NOTD: Black 3D texture

Azi vă prezint o manichiură care deși e foarte simplă mie îmi place enorm de mult, în special datorită ojelor folosite. Nu credeam vreodată că o să îmi placă atât de mult o ojă neagră, însă această ojă neagră texturată m-a cucerit instant! Oja vedetă a acestei manichiuri face parte din colecția Crush on you de la Miss Sporty și are în conținut multe particule fine de sclipici argintiu! O altă ojă din această gamă v-am arătat-o aici împreună cu câteva impresii.



Am apelat din nou la dungi și buline, modelele mele favorite atunci când nu am timp sau chef de un model mai complex. Bineînțeles, trebuia să deosebesc puțin dreapta de stânga (să nu cumva să le încurc :)) ), așa că la degetul arătător am folosit ojele invers, după cum se poate observa - dar mi-a plăcut mai mult varianta cu bulinele realizate cu oja texturată. N-am folosit top coat pentru sigilarea modelului, am vrut să păstrez finish-ul mat, iar oja texturată am aplicat-o în două straturi, inclusiv la unghiile cu model.


Am folosit la realizarea manichiurii următoarele:

Oje: Miss Sporty Crush on you #62, China glaze That's shore bright, China Glze Pink voltage.

Și câteva poze fără blitz, în care se văd mai bine nuanțele reale ale ojelor de la China Glaze:



Trebuie să menționez că la dungile realizate cu benzile de nail art ojele texturate mi se par mult mai bune decât ojele obișnuite, deoarece nu se scurg pe sub bandă și nici nu se întind firicele din ele atunci când dezlipim banda! În plus, efectul e mai special dacă nu aplicăm la final top coat - nu știu însă cât se poate observa din poze, e mai greu de redat, mai ales că această ojă e oricum dificilă la pozat.


Vă place manichiura de azi? Ați purta-o? Oja neagră cum vi se pare?

28 de comentarii

  1. Frumoasa mani! ♥
    Nu am nicio oja din colectia Crush on you,pentru ca detin mai multe texturate de la GR.
    Dar este deosebita cea folosita de tine.
    Si ce alegere minunata ai facut, cu acele oje CG care scot si mai bine in evidenta dungulitele.
    Normal ca as purta manichiura si mi-am placea sa am unghiutele asa lungi si spatioase ca ale tale. ♥
    Puup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea!
      Hehe, eu nu am așa multe GR, atunci când a început nebunia cu ojele texturate n-am fost așa atrasă de ele, „m-a prins” mai greu trendul. :))
      Mă bucur mult că îți place, pe mine m-a cucerit! :D
      Și mie mi s-au părut perfecte în combinația asta, mă bucur că la fel consideri și tu!
      Dar și tu ai unghiuțele foarte lungi și nici nu mi se pare că sunt cu mult mai spațioase ale mele. Mi-aș fi dorit să am unghiile mult mai late... să fie mai mult spațiu pentru modele. :))
      Pupicei!

      Ștergere
  2. Ador modelele pe care le realizezi <3 , dar am si eu o intrebare , de unde ai cumparat benzile de nail art ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, draga mea! Mă bucur foarte mult că îți plac modelele mele!!
      Eu am luat benzile de nail art de pe Depozitul de frumusețe, dar se găsesc și pe ebay, BPS sau la magazinele fizice cu tot felul de accesorii de nail art.

      Ștergere
  3. Este o manichiura deosebita!Ojele CG ies perfect in evidenta sub texturata de la Miss Spotry!Si nu in ultimul rand te felicit pentru cat de drept ai aplicat banda de nail art!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc din suflet, Mădălina! Mă bucur foarte mult că îți place combinația, eu de când am luat oja asta neagră mi-a fugit gândul la cele două oje, am considerat că ar arăta perfect împreună și mă bucur că nu m-am înșelat! :D
      Mulțumesc mult, am prins puțină experiență cu ele, însă la început nu le nimeream mereu din prima drepte, dar se pot dezlipi ușor și relipi la loc fără probleme.
      Pupici!

