NOTD: Când nu am inspirație #2

Când nu am inspirație apelez la oje cu efecte speciale și la accesorii pentru unghii. Asta e a doua posibilitate, vă mai arătam în urmă cu ceva timp o altă manichiură pentru care am apelat la buline din același motiv: lipsa de inspirație. Vedetele manichiurii de azi sunt două oje superbe pe care nu le mai folosisem de foarte mult timp, nici eu nu știu din ce motive.



Am folosit la realizarea manichiurii:

Oje: Sinful Colors All mighty #941, Flormar Magnetic twist #05


Oja de la Sinful Colors este de fapt mai închisă la culoare și are un finish foarte frumos care nu prea se observă în poze din cauza la blitz și la steluțele aplicate. Sper totuși să o mai vedeți cu altă ocazie, în poze făcute la lumină naturală.

Ojele din gama Magnetic Twist de la Flormar vin însoțite de un magnet special cu ajutorul căruia se obține ușor și rapid frumosul efect pe care-l vedeți la mine pe unghii - după ce aplicăm oja pe unghie (un singur strat e suficient) plasăm magnetul deasupra unghiei fără a o atinge și ținem nemișcat magnetul pentru 10 secunde, spune producătorul, însă eu țin cam 15-20 secunde ca să fiu sigură. Gama aceasta de oje e destul de veche, eu o am de mai bine de un an și cum n-am mai fost de foarte mult timp pe la un stand Flormar nu pot să vă spun dacă se mai găsesc sau nu.


Steluțele de pe cele două unghii accent sunt foarte ușor de aplicat - după ce s-a uscat oja folosită ca bază aplicăm un strat de top coat și înainte să se usuce le fixăm în acesta. Mai aplicăm apoi încă un strat de top coat pentru a le sigila mai bine. Este, așadar, o manichiură foarte ușor de realizat, iar în cazul meu a rezistat până la ștergere și nu m-au incomodat steluțele la treburile casnice!


Ce părere aveți de manichiura de azi? Ați purta-o? Vă plac cele două oje folosite?

18 comentarii

  1. Ce frumos se vede! Imi place mult nuanta ojei Sinful. Si unghiutele tale lungi si pozele clare si frumoase. ♥
    A trecut ceva timp de cand nu am mai folosit o oja magnetica. Am una no name, dar nu este de calitate asa buna. Iese aiurea modelul, indiferent cat as tine magnetul langa unghii.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Mădă!
      Nici eu n-o mai folosisem pe aceasta de mai bine de un an. :)) Eu m-am descurcat mai greu și cu aceasta la început, îmi ieșea modelul tremurat din cauză că mișcam magnetul. :))
      Pupici!

      Ștergere
  2. Heheeeee de cand nu am mai folosit magneticeleeeee,super mani <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, v-am amintit eu de ele cu ocazia asta. :D Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  3. Au iesit foarte frumoase ! <3 ador unghiile tale lungi, si de un timp am ascultat de sfaturile tale , doar ca mi-am luat lampa si gel , iar eu dau primul strat de lac tratament apoi ma dau cu oja si dupa ce se usuca dau un strat de gel aplicat cu pensula il las 2-3 minute si gata :D Vreau sa-ti spun ca miau crescut considerabil si nu mi-a afectat unghiile :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Mihaela! Ce mă bucur că ți-au fost de folos sfaturile mele!! Chiar mă bucur foarte mult!
      E bine dacă nu ți-a afectat unghiile! Eu am renunțat la gel și pentru că n-aveam deloc răbdare cu el. :D

      Ștergere
  4. Frumoasa combinatia de culori :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă înnebunești cu unghiile tale!! :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi când nu ai inspiraţie, tu realizezi nişte modele superbe! ♥
    Ţi-am mai zis că îţi iubesc unghiile, nu? Nu de alta, dar vreau să fiu sigură că ştii asta.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, îți mulțumesc din suflet draga mea! Nu e însă meritul meu la această manichiură, noroc cu ojele și accesoriile frumoase. :D
      Da, da... știu! :))
      Te pup și eu!

      Ștergere
  7. Ce mult imi place manichiura ta! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Superbe!!! Tin minte ca si cele de la lipsa de inspiratie 1 mi-au placut maxim :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Hehe, mă bucur că reușesc să fac manichiuri pe placul tău chiar și când sunt lipsită de inspirație. :))

      Ștergere
  9. Chiar daca sunt mai simple sunt foarte frumoase! :* :*

    RăspundețiȘtergere