TAG - Me time

De ceva timp circulă prin blogosferă acest simpatic tag și pentru că mi-a plăcut mult ideea, nu se putea să nu-l preiau și eu! Cred că orice femeie are nevoie de câte un „me time” din când în când și mai cred că dacă vrem reușim să găsim acel timp. Știu, suntem într-o continuă luptă cu timpul nemilos, dar:

http://www.venusbuzz.com/wp-content/uploads/WW.jpg

What do you watch or read during me-time? // La ce te uiți sau ce citești?

De obicei mă uit la filmulețe de pe Youtube, iar de citit... citesc blogurile favorite sau o carte.

http://www.albertahealthservices.ca/apple/Images/app-keep-in-mind-me-time.jpg

What do you wear during me-time? // Ce porți?

Port haine cât mai comode! Asta înseamnă de obicei colanți, tricou, șosete pufoase și hanorac sau halat pufos. Desigur, asta în perioada aceasta! Pe timp de vară port doar colanți subțiri și un maiou sau tricou.

What are your me-time beauty products? // Ce produse cosmetice folosești?

Încep de obicei cu o mască de față și mult spumant de baie turnat în cadă, iar după ce mă plictisesc de stat tolănită în cadă continui de regulă cu un ritual obișnuit de îngrijire, dar profit de cele mai multe ori să-mi fac și câte un mic masaj facial sau la picioare. Cu alte cuvinte, am parte de me time aproape în fiecare seară și recunosc că cel mai mult îmi place partea cu statul tolănită în cadă.

http://divamakeover.devatude.com/files/2011/04/me-time.gif

What do you eat/drink during me-time?  // Ce mănânci /bei?

Depinde de momentul zilei și de ce pofte mă apucă. De obicei mănânc ceva dulce și beau un ceai sau o cafea, dar se întâmplă să beau și un pahar de vin și să „ronțăi” la ceva sărat, dacă asta-mi poftește inimioara.

Current favourite candle? // Lumânarea preferată din această perioadă?

N-am momentan nicio lumânare preferată, dar vreau să-mi iau una (sau mai multe?) cu aromă de scorțișoară în viitorul apropiat și probabil ea o să devină favorita că merge numai bine în perioada sărbătorilor.

Do you ever have outdoor me-time?  // Îți petreci vreodată timpul singură afară?

Da, îmi petrec timp singură și afară din casă, de obicei când merg la cumpărături de cosmetice sau de haine unde mă pierd printre rafturi studiind produsele și ofertele. Uneori mai profit dacă am timp și de drumurile pe care le am de făcut la distanțe mici și în loc să mă urc în mașină prefer să merg pe jos și să profit din plin de acel me time - admir clădirile, oamenii din jur și îmi fac în minte tot felul de planuri. Mi se pare plăcut și relaxant să te plimbi singur „de nebun” pe stradă.

Would you ever go see a movie alone? // Te duci vreodată singură la film?

Nu prea obișnuiesc să mă uit la filme singură nici acasă, prefer să am companie, deci e clar că nu mă duc niciodată singură la cinematograf și nici nu mă atrage ideea!

Favourite online shop?  // Magazinul online preferat?

Greu de spus! Am mai multe magazine online favorite pe care le studiezi de fiecare dată când prind un moment liber, n-aș putea să numesc doar unul! Dintre magazinele cu haine, pot numi MiniPrix și Kurtmann, dar dese ori dau târcoale și site-urilor din afară, însă nu le pot pune la socoteală fiindcă nu mi-am comandat încă nimic de pe ele. Iar ca magazine cu cosmetice îmi e aproape imposibil să numesc vreunul. Să zicem totuși că Yves Rocher! Ah, și nu prea se pune dar merită menționat și ebay, adevărate comori se găsesc și acolo!

Anything to add? What else do you do during me-time?  // Vrei să mai adaugi și altceva? Ce altceva mai faci?

Da, da, da... vreau să adaug mai multe! :)) Tot la me time aș încadra și realizarea manichiurilor, dar și a machiajelor! Ambele activități mă relaxează, mă fac să mă simt bine! La fel de bine mă simt când îmi petrec timpul cu nasul în colecțiile de cosmetice și oje. Îmi place să fac ordine și curățenie în ele, să le rearanjez, să le șterg de praf, etc. Și-mi mai plac diminețile în care după ce mă trezesc din somn pot sta tolănită în pat cât vreau, cu ochii pe pereți și cu gândul undevaaa departeee.

Cam atât, fetelor! Sunt foarte curioasă... voi cum vă petreceți acest prețios timp? Ce ați răspunde la întrebări?

Chiar dacă eu am preluat tag-ul neinvitată, vreau să nominalizez câteva fete: Alina, Lorena, Ilda, Aurora și Cătălina!

