Oferte DM - 20.11 - 09.12

În așteptarea marilor reduceri de Black Friday m-am gândit să arunc un ochi peste noua ofertă a celor de la DM și cum de data asta m-au atras mai multe promoții, m-am gândit să le împărtășesc cu voi. Oferta este valabilă în perioada 20 noiembrie - 09 decembrie, iar ofertele cele mai atractive mi se par următoarele:



Fondul de ten Lasting finish 25h de la Rimmel este foarte lăudat prin blogosferă și mi-a rămas gândul la el de când am aflat că în Cora era la promoție la prețul de 21 lei! Cum eu nu am nicio Cora în drum mi-am luat gândul de la el, dar acum nu-l mai ratez, merită încercat la așa de puțini bănuți! Ojele L'oreal Color Riche și ojele Aura sunt imediat următoarele pe listă. Dacă la cele din urmă mă mai gândesc și o să analizez în funcție de nuanțele disponibile, oferta de la L'oreal n-o ratez, am de mult timp acele oje pe listă (și aveam o presimțire că vor fi cândva la promoție în DM).

Alte produse interesante și convenabile ca preț ar mai fi Astor big&beauty mascara pe care l-aș lua serios în calcul dacă n-aș avea deja mult prea multe rimeluri, BB Cream Maybelline arată de asemenea tentant și are un preț foarte bun, iar la rujurile L'oreal Color Riche mi-a rămas gândul de când am citit de bine despre ele prin blogosferă.

Cam atât mă atrage pentru mine, dar mi-au mai făcut cu ochiul câteva oferte pentru cadourile de sărbători:


Sunt reduceri destul de consistente la parfumuri și o să le iau în calcul pentru unele din cadouri (să văd mai întâi ce o să cumpăr în noaptea asta din magazinele online).


Și aceste pachete sunt destul de interesante și recunosc că m-ar atrage de aici ceva și pentru mine - setul Katy Perry Killer Queen! Nu sunt vreo fană a ei, dar nu știu din ce motive mă atrage gama asta. Încerc totuși să mă abțin că dacă-mi place o să vreau apoi și parfum, iar acum sunt într-un fel de project pan cu parfumurile din care nu vreau să ies până nu mai diminuez stocul.

Cam atât m-a atras pe mine, dar aici găsiți întreg catalogul pentru această perioadă. De asemenea, puteți vizualiza de aici ofertele mai multor magazine - mă gândesc ca pe viitor să fac această postare cu ofertele cele mai atractive din mai multe magazine, nu doar din DM (mă mai gândesc la asta).

Ce părere aveți de noile oferte din DM? Vă atrage ceva în mod deosebit

Vă urez spor la shopping dacă aveți de gând să vânați ofertele din noaptea aceasta! Eu când se apropie miezul nopții o să stau cu lista în față, sper să nu rămân dezamăgită!

12 comentarii

  1. Super oferte,ojele L'oreal suuuper pret <3,pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa consider și eu Oana, de aceea am zis că nu pot să ratez, măcar una tot îmi iau. :))
      Pupici

      Ștergere
  2. Vreau atâââât de multe :)).
    Acum am văzut catalogul și am mai văzut și rujurile lipfinity de la Maxfactor :X:X. Le am în wishlist de astă vară :)).
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne luăm de mână în cazul ăsta!! :))
      Mi-au făcut cu ochiul și acelea, dar am zis să pun în listă ori unul ori altul, că oricum am un wishlist mult prea lung numai cu rujuri. :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Cred ca de 2 saptamani nu am mai vizitat DM-ul meu, nu am mai avut nevoie de chestii, dar acum cu ofertele astea mi-au facut cateva produse cu ochiul, sper sa ajung ca in ultima saptaman am fost cam ocupata si am cam lipsit de pe net. Acum am revenit si abia astept sa te citesc. :D
    Eu am de la Aura(ojele dreapta sus) o pudra pentru tenul gras, mai precis o pudra minerala, cumparata de la DM care imi place, nu incarca tenul, e finuta si a costa undeva la 25 ron, nu mai retin exact. E buna.... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, eu am doar câteva zile de când nu l-am mai vizitat. :)) Mie mi-au făcut cu ochiul mult prea multe, sper să rezist tentațiilor când ajung la fața locului, să mă limitez doar cu ce am „pe listă” că în ultima vreme am cam exagerat cu shopping-ul. :)) Am sesizat că ai lipsit și mă bucur că te-ai întors cu bine! :D
      Eu doar o ojă cu sclipici am de la Aura, alte produse nu mi-au atras atenția, dar mă bucur să aflu că au și produse de make-up bune. O să le iau în calcul pe viitor, thx!
      Pupici

      Ștergere
  4. O multime de tentatii!
    Eu era sa pacatuiesc ieri cu fondul de ten Lasting finish dar i-am rezistat...Inca ma mai gandesc le el, recunosc. ;))
    Am pacatuit cam mult azi asa ca incerc sa ma abtin. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, Dee... mult prea multe tentații! :(
      Ai fost o eroină! :)) Eu nici nu-mi mai propun să-i rezist, m-am hotărât să-l încerc! :D
      Și eu am păcătuit cam mult pe ziua de azi dar mă bucur că mi-am bifat niște lucruri care mi le doream de mult, nu mi-am luat prea multe chestii doar de moft.
      Pupici!

      Ștergere
  5. Sper sa mai prind la promotie cateva oje ca aici in Cluj este o nebunie cu Black Friday, se epuizeaza totul extrem de repede!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să sperăm că sunt bine aprovizionați! Eu azi nu îndrăznesc să calc în vreun magazin, îmi reintru în normal cu shopping-ul în magazinele fizice de săptămâna viitoare. :))
      Pupici

      Ștergere
  6. Mie DM-ul mi se pare scump. Prefer ofertele de Black Friday, Yves Rocherul si supermarketul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde la ce te referi! Au într-adevăr unele produse (de machiaj, în special) foarte scumpe dacă nu sunt la reducere! Eu cumpăr mai mult din produsele care au reduceri și din produsele lor proprii care-s foarte bune și extrem de ieftine. :)

      Ștergere