Week in photos #11

A mai trecut o săptămână, una frumoasă dar din nou cam săracă în poze! :( Efectiv n-am avut timp, iar în unele cazuri am mai și uitat să pozez anumite lucruri. Am totuși câteva lucruri să vă arăt, de aceea am decis să nu sar peste postarea de săptămâna aceasta!


Cred că în niciun an n-am fost atât de entuziasmată de sărbătorile de iarnă, nu-mi amintesc să mai fi așteptat vreodată cu atâta nerăbdare Crăciunul! Tocmai de aceea eu de vreo 2 săptămâni îmi beau cafeaua numai din cănuța asta simpatică!


Undeva pe la începutul săptămânii am pornit în căutarea unui palton negru simplu - am deja unul dar acela nu are glugă și mi-a fost de la început cam larg la mâneci, se vede ciudat când îl port peste haine subțiri, de aceea îmi doream altul similar. Am căutat printr-o mulțime de magazine, nimic nu se asemăna cu ce-mi doream eu! Într-un final am decis să-l iau pe acesta albastru, singurul care se apropia cât de cât de ce-mi doream - doar că nu-i negru și e cam subțirel, dar chiar mi-a plăcut! O să mai caut ceva și pe negru în viitor sau poate dau peste el din întâmplare. M-am mai uimit și de prețurile practicate la unele haine care nu se justifică prin absolut nimic! Sau poate sunt eu prea zgârcită, dar chiar nu mă lasă inima să dau 100-150 lei pe un pulover banal.


Suveniruri frumușele direct de la Disneyland primite de la o mătușă. Până o să ajungem să bifăm și o astfel de vacanță, o să mă mulțumesc admirând haiosul magnet de pe frigider și brelocul la fel de drăgălaș de la chei!


Cam asta am gătit mai interesant săptămâna asta. În rest am făcut chestii rapide sau am fost răsfățată de iubitul din dotare.


Ca tot omul, am studiat și eu ofertele de Black Friday - slăbuț, slăbuț! Am plasat totuși două comenzi cu lucruri de care chiar aveam nevoie sau mi le doream, n-am cheltuit niciun ban aiurea de dragul reducerilor. Mare mi-a fost mirarea să văd că unul din colete, cel de la Triodeluxe, a sosit azi!! Mi-am recumpărat genialul șampon purificator și am mai cumpărat masca de păr Smooth and Silky și bifazicul hidroreparator - adică ce aveam pe listă!


Se mai fac în zilele noastre filme de comedie bune? Am mai văzut și săptămâna asta câte ceva, dar slăbuțe toate, iar fazele scârboase sunt nelipsite. Dintre toate văzute singurul care mi s-a părut mai bunicel a fost „The other women” - în prima parte m-a plictisit teribil, dar apoi a început să devină mai interesant și am apreciat mesajul transmis!


Cam atât cu săptămâna asta, să înceapă una și mai bună, zic! 

Săptămâna voastră cum a fost? Așteptați cu aceeași nerăbdare ca și mine să vină Crăciunul? Simțiți și voi mirosul de iarnă de afară?

22 de comentarii

  1. Mie mi-e dor de vremea frumoasa de afara. Vreau sa vina Craciunul, dar nu imi doresc sa-mi inghete nasucul si manutele.. :(
    Ai o cana simpatica foc!!!
    Sa folosesti produsele cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc că și mie. După ce trece Crăciunul o să aștept cu nerăbdare primăvara. :))
      Și mie-mi place cănuța! Mulțumesc frumos!
      Pupici

      Ștergere
  2. Sunt super mega nerabdatoare sa vina sarbatorile!!! Eu n.am o canuta de Craciun :( da fac eu rost! N.am mai vazut niciun film bun in ultima vreme,am ramas la capitolul seriale,a chinui sa ajung la zi cu ele.o saptamana obositoare...bine c.a trecut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne luăm de mână, hehe! :D Este un Auchan un pachet de la Milka cu ciocolate și o cană cadou (costă doar vreo 16 lei), vreau neapărat să mi-l iau!
      Și la noi tot serialele sunt baza, dar cu preferatele suntem deja la zi!
      O săptămână mai liniștită îți doresc!