      Ștergere
  4. Super misto modelul. Sigur l-as purta, daca as fi in stare sa il fac:))) Imi place mult oja neagra, dar nu am incercat si texturata. Adica negru texturat,alte culori am. Eu nu ma prea descurc cu banda. Imi spui te rog cum procedezi: tai banda bucatele si o aplici pe unghie, sau pui direct pe unghie si apoi tai?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, mă bucur mult că îți place! Dar nu este deloc greu de făcut! Eu mai întâi tai banda, le pregătesc pe toate înainte și întotdeauna le tai cu mult mai lungi ca să-mi fie mai ușor să lucrez cu ele, iar la final dezlipesc benzile pe rând cu o pensetă - le prind cu ea de un capăt și trag ușor. Și întotdeauna înlătur benzile atunci când oja e încă udă, că dacă apucă să se usuce se dezlipesc greu și urât.
      Sper să-ți fie de ajutor! Pupici!

      Ștergere
  5. OMG!!! Manichiura e absolut superba! Foarte bine combinate culorile!
    Chiar am sa incerc si eu asa..cu oje normale nu mi ies deloc dungile..dar cu texturate nu am incercat, desi ma trecuse un gand mai demult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc foarte mult, Andra și mă bucur că e pe placul tău!
      Sper să îți iasă și să ne arăți și nouă rezultatul! Mie chiar mi se pare mult-mult mai simplu cu texturatele, nu se scurg deloc pe sub bandă și e mai ușor de retușat (datorită texturii) în caz că rămâne vreun loc în care nu am acoperit cu ojă.

      Ștergere
  6. Nu am cuvinte sa descriu cat de mult imi place manichiura ta! Foarte inspirata ai fost cand ai ales culorile si ai si niste unghii superbe! Oja de la MS am si pus-o pe lista :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu știi cât mă bucur că îți place așa de mult!! Mulțumesc frumos, draga mea!
      Merită pusă pe listă, e o ojă superbă și ușor de combinat.
      Pupici!

      Ștergere
  7. foarte, foarte faine!!! am luat o oja miss sporty, dar holografica. totusi, ma bate gandul si pt una texturata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Hehe, am și eu pe listă holograficele lor! :D Merită și gama aceasta, sunt toate foarte frumoase.

      Ștergere
  8. Fooooarte mult imi place combinatia de oje si modelul. Nu am deocamdata nici o oja din colectia Crush on you, dar intentionez sa imi cumpar in curand. Felicitari pentru aceasta frumusete de manichiura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, mă bucur mult draga mea! Merită, sunt foarte frumoase și mai sunt și super ieftine, comparativ cu cele de la alte firme.
      Îți mulțumesc frumos!

      Ștergere
  9. Foarte frumoasa manichiura :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. arata superb manichiura, iar ojele texturate miss sporty au devenit preferatele mele ♥Am si eu 3 din aceasta clectie, dar in curand le cumpar pe toate :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Hehe, sunt și favoritele mele! :D Și eu tot 3 am momentan, dar ar mai fi două pe care le știu și care mi-au atras atenția - mai sunt și altele? Eu altele n-am mai văzut prin magazine.

      Ștergere
  11. Oja neagra e superba! Si combinatia manichiurii! <3 Sunt curioasa, cat tine pe unghii o oja texturata? :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place! Păi depinde de la o ojă la alta și de mai mulți alți factori. La mine cu base coat (Farmec), fără top coat și spălat mormane de vase (fără mânuși)... a început să se tocească după 3 zile, DAR datorită texturii poate fi retușată cu ușurință la vârfuri fără să se observe. :D

      Ștergere
  12. Vai, ce bine ai surprins şi pus în valoare frumusețea nuanței ăsteia! O am şi eu pe cea neagră şi ieri am mai cumpărat una, dar nu ştiu exact ce nuanță să zic că este. Sper să reușesc şi eu să le surprind în două postări.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult, draga mea! Abia aştept să le văd şi pe unghiuţele tale, sunt curioasă dacă cealaltă e dintre cele pe care nu le am. :D
      Te pup şi eu!

      Ștergere
  13. Deci aceasta manichiura este supermegaextra frumoasa! Imi place mult combinatia dar imi plac foarte mult si bulinutele! <3 Abia astept sa incerc si eu oje texturate. :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, îţi mulţumesc din suflet şi mă bucur foarte mult că e pe placul tău!
      Trebuie să le încerci, o să vezi că o să te cucerească, e mult până încerc 1-2. :))
      Te pup!

      Ștergere