La 22 de ani...

Ieri parcă aveam mai bine în minte ce vreau să vă scriu în postarea asta, ar trebui să-mi fie învățătură de minte, să scriu atunci când simt, atunci când am inspirație...

Azi am împlinit 22 de ani și tot ce vreau să vă spun acum e să vă acceptați și iubiți așa cum sunteți, să vă trăiți viața, să vă bucurați de lucrurile care vă fac fericite (da, chiar și de un ruj mișto) și să nu vă mai stresați de vârsta împlinită, indiferent că prefixul e 2,3,4, 5 etc, că important e cum vă simțiți și cum vă bucurați de viață. Atât! Mie mi-au trebuit vreo 22 de ani ca să conștientizez asta și tare mi-ar fi plăcut să-mi dau seama de lucrul ăsta de pe la vreo 15-16 ani, aș fi scutit mult timp irosit cu oameni nepotriviți și activități nepotrivite...


Nu simt nevoia să-mi reproșez totuși nimic sau să mă plâng de ceva. Îmi place cine sunt și unde sunt acum. Azi n-am petrecut în mod deosebit, mi-am dorit doar să mă relaxez, să râd, să zâmbesc. Și cam asta am făcut. Mbine, am și înghețat de frig, cred că e primul an în care a fost atât de frig de ziua mea (vreo 19 grade)... și când mă gândesc că eu m-am născut pe o caniculă cruntă, 42 de grade își amintește mama că erau atunci. 

Nu vă speriați, n-am ieșit azi așa din casă pe frigul ăsta, pozele din postare au fost făcute ieri, se vrea a fi un „simbol” al faptul că încă sunt copil, că așa o să rămân mereu și nu-mi pasă că se uită toți ciudat la mine când ies pe stradă cu fusta inimoasă. 


Fustița v-am mai arătat-o și anul trecut, poate vă amintiți unele dintre voi. Nu o port prea des, dar mi-e tare dragă! De data asta am purtat-o alături de topul dantelat luat recent de la New Yorker, care a costat la reducere doar 15 lei - un chilipir, nu-i așa? Nu puteam să-l las în magazin, ba chiar l-aș fi luat și pe verde mint, atât de mult mi-a plăcut, dar din păcate n-aveau măsura mea.



Știu că postarea asta a fost un amestec de gânduri fără sens, dar sper că ceva-ceva ați înțeles din ea. Sau că măcar v-au plăcut pozele! :)) Și că tot a venit vorba de ele... se cuvine să-i mulțumesc mult Irei, care mi-a fost din nou fotograf!

Vă aștept impresiile despre.... ce vreți! Și vă mulțumesc și aici celor care mi-ați transmis urări, încă nu cred că am reușit să răspund tuturor.

31 de comentarii

  1. La multi ani cu sanatate! Imi place la nebunie fusta ta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mă bucur mult că-ți place, dacă ar fi puțin mai lungă cred că aș purta-o mai des, imprimeul îl ador! :D :*

      Ștergere
  2. Ce frumos!! La multi ani, draga mea! Esti o fata deosebita! Multa fericire, sanatate, dragoste si toate dorintele sa iti fie indeplinite! Daca nu acum, sigur mai tarziu!
    Referitor la fustita, imi place foarte mult, si pentru pretul ei asa de micut, mi-as fi lut inca zece :))
    Pupici si inca o data la multi, multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, pentru urări dar și pentru complimente!
      Mă bucur că-ți place fustița, dar prețul menționat este pentru maieu, pe fustă nu mai știu cât am dat, o am de câțiva ani. :D
      Pupicei și mulțumesc încă o dată!

      Ștergere
  3. Esti......imposibil de tanara si de frumoasa :)))).La multi ani draga mea inca odata.Asa sa faci mereu tot ce simti si tot ce vrei,atunci cand vrei.Cu toate ca am dublul varstei tale :)))),v-am spus ieri doar ca sunt batrana :)))),si mie imi place sa fac ce vreau si ce simt,sa ma bucur de tot ce e frumos in jurul meu.Te pup si te imbratisez cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tare ai fost cu imposibilul! :))) Mulțumesc mult, draga mea!
      Așa o să fac sau măcar o să încerc... pe cât posibil! Important e că nu se vede că ai dublu, nu-i arăți nici fizic și din atitudine nici atât, în sensul bun. Foarte bine faci și să nu te mai aud că ești babă! :))
      Te pup și te îmbrățișez și eu! :*

      Ștergere
  4. Imi place ca esti asa optimista si linistita si..impacata cu tine insati :) eu la 22 ani eram tare nesigura si nehotarata :)
    Tinuta iti vine de minune!
    La multi aaaaani!!! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe! Sunt mai „babă” la minte poate. Deși matură n-aș părea în majoritatea cazurilor. :))
      Mulțumeeesc! Am avut fotograf bun! :))
      Mulțumesc, mulțumesc! :*

      Ștergere
  5. La multi ani cu santate si cu multe bucurii!
    Tu zici ca lumea se uita ciudat la tine cu fustite inimoase la 22 de ani? Eu la 31 nu mai am nicio problema. :)))
    Tot ce e important e ca tu sa fii multumita de tine si de ceea ce esti. Restul... e can-can. ;))
    Te imbratisez cu drag! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea!
      Cam da! Poate nu e de la imprimeu, o fi din cauză că-i cam scurtă. :))
      Foarte bine spus, Dee! La fel cred și eu!
      Te pup și te îmbrățișez cu drag! :*

      Ștergere
  6. La multi ani frumosi si sanatosi!
    Fustita am admirat-o de cand ne-ai prezentat-o prima oara. Eu ador imprimeurile cat mai vesele si culorile vii si acum la 30 de ani. Am renuntat de mult sa ascult opinia celor din jur. Bine...cei apropiati au dreptul asta. Important este sa avem incredere in noi si sa ne simtim
    bine. Exact asa cum ai spus si tu.
    Inca odata La multi ani! Sa ai parte de multe realizari, bucurii si intotdeauna sa fi inconjurata de oameni dragi si frumosi la suflet.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Mădă!
      Îmi amintesc că atunci când v-am arăta-o prima oară mi-au spus că ai unele similare - e bizar rău că-mi amintesc asta, dar uit în mod constant portofelul acasă? :)) Foarte bine faci! Contează doar să ne simțim noi bine, restul.... e can-can, vorba lui Dee! :))
      Mulțumesc și eu încă o dată, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici!

