Două favorite de la Sally Hansen | Review

Așa cum am promis acum ceva timp, am revenit cu mai multe detalii cu privire la cele două produse Sally Hansen pe care atât de mult vi le-am lăudat: Insta-Dri Top coat și Instant cuticle remover! Amândouă produsele îmi plac foarte mult, însă doar pe unul singur l-aș recomanda cu ochii închiși oricui. Vă las să descoperiți despre care e vorba citind articolul în continuare...


Produsele Sally Hansen pot fi achiziționate din Kendra, DM și unele farmacii (la Sensiblu trebuie să le găsiți, cel puțin în cele mai mari) - e posibil să mai fi apărut și prin alte magazine între timp, eu în astea le-am văzut. O să descoperiți la standurile lor o mulțime de produse pentru îngrijirea unghiilor și foarte multe oje. Prețurile nu sunt cele mai mici, dar nici exagerate, sunt undeva pe la mijloc aș zice eu și cel puțin cele două produse despre care urmează să vă vorbesc azi își merită din plin banii! Haideți să le luăm pe rând.. 

Sally Hansen Insta-Dri top coat


Sunt în căutarea unui top coat cu o uscare cu adevărat rapidă de mult timp, iar acesta de la Sally Hansen are cu siguranță cea mai rapidă uscare din tot ce am încercat până acum! La suprafață chiar se usucă instant, așa cum promite, nu e doar strategie de marketing  - nici nu apuc să aplic la toate unghiile că primele sunt deja uscate, pot liniștită să-mi văd de treabă în câteva zeci de secunde, trebuie doar să fiu atentă să nu presez cu ceva pe ele pentru câteva minute. 

Cam vreo 5 minute aș zice eu că sunt suficiente până pot să mă duc liniștită să dorm, să-mi fac baie, să spăl vase, să fac ce vreau eu! Da, chiar e complet uscat în timpul ăsta, iar asta chiar dacă oja de sub el încă nu e complet uscată la interior - cumva reușește să formeze un strat protector suficient de gros și bine uscat! Acum ceva timp, când am făcut o manichiură cu o tehnică mai murdară, după maxim vreo 10 minute după ce am aplicat top coat-ul eu îmi curățam de zor cuticulele cu periuța de dinți, frecând cu forță inclusiv pe suprafața unghiilor și nu s-au stricat deloc! E genial, timpul de uscare foarte scurt e motivul pentru care-l iubesc atât de tare, dar să nu credeți că doar asta...

Aplicarea se face rapid, pensula suficient de lată ușurând mult întreaga procedură, iar luciul oferit este perfect și se menține așa până la final, nici după o săptămână unghiile nu-și pierd frumosul luciu. Vă las și cu o poză în care era aplicat, deși nu iese suficient de bine în evidență, dar ca idee:


În plus, mi-a lăsat impresia că ar ajuta la prelungirea rezistenței ojei pe unghii, n-aș putea să spun cu cât, dar multe oje care se toceau rapid, sub acest top coat am observat că rezistă mai bine.

Singurul defect pe care i l-am găsit e că are o consitență mai groasă și pensula iese destul de încărcată din sticlă, trebuie ștearsă puțin de gura sticlei pentru a evita să încărcați inutil unghia și să facă bule sau chiar să se matifieze la vârf (nu știu dacă ați pățit, eu am pățit la multe lacuri să se matifieze la vârf din cauză că rămânea un strat prea gros de produs). Însă atâta timp cât sunteți atente să aplicați un strat suficient de subțire nu o să creeze niciun fel de probleme. 

Are o cantitate de 13,3 ml, valabilitate 24 luni de la deschidere și un preț de aproximativ 35 lei. Eu vi-l recomand din suflet, își merită din plin prețul puțin mai mare pentru un astfel de produs!


Sally Hansen Instant cuticle remover


După cum am spus de multe ori, tăiatul cuticulelor nu este o practică deloc sănătoasă pentru unghii, iar dacă un ulei hidratant aplicat în mod constant (preferabil zilnic) nu e suficient pentru a menține un aspect plăcut pentru cuticule, atunci un astfel de produs vă poate fi de foarte mare ajutor, iar acesta e de asemenea lăudat ca fiind printre cele mai bune - eu deocamdată l-am mai încercat doar pe cel de la Farmec, care e ok dar clar cel de la Sally e cu mult mai bun.

Produsul are o consistență ca de gel, se aplică pe cuticule foarte ușor direct din recipient, se lasă să acționeze doar 15 secunde conform indicațiilor (nu recomand să lăsați mai mult de 1 minut, maxim), după care cuticulele se curăță cu un bețișor, apoi se clătește. Nu înlătură complet cuticulele, dar le înmoaie și înlătură rapid pielea moartă care se strânge sub cuticule, lucru pe care eu nu reușesc să-l fac la fel de bine dacă doar le înmoi în apă. În plus, oferă și hidratare (conține aloe vera destul de multă), nici nu mai simt nevoia de ulei pentru cuticule după ce îl folosesc. Am încercat să fac și o demonstrație în imagini, sper că am reușit să redau măcar parțial diferența:

Click pe poză pentru vizualizare la dimensiune maximă!

