Soufeel - povestea mea!

Brățările cu charm-uri sunt populare de mulți ani, însă pe mine la început nu m-au atras, asta până de curând, când am aflat că există și alternative mai ieftine decât brandul care a lansat prima oară acest tip de bijuterie! Am aflat din blogosferă despre brandul Soufeel care nu doar că ne oferă brățări cu talismane la prețuri mult mai prietenoase decât alt brand consacrat, dar la care eu am văzut și mult mai multe charm-uri pe gustul meu: mai vesele, mai colorate, cu mai mult accent pe diverse pasiuni/hobby-uri, așa că m-am bucurat când aceștia mi-au oferit posibilitatea de a-mi alege o brățară și câteva talismane (chiar aveam oricum în plan să-mi fac cadou o astfel de brățară și deja plănuiesc o altă comandă, dar nu mai ziceți la nimeni).

Bijuteriile de pe site sunt realizate din argint 925 (o să vedeți mai jos că sunt și marcate), la comenzi de minim 50$ transportul este gratuit, iar retur se poate face în termen de 365 zile, în caz că există vreo problemă. Prețurile sunt destul de mici pentru niște bijuterii de argint, un charm pornește de la 10 euro, iar pe site sunt mereu disponibile tot felul de reduceri - spre exemplu în prezent brățara aleasă de mine are preț redus. În plus, am pentru voi și un cod de reducere, dar vi-l dezvălui la final, acum haideți să vă povestesc experiența mea și să vă arăt ce mi-am ales...


Pachetul a ajuns la mine în mai puțin de 20 zile, a durat doar 10 zile până a ajuns în țară și încă o săptămână s-a plimbat prin țărișoara noastră dragă - știți voi, la noi treaba e complicată, nu se grăbesc prea tare oamenii noștri. Coletul l-am ridicat de la Poșta Vamală unde am mers cu emoții, dar n-am avut probleme, n-am plătit niciun fel de taxe și am avut norocul să nici nu stau la coadă, era complet liber când am fost eu (la finalul programului).


Am apreciat din prima clipă că bijuteriile au fost foarte bine ambalate -  atât brățara cât și fiecare charm au fost puse în câte o punguță  pentru a le proteja, iar toate acestea au fost aranjate în cutiuța foarte frumoasă pe care o utilizez acum pe post de cutie pentru bijuterii (e foarte bine realizată). Cutia a fost apoi pusă într-o pungă cu bule pe care n-am mai pozat-o, iar punga într-o cutie mai mare de carton, alături de o altă pungă bună de folosit dacă brățara e oferită cadou. Coletul final a fost de asemenea împachetat într-o pungă de plastic, să nu-și poată băga curioșii nasul. Da, e cam mult de despachetat, dar decât să găsim conținutul incomplet mai bine așa, nu?


Primul charm pe care mi l-am dorit mult a fost aparatul foto, fotografia fiind una dintre pasiunile de care încerc să mă bucur tot mai mult. În plus, charm-ul în formă de aparat mi s-a părut și foarte simpatic!


Pasiunea mea pentru shopping cred că e destul de evidentă, iar gențile sunt o altă mică pasiune, așa că nu putea să lipsească de pe brățară gentuța cu mesaj „to shop”!


Dacă timpul și finanțele mi-ar permite... cea mai mare parte din timp mi-aș petrece-o călătorind, descoperind și explorând locuri noi, culturi noi, oameni noi. Chiar dacă nu se poate momentan atât de mult pe cât mi-ar plăcea, tot mă bucur de orice posibilitate, iar mașinuța cu rulotă, două talismane pereche, au fost alesele pentru a marca și această pasiune.


Ultimul charm ales nu are neapărat o semnificație, dar l-am ales pentru mesajul foarte simpatic care sper să-mi amintească faptul că asta e cel mai important:


Nu mi-a fost deloc ușor să aleg doar cinci, dar sunt foarte sigură că povestea mea o să continue, deja am cel puțin vreo 3 charm-uri pe care le vreau neapărat. Sunt foarte încântată de toate cele alese, unele arată chiar mai bine în realitate decât aș fi sperat! Vă las și cu dovada că sunt de argint:


Brățara am ales-o în variantă „clasică”, cea flexibilă, dar din neatenția mea n-am măsurat bine și îmi e cam mică, îmi vine la fix acum și nu cred că aș putea să mai pun și alte charm-uri pe ea. Asta e, a fost greșeala mea și oricum îmi doresc și brățara fixă iar atunci o să fiu mai atentă. Ca să nu faceți și voi ca mine, măsurați-vă cu atenție încheietura mâini și alegeți brățara cu 1,5-2 cm mai mare. Dacă aveți de gând s-o umpleți și o preferați mai lărguță... poate chiar cu 3 cm. Cu închizătoarea e cam greu pentru posesoarele de unghii lungi, dar într-un fel e mai bine pentru că am siguranță că nu o să se deschidă singură, e imposibil la cât de bine e închisă! 


