Idee de organizare - Coșulețe din Jumbo

Știu că nu sunt singura care caut mereu modalități cât mai practice de organizare a produselor de makeup, îmi confirmă asta și faptul că au fost bine primite postări mai vechi cu recomandări în sensul ăsta și tocmai de aceea o să vă prezint mereu orice mai descopăr interesant. Cea mai recentă descoperire au fost coșulețele compartimentate  din Jumbo, de care am aflat datorită Adine. Sunt de două tipuri, pe bej și pe albastru, iar în afară de culoare le mai diferențiază și compartimentarea. Eu le-am ales pe ambele la fel...


Modelul ales de mine costă 15 lei (celălalt era cu vreo 2 lei mai ieftin sau mai scump, nu mai știu sigur), iar la fața locul poate părea destul de mic, cel puțin asta a fost reacția mea când l-am văzut în realitate, dar de fapt e destul de încăpător, depinde doar de voi cum decideți să aranjați produsele în el. Eu le-am aranjat în ambele destul de lejer, intenția mea fiind să am o vizibilitate cât mai bună asupra tuturor produselor, să nu mai uit de nimic.


Am pozat ca idee cum am aranjat eu produsele într-unul dintre ele, mai exact în cel cu o parte din produsele pentru ochi, ca să vă faceți o idee despre ce și câte pot încăpea - în unul din compartimentele mari am pus rimelurile pe care le am în uz și alte câteva produse des folosite (primer/bază pleoape și produse de sprâncene), în celălalt au intrat lejer câteva palete de farduri mici și medii (și ar mai avea loc câteva), iar în cel mai mic am pus toate eyelinerele și creioanele de ochi.


Sunt foarte încântată de aceste organizatoare și nu exclud ideea de a mai lua și altele pe viitor. Mi se par practice atât pentru cineva care are o cantitate mai mare de produse și vrea să le organizez cât mai frumos și aerisit, cât și pentru cineva cu produse cât să intre într-un portfard, pentru care un singur organizator poate fi suficient probabil.

Eu mi-am pus doar o parte dintre produse în ele, nu vreau să renunț de exemplu la suporturile pentru rujuri sau alte metode de organizare a unora dintre produse, dar cu timpul poate o să mă răzgândesc. Și ce am mai văzut drăguț în Jumbo, sunt niște coșulețe micuțe realizate din același material cu aceste coșulețe compartimentate și din care cred că o să iau 1-2 data viitoare.

Din păcate nu vă pot da un reper pentru a le găsi mai repede în imensul Jumbo, l-am căutat și eu muuult timp, tot ce am reținut e că era la un loc cu alte chestii pentru organizat hainele.

Cum vi se pare un astfel de organizator? V-ar fi de folos? Voi cum aveți organizate produsele de makeup?

26 de comentarii

  1. Si eu le-am cautat si nu le-am gasit :( Mi se par foarte bune, mai ales pentru sertare. Jumbo are o groaza e chestii faine, ador magazinul ala <3 Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie luat la pas cam tot magazinul, asta dacă n-ai noroc să dai întâmplător peste ele. :( Chiar sunt foarte practice!
      E nebunie în Jumbo, aș sta acolo o zi întreagă, au toate nebuniile posibile.
      Te pup!

      Ștergere
  2. Foarte faine! Si asa mai merg pe acolo inainte de Craciun sa mai iau niste decoratiuni si poate imi iau si eu un cosulet ca de mult ma tot gandesc sa imi organizez cosmeticele in asa fel incat sa fie usor de vazut :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac și că ți-am dat o idee bună pentru organizarea cosmeticelor. :D Sper să le găsești!

      Ștergere
  3. Frumoase,le-am mai admirat odata <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu știi de unde aș putea lua online așa ceva? Merci :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate nu cred că se găsesc în altă parte. :( Iar cei de la Jumbo n-au magazin online, din câte știu.

      Ștergere
  5. cat de frumoase sunt! jumbo ar trebui sa deschida magazine prin toata tara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar ar trebui și cred eu că o vor face cu timpul! :D

      Ștergere
  6. Arata bine si sunt cu siguranta foarte practice! Abia astept sa ajung si eu sa cercetez oferta :D Te pup, o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac! :D Sunt interesante și cele albastre, mă gândesc să-mi iau și unul din ăla, pe viitor.
      Te pup!

      Ștergere
  7. Eu nu stiu daca avem un astfel de magazin in oras. Cu siguranta mi-as cumpara si eu macar 2 cosulete, pentru ca acum cosmeticele mele stau intr-un bidon taiat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Google sigur răspunde la întrebare. :D E în puține orașe deocamdată, dar poate ai noroc.

      Ștergere
  8. eu n-am atatea produse de make-up de depozitat, la mine e jale la alte capitole de obicei :)), dar cosuletele arata foarte bine si par de calitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine e jale la toate capitolele. :)) Dar restul sunt mai ușor de depozitat, am produse inclusiv pe jos, că n-am în altă parte unde să le mai țin.
      Chiar sunt de calitate, sigur mă țin mult și bine! :D

      Ștergere
  9. Pff...cat te invidiez ca ai Jumbo in oras :(. Am admirat la tine si la alte bloggerite lucruri frumoase pe care din pacate nu am de unde sa le cumpar...ca sa nu mai spun cat de ieftine sunt.

    Imi plac si cosuletele alese de tine, sunt foarte dragute. Imi place si cum le-ai organizat, desi eu creioanele si rimelurile prefer sa le tin in suporturi care stau in picioare (gen suporturi pentru pixuri). Daca nu le pun asa imi e mai greu sa le vad toate si tind sa le folosesc doar pe cele de deasupra :D

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar îmi pare rău că nu aveți toate acces la magazin, dar cu timpul cred că vor deschide și în alte părți. Dar nu e de ratat dacă dai de un Jumbo prin vreo vacanță, noi i-am văzut în Grecia de exemplu, dar n-am mers că abia ce îi vizitasem în București. :D
      Mă bucur că-ți plac! La fel țineam și eu creioanele și rimelurile, dar deocamdată îmi plac mai mult așa, îmi e drag să „scormonesc” printre ele. :)) Eu cam știu pe dinafară ce am, nu uit de nimic. :))
      Pupici!

      Ștergere
  10. Nu numai ca este practica si utila mai arata si bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce faine sunt, trebuie sa dau si eu o tura prin Jumbo neaparat, chiar sunt foarte practice si am neaparata nevoie de asa ceva. Multumesc pentru pont!
    Pupici!!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult dacă ți-a fost de folos postarea, sper să le găsești, că sunt într-adevăr foarte practice!
      Pupici!

      Ștergere
  12. Super, mi-am luat si eu cateva nebunii organizatorice de la Jumbo...sunt za best! kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce? Ce? Zi-ne și nouă, că poate ai descoperit ceva nou. :))
      Pupici

      Ștergere
  13. Ce idee grozava! Perfecta pt make-up :)

    RăspundețiȘtergere