Produse consumate - Iulie 2015

Nu știu cum sunteți voi, dar eu am o mare satisfacție în momentul în care consum un produs și mă simt foarte mândră la finalul lunii, când văd punguța cu ambalaje goale, o văd ca pe o dovadă a faptului că nu cumpăr degeaba atâtea produse, că nu le adun doar ca să fie acolo, ci le folosesc intens, pe majoritatea până la ultima picătură! De data asta satisfacția a fost și mai mare, fiindcă în iulie am cumpărat o grămadă de produse, dar m-am simțit mai bine când mi-am dat seama că am compensat prin faptul că tot o grămadă am și consumat...


Nu știu dacă v-am mai spus lucrul ăsta, așa că vi-l spun acum: eu la fiecare început de lună obișnuiesc să-mi scot în față anumite produse pe care-mi propun să le consum, de obicei produsele care le dețin de cam mult timp și/sau cele în care mai am de doar câteva utilizări. Asta nu înseamnă că nu le folosesc și pe celelalte, întotdeauna le utilizez pe toate pe care le am prin rotație, în funcție de nevoi și dispozițe, dar metoda asta mă ajută să consum produse în mod constant, să mențin un echilibru între ce cumpăr și ce consum. 

Iar m-am lungit cu introducerea, haideți să vă spun acum și părerea mea despre fiecare produs în parte!


Spumant de baie Natural Elemnts cu merișoare - mi-a plăcut doar faptul că oferea apei o culoare rozalie, dacă turnam ceva mai mult produs. În rest mi s-a părut foarte slăbuț, nu mirosea aproape deloc în apă, iar spuma dispărea imediat. Nu l-aș recumpăra.

Săpun lichid Balea Sensitive - este cremos, nu usucă mâinile, mirosul e fresh și foarte plăcut, curăță bine și e foarte spornic. Mi-a plăcut și varianta asta (înainte tot unul de la ei am avut), rămân fidelă săpunurilor lichide Balea deocamdată, sunt ieftine și foarte bune. 

Gel de duș Yves Rocher cu magnolie - mi-a plăcut, aroma florală a fost numai bună pentru perioada verii, consistența e cremoasă... nimic de reproșat! Nu m-a dat pe spate la fel de tare ca cel cu cafea, dar cândva o să mai revin și la varianta asta, probabil tot în sezonul cald. 

Gel de duș B.U. cu papaya - un adevărat deliciu, îmi venea să-l beau de fiecare dată când ridicam capacul! Sunt foarte mișto gelurile din gama asta de la ei, momentan mai am doar unul mini, dar pe viitor sigur o să mai încerc și altele și vi le recomand cu drag!

Scrub de corp Avon Naturals cu ciocolată - e a doua oară când îl am, e de la sine înțeles că-mi place mult, dar momentan m-am plictisit de varianta asta, o să-l recumpăr în varianta cu căpșuni (da, în sfârșit a reapărut!). Vă recomand scrub-urile astea, mie-mi plac mult!


Lapte de corp Gerovital Happiness cu mure - o mai spun încă o dată că cei de la Farmec au făcut o treabă excelentă cu gama Happiness! Laptele ăsta de corp e mai mult o loțiune de corp, dar e foarte mișto, mi-a plăcut mult. Am scris mai multe aici, cu prima ocazie cred că o să încerc varianta cu caise, aia e gama la care-mi place mie cel mai mult mirosul.

Spray de picioare Avon - îmi place, pentru mine e eficient, mai am unul în uz la fel și altul în varianta cu ananas. 

Deodorant Gerovital H3 Sapphire - ați mai văzut o altă variantă din gama asta și la consumatele de luna trecută, îmi mențin părerea că e foarte bun, deși parcă tot B.U. și Nivea îmi par mai eficiente, însă la gama asta apreciez mult că nu conține alcool și pot să le folosesc inclusiv după epilare!

