Week in photos #63

Mi-am început săptămâna cu gândul că luna decembrie o să fie una frumoasă și că o să mă bucur din plin de fiecare moment și de cele mai mărunte lucruri. Pentru început mi-a ieșit, pot spune că am avut o săptămână frumoasă și așa sper să fie și următoarele... pentru toată lumea, nu doar pentru mine. Poate n-a fost ăsta cel mai bun an, dar măcar ultima lună din el vreau să pot spune că a fost frumoasă, fiindcă vreau să intru cu o stare bună și multă energie în noul an.

Am avut o săptămână destul de plină și am avut o mulțime de poze din care să le selectez pe cele pentru postarea asta, cu greu m-am limitat doar la cele de mai jos...


Luni pe seară am fost la Târgul de Crăciun din Piața Universității și m-am bucurat de luminițele de peste tot, reacționez ca un copil de 5 ani când văd brazi împodobiți și luminițe drăgălașe. Chiar nu-mi pasă de privirile ciudate ale celor din jur! Fiind o zi liberă pentru majoritatea, a fost enorm de aglomerat, dar tot m-am bucurat de moment. 

A fost o plăcere în tot cursul aceste săptămâni să fac drumuri pe jos prin zona de centru, în special Universitate-Romană, unde sunt cele mai frumoase luminițe, din ce am văzut până acum.


De la târg am plecat cu o teribilă poftă de vin fiert, planul era să bem acolo, dar coada era imensă, așa că m-am bucurat de licoarea fierbinte în vârful patului, de cum am ajuns acasă.


Marți de dimineață am pornit ușurel spre Casa Poporului, unde urma să aibă loc parada de 1 Decembrie, dar din care abia-abia am văzut ceva, fiindcă era foarte multă lume (ce vedeți în poză e doar o foarte mică părticică).


Ne-am bucurat în schimb de spectacolul aviatic, de soarele cu dinți și de vâlva din jur...


La o vizită în Auchan am descoperit niște Moși de ciocolată la 3 kg, visul meu! :)) N-am luat totuși, că e periculos să am așa ceva în casă, mă și văd devorându-l într-o singură zi.


Vineri mi-a ajuns, în sfârșit, comanda dată la 1001 cosmetice de Black Friday și deja sunt foarte încântată de câteva dintre produse. Acum că le am pe toate, o să fac foarte curând o postare cu toate cumpărăturile de la BF și cu câteva prime impresii.


Ieri am fost la Târgul de cadouri pentru Crăciun de la The Ark, unde am pus ochii pe gențile-plic din imagine, care erau cu mult mai frumoase decât par în poză. Însă prețul nu tocmai mic m-a ajutat să mă pot abține de la a-mi lua încă o geantă... deși tot am rămas cu gândul la ele.


Tot la târg mă aștepta la standul Melkior un cadou foarte inspirat, fiindcă întâmplător chiar îmi doream să iau un creion de ochi negru de la ei și de mult caut un creion de buze roșu bun (tocmai ce am luat unul care nu-mi place, abia aștept să-l încerc pe ăsta).


Am dat o fugă și printr-un DM, unde n-am mai fost de foarte mult timp. N-am făcut totuși mari achiziții, era destul de sărăcuț magazinul. Cel mai mult m-am supărat că n-am găsit exfoliantul cu măr și scorțișoară (cel pe care l-am adorat iarna trecută și despre care am scris aici).


Se pare că am fost mai cuminte decât aș fi crezut, că Moș Nicolae m-a vizitat și pe mine și mi-a lăsat o grămadă de dulciuri, cred că am două pungi pline. Nu știu cum o să fac să nu le mănânc în loc de mâncare....

Cam asta a fost săptămâna mea, foarte pe scurt. Pentru săptămâna viitoare am foarte multe planuri, sper să-mi ajungă timpul pentru toate, deocamdată nu știu cum o să mă organizez mai bine. Dar nu o spun ca să mă plâng, ba chiar sunt și multe lucruri pe care abia aștept să le fac!

O nouă săptămână cât mai bună vă doresc!

Săptămâna voastră cum a fost? Cum ați petrecut de 1 Decembrie? A fost Moșu' pe la voi?

28 de comentarii

  1. Si saptamana mea a fost buna, chiar daca am muncit cu drag si spor, atat pe 1 decembrie cat si azi de Mos Nicolae, dar el a vazut si mi-a adus multa ciocolata pentru energie. Maine incep saptamana cu un party iar la sfarsitul ei vreau sa vizitez caravana Coca Cola, care vine in oras si sa ma rasfat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și tu ai avut o săptămână bună și că te-a vizitat Moșul. :)

      Ștergere
  2. Gentile arata intr-un mare fel, m-am uitat si eu la ele acum ceva vreme. Sa ai o saptamana si mai buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am una oarecum similară, dar astea îmi plac și mai mult, le-aș fi luat pe toate dacă nu erau așa de scumpe. Dar cândva tot o să-mi fac una cadou.
      Mulțumesc la fel!