16 comentarii

  1. Coffee addict, asa-i? :)):D
    Si mie imi place sa petrec "timp cu mine", in special cand ies la cumparaturi de cosmetice si sunt nehotarata. Cand sunt asteptata, desi nu-mi place asta, parca iau cele mai neinspirate decizii fie legat de cosmetice, haine sau alte lucruri. ;))

    Si eu ador diminetile in care ma trezesc, fara ceas, si stiu ca pot sa lenevesc sau sa fac ce vreau eu toata ziua. This is called weekend! ♥ :))

    Merci pentru nominalizare! Raspund cat de repede pot! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, da!!! :)))
      Cred că toate preferăm să fim singure atunci când mergem la cumpărături, că nu avem remușcări pentru faptul că pierdem mult timp studiind fiecare produs în timp ce cineva așteaptă plictisit. :))
      Hehe, cine nu le adoră? :))

      Cu mare drag, abia aștept să-ți citesc răspunsurile!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Aaa, ce mi-a placut sa-ti citesc raspunsurile, chiar mi-ai transmis atmosfera de relaxare!

    Draga mea Miha Ella, iti multumesc pentru nominalizare! Phiii, mi se aduna nominalizarile la acest tag, se pare ca n-am unde sa ma ascund si va trebui sa raspund provocarii! :))) Rad eu rad, dar e cam manzeste! Tare mi-e ca va voi dezamagi la faza cu "me time"! Asta sunt, cu asta defilez, alta mai buna de unde?! :D

    Pupicei, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult să aflu asta!!
      Cu mare plăcere, draga mea! Haha, n-ai încotro. :)) Dar de ce să ne dezamăgești? Nu cred... de fapt sunt sigură că n-ai cu ce!
      Pupicei!

      Ștergere
  3. Tocmai de aceea cand plec la cumparaturi, in special cosmetice pentru casa sau corp o fac singura, pentru ca de obicei cand merge prietenul cu mine ma astepata prea mult si se plictiseste la greu. :)) De fiecare data sunt nehotarata sa aleg intre produse, indiferent de ce natura sunt.. Cu greu il mai urnesc cand trebuie sa cumparam alimente, si la acelea sunt de multe ori in dubii, ce sa iau si ce sa iau.. :))
    Timpul pretios si totodata preferatul meu este acela cand prietenul ma relaxeaza cu masajele lungi.. Da, da, la categoria asta are maini de aur.. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect! Păi cărui bărbat îi face plăcere să stea după o femeie 30 minute să se hotărască la un deodorant și un gel de duș? :)) Exagerez puțin, dar nu suntem departe de asta. :))
      E, uite că la alimente eu n-am probleme, mai ales dacă am o listă în cap de acasă! Când mergem împreună la cumpărături mai consistente pentru casă în 20 minute umplem tot coșul (din ăla mare). :))
      Super, super... te cred că e un moment prețios! :D

      Ștergere
  4. ce ma bucur ca m-ai nominalizat, imi place acest tag :). parca ma face sa vreau sa am putin "me time" :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar eu mă bucur foarte mult că îți place și abia aștept să-ți citesc răspunsurile! :D Haha, la fel m-am simțit și eu cât timp l-am completat. :))

      Ștergere
  5. Cate o data chiar este necesar sa te relaxezi si sa ai timp doar pentru tine insuti. Eu mai tot timpul sunt in compania copilului sau a familiei si daca nu atunci la job, dar am momente cand merg la coafor sau cosmetica si clar, zile in care seara imi fac unghiutele si atunci pot sa spun ca este ME TIME. Mi-a placut mult sa-ti citesc raspunsurile! Sa stii ca nici mie nu imi place sa ma uit la filme singura si la cinema nu m-as duce fara prieteni sau sot! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este, la fel consider și eu! E foarte bine că reușești să găsești acele momente pentru tine în care să faci ceva ce te relaxează! Pentru mine coaforul e de cele mai multe ori un chin, nu o relaxare, de aceea nici n-am pus la socoteală. :))
      Mă bucur foarte mult că ți-a făcut plăcere să-mi citești răspunsurile! Hehe, credeam că sunt singura ciudată căreia nu-i place să se uite singură la filme. :))
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  6. Si eu am cam aceleasi ritualuri.
    Eu ma mai uit singura la serialele pe care nu-l tenteaza pe Marius, gen Vampire diaries. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur! :D
      Eu încă n-am descoperit vreun serial care să-mi placă mult și să nu-i placă lui, așa că nici la seriale nu prea mă uit singură dar nici nu-mi doresc neapărat. :))
      Pupici!

      Ștergere
  7. Partea cu statul in cada si cu masajul clar! Si shoppingul :)) As mai adauga serialele...Si cam atat! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, cărei femei nu-i plac aceste activități? :)) Eu la seriale mă uit de obicei cu prietenul, de aceea nu am pus la socoteală. :D

      Ștergere
  8. Daa, ai dreptate, ne asemanam la multe lucruri! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere