Top 5 produse favorite: Avon

Pasiunea mea pentru cosmetice a început cu Avon în urmă cu destul de mulți ani și sunt convinsă că multe dintre voi ați început tot cu produsele lor. În momentul de față nu mai e tocmai brandul meu favorit, am descoperit cu timpul multe altele cu produse mai bune, mai potrivite nevoilor și pretențiilor mele actuale, dar încă mai folosesc anumite produse de la ei, unele care-mi plac chiar foarte mult și de aceea am decis să fac un top 5 produse favorite pentru Avon, brandul care mi-a deschis „apetitul” pentru această lume colorată.

1. Ojele


Dacă urmăriți postările mele cu manichiuri sunt sigură că deja știți faptul că-mi plac foarte mult ojele lor: sunt puternic pigmentate (majoritatea), se usucă foarte repede pe unghii, nu se îngroașă prea repede în sticlă și au multe nuanțe superbe, iar în ultimul timp scot tot mai multe game care mai de care mai frumoase. Știu că unele fete nu sunt foarte mulțumite de ele din cauză că n-ar rezista prea mult timp pe unghii, însă eu nu am astfel de probleme cu ele! În plus, probabil știți deja părerea mea despre rezistența ojelor pe unghii, și anume că sunt foarte mulți factori care influențează acest lucru: sănătatea unghiilor, base coat-ul folosit, top coat-ul, etc. Dintre toate cele pe care le dețin în prezent, gama mea favorită e Stardust (texturatele), urmată de gama Gel finish.


2. Cremă depilatoare pentru părul facial


Nu mai țin minte câte tuburi am cumpărat până acum, cert e că de când am descoperit-o, mai precis de vreun an jumate, am renunțat la epilarea facială cu ceară, fiindcă nu-mi plăcea deloc, era prea dureros și vara mereu mă iritam din cauză că transpir pe față. Această cremă este foarte eficientă (maxim 5 minute o țin), nu doare, nu irită și e foarte ieftină (puțin peste 10 lei luată la ofertă). Am scris mai multe despre ea în postarea de aici.


3. Eye liner gel SuperShock


Le-am lăudat de foarte multe ori pe blog, fiindcă îmi plac extrem de mult. Sunt, cu siguranță, cele mai faine produse de makeup de la ei, din punctul meu de vedere. Am scris și despre acestea mai multe acum destul de mult timp, în postarea de aici.


4. Parfum Today


Multă vreme n-am fost prea pretențioasă când venea vorba de parfumuri, însă cu timpul lucrul ăsta s-a schimbat și am început să fiu tot mai selectivă, ba chiar aș putea spune că am început să dezvolt o mică pasiune pentru parfumuri. Sunt multe parfumuri Avon care mi-au plăcut, unele încă îmi mai plac, dar singurul care îmi place și acum în mod deosebit și care încă mă reprezintă e Today! Mi se pare un parfum elegant, dulceag și totodată destul de tare, iar pe lângă asta apreciez foarte mult că persistă până seara pe pielea mea.


5. Scrub-uri Naturals


De când le-am descoperit puține au fost perioadele în care nu am avut niciunul în casă. Am avut varianta cu căpșune, cea cu ciocolată și cea cu vanilie, singurul pe care încă-l dețin. Sunt niște scruburi blânde, ocazional simt nevoia să folosesc ceva puțin mai dur, dar mie îmi plac foarte mult, mai ales datorită aromelor delicioase pe care le au. Mi-au plăcut toate, dar parcă tot cel cu căpșune rămâne favoritul suprem și în caz că va mai apărea prin catalog (nu l-am mai văzut de foarte mult timp) cu siguranță o să-l recumpăr. Am scris mai multe despre ele aici și aici.


„Bonus”, aș vrea să mai menționez și gama Foot Works, în care găsim niște produse de picioare excelente la prețuri foarte mici! Atât cremele de picioare cât și alte produse cum ar fi spray-ruile sau scrub-urile sunt foarte bune, își fac foarte bine treaba!