      Ștergere
  3. Sunt in asentimentul tau,abia astept sa vina Craciunul :x.Mereu mi-au placut sarbatorile de iarna :x.
    Sa stii ca sunt de aceeasi parere cu tine,nu merita sa dai 100 de lei pe un pulovar.
    Saptamanile astea m-am axat mai mult pe comedii romantice,ce-i drept mai vechi,gen 2008-2010.Nu ma mai incanta filmele noi.Pe mine daca nu m-a "prins" filmul in primele 5 minute,n-are rost sa-mi irosesc timpul.
    De Black Friday n-am cumparat nimic (cumpatata de mine :)) ),dar sa stii ca m-ai facut tare curioasa de samponul purificator.O sa iau site-ul la "puricat",sa vad ce mai e nou sau interesant si poate,poate,dau o comanda :D.
    Te pup si o saptamana frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce mă bucur că nu sunt singura! Și mie mi-au plăcut mereu, dar nu le-am așteptat cu atât de mare nerăbdare niciodată - sau poate doar când eram copil.
      Eu aș da 100 lei dacă aș considera că merită! Dacă e un model mai special și de o calitate bună consider că merită, dar ce am văzut săptămâna trecută nu merita nici pe departe!
      Cred că o să revenim și noi la filme mai vechi, că m-am lămurit cu astea noi. Anul trecut chiar descoperisem câteva filme noi foarte bune, anul ăsta nu se lipesc deloc de noi. Am văzut și din cele „de top” și tot slabe mi s-au părut. Pe mine aproape niciun film nu mă prinde în primele 5-10 minute, așa că ar înseamna să le abandonez pe toate. :))
      Felicitări, ce copil cuminte ai fost! :)) Cred că aș fi rezistat și eu reducerilor dacă nu aveam într-adevăr nevoie de unele lucruri, că oricum n-au fost de dat pe spate. :D E suuuper acel șampon, eu mă declar fan!
      Te pup și eu, draga mea! Săptămână frumoasă!

      Ștergere
  4. Sa stii ca nici eu nu am fost multumita de reducerile de Black Friday, nimic, absolut nimic nu am cumparat.
    Eu niciodata nu sunt entuziatmata cand vine vorba de Craciun, este o perioada haotica si ma cert mult mai mult cu sotul in aceasta perioada. Dupa ce trece ajunul craciunului, totul se linisteste :) Avem familie mare si goana dupa cadouri devine super stresanta :( Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-un fel mă așteptam să nu fie reduceri de dat pe spate, că n-au fost niciodată la noi. Eu mi-am luat totuși câte ceva fiindcă aveam nevoie de acele lucruri și a meritat să fac o mică economie de bani cu ocazia asta.
      Îmi pare rău că nu ești entuziasmată de această perioadă. :( Eu exact din acest motiv am vrut să mă apuc de pregătiri din timp, nu vreau să fiu agitată în ultima perioadă din cauza cadourilor! Hehe, știu cum e cu familia mare, la fel e și la mine! Dar privește partea bună a lucrurilor: luminițe, oraș frumos împodobit, unghiuțe de Crăciun. :))
      Te pup!

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu drag !
    De black friday am facut o comanda Yves Rocher :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      A fost interesantă oferta celor de la Yves Rocher, eram pe punctul să plasez și eu o comandă. Am decis totuși să aștept oferta de decembrie, sper să fie oferte bune! Să folosești cu plăcere tot ce ți-ai achiziționat!
      Pupici

      Ștergere
  6. Am văzut și eu The Other Woman. Mi s-a părut cam plictisitor. De Black Friday am comandat de pe Kurtmann, Miniprix și Makeup Shop. Am vrut să-mi dau și o comandă pe Yves Rocher, dar m-am abținut. :D Sper să aibă o ofertă bună în decembrie. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi mie mi s-a părut la fel, dar mai spre final a început să fie cât de cât mai ok... comparativ cu altele văzute săptămâna trecută. Ai făcut ceva comenzi, să foloseşti toate lucrurile cu drag! Aş fi dat şi eu o comandă la Kurtmann dacă aveau pe mărimea mea articolele care mi-au făcut cu ochiul. Şi la Yves Rocher eram pe punctul de a plasa o comandă dar la fel sper să eu, să fie ceva interesant luna viitoare! :D
      Pupici!

