Beauty stuff - ultimele cumpărături

A trecut cam mult timp de când am făcut ultima oară o astfel de postare, nici nu mai știam exact care sunt ultimele lucruri cumpărate pe care nu vi le-am prezentat împreună cu primele impresii! M-am gândit să mă grăbesc cu această postare fiindcă săptămâna viitoare o să-mi mai ajungă niște comenzi online, mai am în plan și alte câteva achiziții și n-aș vrea să se adune prea multe. Să trecem totuși la produsele pe care vreau să vi le prezint azi:


La MakeupShop am plasat o comandă de Halloween când au avut niște reduceri frumușele, dar bineînțeles că noaptea trecută am mai dat încă o comandă la ei, profitând de reduceri de Black Friday! Dar despre ultima comandă o să vă vorbesc într-o postare viitoare, acum vă vorbesc despre penultima comandă:

Concealer Nyx HD - acoperă foarte bine cearcănele/imperfecțiunile și rezistă bine. Sunt mulțumită de el, o să-i dedic o postare întreagă după ce-l mai testez o perioadă!

Sleek Matte Me nuanța Petal - genial ruj, nu e degeaba atât de lăudat! Arată foarte frumos pe buze, e rezistent la transfer (nu mi s-a clintit de pe buze nici cât timp am mâncat) și nu mi s-a părut că ar usca buzele, dar acest aspect o să-l mai studiez și probabil îi voi dedica un articol întreg cu părerea mea completă și swach!

Ruj Nyx nuanța Iris - nuanța nu e chiar cea la care mă așteptam eu, dar îmi place și în varianta asta. Bun și acest ruj, merită pus pe listă! Dacă vreți să citiți un review complet și să vedeți swach la mai multe nuanțe găsiți aici la Ilda pe blog toate detaliile.

BB Cream Lioele mini - e singurul produs pe care n-am apucat să-l testez din cauza nuanței care e cam închisă (din păcate la variantele mini nu se poate alege nuanța). Vă dau oricum de știre cum mi se pare după ce o să-l testez!


Pe la începutul lunii mi-am achiziționat revista Beau Monde care avea cadou aceste două produse Essence de care am fost neașteptat de mulțumită! Din câte am înțelesa aceste produse nu se mai găsesc la standuri, dar poate mai găsiți încă revista cu aceste cadouri... merită!

Ruj #52 In the nude - este foarte hidratant, rezistă binișor pe buze și are o nuanță de nude plăcută și naturală care chiar îmi lipsea de la colecție. Îl port aproape mereu cu mine în geantă chiar dacă în ziua respectivă am folosit alt ruj - știu că acest ruj îl pot aplica și cu ochii închiși în caz că n-am timp să-mi retușez machiajul în fața unei oglinzi! Recunosc că mi-a stârnit interesul pentru rujurile Essence, e primul pe care-l încerc.

Mono #58 Cappucino, please! - este fin, nu am sesizat să cadă fard pe obraji nici la blending și este destul de puternic pigmentat. Îmi place!


De la Avon mi-am luat câteva lucruri mărunte:

Spumante de baie - aromele sunt delicioase la amândouă și sunt suficient de puternice, fac o spumă fină dar necesită cam mult produs pentru asta, așa că se consumă destul de repede (dar mie-mi și place să dea spuma pe afară, țineți cont și de asta). Mai de mult îmi plăcea să le folosesc pe post de gel de duș, sunt foarte bune și în acest scop!

Mască de față cu caviar - neinspirată alegere, nu știu ce a fost în capul meu când am luat masca asta! E aproape identică cu masca de față cu ginseg tot de la Planet Spa, pe care deja o am și oricum nu prea o mai folosesc (deși cândva mi-a plăcut mult). Pe aceasta probabil o voi da mai departe, n-are rost s-o țin.

Rujuri Color Trend nuanțele Passion și Pink Holiday - foarte bune pentru prețul extrem de mic (vreo 7 lei sunt în perioada asta). Nu sunt chiar la fel de pigmentate ca alte rujuri (cel roz, în mod special), dar rezistă foarte bine pe buze și cred că e singura gamă la care se potrivesc nuanțele din catalog cu cele reale. Dacă vreți un review + swach la ele vă rog să-mi spuneți!


De prin DM n-am luat nimic nou la ultima vizită, doar mi-am refăcut stocul de dizolvant de unghii (foarte bun) și demachiant bifazic (genial!). Mi-am mai luat și alte nuanțe din colecția Crush on you de la Miss Spory - aici v-am arătat-o pe cea neagră și aici prima mea ojă din gama aceasta.


Pe final vreau să vă arăt și o pereche de cizme luate de pe MiniPrix care mie-mi plac foarte mult:


Poza nu prea le face dreptate fiindcă e făcută pe înserate, dar vă asigur că sunt foarte frumoase, bine lucrate și realizate dintr-o piele ecologică foarte bună! Mamei mele și unei mătuși le-au plăcut atât de mult încât și le-au comandat și ele recent și sunt la fel de încântate ca mine.

Ați sesizat câte rujuri apar în această postare? Eu aia care anul trecut pe vremea asta aveam doar vreo 2 rujuri și alea stăteau degeaba, acum încep să nu prea mai am loc de ele.

Ce părere aveți de achizițiile mele? Vă interesează un review la ceva anume? Ați încercat vreunul din produse?

24 de comentarii

  1. Sa le folosesti pe toate cu placere, imi plac cizmulitele. Spumante din acestea Avon foloseam si eu.
    xox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Mihaela! Mă bucur mult că îți plac cizmulițele!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Ce frumoase sunt cizmele! ♥
    Scuze ca incep cu aceasta remarca, dar citisem tot si la final am vazut poza cu ele. :D
    Sunt curioasa de BB cream, pentru ca mi s-a terminat cel de la Flormar - Matte effect si vreau sa incerc si altceva. Am fost tentata de oja Miss Sporty, folosita de tine la manichiura de zilele trecute, dar m-am razgandit in ultimul moment si am ales una din colectia Oh my gem!
    Din produsele prezentate, am folosit doar masca de la Avon Planet spa si demachiantul bifazic Balea. Sa te bucuri de toate achizitiile si sa le folosesti cu drag.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult, fiindcă și mie-mi plac foarte mult! :D
      Și eu sunt curioasă :)), cred că o să-l folosesc cu o pudră mai albă deasupra (n-aș vrea nici să-l combin cu alt BB/CC Cream sau fond de ten, vreau să văd cum se comportă singurel) sau poate am norocul să se uniformizeze după nuanța tenului. La următoarea vizită intenționez să studiez și restul colecțiilor, data trecută m-am dus chitită doar pe asta, nici nu m-am uitat la altele. :))
      Mulțumesc foarte mult, draga mea!
      Pupici!

      Ștergere
  3. Ti-ai cam facut provizii. :) Sa te bucuri de ele!
    Sunt curioasa cum e bb cream-ul, ma tenteaza in ultima perioada. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu sunt chiar așa de multe, mi-ar mai trebui și alte „provizii”. :D Mulțumesc mult!
      Deci toată lumea vrea să știe de BB cream. :)) Atunci o să-i dedic și lui o postare întreagă, sper să-mi pot forma o părere din acesta mini.
      Pupici!

      Ștergere
  4. Ador noile tale achizitii si ma bucur ca ti le-ai luat, sunt si pe gustul meu! <3
    Din pacate eu nu am gasit revista si tare rau imi pare. :(
    Review in mod special as dori la concealer si rujul Sleek, multumesc.
    Pupici!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, mă bucur mult!
      Îmi pare rău că n-ai găsit-o. :( Știu că ziceau și alte fete că a fost greu de găsit, cred că prin alte orașe n-au distribuit așa de multe (prin București am văzut cam pe la toate chioșcurile pe lângă care am trecut).
      Am notat, sper să revin cât mai curând cu o părere detaliată!
      Pupici!