      Ștergere
  7. La multi ani frumosi, draguta! Sa ai o viata plina de lucruri frumoase si cu multe realizari! Sa inveti din toate prin cele prin care treci si sa nu lasi pe nimeni sa ia decizii in locul tau! Ia decizii care te fac ferricita!
    Legat de tinuta; imi place tare mult fustita dar si maieutul...trebuie sa ajung si eu prin New Yorker...chiar ieri ma gandeam! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea! Așa să fie, la fel îți doresc și eu ție! Legat de deciziile luate de alții în locul meu... am învățat și lecția asta acum câțiva ani, dar nu-mi strică să-mi reamintesc! :D
      Mă bucur că-ți place! Chiar trebuie, au o grămadă de hăinuțe drăguțe la prețuri foarte mici.
      Pupici

      Ștergere
  8. La multi ani fericiti, Mihaela!
    Cand aveam 16-17 ani ma gandeam ca la 20+ nu mai esti asa tanar, am realizat apoi cat de gresit gandeam. Pana la 20 esti doar un copil, abia apoi te poti numi un tanar, dupa ce ai terminat de crescut fizic si mental. Acum si la 40-50 de ani mi se pare ca poti arata impecabil, atragator, depinde cum se mentine fiecare.
    Imi place mult outfitul tau, acea fustita e super simpatica!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Cam așa gândeam și eu... foarte greșit! Dar probabil e firesc, cred că așa gândesc toți adolescenții!
      Exact, foarte bine zici! Cel mai important cred că e cum te simți, poți să ai părul cărunt la 40 dar să ai o energie și poftă de viață mai mare ca a unui adolescent - ah, ce mi-aș dori să fiu și eu așa pe la 40-50, să călătoresc mult și să mă bucur din plin de viață!
      Mă bucur mult că-ți place!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  9. Important e sa ne mentinem sanatosi la minte si la trup caci e pacat sa ne impiedicam in niste imprimeuri... :)
    La multi ani, Miha, cu tot ce ai nevoie pentru a fi fericita si impacata cu tine pana la adanci batraneti!
    pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos ai spus! Foarte frumos și foarte adevărat!
      Mulțumesc frumos! Pupici

      Ștergere
  10. Multi anisori frumosi si sanatosi ! :-*

    RăspundețiȘtergere
  11. Cat de tinerica si frumoasa esti! Draga mea, nu am avut deloc timp sa poposesc pe la tine ieri, imi pare rau ca intarzii cu urarile. Iti doresc sa pastrezi in suflet starea de seninatate si de bine pe care o avem cu totii de ziua noastra, sa te insoteasca cel putin pana la urmatoarea aniversare! Si sa ai curaj si determinare sa iti implinesti toate dorintele! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Nu e nicio problemă, se primește oricând! :D Cu așa urări frumoase, cu atât mai mult! Îți mulțumesc foarte mult și la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  12. La multi ani frumosi inainte, plini de bucurii si impliniri! Foarte frumoasa tinuta dar si manichiura :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumusete, am citit cu drag postarea asta inca de ieri... de pe telefon! Mi-am propus sa revin cu feedback cand deschid laptopul si uite ca n-am reusit si mor de ciuda! Ma primesti si acum, da? :)
    Iti spun si aici, inca o data: La multi ani! Orice iti vei dori de-a lungul vietii, indiferent despre ce va fi vorba, iti urez sa ti se implineasca sau sa ai puterea si determinarea de a face sa se concretizeze!

    De cum am vazut prima poza, am exclamat: Hiii, fusta cu inimioare! Cum s-o uitam, cum sa nu o recunoastem?! Foarte faina combinatia pe care o porti, chic and girlish! Arati minunat! Si-mi vin acum in minte vorbele Oanei Alexandru, nu stiu pe unde le-am citit: Imi vine sa te bat ca te ascunzi, ca nu te arati, esti atat de frumoasa!!!

    Pupicei si imbratisare, sweet birthday girl! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum să nu te primesc? Te primeam și peste încă o săptămână, abia că simt că parcă încă sunt sărbătorită. :))
      Îți mulțumesc din suflet, așa să fie!

      Mă gândeam eu că nu e o fustă care să fie uitată așa de ușor, atrage atenția! :D Mulțumesc, mă bucur dacă-ți place! Vaaai, nuuu... nu începeți toate. :)) Glumesc! Bine, accept bătaia, dar pe jumătate, că m-am arătat destul în ultima vreme. Mai sub o pereche de ochelari de soare, mai cu părul pe față, dar... m-am arătat. :)) Numai la selfie-uri nu prea sunt șanse!

      Te pup, te îmbrățișez și mulțumesc încă o dată pentru cuvintele frumoase!

      Ștergere
  14. Un outfit impecabil! Foarte frumoasa si stilish! Sper sa faci mai multe postari ca aceasta! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, mă bucur că-ți place! Am întrerupt aceste postări de cum s-a stricat vremea, dar sper ca de pe la începutul anului viitor să mă mobilizez din nou și să mai postez ocazional și ținute. :D

      Ștergere