Review Ziaja - produse pentru corp

Despre produsele brandului polonez Ziaja știam de destul de mult timp, la Camelia am citit despre foarte multe dintre produsele lor încă de pe la începutul anului (cred că atunci am auzit pentru prima oară despre ele), însă eu abia luna trecută le-am încercat pentru prima oară. Am început cu produsele pentru corp, full size am doar două, dar am încercat mai multe și din mostre, care mi-au fost suficiente cât să-mi formez o impresie despre ele (și să adaug pe wishlist alte câteva produse).


O să încem cu produsele full size, mai exact cu gelulul de duș și loțiunea de corp din gama cu unt de cacao, care are o aromă delicioasă! Ambele produse miros la fel de bine, mi se pare o aromă foarte naturală, ca la toate produsele încercate de la ei, de altfel.

Am apreciat din start că loțiunea de corp are ambalaj cu pompiță, aș da o lege de s-ar putea, ca toate loțiunile de corp să aibă pompiță - cred că-mi împărtășiți multe dorința/preferința asta, e categoric cel mai practic tip de ambalaj. Consistența e densă, dar se absoarbe destul de repede în piele. Pe moment lasă o peliculă ușor uleioasă, însă dispare rapid, lăsând în urmă o piele fină, plăcută la atingere. Hidratarea oferită e de durată, cel puțin pentru o piele normală, ca a mea, iar aroma persistă pe piele pentru destul de mult timp.

Despre un gel de duș nu sunt foarte multe de spus, pot spune doar că-mi place mult - e cremos, nu usucă pielea și parfumează frumos baia cu aroma sa delicioasă. Din păcate pe piele nu persistă mirosul, dar pentru mine nu e un mare inconvenient, oricum obișnuiesc să aplic apoi o loțiune/cremă de corp.

Eu sunt încântată de ambele produse și aș mai vrea și alte produse din gama asta, în mod special ceva pentru păr mi-aș dori - cred că e o încântare să simți în păr o astfel de aromă delicioasă!

Să vă povestesc puțin și ce impresii mi-au lăsat produsele încercate din mostre - nu obișnuiesc să fac review pe baza unor simple mostre, dar astea m-au convins, mai ales că mi-au ajuns de mai multe utilizări cele pe care le-am avut:


Loțiunea de corp cu lapte de capră e favorita mea ca efecte! Deși consistența pare destul de lejeră, oferă o foarte bună hidratare, lasă pielea mătăsoasă și parcă formează un strat protector la suprafața pielii. Mirosul e și el plăcut, l-am asociat instant cu mirosul săpunurilor clasice Dove - nu e chiar același miros, dar e foarte asemănător. Știu că e cea mai apreciată gamă a lor, cele trei mostre mi-au fost suficiente ca să înțeleg de ce și vreau neapărat măcar crema de mâini din gama asta!

Gelul de duș cu portocală miroase fe-no-me-nal! E exact aromă de portocală proaspăt decojită, se simte atât mirosul fructului cât și cel al coajei (extrem de plăcut, de altfel). Din păcate nu persistă pe piele, însă e o încântare în timpul utilizării și cu siguranță la loțiunea sau untul de corp din gamă persistă și mirosul. Consistența e cremoasă, foarte plăcută, iar culoarea portocalie a gelului de duș îl face un produs și mai simpatic. Și din gama asta vreau neapărat ceva, măcar un produs full size.

Unturi de corp am încercat din gama cu ulei de argan și gama cu ulei de măsline și mi s-au părut foarte asemănătoare ca textură și eficieță. Ambele au o consistență densă, specifică unui unt de corp, dar care în contact cu pielea se topește imediat, fiind ușor de întins și destul de rapid absorbit de piele. Lasă pielea catifelată, fără rezid uleios/gras. La gama cu măsline aroma e interesantă, fresh dar parcă și ușor masculină, cel puțin așa am perceput-o eu. Gama cu ulei de argan miroase de asemenea bine, n-am reținut exact ca să pot detalia (a trecut cam mult timp de când l-am folosit), rețin doar că mi-a plăcut.