      Ștergere
  5. Pe mine ma tenteaza demachiantul bifazic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre el am scris deja aici: www.ella-beautycorner.com/2013/12/review-demachiant-bifazic-balea.html
      Este foarte bun, merită încercat! :)

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu drag !
    Frumoase cizmele de pe MiniPrix .
    Sunt curioasa cum este Sleek Matte Me :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Mă bucur că îți plac cizmulițele! Cât de curând posibil o să scriu și despre el! :D
      Pupici!

      Ștergere
  7. Cele 2 rujuri le am si eu si imi plac mult :) Madalina :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele 2 de la Avon? Și mie mi se par foarte bune pentru prețul atât de mic. :D
      Pupici!

      Ștergere
  8. Am si eu Sleek Mate Me, dar in nuanta Birthday Suit, Petal mi se parea cam deschis la culoare. Imi place mult, dar as vrea sa vad un swatch cu nuanta aleasa de tine.
    Kisses
    Blogul Andreei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-l folosești cu drag în continuare! Într-adevăr, este o culoare mai deschise, tocmai din acest motiv am ales-o! :D Va urma un review în care o să public și swach!
      Pupici

      Ștergere
  9. Ce de bunătăți!! De când tot zic să-mi iau și eu Petal Rose de la Sleek și nu mai apuc. Să le folosești pe toate cu drag. Și cizmele arată minunat, am avut și eu unele în genul. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frumoasă foc și această nuanță, tu știu că oricum porți cam de toate, ți se potrivește orice. :D
      Și eu aș vrea să-mi mai iau și alte nuanțe, dar restul sunt mai aprinse și în perioada asta sunt conștientă că nu le-aș purta. Probabil că anul viitor prin primăvară-vară o să-mi mai iau 1-2 nuanțe.
      Mă bucur că îți plac și cizmulițele! Mulțumesc, mulțumesc!
      Pupici!

      Ștergere
  10. cel mai mult imi plac cizmele :). sa te bucuri de toate :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că sunt și pe placul tău! Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  11. superbe cizmulitele tale sa le porti cu drag , spumantele de baie avon imi face cu ochiul ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îţi plac şi mulţumesc mult! Miros foarte frumos aceste spumante de baie, eu zic că merită încercate!!

      Ștergere
  12. Foarte interesante primele rujuri, am deja pe lista cateva nuante de la Sleek si Nyx si chiar sunt curioasa de Essence. De la Avon din gama ColorTrend am un ruj, insa mie imi cam usuca buzele si nu prea il folosesc, eu in general nu m-am inteles cu produsele din aceasta gama, deci probabil ca rujul va expira prin vreun dulap. Masca de fata nu am incercat-o, dar are mama crema lor de fata cu caviar si ii place foarte mult. In general mi se par ok mastile lor de fata de la Planet Spa, nu pot sa zic ca sunt wow, dar nici proaste, doar ok si atat. Am pe lista si cateva nuante pentru lacurile de unghii de la Miss Sporty, stiu ca ei au produse ieftine si bune, in special cand e vorba de produse pentru buze si sunt curioasa cum sunt si cele pentru unghii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lip stain-urile de la Sleek sunt foarte faine, mi-au plăcut și rujurile Nyx. Cel de la Essence nu e cel mai rezistent, dar e hidratant și drăguț ca nuanță.
      Mie chiar îmi plac rujurile ColoTrend, nu îmi usucă buzele și sunt destul de rezistente.
      Cândva îmi plăceau măștile de față, acum nu prea-mi mai plac.
      Nu am experimentat prea mult cu alte game, dar texturatele Miss Sporty sunt foarte bune, mie-mi plac mult, am vreo 5-6 nuanțe.

      Ștergere