Dizolvant de unghii Ebelin fără acetonă - eficient, blând cu unghiile, ieftin... e printre favoritele mele! Nu mai știu câte sticle am recumpărat până acum, momentan nu-l mai am dar sigur mai revin la el. 

Unguent Bepanthen - îl aveam de anul trecut, îl luasem pentru că mi s-a spus că ar fi bun de folosit după epilare. Într-adevăr, e foarte bun după epilat, dar pelicula uleioasă și lipicioasă pe care o lasă m-a făcut să renunț și să caut alte variante. Acum l-am consumat pe tatuaj, așa mi s-a recomandat când l-am refăcut, să aplic Bepanthen, așa că a picat la fix că-l aveam în casă. 

Ulei bronzant Gerovital Sun SPF 6 - nu știu de ce l-am mai păstrat vara trecută, doar mi-a ocupat spațiu ca acum să-l arunc, că i-a trecut termenul. Oricum nu l-aș mai fi folosit, are o protecție mult prea mică... ori cu el, ori fără, tot aia e.


Bioderma ABCDerm SPF 50+ - am tot lăudat produsul ăsta de nenumărate ori, pentru că merită! Dacă încă n-ați citit părerea mea despre acesta, găsiți aici review. Așa cum vă arătam acum nu mult timp, deja am recumpărat-o, iar dacă vă întrebați cum de am consumat-o atât de repede... vă reamintesc că o cremă cu SPF se aplică din abundență, cam o lingură pentru ten, ca să protejeze cu adevărat!

Ser Yves Rocher Serum Vegetal - nu m-au interesat eventualele efecte anti-rid, nu e cazul la mine, dar mi-a plăcut pe post de cremă de zi, pentru că intra imediat în piele, puteam să trec apoi direct la protecția solară, fără să mai aștept. Nu l-aș mai lua totuși, are prea mult parfum în conținut pentru gustul meu. 

Capra Nera Alive Phyto Crem - mi-a plăcut mult, v-am scris și aici despre ea, dar nu știu totuși dacă o s-o mai iau, mă enervează ambalajul tip borcan, mai ales că e o cremă de față și nu stau eu să aplic mereu cu spatula. 

Cremă de față Yves Rocher Serum Vegetal de zi - eu am folosit-o pe post de cremă de seară când era mai răcoare, acum de când a venit căldura nu mi s-a mai potrivit. Mai aveam de câteva utilizări în ea, dar i-a trecut termenul așa că am aruncat-o fără regrete.


Demachiant bifazic Yves Rocher - încă e favoritul meu, mai am vreo trei de rezervă. Review aici!

Loțiune micelară Yves Rocher Sensitive Vegetal - a fost ok, curăță binișor dar sunt altele și mai eficiente, iar ce nu-mi plăcea la ea era că dacă-mi intra puțin produs în ochi îmi provoca usturimi, lucru care nu mi se întâmplă cu Garnier, spre exemplu. 

Ruj NYX - nu mai știu nuanța că l-am aruncat și nu, din păcate nu l-am consumat, l-am rupt. :( Mi-am lăsat geanta prea mult timp în soare fără să-mi dau seama, iar când l-am scos să reaplic s-a rupt și n-am mai avut ce să-i fac. Îmi pare rău de el că era primul meu ruj de la ei și nici nu apucasem să-l folosesc prea mult, dar asta e, se mai întâmplă accidente. 

Concealer Rimmel London Wake me up - e cu siguranță cel mai bun produs pe care l-am încercat eu de la Rimmel London și totodată unul dintre concealerele mele favorite! Are o acoperire medie, e lejer, oferă luminozitate, arată natural și nu se strânge în liniile fine! Unde mai pui că e și exagerat de spornic, noroc că are termen un an jumate, altfel nu apucam să-l consum. Cel mai probabil o să mai revin la el, iar un review mai detaliat puteți citit aici.