Vă zic sincer că din categoria asta de preț, pentru mine astea sunt cele mai bune unturi de corp încercate până acum (iar eu nu sunt mare fană a unturilor de corp), așa că vi le recomand cu căldură - și tind să cred că din toate gamele sunt la fel de bune, probabil doar mirosul le diferențiază. 


Produsele Ziaja se găsesc în farmacii și plafare, atât fizice cât și online, la prețuri mici pentru cantități generoase. Dacă nu le găsiți sau aveți orice alte întrebări, puteți să le scrieți celor de la Face Bucharest (importatori și distribuitori ai produselor Ziaja la noi în țară) aici, pe pagina de facebook.

Concluzia mea e simplă: Ziaja e un brand cu produse ieftine și foarte bune pe care vi le recomand cu drag, mie chiar mi-au depășit așteptările și trebuie neapărat să încerc și ceva dintre produsele pentru ten.

Ați încercat produsele Ziaja? Cum vi s-au părut? Ce-mi recomandați?

22 de comentarii

  1. Tocmai am primit si eu cateva produse Ziaja si sunt foarte incantata de ele :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac și ție, eu vreau acum să încerc tot mai multe. :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Eu abia acum descopar produsele Ziaja dar din review-ul tau am adaugat pe wishlist lotiunea de corp cu lapte de capra si gelul de dus cu portocale :D
    Din gama cu unt de cacao am un balsam de buze si imi place foarte mult, ca prima impresie :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curioasă ce impresie îți vor lăsa produsele pe care le încerci! De balsamul de buze am mai citit de bine, cred că vreau și eu unul! :))
      Te pup!

      Ștergere
  3. Le-am vazut pe aoro dar nu eram sigura daca sa le cumpar sau nu acuma e clar, sunt in wishlist :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită să le acorzi o șansă, nu sunt degeaba atât de lăudate! :D

      Ștergere
  4. le-am trecut si eu pe lista, am avut tot mostre!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu sunt incantata de produsele Ziaja si am adaugat pe lista si produsele despre care ne-ai vorbit azi. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți plac și că te-am tentat cu câte ceva. :D
      Pupici

      Ștergere
  6. am scris despre cleanser, mi-a placut mult. mersi pentru review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, abia aștept să încerc și eu ceva pentru ten. Cu drag!

      Ștergere
  7. Si mie mi-au placut,le-am incercat pe cele cu unt de portocale <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut gelul de dus cu portocale in format full size, pacat ca nu se pastreaza mirosul pe piele, insa baia miroase magnific :)) mai am gelul de dus cu cocoa butter dar mai astept un pic pana sa-l desfac pt ca mai am altele desfacute acum. si intentionez sa-l folosesc combinat cu exfoliantul pentru corp cu ciocolata de la Avon pe care l-am cumparat datorita recomandarilor tale :P pupici o zi minunata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție ți-a plăcut gelul cu portocale, cred că e o gamă al cărei miros nu se poate să nu placă vreunui persoane! :))
      Sunt curioasă cum o să ți se pară și celălalt! Și mă bucură mult să aflu că ai achiziționat exfoliantul la recomandarea mea, sper că-ți place!
      O zi frumoasă! Pupici

      Ștergere
  9. O sa-mi iau si eu un gel de dus cu portocale! E super fain!

    RăspundețiȘtergere
  10. gelul de dus il am si eu! si pe langa el, si exfoliantul, si untul de corp!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exfoliantul l-am ales și eu din gama cu portocale - am spus că vreau neapărat ceva din gama asta! :D

      Ștergere
  11. Hey, poti sa imi zici de unde ti-ai comandat produse Zinja, adica site-ul propriu-zis ? Mersi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le-am comandat, sunt luate de la un târg. Produsele se găsesc în mai multe farmacii și plafare, atât online cât și fizice.

      Ștergere