Week in photos #47

E gata să se încheie și săptămâna asta, iar eu am început să număr zilele care au mai rămas până la vacanță! Cred că o să încep de mâine să fac liste cu ce o să iau în bagaj, ca să-mi mai astâmpăr nerăbdarea, dar și ca să mă asigur că nu uit nimic important. Dar să revenim la săptămâna asta, care a fost per total faină, cu ceva cumpărături și cadouri, mulți sărbătoriți (am senzația că în august s-a născut toată lumea) și alte lucruri pe care o să vi le arăt în cele ce urmează...


În ultima comandă de la Avon am avut scrubul cu căpșuni pe care de mult timp îmi doream să-l reachiziționez, dar abia recent a reapărut prin cataloage. Este unul dintre cele mai faine încercate de mine, e foarte eficient și miroase delicios! Mi-am mai luat și încă o pereche de ochelari de soare de la ei, care îmi vin mai bine decât m-aș fi așteptat (sau cel puțin așa mi se pare mie) și care par a fi calitativi - îmi mențin opinia că gențile și ochelarii de soare de la ei își merită în general banii.


Nu știu cum sunteți voi, dar la mine e tradiție ca în fiecare vară să-mi cumpăr un costum de baie nou. Anul ăsta a durat cam mult, abia săptămâna asta am găsit unul care să-mi placă și la care să aibă mărimea mea (mi se potrivea totuși o mărime mai mare la sutien, dar merge și așa). L-am luat de la New Yorker, de unde v-am mai arătat lucrușoare luate la reducere în ultima vreme, a costat doar 15 lei slipul și 25 sutienul.


Miercuri am ieșit cu Teo la puțin shopping în magazinul Hello Free Zone în care nu mai fusesem de mult, dar de data asta chiar am fost foarte cumpătată, am mai avut în coș câteva lucruri, dar le-am pus până la urmă la loc pe raft când mi-am amintit de depozitul de produse pe care-l am acasă. :)) Am luat doar câteva produse Vaseline, dintre care doar o cremă de mâini e mea, restul sunt pentru cadouri.


În aceeași zi, după ce am umblat câteva ore prin căldură și vânt, ne-am oprit să facem și câteva poze pentru blog - rezultatul îl puteți vedea aici.


Draga de Teo m-a surprins cu un cadou în avans, dar nu vă arăt tot conținutul acum, mă gândesc că poate o să fac o postare cu toate cele primite. Vă arăt doar primul produs pe care l-am încercat - Inglot AMC brow liner gel, despre care am mai scris aici atunci când a fost lansat și pe care chiar mi-l doream mult! Îmi place foarte mult, așa cum mă așteptam!


După #operatiuneademachierea pornită de Nivea, a urmat și #operatiuneaimpachetarea care m-a obosit teribil, curgeau apele pe mine de parcă dădusem la sapă - am două mâini stângi când vine e vorba de împachetat colete. Nu exagerez, cred că mi-a luat vreo două ore. Eh, totul e bine când se termină cu bine, am reușit să trimit toate coletele cu demachiante și sper să ajungă la fete cu bine!  


Pentru că am avut câțiva sărbătoriți, săptămâna asta am mâncat pizza... de două ori. Ups! Mă iert, că tot am mai slăbit vreo 2kg vara asta.


Ultima mea comandă pe Makeup Shop a conținut câteva produse pe care mi le doream de ceva vreme și care trebuiau să fie cadoul meu pentru mine. Tot pentru mine e, dar până la urmă nu de la mine. :)) Am făcut deja câteva probe pensulelor și gelului pentru sprâncene și sunt foarte încântată până acum! Mâine cred că-i fac o probă și eyeliner-ului, iar cu mai multe impresii despre toate revin săptămâna viitoare!


Am mâncat un tiramisu foarte bun și o prăjitură lava cake care mi-a plăcut rău-rău-rău! Trebuie să-i fac o poză după ce o gustam, ca să înțelegeți mai bine de ce, dar cine se mai gândea la poză? Cred oricum că știți și voi cum e prăjitura asta. Yummy, mi-am făcut acum poftă singură.

Săptămâna viitoare e ziua mea, dar nu pot spune că-mi doresc ceva în mod special. Vreau doar să-mi meargă bine toate planurile mărunte pe care le am (implicit ultimele pregătiri pentru vacanță) și să petrec timp cu oameni dragi. Atât! Mbine, și câteva alte nimicuri materiale, cu care o să mă cadorisesc singurică.

Săptămâna voastră cum a fost? Ce planuri aveți pentru următoarea?

26 de comentarii

  1. super sunt ochelarii aia rosii :). parca si eu as mai vrea scrubul cu capsuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac! :D Grăbește-te... până nu-l scot iar din catalog. :))

      Ștergere
  2. Frumoase poze,costumul de baie imi place tare mult <3,pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea! Mă bucur că-ți place costumul!
      Pupici

      Ștergere
  3. La multi ani in avans, draga mea! Bine ca te-ai rasfatat saptamana trecuta, sa o faci si in vacanta!
    La scrub subscriu si eu, demult il asteptam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Adina! Cu siguranță o să mă răsfăț cât pot de mult în vacanță! :D
      Hehe, la tine am aflat prima oară că a reapărut în catalog!
      Te pup!