Bază fortifiantă pentru unghii Farmec - e a doua sticluță pe care o consum și după cum am mai spus... îmi place! Pe mine nu mă deranjează deloc că oferă unghiilor o nuanță subtilă de nude, iar faptul că se usucă repede contează cel mai mult.


Șampon Anian - e al doilea pe care-l consum și deja am altul în baie, ultima rezervă. Nu își mai face efectul la fel de bine ca la început, acum iar îmi spăl părul la două zile, dar e oricum foarte ok, curăță bine părul, nu-l usucă, nu-mi provoacă mătreață.

Șampon uscat Batiste cu cireșe - mi-a plăcut foarte mult mirosul, iar de eficiență n-am ce comenta. O părere generală despre șampoanele uscate Batiste și câteva recomandări găsiți aici.

Spumă de păr Nivea mega strong - nu sunt vorbe aruncate în vânt că ar fi „mega strong”, chiar e! Îmi pare rău că abia anul ăsta am descoperit cât de bune sunt produsele de styling de la Nivea, vă spuneam și la favoritele din iulie de fixativele lor că-mi plac mult. 

Cam atât am adunat în punguță în luna iulie, dar acum vreo 2-3 săptămâni am mai făcut puțină ordine printre produse și am mai aruncat câteva pe care le-am pozat rapid, ca să vi le arăt:


Gloss-urile Elf și Oriflame le-am aruncat toate pentru că nu le foloseam, stăteau degeaba. Pur și simplu nu mă mai atrag și cum erau oricum și destul de vechi (cam de un an le aveam pe toate) am decis că e timpul să meargă pe ultimul drum. Bronzerul Elf din gama Essential nu mi-a plăcut deloc, mi se pare exagerat de sidefat și nu știu din ce motiv s-a mai și crăpat pe margine, așa că l-am aruncat fără regrete, oricum ocupa spațiu degeaba.

Am mai scos din uz și alte produse, multe farduri, rujuri, creme și alte nebunii, ori le-am pus bine pentru evenimentul beauty swap din toamnă (ce era mai interesant și mai puțin folosit), ori le-am dat direct prin familie și la cunoștințe - chiar nu mai vreau să țin produse pe care nu le folosesc, încerc să păstrez doar ce-mi place, ce mi se potrivește, că sunt oricum destule și alea, abia știu ce să folosesc mai întâi.

Așa-i că am fost hărnicuță în iulie? Ați încercat vreunul dintre produsele de mai sus? Cum vi s-a părut? V-am tentat cu ceva?

30 de comentarii

  1. Wow, draga mea, felicitari, o gramada de recipiente ai adunat acolo!! Eu sunt jalnica in continuare la capitolul asta, ieri mi-am luat un alt gel de dus, oare de ce, cand am atatea gata, gata sa expire?! De farduri sa nu mai zic, nici nu le mai pun la socoteala :P
    Recunosc si eu pe acolo vreo 4 produse, in rest nu am prea incercat din ceea ce ai consumat tu.
    Ce sa mai spun, iti doresc bafta si motivatie in continuare :P
    Noapte buna!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Chiar am adunat destul de multe luna trecută! :D
      Te înțeleg perfect pentru că așa eram și eu înainte, rar se întâmpla să consum complet un produs, de obicei le aruncam când expiram. Acum sunt mai conștiincioasă. :))
      Mulțumesc, mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  2. Felicitari! Ai dat gata o multime de produse.
    Cu gelurile de dus m-ai cam tentat, iti spun sincer! Pe cel de la BU l-am tot cautat dar n-am avut sanse de izbinda. Nu renunt. Sper sa il gasesc pana la urma...
    Cu gloss-urile ar trebui sa intru si eu la curatenie generala pentru ca am o multime care stau si-asteapta sa fie aruncate pentru sant putin cam...expirate. ;))
    Pupici si spor la consum in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea!
      Mă bucur că te-am tentat, mai ales cel de la BU merită din plin vânătoarea, sper să dai de el cât mai curând! Îți țin pumnii!
      Am amânat și eu mult momentul, nu știu de ce, poate pentru că îmi era milă să le arunc aproape întregi și tot speram că o să mă mai ating de ele. :))
      Mulțumesc, la fel și ție! :D Pupici!