      Ștergere
  3. Heyyyy,pupicei Ella,ai ajuns totusi la The Ark,imi pare rau ca nu ne-am vazut,poate reusim pana-n sarbatori.te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am ajuns și eu la scurt timp după ce ați plecat voi. :)) Și eu sper să reușim să ne vedem cât mai curând!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Foarte frumoasă săptămână ai avut. Îmi poți spune dacă „deodorantele” acelea de la Balea au sau n-au aluminiu în ele?

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Si mie mi-a adus Mosul o tona de dulciuri, ma pregatesc si eu de postarea Week in photos si trebuie sa arat cosul meu cu dulce din casa... si eu am aceeasi problema ca tine - sa nu mananc dulce in loc de mancare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că e o problemă generală pe la majoritatea, în perioada asta. :)) Eu până acum am reușit să nu fac exces! :D

      Ștergere
  6. Saptamana mea a fost plina si agitata, dar buna tare. Am vazut si eu beculetele frumoase, ramane sa-mi fac curaj sa ies la plimbare si in Bacau sa le admir.
    Te-ai gandit bine cu energia pozitiva pentru anul urmator, sper sa ai o luna frumoasa si sa intri incarcata in 2016!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și tu ai avut o săptămână bună, sper ca și asta să fie la fel! Să ne arăți și nouă poze cu luminițele din Bacău! :D
      Zilele astea mi-am cam epuizat toată energia, dar îmi revin, nu mă dau bătută așa ușor! Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!

      Ștergere
  7. O alta saptamana frumoasa si mai ales colorata! ♥
    Sa imi fie rusine ca nu am fost la festivitatea de 1 Decembrie. Dar nu-mi place aglomeratia deloc si recunosc ca mi-a fost si un pic lene. Comoditatea asta... :D Plicurile sunt geniale! Eu sunt innebunita dupa print-urile in stil vector.
    Hihi, ce cuminte ai fost! Mos Nicolae ti-a adus numai bunatati. Si la mine a venit cu o tableta. Ca tot m-a auzit ca-mi doresc una. ☺
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zici bine, chiar a fost colorată!
      Nici mie nu-mi place aglomerația, prietenului nici atât, dar am stat mai departe de aglomerație, unde chiar era destul de liber, nu ne înghesuiam printre lume. Te înțeleg însă cu comoditatea! :D
      Și mie mi se par geniale gențile, pe toate le-aș vrea. :))
      Să te bucuri de cadoul primit! Pupicei!

      Ștergere
  8. mi-ai facut pofta de vin fiert cu coji de portocala si scortisoara :)

    RăspundețiȘtergere
  9. vineri am deschis si eu sezonul vinului fiert :)).

    la parada m-am uitat depe canapea fiindca la noi a fost o vreme foarte urata.

    3 kg? cu siguranta noi nu trebuie sa avem asa ceva in casa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am deschis mai de mult, când încă era cald, că nu mai aveam răbdare. :)) Sigur de pe canapea ai văzut mai mult decât noi de acolo!
      Da, clar e pericol Moșul ăla! :))

      Ștergere
  10. Ai avut o saptamana tare frumoasa.
    Si pe mine m-a vizitat Mosulica tot cu dulciuri si zau ca ma gandesc sa renunt la mancare pentru o perioada. ;))
    Abia astept sa vad capturile pe care le-ai facut de BF. ;)
    Pupici si o saptamana frumoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, așa mă gândeam și eu, dar sunt sigură că stomacul meu n-ar fi fost prea fericit. :))
      Capturile sunt deja publicate, sper că te-au inspirat cumva. :D
      Săptămână frumoasă și ție! Pupici!

      Ștergere
  11. Vin fiert da, se adauga ciocolata papata cu nuca. Luminite in oras... ioc.
    Ce fain in Piata Universitatii!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord și cu ciocolata! :D Poate în alte orașe se pornesc mai târziu, oricum aici le-au portnit foarte devreme, nici n-au așteptam măcar să vină decembrie. :))
      Chiar e foarte frumos!
      Pupici

      Ștergere
  12. ai avut o saptamana tare frumoasa, plina de bunatati!astept cu drag sa citesc postarea cu shopping-ul de black friday!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am avut, ar fi minunat de ar fi toate așa...
      Postarea e deja publicată! :D

      Ștergere
  13. Vaai, mosi de ciocolata la 3 kg? :)) Nici nu vreau sa-i vad in magazine! Draga mea, iti doresc sa te bucuri de noutati si sa ai o noua saptamana la fel de reusita. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci să nu mergi în Auchan! :)) Sau măcar să ocolești zona cu dulciuri pentru Crăciun!
      Mulțumesc la fel, draga mea! Te pup!

      Ștergere
  14. Imi place maxim prajitura de casa de la Alka! Mi se pare cea mai buna! iar la pretul pe care il are, e perfect de avut in casa cand vin musafirii!
    Miros bine deo acelea de la Balea..eu am unul cu zmeurica si l-am folosit pe post de antiperspirant insa nu mi-a placut :D Asa ca, il voi folosi pe haine si fulare! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi place și mie, n-aș zice că e cea mai bună, dar e bună. :D
      Mie-mi plac pe post de deodorant, dar doar acum, în sezonul rece.
      Pupici

      Ștergere