Acestea sunt cele 5 produse de la Avon (+ o gamă bonus) pe care încă le îndrăgesc, le folosesc cu plăcerea și consider că merită să le dați o șansă, mai ales că toate au prețuri accesibile oricărui buzunar. Știu că probabil nu v-am arătat nimic nou celor care-mi urmăriți de mai mult timp postările, dar faptul că le menționez din nou și acum e o confirmare că îmi mențin părerile bune despre acestea!

Alte produse care mi se par destul de bune de la ei ar fi rujurile care sunt foarte ok pentru niște rujuri cremoase, gelurile de duș, loțiunile de corp din gama Naturals și nici rimelurile nu sunt deloc rele pentru prețurile lor. Pe de altă parte, eu nu mă înțeleg deloc bine cu fondurile lor de ten, cu pudrele, fardurile sau cu produsele lor de skincare (care sunt majoritatea pline de alcool, parfum și alte porcării). Am avut de asemenea o experiență foarte neplăcută cu o cremă de corp din gama Skin so soft (o iritație foarte urâtă pe picioare) și din acest motiv prefer să le evit.

Voi ce produse favorite aveți de la Avon? Ați încercat vreun produs din topul meu? Cum vi s-a părut?

21 de comentarii

  1. 3 si 4 se afla si printre preferintele mele. As mai adauga si rimelul Supershok si inca cateva parfumuri. te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că avem favorite în comun! Într-o vreme îmi plăcea și mie rimelul Supershock, dar între timp am descoperit multe altele care-mi place și mai mult. :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Ojele le iubesc ♥. Creionul SuperShock cred că este unul din cele mai calitative creioane de ochi pe care le-a m încercat. Parfumul Today este superb ♥♥


    http://beau-typhoon.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce de produse favorite avem în comun! :D Mă bucur mult că și ție-ți plac cele trei produse din topul meu!
      Pupici

      Ștergere
  3. si mie cel mai mult imi plac ojele <3 am fost foarte multumita de ele tot timpul. acum astept noile texturate!!! <3
    imi plac si scrub-urile..si spray-urile de corp..si unele parfumuri.. ehe.. cam multe imi plac, doar sunt reprezentant. niciodata nu ma pot abtine sa nu mi iau ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, știu că și ție-ți plac și mă bucur! :D La fel și eu, am fost încântată de ele de când le-am descoperit. Și eu abia aștept noile texturate. :))
      Chiar dacă încă mai sunt și eu reprezentant, nu pot spune că mă mai las păcălită prea repede de paginile lor colorate pline de produse, fiindcă deja știu/intuiesc cam ce o să-mi placă și ce nu. :D

      Ștergere
  4. Am avut la un moment dat destule favorite de la ei, incepand cu un mascara care mi-a placut la nebunie, nu mai retin cum se numea, dar nu mai exista de ceva timp la Avon... Dupa oje sa stii ca nu ma dau in vand... :D
    In schimb au parfumuri faine. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai câteva favorite de la ei și îmi pare rău că ojele nu te-au impresionat. Poate ai avut ghinion și ai nimerit vreuna mai slăbuță. :D
      Pupici

      Ștergere
  5. Si eu folosesc ojele de la Avon, unele creme din gama Planet Spa, lotiunile de corp, malsam pentru par si mai nou ulei pentru par. Sunt multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai ceva favorite de la ei! Să te bucuri de ele în continuare!

      Ștergere
  6. Nu am nicio ojă Avon, shame on me!!
    Nu știam că produsele din gama Foot Work sunt atât de bune..cred că o singură dată mi-am comandat o cremă pe care nu prea am folosit-o, deci nu mă pot pronunța.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, trebuie să remediezi situația. :))
      Mie îmi plac foarte mult, le folosesc de mulți ani și sunt mulțumită de ele.