Eu îl folosesc cam o dată pe săptămână, uneori chiar și mai rar, pentru că rezultatul se menține chiar și până la două săptămâni, mai ales dacă în timpul ăsta folosesc ulei de cuticule măcar o dată la două zile. 

Are o cantitate de 29,5 ml, valabilitate 24 luni de la deschidere și un preț de aproximativ 40 lei. Eu nu regret nicio secundă că l-am luat, mai ales că o să-mi ajungă o veșnicie, probabil cam cât îl ține termenul, adică 2 ani.

În poza „After” aveam de asemenea aplicat top coat-ul peste oja albă, acolo cred că se vede mai bine luciul.

Concluzia e că top coat-ul merită din plin încercat de oricine, cred că toate vă doriți o uscare rapidă, luciu frumos care să se mențină și un ajutor suplimentar la rezistența ojei pe unghii, iar la al doilea produs, peeling-ul pentru cuticule, depinde mult de nevoile voastre, îl recomand oricui crede că are nevoie de așa ceva.

Ați încercat vreunul dintre cele două produse? Cum vi s-a părut?
Dacă nu le-ați încercat... vă tentează?

16 comentarii

  1. Da, da, le am pe amandoua si am aceeasi parere! Eu am dat un strat subtire de top coat peste oja inainte sa plec la mare, iar dupa 5 zile de stat prin nisip si apa marii manichiura mea era perfecta. Asa ceva n-am mai vazut de cand am descoperit ojele! :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că ai aceeași părere despre ele! Nici eu n-am întâlnit un top coat mai bun ca ăsta, am rămas uimită de cam tot la el. :D
      Te pup!

      Ștergere
  2. Blogul tau poate sa fie rebrand-uit in "blogul cu tentatii"!
    Simt ca am nevoie de ele in viata mea! ;))
    Sa le folosesti cu placere in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce tare ai fost! :))
      Trebuie să le acorzi cândva o șansă, dacă nu la amândouă măcar la top coat! :D
      Pupici

      Ștergere
  3. Am incercat doar top coat-ul Sally Hansen Insta Dri, e genial, l-am luat din Dm la 26 lei. Recent am descoperit altul foarte bun de la Miss Sporty base coat and top coat, cel mov transparent, e doar 7 lei la Auchan :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți place! Cred că și eu tot 26 lei am dat pe el, când era la reducere.
      Nu contest că sunt și altele mai ieftine foarte bune, dar cel puțin pe partea de timp de uscare n-am descoperit niciunul mai bun ca cel de la Sally șiii... am încercat câteva. :D

      Ștergere
  4. Vreau si eu insta dry!!!! vrea vreau!!! Pe mine m-au cam dezamagit multe top-uri cu uscare rapida...care nu uscau :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fugi după el, că merită din plin! :D Știu ce zici, m-au dezamăgit și pe mine foarte multe. :(

      Ștergere
  5. Mi-am luat peelingul de la Farmec, precum mi-ai sugerat, insa nu l-am mai folosit de mult...cred ca ar fi bine sa o fac, nu?:D
    Mi-ar placea si cel de la Sally Hansen.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, înnebunesc când găsesc comentarii la care am uitat să răspund...

      Da, clar ar trebui folosit mai des. Și merită să-i dai cândva o șansă și acestuia de la Sally, e și mai bun! :D
      Pupici

      Ștergere
  6. eu nu le-am incercat, dar cam astea 2 sunt dorintele mele de la Sally Hansen :D

    RăspundețiȘtergere
  7. am si eu Insta Dri, imi place tare rezistenta, finish-ul si uscarea super rapida in schimb nu imi plac bulele pe care le lasa. Daca e unghia cu glitter, e ok ca nu se observa, dar pe oja colorata lucioasa se vede urat de tot. am incercat sa dau si in strat mai subtire dar parca si mai urat se face :( gresesc undeva? exista vreun secret sa nu mai faca bule? PS: ce oja cu glitter ai folosit in ultima poza, cea alaturi de unghiutele albe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sesizat și eu în timp problema cu bulele, am senzația că face asta mai rău pe măsură ce se îngroașă. Eu agit bine sticla înainte de utilizare și încerc să dau un strat mediu, să zicem, nici foarte subțire, dar nici prea gros și e ok. Cred că oja cu glitter e o texturată de la Avon, posibil într-o ediție limitată, dar nu sunt sigură decât de faptul că n-am mai folosit-o de mult. :)) Dacă reușesc să dau de ea revin cu un răspuns.

      Ștergere