      Ștergere
  7. Saptamana trecuta a fost destul de buna, vineri am fost prezentatoarea unui concurs organizat de clasa mea "Elevii au talent" si am avut mari emotii. Eram speriata de faptul ca poate ma voi incurca si ma certa diriga. :)) Dar pana la urma totul a iesit bine. :) Imi place mult canita. <3 Eu acum beau doar dintr-o cana cu o bufnita. :)) Dar la Oriflame va aparea o cana dar isi va schimba culoarea atunci cand pui un lichid fierbinte in ea si vreau sa mi-o cumpar. :)) Si paltonul imi place, eu am unul negru. Nu e nici al meu foarte gros dar iarna trecuta nu mi-a fost deloc frig in el. Cand imi amintesc cat am cautat unul pe gustul meu...:)) Toate erau la fel si fosrte subtiri...Ma rog, si pretul difera..Acele paltoane nu costau mai mult de 130 lei iar pe al meu am dat 200 lei. Cand vine vorba de geci/paltoane si incaltaminte nu ma zgarcesc, vreau sa fie de calitata dar pe un pulover chiar nu as da 100-150 lei, gasesti si mai ieftine chiar de o calitat mai buna. Acum sunt foarte racita si ma uit doar la desene animate, ma inveseleste. :)) Nici la scoala nu am mers zilele astea. Hmm...arata bine ce ai gatit. <3 Eu am facut mai inainte papanasi si sunt super deliciosi. <3 Si daaa, abia astept Craciunul. Chiar daca sunt destul de mare, mai merg la colindat. :)) Voi merge cu colegii la profesori si apoi voi merge pe la rude. Acum cativa ani am impresionat un strain cu felul in care am colindat si mi-a dat 30 de lei. :) In ziua de azi parca se colinda din sila, vin baieti de 18 ani ca sa colinde 2 versuri, si alea in fuga si vor multi bani pentru tigari. :| Abia astept sa impodobesc bradul si sa fac parajituri. <3 Mai ales atunci cand afara ninge si sunt instalatii peste tot, ti-e mai mare dragul. <3 Pupici! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult pentru tine şi te felicit pentru că te-ai descurcat bine!! Foarte drăguţă şi ideea concursului! Haha, şi eu am o cană cu bifniţă, dar din aceea am băut mai mult ceai în ultima perioadă. :D Ce drăguţă e ideea cu acea cană, nu ştiam de ea!
      Mulţumesc, mă bucur că îţi place! Şi eu tot 200 lei am dat pe acesta şi am dat chiar şi mai mult de atât pe alte paltoane pe care le deţin... dar asta pentru că şi-au meritat banii dpdv calitativ.
      Însănătoşire grabnică, fă-te bine ca să poţi merge la colindat! :D Foarte frumos că încă mai mergi şi că îţi face plăcere, din păcate tot mai puţini copii din ziua de azi mai fac asta din plăcere.
      Pupici!

      Ștergere
  8. De Black Friday eu am senzatia ca n-au fost reduceri...10, 20%? Are you kidding? Am dat comandar YR inainte de BF, am prins o oferta cu -50 de ron la o comanda de 136. Deci am platit 88 ron si mi-am luat cate ceva din fiecare colectie de craciun+lumanarea pere si caramel, si pt ca trebuia sa ajung la 136 mi=am mai luat un set de 3 geluri de dus+lufa. Am primit cadou pledul, 2 cani super draguta si o crema regeneratoare cu 30 de uleiuri esentiale+ transportul, evident. Chiar au fost foarte multe produse pt 88 de lei. Apoi de BF mi-am luat 2 sprayuri de corp si un unt de la The body shop. Al treilea produs a fost 1 leu. M-au costat un milion si un pic, dar miros genial. Untul si body sprayul sunt vanilla creme brulee, iar al doilea body spray e Glazed Appple si miroase a... Mere Verzi :)). Si cred ca am cam incheiat la capitotul cosmetice anul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost într-adevăr slăbuţe, mă aşteptam la mai mult. :( Ohoo, super oferta de la ZR de care ai profitat, dar şi cea de la The bodz shop a fost bunicică! Să foloseşti cu drag toate produsele achiziţionate!
      Eu încă n-am încheiat cu cosmeticele pe anul ăsta, de fiecare dată când zic că am de toate mă trezesc că-mi mai trebuie sau îmi mai doresc încă ceva. :))

      Ștergere
  9. ce simpatica e cana. am si eu una de la doncafe, dar nu-i in spirit de sarbatoare :).
    disneylaaand! imi doresc sa ajung si eu pe-acolo, poate mergem in aceaesi perioada :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A făcut furori cana mea, bag de seamă. :)) Eu o am chiar de anul trecut cam pe vremea asta. :D
      Păi dacă nu te grăbeşti poate ajungem în aceeaşi perioadă, că eu anul viitor n-am nicio şansă, numai dacă pică din cer nişte saci cu bani şi timp poate. :))

      Ștergere