      Ștergere
  7. Nu am mai comandat de foarte mult timp de la Avon. Înainte era mama reprezentant și aveam dulapul plin. Dacă e să îmi amintesc despre un produs dintre cele enumerate de tine, creioanele Supershock sunt super. Și nu doar dintre cosmeticele de la ei, comparativ cu multe alte firme mai scumpe chiar. Dar pentru că am renunțat la machiajele puternice la ochi nu am mai cumpărat.

    Legat de un alt subiect, am încercat să mă abonez la blogul tău prin email și nu mi se dă voie. Nu ai activat optiunea de abonare prin meniul de la Feedburner. Nu îți găsesc blogul pe Bloglovin și voiam să mă abonez prin email. Dacă îmi permiți, accesează acest link ca să vezi cum poți schimba setările. Sau dacă nu ai încredere să accesezi link-ul caută pe Google : Blogger The feed does not have subscriptions by email enabled și în rezultatele căutării e posibil să îți afișeze un link www.rupertlanuza.com/.... tutorialul acela mi s-a părut cel mai bine explicat.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție ți-au plăcut creioanele SuperShock! Așa e, le „bate” și pe multe de la alte branduri mai scumpe.

      Draga mea, îți mulțumesc pentru feedback-ul detaliat și pentru recomandare. Bloglovin nu am fiindcă am crezut că nu mai e folosit de nimeni, iar la posibilitatea de abonare prin e-mail mă gândesc foarte serios să introduc. Nu știu însă de ce nu merge abonarea prin feed, credeam că aceea funcționează. O să verific să văd ce pot face.

      Pupici!

      Ștergere
  8. creioanele supershock imi plac si mie. mai am o pasiune si pentru trusa true color quad, pentru cremele de calcaie...ojele nu prea-mi plac, dar la capitolul parfumuri, am cateva favorite: avon femme, avon fleur, cl nuit, ultra sexy...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că-ți plac! Ai și tu ceva favorite de la ei! :D

      Ștergere
  9. Oooce de oje Avon! Stardust nu le-am mai vazut de ceva vreme pentru ca vroiam si eu. Gel finish sunt foarte cute, nuante frumoase! :)
    Eu de la Avon acum am doar parfumul Treselle. Dar pe timpul cand eram reprezentant, ma inconjurau produsele Avon! :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din păcate le-au scos rapid, nu știu din ce motiv. :( Din fericire apar foarte curând alte texturate în locul lor, abia aștept să văd cum sunt și acelea. :D
      Eu încă sunt reprezentant dar nu mai cumpăr la fel de multe produse de la ei ca înainte. :D
      Pupici

      Ștergere
  10. Hello :) Nu am mai folosit pana acum niciunul dintre produsele enumerate de tine, deci am de recuperat :) Mie imi plac parfumurile de la ei, gelurile de dus si nu numai.
    Ultimele produse care mi-au placut foarte mult sunt: exfoliantul pentru maini si picioare de la Planet Spa, crema de maini Avon Care cu ulei de masline, lotiunea de fata cu SPF Radiant Solutions si paletele de farduri True Color Quad.
    Am publicat recent si un review al acestor produse pe blogul meu, daca vrei sa citesti mai multe :D https://bloggerissa.wordpress.com/2015/05/23/latest-favorite-products-from-avon/

    Kisses, Bloggerissa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai și tu unele favorite de la ei. :) Eu din păcate cu fardurile lor nu m-am înțeles și nici cu produsele pentru protecție solară. O să arunc totuși un ochi peste articolul tău!
      Pupici

      Ștergere
  11. Scrub-ul de vanilie de la Avon Naturals este unui dintre produsele pe care le comand cu regularitate din campanie, insa in ultimul timp am observat ca sunt destul de dificil de gasit. Si cel de capsuni miroase deosebit, insa vanilia este aroma mea preferata atunci cand vine vorba despre parfumuri si lotiuni. Vad ca si tu ai fotografiat aceeasi versiune...:)

    RăspundețiȘtergere