Încă un lucru pe care vreau să-l menționez e că brățara nu are marcaj, nu știu de ce, dar cu siguranță e și ea din argint, se vede cu ochiul liber și știu de la fetele care o poartă de câteva luni continuu că n-au avut probleme, s-ar fi văzut dacă nu era după atâta timp.

Trecând cu vederea dimensiunea cam mică a brățării (doar din vina mea, cei de la Soufeel n-au nicio vină, mi-au trimis ce am cerut), eu sunt foarte încântată de noua mea brățară, mi se pare că toate charm-urile arată foarte bine împreună, iar dacă v-am convins că merită și vreți să achiziționați ceva de pe site, click aici pentru a studia oferta și dacă vă decideți să plasați o comandă puteți să folosiți codul BLOG5 pentru a beneficia de 5% reducere!



Aveți o astfel de brățară cu charm-uri? Vă place brățara mea? E vreunul dintre talismanele alese de mine pe care l-ați alege și voi?

26 de comentarii

  1. Mașinuța cu rulotă este cel mai fain charm pe care l-am văzut vreodată.
    Superbă brățara ta, să o porți cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se par cele mai vesele și simpatice charm-uri! :D
      Mulțumesc, mulțumesc mult!

      Ștergere
  2. Toate charmurile sunt deosebite! Să o porți cu plăcere!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac alegerile mele! Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  3. foarte draguta masinuta! sa le porti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa-i că e super haioasă! :D Mulțumesc, draga mea!

      Ștergere
  4. E foarte deosebita combinatia aleasa de tine, chiar imi place la nebunie! Am admirat si eu masinuta, dar si aparatul foto imi place maxim. Sa te bucuri de ele! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că îți place! Și mie mi se pare foarte faină combinația, chiar dacă nici nu m-am gândit cum ar arăta împreună, le-am ales doar pentru semnificații. :D
      Poate le vei lua și tu pe viitor, sunt foarte frumoase! Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  5. O bratara cu mult dor de duca! S-o porti cu bucurie si "charm" mult sa fie! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bratarica ta e minunata! <3
    si eu am pe lista aparatul foto. E atat de draguuut!
    Sa o porti cu placere!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos... și eu sunt încântată de ea! :D
      Hm, de ce trăiam cu impresia că le tine am văzut aparatul foto? Eram chiar sigură! :))
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  7. Frumoase charmurile ! Sa o porti cu drag !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. faine toate ,imi stept si eu noua bratarica <3 abia o astept .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Abia aștept să văd ce ai ales și tu! :D

      Ștergere
  9. Ador aceste bratari <3 Charmurile tale sunt absolut minunate :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie tare-mi e că o să fac o mică obsesie pentru brățările astea cu charm-uri, deja am un wishlist luuung. :)) Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  10. Foarte frumoase alegeri ai facut,sa o porti cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoasa combinatia de charmuri. Aparatul de fotografiat imi place cel mai mult si ma reprezinta si pe mine! Pacat ca iti este micuta! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place! E chiar superb aparatul de fotografiat!
      Și mie-mi pare foarte rău că am luat-o cam mică, dar poate o să fac retur (să văd dacă se poate în condițiile în care am primit-o în urma unei colaborări) sau poate o să-mi iau alta și gata. :))

      Ștergere
  12. Foarte frumoase toate! Dar cea cu aparatul e cea mai cea! :D
    Sa le porti sanatoasa!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Hehe, aparatul și mașinuța cu rulotă au atras cel mai mult atenția! :))
      Pupici

      Ștergere
  13. Foarte frumoase alegerile tale! ca majoritatea, as fi ales si eu masina si aparatul foto!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac! Acelea sunt cele mai simpatice, înțeleg de ce le-au ales atâtea fete! Dar și gentuța e mult mai frumoasă în realitate! :D

      Ștergere