Share the love

Azi vreau să inaugurez o nouă rubrică în care intenționez să postez ocazional recomandări de articole din blogosferă, cu accent pe cele de beauty, evident! Am decis să fac aceste postări fiindcă dese ori descopăr articole foarte bune pe blogurile colegelor și deși sunt convinsă că pe unele dintre ele le știți majoritatea dintre voi, mă gândesc că nu chiar pe toate și poate le veți descoperi prin intermediul acestor postări. Unora dintre articole le-am dat și share pe pagina de facebook, dar știu că nu toate mă urmăriți și acolo, așa că o să le repet și aici! Să trecem la listă...


Koko a scris o postare foarte bună și utilă despre ordinea corectă de aplicare a produselor de makeup, pe care vă recomand să o citiți - aici o găsiți. E aparent simplu de intuit care ar trebui să fie ordinea acestora, dar am sesizat că multe fete fac unele greșeli și nu strică niciodată să verificăm dacă procedăm corect. În plus, veți descoperi foarte multe machiaje superbe la ea pe blog, pentru mine e o adevărată sursă de inspirație!

Vă recomand din suflet să citiți postarea Iguanitzei de aici, eu o susțin în această campanie anti fake-uri! E important să fim atente pe ce dăm banii și niciodată n-o să fiu de acord să cumpăr intenționat un fake doar de dragul de avea un fond de ten pe care scrie Chanel sau un ruj MAC! La ce bun? Nu văd rostul și nici nu-mi inspiră încredere aceste produse!

Camelia a scris zilele trecute acest articol despre blogging și vă recomand să îl citiți chiar dacă n-aveți un blog, e o modalitate foarte bună de a înțelege ce presupune această activitate de blogger! Sunt de acord cu tot ce a scris!

Ani a scris un articol foarte interesat intitulat „No monkey business”, care e amuzant și totodată educativ - deși am îndoielile mele că aceste articole sunt citite de cine trebuie, majoritatea celor care fac astfel de greșeli nu cred că citesc articole de beauty prea des. Dar cine știe. Vă las să descoperiți aici despre ce e vorba, eu sunt de acord cu toate ideile!

M-a încântat acest articol al Georgianei în care ne arată cum are aranjate cosmeticele - din totodeauna am adorat genul ăsta de postări și mereu vor fi o sursă de inspirație pentru mine! În plus, recomand să citiți postările ei despre îngrijirea tenului, dar nu înainte de a arunca un ochi peste poze, ca să vedeți ce ten perfect are!

Un articol foarte bun despre ziua de luni de care toată lumea se plânge găsiți aici, la Deena pe blog. E de anul trecut, dar prea multe nu s-au schimbat de atunci din câte am sesizat, așa că eu zic că merită citit, dacă n-ați făcut-o deja (deși nici de recitit nu strică... mai ales în zilele de luni).

Larisa a avut minunata idee de a-i lua un interviu Mihaelei Noroc - vă recomand să îl citiți aici dacă vreți să aflați mai multe despre proiectul „The Atlas of beauty”. Eu știam de acest proiect de mai mult timp (tot prin intermediul unui interviu l-am descoperit) și mi s-a părut un proiect foarte frumoas, așa că o să citesc oricând cu interes despre acesta!

S-a tot vorbit de culoarea anului, marsala, dar prea puțini au băgat în seamă restul trendurilor. Dacă sunteți cât de puțin interesate de astfel de trenduri, merită să aruncați un ochi peste această postare!

Și cam atât pe ziua de azi, deși sunt convinsă că aceasta este doar o foarte mică parte din articolele foarte bune/utile pe care le-am citit în ultima vreme.

Ce părere aveți de ideea acestui articol? Ați descoperit ceva nou? Ce părere aveți de subiectele abordate de fete?  Aș fi curioasă să citesc măcar despre părerea voastră cu privire la facek-uri!

14 comentarii

  1. Aceastea ar fi fost si recomandarile mele in proportie de 90% :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Primele 3 articole recomandate le citisem deja, dar imi place genul asta de postare pentru ca asa aflu ce mi-a scapat. :) Sunt de acord ca decat sa porti un fake mai bine porti un lucru no name handmade sau ieftin, pentru ca si fake-urile tot ieftin arata in ochii celor care stiu sa faca diferenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place ideea articolului și că ai descopărit câteva postări pe care nu le știai!
      Așa e, doar că n-aș merge chiar până la un no-name când vine vorba de cosmetice, cel puțin nu la cele pentru ten. :D Prefer totuși să folosesc un produs mai ieftin, dar de la o firmă în care am încredere, care-mi pune la dispoziție o listă de ingrediente, etc.

      Ștergere
  3. Iti multumesc mult si mi se pare minunata ideea postarii!
    Te pup, weekend frumos! G.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag! Mă bucur mult că îți place!
      Weekend frumos și ție! Pupici

      Ștergere
  4. Foarte draguta ideea articolului. :D Am citit majoritate postarilor sugerate de tine dar le voi citi si pe celelalte deoarece mi se par interesante. :) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place și că ai descoperit câteva articole pe care nu le știai!
      Pupici

      Ștergere
  5. Ei da, pai pana sa avem noi bani de originale mai luam si fake-uri(la modul trecut ma refer). Bine, constiente fiind. :))))
    Week-end minunat! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am cumpărat niciodată fake-uri, foloseam produse Avon și Oriflame când de mai mult nu-mi permiteam. :D
      Weekend frumos!

      Ștergere
  6. Cred ca Deena obisnuia sa scrie pe tema asta, imi amintesc bine? Oricum, ideea imi place de mult timp iar pe tine te felicit ca ai si pus-o in practica (la mine a ramas la stadiul de intentie)!
    Acum am deschis acel interviu pe care il ratasem, in rest citisem postarile fetelor!
    Despre fake-uri... chiar nu vad sensul achizitionarii unui produs doar de dragul a ceea ce scrie pe el!

    Multi pupici, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, acum mi-am amintit. Știam eu că ideea mi-a venit de la cineva dar nu mai știam de la cine. Off, ce memorie proastă am. :))
      Mă bucur mult că îți place și aș fi foarte curioasă să văd și la tine un astfel de articol, sunt sigură că aș descoperi ceva nou! Mulțumesc mult!
      Exact aceeași părere o am și eu despre fake-uri! Trist e că unele fete achiziționează astfel de produse crezând că sunt originale, iar asta doar din lipsă de informare. :(
      Pupicei, draga mea!

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place, poate o să vedem și la tine așa ceva. :D

      Ștergere