Review: Scrub Yves Rocher cu caise

Am rămas puțin în urmă cu recenziile la produse, s-au adunat foarte multe cărora vreau să le dedic un articol, așa că în următoarea perioadă veți vedea destul de multe. O bună parte din produsele care vor beneficia de un articol întreg în viitorul apropiat sunt de la Yves Rocher, de la produse de îngrijire pentru ten sau corp și până la produse de make-up. Revenind la subiectul postării, azi avem în centrul atenției un scrub pentru ten cu caise de la Yves Rocher:


Are o cantitate de 50 ml, valabilitate 6 luni de la deschidere și un preț de 18 lei în prezent. Îl găsiți online aici la prețul menționat.

Mirosul produsului este discret și foarte plăcut, aduce bine cu aroma caiselor proaspete, mi se face poftă de caise de fiecare dată când îl folosesc. Deși în general prefer produsele pentru ten fără parfum în conținut, trebuie să recunosc că prefer ca scruburile să fie frumos parfumate, fiindcă oferă un adevărat răsfăț olfactiv.

Produsul se prezentă sub formă de pastă fină și cremoasă cu particule exfoliante mici și fine în conținut:


În timpul utilizării particulele abrazive se simt pe ten delicat, fără să creeze vreo senzație de disconfort ca alte produse similare. După îndepărtarea produsului îmi simt tenul curat și catifelat, fără acea senzație de piele care strânge! Oferă deci o exfoliere delicată dar eficientă, așa cum promite! Țin să precizez că eu am tenul gras, dar consider că este un produs potrivit și unui ten normal.

Inevitabil compar orice scrub pentru ten cu măștile preparate în casă din zaț de cafea, iar acesta este unul din cele care se apropie destul de bine de rezultatele oferite de zațul de cafea, cu excepția faptului că acest scrub este mai delicat cu tenul. Totuși, am momente în care prefer o exfoliere mai „dură” și atunci apelez tot la „sfântul” zaț de cafea.

Deși raportul preț/cantitate poate părea nu tocmai bun, trebuie să mai menționez că mi se pare extrem de spornic, am consumat abia un sfert din produs în condițiile în care îl folosesc o dată pe săptămână cam de două luni.

În concluzie, mie mi-a plăcut acest produs și îl recomand!

L-ați încercat? Cum vi se pare?

18 comentarii

  1. Nu-mi amintesc sa-l fi folosit, iar cu zatul de cafea tot pregatesc diverse masti in casa, mai ales ca la noi in casa se gaseste in cantitati mari, chiar daca eu nu beau. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, și mie-mi plac mult măștile făcute cu zațul de cafea! :D

      Ștergere
  2. Nu stiam ca au si de fata. Eu l-am folosit pe cel de corp, care mi-a placut ca gel de dus, dar ca scrub nu m-a dat pe spate sincer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nu ți-a plăcut cel pentru corp. :( Mie chiar mi-a plăcut acesta, poate o să-l încerc și pe cel pentru corp... chiar sunt curioasă cum e și acela. :D

      Ștergere
  3. Și la mine s-au adunat o grămadă de produse cărora trebuie să le fac un review. Și mie îmi plac scrub-urile de față cu caise, foloseam în trecut. Acum mă limitez la Garnierul cu periuță. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să ne punem pe treabă, să nu rămânem restante la sfârșit de an. :))
      E pe listă și Garnierul cu periuță, prea mult l-am văzut lăudat de tine! :D

      Ștergere
  4. trebuie sa-mi fac si eu un scrub c cu zat de cafea...neaparat! sau cu malai... scruburi cosmetice nu prea am incercat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mălai nu cred că am încercat, dar cele cu zaț de cafea îmi plac foarte mult!
      Am avut și eu o bună perioadă în care n-am mai folosit deloc scruburi cosmetice, le preferam pe cele făcute în casă dar în ultima vreme m-am făcut cam leneșă la capitolul ăsta și prefer scrub gata făcut. :))

      Ștergere
  5. Nu l-am incercat dar mi se pare foooarte tentant. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, numai pentru miros și tot merită încercat. :)) Mie-mi vine să-l mănânc!
      Pupici!

      Ștergere
  6. Nu l-am incercat dar merita de luat in considerare. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, o am si imi place foarte mult. Imi curata tenul foarte bine si imi place mult parfumul de caise!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție îți place! Aroma de caise m-a cucerit și pe mine din prima clipă!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  8. l-am avut demult, avea alt ambalaj. mi-a placut, dar in prostia mea de-atunci, l-am folosit prea des si mi-am uscat rau tenul :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut, nu cred că au schimbat de atunci altceva în afară de ambalaj!
      Știu cum e, am făcut și eu de multe ori aiurea produsele în trecut, când nu prea aveam eu habar ce fac unele și altele. :)) Dar vorba aia... din greșeli învățăm!

      Ștergere
  9. Eu il am si chiar imi place, e delicat insa curata destul de bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că și ție îți este pe plac!
      Pupici

      Ștergere