Week in photos #12

Încă o săptămâna e gata să se încheie şi odată cu ea se duce şi toamna - "oficial", că practic s-a dus de fapt de mult. E deja iarnă în toată regula, dar refuz să mă întristez din cauza asta, luna decembrie e totuşi una din cele mai frumoase perioade ale anului, nu-i aşa? Aşadar, să trecem la pozele şi poveştile din ultima mea săptămână de toamnă...


Am început săptămâna cu cea mai aşteptată comandă din cele plasate de Black Friday! Am dat comanda special pentru pensulele RT şi Eco Tools dar n-am putut să mă abţin şi am mai strecurat şi o paletă de farduri Sleek! Mai multe despre produse o să vă spun într-o postare viitoare.


Singurul eveniment mai neplăcut din această săptămână a fost decesul laptopului meu. :( Nu mai sunt şanse de reparare fără investiţii... şi cum ar fi o risipă totală să bag bani într-un laptop obosit şi chinuit care oricum trebuia schimbat, am decis că e timpul să grăbesc achiziţia unei noi jucării - noroc că aveam prin casă un suport extern de hard şi aşa am putut să salvez rapid tot ce aveam pe el. Pentru moment m-am instalat cu totul în laptopul prietenului meu. :))


M-am oprit într-un Lidl special pentru dischetele demachiante şi ca un om nebun ce sunt, cu trei chestii mărunte şi nu urgent necesare am stat la o coadă foarte lungă unde toată lumea avea coşul plin. Cred că n-am prins niciodată aşa mare aglomeraţie în Lidl.


Printre diverse cumpărături de prin Auchan am strecurat şi două pachete Milka cu dulciuri şi cu o cană. V-am spus şi pe facebook de el, costă doar 16 lei, iar eu zic că îşi merită banii.


N-am avut în ultima vreme deloc timp (sau chef) să prăjituresc, dar noroc cu mama care mă răsfaţă destul de des. Cred totuşi că o să mai fac şi eu un chec cât de curând, n-am mai făcut de mult.


Dacă prin toamnă mi-am făcut doar o poftă de moment cu vinul fiert, de acum a devenit băutura favorită! E cea mai bună şi delicioasă metodă de a te încălzi când intri în casă!!


Luminiţe, luminiţe, luminiţeee!! Cât aşteptam momentul ăsta! Au fost pornite în weekend şi n-am avut timp să ne plimbăm prin oraş pe jos, le-am admirat doar din maşină, aşa că nici poze prea bune nu am momentan. Dacă nu ne dă ceva planurile peste cap, o să fac mâine multe-multe poze cu oraşul atât de frumos împodobit!


M-am pregătit pentru 1 Decembrie cu unghiuţe frumos colorate! Le veţi vedea în următoarea postare.


Pentru prima săptămână de iarnă am destul de multe planuri (de fapt pentru întreaga lună) şi sper să nu mi le dea nimeni şi nimic peste cap!!!

Săptămâna voastră cum a fost? Ce planuri aveţi pentru 1 Decembrie?

20 de comentarii

  1. Ce ma enerveaza ca nu gasesc si eu cutia aia de la Milka!
    Abia astept manichiura! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ştiu dacă e în mai multe magazine, eu doar în Auchan am văzut-o, dar să ştii că era foarte bine ascunsă, nu era la raionul de dulciuri. Era undeva lângă, am întrebat până la urmă pe un angajat de acolo, nu m-am lăsat până n-am dat de ea. :))
      Pupici!

      Ștergere
  2. Sa stapanesti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat! Sunt super pozele,abia astept sa vad postarea cu unghiutele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos! Deşi nu e meritul meu, ci doar al camerei, îţi mulţumesc pentru apreciere!
      Pupici

      Ștergere
  3. Ohh și eu visez la paletuța de la Sleek de ceva timp <3. Să le folosești cu drag!
    Șiii eu am avut gelul de duș de la Cien :X. Am scris pe blog despre el acum ceva timp. Mi-a plăcut tare mult cum miroase :X.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită achiziţionată, e superb şi de foarte bună calitate, ca toate paletele de la Sleek! Pentru mine a devenit favorita, a detronat-o pe Au naturel. :D Mulţumesc frumos!
      Daaa, şi mie-mi place mult cum miroase. Le-am adulmecat în magazin pe toate şi asta mi-a plăcut cel mai mult.
      Pupici!