      Ștergere
  3. Am si eu apa micelara de la Yves Rocher si mie imi place foarte mult, uleiul cu SPF 6 de la Farmec, pe care il folosesc mai mult ca ulei de corp pentru ca imi place cum miroase, gel de dus de la yves Rocher, imi plac aproape toate, dar cel mai mult ala cu cafea, samponul Batiste, care nu mai are nevoie de cuvinte, unguentul Bephanten pe care l-am luat pentru baietelul meu, spuma de par Nivea,care nu-mi incarca parul si glossurile Oriflame pe care le ador, dar rozul acela turbat si sidefat l-am dat cadou pentru ca nu mi se potrivea deloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că tu te înțelegi cu micelara de la Yves Rocher! Sunt de acord că gelul de duș cu cafea e cel mai bun și că șamponul uscat Batiste nu mai are nevoi de nicio prezentare! :D

      Ștergere
  4. Wow! Ai dat gata o multime de produse! Folosesc si eu in prezent un deodorant de la Gerovital, varianta Sensitive, si ma declar foarte multumita.
    Gelul de dus cu papaya tin de ceva timp sa il cumpar, dar trebuie sa mai consum din gelurile de dus de la Yves Rocher inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am avut spor și se pare că așa va fi și luna asta! :D Mă bucur mult că și tu te înțelegi cu deodorantele Gerovital, pentru mine au fost o surpriză plăcută!
      Sper să-ți placă, mie mi s-a părut minunat și dacă n-aș avea baia plină de geluri de duș aș mai cumpăra și altele arome din gama asta, am văzut o grămadă tentate!

      Ștergere
  5. Ai fost foarte harnicuta, nu gluma :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte buna varianta ta cu rotatia produselor, mai incerc si eu sa ma tin de asta dar ori le uit prin genti, ori le ratacesc prin casa (mi le si "fura" pisoii ca se joaca cu ele si nu le mai gasesc). M-ai tentat cu laptele de corp Gerovital (probabil tot cu caise voi alege si eu) si cu gelul de dus BU :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu îmi iese tot timpul, mai pățesc și eu să le rătăcesc sau pur și simplu să n-am chef de ele, dar în mare parte funcționează! :D Pisoii tăi sunt toți niște scumpi, așa că sunt iertați, sunt sigură. :))
      Mă bucur că te-am tentat cu câteva produse!
      Te pup!

      Ștergere
  7. wow, sweety, ce harnica!!!! Imi place de tine! :))
    Asa multa crema cu SPF se foloseste in mod normal? Uite eu nu stiam - rusinica mie! Gelul de dus BU l-as vrea intr-o varianta mai mare, iar daca il gasesc il iau sigur, am avut cu fructe de padure- sunt geniale toate!
    Eu nu ma inteelg extreeeeem de bine cu deo BU: uneori imi place, alteori nu! Imi place mult in schimb la el aroma!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! :)) Mulțumesc!
      Da, așa trebuie aplicată pentru a-și face efectul corect. Nu știu dacă există o varianta mai mare, iar pe mine chiar nu mai atrag gelurile de duș în cantități prea mari pentru că mi se par interminabile. :)) Trebuie să-l încerc și pe cel cu fructe de pădure! :D
      Eu chiar mă înțeleg bine cu deodorantele lor, iar aromele sunt foaaarte mișto.
      Pupici!