      Ștergere
  4. A reaparut scrub-ul cu capsuni? Am nevoie de un reprezentat! Urgent! ;))
    Cate bunatati ai tu acolo. Sa te bucuri de ele.
    Operatiunea impachetarea m-a zapacit si pe mine dar eu am facut-o in etape pentru ca o data mi s-a terminat hartia alba iar a doua oara scotch-ul. Yay! :)))
    Pupici si o saptamana frumoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dee, eu deja am terminat un tub de scrub, mai am unul in dulap. :))
      E divin, il ador!

      Ștergere
    2. Haha, te-aș fi ajutat eu, dar suntem cam departe. :(
      Mulțumesc frumos!
      Mvai, cred că cedam nervos dacă mi se mai și termina ceva. :)) Am terminat și eu un scotch, dar aveam altul de rezervă, din fericire!
      O săptămână frumoasă și ție! Pupici!

      Ștergere
    3. Deea D, știu că și Dee l-a avut și l-a iubit. :D Iar eu sunt la al treilea sau al patrulea. :))

      Ștergere
  5. Frumoase poze. Costumul de baie este una exotica si frumoasa, poate faci si o manichiura care sa i se potriveasca! Si eu inainte sa plec in concediu numaram zilele, asa ca te inteleg pe deplin :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mă bucur mult că-ți place costumul de baie și foarte bună ideea cu manichiura asortată! :D Să văd dacă o să am timp!
      Hehe, eu număr cu voce tare, i-am zăpăcit pe toți din jurul meu!
      Te pup!

      Ștergere
  6. Ce bine arata cremele Vaseline . Le vreau pe toate :D
    Si eu am mancat pizza de doua ori in aceasta saptamana :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred! :))
      Acum mă simt mai bine, dacă nu sunt singura. :))
      Pupici

      Ștergere
  7. wow, chiar ca ai avut o saptamana frumoasa!
    Arata bine toate produsele si imi faci chef de vacanta :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, așa e! :D
      E molipsitor entuziasmul meu, nu? :))
      Pupici

      Ștergere
  8. O saptamana plina zic, te pup si VREAU si eu lava cake!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... chiar a fost! :D Căutăm diseară un restaurant unde să aibă. :))

      Ștergere
  9. Am si eu ochelarii aceia rosii si imi plac foarte mult :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. dupa ce mi-a plouat in gura de la dezmatul culinar... zic ca am si eu crema aia de la Vaseline, pe galben si e super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar eram curioasă cum sunt și cele două creme de mâini pe care le-am oferit, eu am păstrat-o pe cea cu aloe și e foarte faină!

      Ștergere
  11. Sunt super curioasa de scrub-ul cu capsuni de la Avon, dar parca mai tare ma tenteaza cel cu cioco, oricum sigur ambele sunt delicioase! :)
    Oh, ce bine arata pensulele alea! ♡ imi doresc si eu tare mult pensule R.T, am doar una din nefericire, dar acum am alte prioritati si incerc sa ma abtin :))
    In comanda de pe 1001 cosmetice am pus si buretelul "para" pentru fond de ten, asa avea si le site denumirea :D Sunt foaarte curioasa cum e!
    Aham...si revenind la bunatatile alea de jos..mmm, tu vad ca vrei sa salivez in fata telefonului :)) Lava Cake e unul din dulciurile mele preferate si de curand am invatat sa il gatesc si eu acasa, foarte bun mi-a iesit (sa ma laud putin) si e foarte usor de facut. Dar parca tot mai bun e cel de la Chef Galerie, cu putina inghetata, miaaami :D
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt delicioase amândouă, dar deși eu sunt înnebunită după ciocolată, în perioada asta parcă-mi place mai mult ăsta cu căpșuni - dar asta ține doar de toanele mele.
      Știu cum e cu prioritățile, îmi mai doresc și eu multe alte pensule RT, alte câteva Eco tools, vreau să încerc și Zoeva... dar le luăm pe rând, nu? :D
      Sunt și eu curioasă, te aștept cu impresii!
      N-a fost cu intenție! :)) Bravo că ți-a ieșit, eu n-am îndrăznit să încerc, m-aș mira să-mi iasă, sigur o las prea mult la cuptor, sunt talentată la asta. :))
      Pupici

      Ștergere
  12. La multi ani in avans! Si eu am mancat o pizza excelenta, m-am revazut cu o prietena draga si mi-am pregatit bagajul de vacanta, chiar daca mai am 2 saptamani pana plec. Preferata mea e tiramisu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a fost în avans, s-a nimerit chiar la fix comentariul tău! :D Mulțumesc frumos!
      Ce hărnicuță ești! Eu mai am 2 zile și încă nu l-am pregătit, doar mi-am făcut niște liste. :))

      Ștergere