      Ștergere
  4. Deja este 1 Dec si nu am nimic in plan.. :D Cred ca o sa stau acasa si o sa fac ceva bun, nu am nimic in plan, sa vad ce chef am.. D:
    Sa folosesti cu drag noile achizitii, sunt dementiale! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, eu am ieşit cu prietenul meu, ne-am plimbat mare parte din zi. Deşi a fost cam frig, a fost totodată frumos cu ninsoarea liniştită, cu târgul, luminiţele, multă lume pe străzi... Sper că te-ai simţit bine azi, indiferent cum ai ales să petreci ziua!
      Mulţumesc frumos! Chiar sunt, de pensule sunt îndrăgostită total!
      Pupici

      Ștergere
  5. Ooo! Ce de bunatati ai cumparat de la Make up Shop. ♥ Paleta Oh so special, a fost printre primele cumparate de la ei. Mi-a placut tare mult. Gelul de dus Cien cu caise, este in topul preferintelor mele. Dintre toate sortimentele disponibile, pe acesta l-am cumparat cel mai des. Ieftin si bun. ☺ Canuta Milka arata tare bine. Imi place ca are si suport pentru lingurite. Eu doar canute d-astea imi cumpar de fiecare data. Un chec am facut vineri, deoarece a venit nepoata mea in vizita si am zis sa o rasfat cu ceva dulce, de casa. Abia astept postarica cu unghiute tricolore.
    De 1 Decembrie, stau acasa. Ar fi fost frumos sa ma duc la parada, dar este frig si in momentul asta mi-am pus si un tratament pe par si sunt cu o punga si un prosop pe cap. Haha!
    Te puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, da.. sunt de acord, chiar sunt numai bunătăţi! :)) Mie acum îmi pare rău că n-am cumpărat-o mai de mult, fiindcă e superbă, a devenit rapid favorita! Mă bucur foarte mult că şi îie îţi place!
      Şi mie tot acesta mi-a plăcut cel mai mult din cele disponibile la raft. Şi să ştii că la tine m-am gândit când m-am oprit la gelurile de duş să le adulmec, ştiam că îţi plac! :D
      Vai, Mădă, eşti genială! Deci pentru asta e gaura aia acolo.. :)))) Eu habar n-aveam, mă gândeam că poate e pentru marker, dar ar fi mai logic să fie pentur linguriţă. :))
      Ce hărnicuţă ai fost!

      La paradă n-am mai ajuns nici eu, dar am ieşit.. am fost pe la târg şi m-am plimbat cu prietenul meu prin oraş. A fost foarte frumos afară, atmosfera în special! :D Ce haioasă ai fost, mi te şi imaginez. :))

      Pupicei!

      Ștergere
    2. Haha! Ce simpatica ai fost la faza cu canuta! ☺
      In general, canile cu orificiile acelea la maner sunt pentru lingurita. La serviciu, imi cumparam canute asa ca sa nu ratacesc lingurita si sa nu mi-o fure colegii. Era bataie pe lingurite.
      Toate lumea avea cana sa bea cafea, dar nu aveau cu ce sa amestece. Eu eram cea mai "cul". :)) :*

      Ștergere
    3. Eu sunt mai înapoiată, e prima cană de genul pe care o am. :)) Foarte tare povestea de la tine de la muncă. :)))

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu drag !
    Am si eu un gel de dus Cien . Foarte frumoasa cana :)
    Astept sa vad postarea cu unghiutele !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos!
      Mă bucur că îţi place cănuţa.
      Toată lumea a aşteptat unghiuţele, sper că nu v-am dezamăgit! :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Cate bunatati aici! Si eu am paleta Oh So Special si e de departe preferata mea! Sa o folosesti sanatoasa. Pupici

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, a devenit rapid şi favorita mea! :D Mulţumesc frumos!
      Pupici

      Ștergere
  8. Frumoasa sapt,imi pare rau de Laptopul tau,iti aduce Mos Craciun altul,pentru ca esti cuminte :)))))),asteptam unghiutele de 1 Dec.Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost faină, aşa sper să fie şi asta! :D Ce drăguţă eşti! :))) Aparenţele înşeală uneori, nu-s chiar aşa de cuminte. :)))
      Pupici

      Ștergere
  9. In afara de laptopul stricat pot sa spun ca ma incanta tot ce vad! :)) Mai ales bunatatile de pe Make-up shop. <3 Cam asa e prin Lidl, eu am fost cu mama la cumparaturi si era foarte aglomerat. Si bineinteles ca erau deschise doar 2 case de marcat! :| Doar 10 minute am asteptatla coada. :)) Si inca am avut noroc. :)) Checul arata foarte bine. <3 De Craciun vreau sa fac un chec care are compozitia cu cacao in forma de steluta. <3 In Suceava s-au aprins luminile deabia ieri si nu am apucat sa ies in oras. :( Te pup! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, şi pe mine. :D Eu până acum am avut norocul să prind destul de liber prin Lidl. Eee, e bine. Eu cred că am stat mai mult de 10 minute. :))
      Ce drăguţă e ideea cu checul. Eşti foarte pricepută în bucătărie, să-nţeleg. :D Eu la vârsta ta ştiam să fac doar clătite şi cartofi prăjiţi. :))
      Ai timp să le tot vezi luna asta!
      Te pup!

      Ștergere