Week in photos #48

Aproape că s-a dus și săptămâna asta, iar eu sunt bucuroasă... din motive evidente. Nici n-o mai lungesc cu introducerea, haideți mai bine să vă arăt ce am mai făcut săptămâna asta.


Bagaje, bagaje și iar bagaje. Am început cu liste, apoi am început să le adun, le-am și pozat pentru a le posta pe blog (mâine sper să public articolul) și totuși nici în momentul de față nu e totul gata, dar mai am timp și mâine dimineață. 


Am ieșit din nou la un pahar de vorbă ca între beauty bloggerițe, de data asta am avut și „scuza” că ne sărbătorim: eu și Teo suntem născute pe 19 august, iar Ira și Oana pe 11 august. Ce drăguț s-a nimerit, nu?  :))


Să vă zic de câte ori am mâncat la MC săptămâna asta? Mai bine nu! Sunt extrem de conștientă că sunt niște prostii, dar totodată sunt ca un drog. Dar gata cu ele, am zis! 


De ziua mea n-am sărbătorit în niciun fel, doar am fost la puțin shopping și prin familie. Atât, n-am simțit nevoia de mai mult, chiar aveam chef doar de relaxare.


Cică am mâncat profiterol. De fapt, a fost un fel de ecler. :)) Iar acum am rămas cu poftă de profiterol adevărat... Am mai mâncat și (încă) o lava cake chiar azi, mi-am cam făcut de cap săptămâna asta pe partea culinară. 


Deși m-am tot plimbat prin magazine, cumpărături multe n-am făcut, însă am „adunat” ceva cadouri pe care vi le-am arătat parțial aici.


Pe lângă bagaje, ritualul de dinainte de vacanță a fost activitate de bază în weekend.

După cum vă puteți da seama, n-am făcut prea multe lucruri foarte deosebite, am fost tot timpul cu gândul la vacanță - cred că de data asta sunt mai nerăbdătoare ca niciodată fiindcă pe anul ăsta e prima vacanță. În alți ani mai fugeam măcar în scurte escapade încă de prin primăvară, aveam și anul ăsta astfel de planuri, dar nu prea s-au legat. Nu-i nimic, am acum 10 zile de care o să mă bucur din plin și până la finalul anului mai e destul, nu se știe ce mai apare...

Chiar dacă mâine plec, n-o să dispar complet de pe blog, o să ne mai tot citim, am câte ceva pregătit și mai am timp să pregătesc și mâine - nu de alta, dar nu vreau să mă uitați și nici să rămân cu postările în urmă, am atâââtea lucruri despre care să vă vorbesc. O să răspund însă mai greu la comentarii, sper să mă înțelegeți!

Săptămâna voastră cum a fost? Și voi sunteți așa de entuziasmate înainte de vacanță?

20 de comentarii

  1. Heyyyyy vacanta frumoasa draga mea.Bine ca nu am mai mers si la Mc cu voi :)))))) cu colica mea biliara.....dadeam vina pe voi ca mi-ati dat cartofi prajiti :))))),pupicei multi <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, a fost foarte frumoasă! Haha, chiar ai făcut bine, sigur înrăutățeau situația și cartofii ăia. :(
      Pupicei!

      Ștergere
  2. Hihi, se simte ca abia astepti vacanta si e de inteles! Sa fie minunata iti doresc, pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, chiar abia o așteptam! A fost minunată, îți mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  3. O vacanta de vis iti doresc! Have fun, sweetie! :)
    Te asteptam cu povesti frumoase! Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, uralele voastre s-au adeverit, hehe! :D
      Povești am multe, sper să și reușesc să mă mobilizez ca să vi le spun!
      Pupici

      Ștergere
  4. Si eu ma pregatesc sa plec in vacanta la Greci tot 10 zile si acum imi scriu postarile in avans.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Distracție plăcută! Bravo, sper să ai mai mult succes decât mine cu publicatul, eu am avut o conexiune foarte proastă la internet. :(

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Nu pot spune că-mi mai place cum îmi plăcea pe vreme, sunt prea conștientă de câte porcării mâncăm de acolo, dar mă mai prinde câte puțin microbul... din când în când. :D

      Ștergere