Review: Scrub Naturals Avon


Am mai spus și în alte postări că exfoliantul pentru corp cu aromă de căpșuni de la Avon este preferatul meu de mult timp! Pe cel cu vanilie l-am achiziționat luna trecută pentru că nu l-am găsit pe cel cu căpșuni prin cataloage și aveam neapărat nevoie de un scrub. Am ales să vorbesc despre ele împreună pentru că singurul lucru care le diferențiază este mirosul.



Cel cu căpșuni este un adevărat deliciu datorită aromei sale! E genial! Are un miros delicios de căpșuni cu frișcă... sau înghețată, cremă, prăjitură... de căpșuni. Nu este deloc un miros artificial! Acum două zile pregăteam o spumă de frișcă cu căpșuni de la Dr. Oetker și când am simțit aroma spumei mi-a venit imediat în minte scrub-ul... miroase la fel. Nu persistă foarte mult pe piele, cel puțin nu pe a mea, dar e un adevărat răsfăț în timpul utilizării lui.

Și cel cu vanilie miroase foarte bine, a prăjitură cu vanilie. Pentru iarnă mi se pare foarte bun, însă eu nu i-aș suporta aroma vara, ar fi prea dulce pentru mine. Dar asta ține doar de gusturi. Nici de la acesta mirosul nu persistă mult timp pe piele, dar te simți ca o prăjitură în timpul utilizării.

Iar de aici vorbesc despre ele împreună....

Textura este cremoasă, cu particule abrazive foarte fine care exfoliază pielea delicat, dar eficient. Eu îl folosesc de obicei de două ori pe săptămână și nu simt nevoia de mai mult, deși se întâmplă să îl folosesc și mai des... dar asta doar de dragul aromei. Se îndepărtează rapid de pe piele!


După utilizare pielea rămâne catifelată, nu o usucă deloc. Nu trebuie însă sărit peste hidratarea cu loțiunea/untul/crema de corp. Este suficientă o cantitate destul de mică pentru întreg corpul, astfel din tubul de 200 ml mie îmi ajunge de minim 10 utilizări. Ținând cont și de prețul foarte mic (în jur de 10 lei), eu zic că e foarte ok.

Ambalajele mi se par foarte frumoase, vesele. De asemenea, sunt și practice. Deși orificiul este mai micuț, produsul se dozează cu ușurință datorită ambalajul din plastic moale, maleabil.

Singurul lucru pe care îl am de reproșat este lipsa acestuia din cataloage. Nu o să înțeleg niciodată de ce produsele de la Avon foarte bune, lăudate, căutate... apar rar sau chiar le scot de tot.


În concluzie, trebuie încercat dacă îl găsiți (indiferent care aromă preferați), este un produs excelent!

Niciun comentariu