      Ștergere
  8. multe, multe produse! la mine nu e lista asa mare! gelul cu magnolie de la yves rocher ai vazut, l-am folosit si eu, dar nu m-a prea incantat! ce sa zic...il prefer pe cel cu lime. la capitolul scruburi, il prefer tot pe cel cu citrice de la senses. lamaile sunt mai pe placul meu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am de unde! :)) Am văzut că și tu l-ai consumat și-mi pare rău că nu te-a încântat. Nici pe mine nu m-a dat pe spate, dar mi-a plăcut, a fost foarte ok pentru perioada asta. Pe cel cu lime nu mai știu dacă l-am încercat, dar sigur le bine rândul la toate. :))
      Îmi place și mie lămâia, mai ales mirosul, dar nu prea-mi place consistența scruburilor din gama Senses.

      Ștergere
  9. S-au adunat si luna asta! La mine sunt mai putine :D Inca am scrub-ul Avon cu ciocolata, varianta cu capsuni n-am incercat-o niciodata. Batiste am folosit mai rarut in ultima vreme, fiind cald prefer sa ma spal mai des cu o zi.
    Ce de gloss-uri ai aruncat! Eu mai am doar 2, dintre care cel Sephora 4 in 1, jumatate trebuie sa fie terminat pana de Halloween si cel de la Flormar care e mai mult ruj si-mi place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... iar una asta cred că o să se adune și mai multe. :)) Trebuie neapărat să încerci și varianta cu căpșuni, e delicios!! Eu din contră, l-am folosit mai des acum pe timp de vară, să-mi spăl zilnic părul deja mi se pare prea mult, așa că a doua zi apelez dese ori la șamponul uscat. :D
      Mi-a părut și mie rău de ele, dar ocupau spațiu degeaba, spațiu care e oricum foarte limitat. :)) Și eu tot doar două mai am și sper să le scot din uz și pe ele cât mai curând! Acum știu că ai trei, cu cel mov suuuper mișto. :D

      Ștergere
  10. si eu imi pun anumite produse mai in fata si ma concentrez pe ele :)).

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai perfecta dreptate cu concealer-ul de la Rimmel, un produs f bun si spornic, il am de ceva vreme. Gelul de dus cu magnolie l-am avut, dar nu l-am mai recumparat.. stii tu de ce, sunt altele mult mai bune de la Yves Rocher. Mi-a placut asa de mult fixativul Nivea de la tine, iti multumesc, chiar ieri mi-am luat spuma de par din aceeasi gama, sunt foarte incantata de ele, o "mana cereasca" pt parul fin, fara volum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ești de acord cu mine și că-ți place și ție!
      Exact aceeași părere am și eu, sunt altele cu arome mai... atractive, gurmande. :))
      Să-l folosești cu drag în continuare, mă bucur extrem de mult că îți place! Exact la fel mi se par și mie!

      Ștergere
  12. O gramada de produse, foarte interesante, unele comune. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Vai, ce vad aici! O gramada de empties. :) Si eu am inceput sa imi pun produsele pe care vreau sa le consum undeva la vedere si deja am inceput sa golesc recipiente, altfel ramaneau uitate prin dulap si expirate. Chiar azi am terminat un gel de curatare de la Anian, pe care il aveam in dublu exemplar.
    Trebuie sa imi iau si eu acel intaritor de la Farmec, iar au inceput sa mi se rupa unghiile. Patru sunt lungi si una e rupta pana in carne, arata foarte naspa. :(
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ți-am zis eu că o să am o grămadă! :)) Mă bucur că și la tine funcționează metoda asta, pentru mine e foarte utilă!
      Folosești ulei de cuticule zilnic? Nu știu cât ajută top coat-ul ăsta, în afară de protecție nu cred că mai face altceva. Îmi pare rău că ți s-a rupt o unghie, mai ales din carne.. :(
      Te pup!

      Ștergere
  14. uu, cate sunt! eu folosesc acum gelul de dus YR :)
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. ai fost foarte harnicuta! eu mi=am facut un wishlist marepornind de la postarea ta :D

    RăspundețiȘtergere