apicol și e posibil să ne mai întâlnim pe viitor!

Demachiant bifazic Balea - nu mai știu câte sticluțe am consumat până acum, au fost oricum multe și probabil vor mai fi! Din toate bifazicele încercate de mine acesta este singurul care mi-a priit și m-a mulțumit din toate punctele de vedere!

Bioderma Photoderm Max Spf 50+ - mi-a fost alături întreaga vară și ne-am înțeles foarte bine! Nu e consumată în întregime dar nici nu mai are rost să o țin, pe timp de iarnă îmi e suficient factorul de protecție din fonduri de ten/pudre, iar până la primăvară va fi deja expirată... așa că am decis să ne luăm adio.


Loțiune de corp Elmiplant cu bumbac și extract de ovăz - mai era puțin și se făcea un an de când e în posesia mea, de aceea m-am axat mai mult pe ea în ultima lună, pentru a o consuma. Nu e rea, dar nici nu m-a impresionat într-un mod deosebit, nu se compară cu surata sa cu unt de cacao și macadamia.

Cremă de mâini Cien - și-a făcut treaba foarte bine, îmi lăsa mâinile fine după fiecare utilizare iar hidratarea era de durată! E genul de produs ieftin și neașteptat de bun! Momentan nu o s-o recumpăr fiindcă am prea multe creme de mâini desfăcute, dar nu exclud ideea de a o reachiziționa la un moment dat.

Deodorant Nivea invisible - a stat multă vreme uitat într-un colț, dar odată încercat mi-am dat seama că nu e rău deloc! Și-a făcut treaba bine, urme n-am văzut pe haine, dar mirosul mi s-a părut sufocant, dar așa mi se par mie toate deodorantele spray, de aceea le evit! Totuși, dacă voi folosiți de regulă deodorantele tip spray și nu vă deranjează mirosul acestora... e posibil să vă placă și acesta de la Nivea!

Parfum Avon Pur Blanca bush - un parfum fresh-floral, de zi cu zi, care cândva mi-a plăcut mult dar între timp am început să devin puțin mai mofturoasă la aromele parfumurilor și simt că acesta nu mă mai reprezintă! E totuși uimitor cât de mult poate să reziste aroma unui parfum atât de ieftin!

Dizolvant de unghii Cien cu acetonă - a fost the best pentru mine multă vreme dar între timp i-a cam luat locul cel de la Ebelin! M-a supărat acesta că se încăpățâna să nu-i funcționeze pompița atunci când aveam nevoie să-mi curăț diverse instrumente de nail art. Culmea, când îl luam să-l folosesc la curățatul unghiilor funcționa.


Rimel SuperShock Brights nuanța royal - a fost un rimel colorat bun, mi-a plăcut nuanța de albastru și felul în care arăta pe genele mele. Dacă mă mai apucă dorul de gene colorate... probabil o să-l recumpăr!

Balsam de buze Nivea Vitamin Shake - foarte bun, a fost favoritul meu multă vreme! Mi-a plăcut în mod deosebit faptul că avea o nuanță plăcută de roz, asta pe lângă faptul că hidrata și mirosea bine.

Balsam de buze Avon Sun+ Spf 30 - nu este de fapt consumat, dar am decis că n-are sens să-l mai păstrez din cauză că e prea dur pentru buze, se aplică extrem de greu (mi-am „accidentat” de câteva ori buzele cu el) și deci.. nu-mi place deloc.

Am reușit să folosesc și câteva mostre de la Yves Rocher:

Gel cremă matifiantă sebo vegetal - eu n-am văzut nicio matifiere, iar pielea mi-a lăsat-o lipicioasă timp de vreo 5-10 minute după aplicare. Nici lista de ingrediente nu mi-a plăcut, prea mulți iritanți!

Cremă nutritive confort 24h - fiind o cremă destinată tenurilor uscate și foarte uscate, e de la sine înțeles că nu se poate potrivi unui ten gras ca al meu, nu? E prea mult pentru un ten gras, deci pentru un ten uscat ar putea fi bună!

Cremă ochi anti-age global - e prea lejeră și mi-a provocat ușoare usturimi, așa că de la mine are un mare „NU”.


Cam atât cu și despre produsele mele consumate din luna precedentă!

Voi ce produse ați mai consumat? Ați încercat vreunul din produsele de mai sus? Cum vi s-a(u) părut?

16 comentarii

  1. Da, da, am incercat mai multe produse: demachiantul bifazic (foarte bun!), antiperspirantul Nivea, dizolvantul de unghii Cien, balsamul de buze Nivea si rimelul. Iar eu in luna Octombrie, am consumat apa micelara Garnier, crema de maini de la Anian cu aloe vera si o crema pt fata de la Yves Rocher.
    Puup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce de produse comune avem! :D Mă bucur mult că ai aceeași păreri cu privire la demachiantul bifazic. Ai fost și tu hărnicuță ținând cont că produsele sunt din cele care nu se consumă tocmai ușor!
      Pupici

      Ștergere
  2. Chiar ai avut spor la goliciuni.La mine s-au adunat destul de multe,trebuie o postare in acest sens,dar multe au vazut cosul de gunoi,ca deh,obisnuinta.In luna octombrie stiu ca am terminat un parfum de 30 ml de la Oriflame,gelul exfoliant de curatare si un deodorant Activelle...cred ca atat am dat gata :D.
    Spor in continuare la goliciuni.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am avut destul de mult, sper să fie la fel și luna asta, că am unele produse care sunt aproape de expirare și n-aș vrea să le arunc cu produs în ele, fiindcă-mi plac (destul de) mult. :D
      Abia aștept să văd și postarea ta cu goliciuni! Ai consumat ceva produse, spor și ție în continuare!
      Pupici!

      Ștergere
  3. Eu stau foarte prost la capitolul consumate. Am cam stagnat...dar de cumparat am cumparat :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia măsuri!! :)) Eu am fost neașteptat de cuminte luna trecută, dar presimt că o să compensez luna asta. :)) Deja am început-o cu o comandă și mai am pe listă cam multe chestii. :))

      Ștergere
  4. Eu am mai terminat niste geluri de dus, cateva mostre de creme, parfum si geluri de curatare. Nu imi amintesc sa fi consumat prea multe.. Cumparand in general in 'doze' mari mi-e mai greu sa le termin curand :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai terminat și tu ceva produse! :D Știu cum e, și la mine unele produse se consumă mai greu pentru că sunt în cantități foarte mari sau pentru că am prea multe produse similare pe care le alternez.
      Pupici!

      Ștergere
  5. Moaaaa, cata prada! Bravo, tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  6. ma chinui sa termin si eu demachiantul apidermin... mai am inca vreo 2-3, asa ca merge greu cu el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spor la consumat! :D Eu chiar nu m-am chinuit, l-am folosit destul de des fiindcă mi-a plăcut. Dar chiar a fost foarte spornic!

      Ștergere
  7. eu am crema cien med pt picioare din ianuarie si inca ma mai lupt cu ea. o dau gata cat de curand, maxim o saptamana ii mai dau ;).

    RăspundețiȘtergere
  8. Luna asta cred ca am terminat doar un deodorant Rexona, samponul cu ulei de argan de la Avon si tratamentul leave-in cu ulei de argan tot de la Avon. Mai mult am cumparat. :)) Si de mai sus am folosit parfumul Pur Blanca si rimelul SuperShock. :) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai terminat câteva! :D Și eu luna asta m-am pus pe cumpărături, sper să mai apuc să și consum câte ceva. :)) Mă bucur că avem produse în comun!
      Pupici!

      Ștergere