Produse consumate - Noiembrie 2015

Abia așteptam să golesc punga cu recipiente goale și să vi le prezint, deja devenise neîncăpătoare. Am consumat și luna trecută un munte destul de mare de produse, printre care se află și produse foarte bune, pe care plănuiesc să le recumpăr sau pe care deja le-am recumpărat, dar și produse „meh”, care n-au fost nici groaznice, dar nici fantastice. Așa arată toate inculpatele la un loc:


M-am tot gândit în ultimul timp la ideea de prea multe produse și de a mai reduce din ele și a le menține la un număr mai mic, dar mi-am dat seama că nu vreau asta. Sunt foarte ok cu cele 15 creme de mâini, 50 de rujuri, câteva sute de oje și așa mai departe. Și chiar le folosesc toate, consum din ele constant, iar asta e cel mai important, să ne bucurăm de toate produsele pe care le avem, oricât de multe sau puține sunt. Și cred că se observă că mă bucur de ele din plin, până la ultima picătură, așa că o las mai moale cu atâta cumpătare, că vreau să mă bucur de pasiunea asta. Tot ce vreau să evit e să ajung să colecționez produse, atât!

Iar m-am lungit, zic să trecem acum la povestit despre fiecare produs în parte...


Fondul de ten Max Factor Lasting Performance mi-a plăcut, l-am folosit cu drag și spor până la ultimul strop. Se aplică frumos și rapid, arată natural pe ten, acoperirea sa e medie (tot ce-mi doresc) și rezistă bine în sezonul rece. Vara nu prea m-am atins de el, că începeam să lucesc rapid, dar în restul anului e super ok. Nu mi-a oxidat pe ten decât puțin spre final, când era pe terminate (dar asta o pățesc cu majoritatea). Pentru mine e un fond de ten bun, chiar dacă nu cel mai bun. Un review complet i-am făcut aici.

Rujul Avon Luxe pink satin l-am folosit cu plăcere până am dat de plastic. E hidratant și lejer, ăsta fiind motivul pentru care mi-a plăcut, era ideal când aveam buzele foarte uscate. Nu e foarte rezistent, dar se diminua treptat și mi s-a părut drăguță și nuanța. N-o să-l recumpăr totuși, am destule rujuri în nuanțe subtile pe care oricum le port parcă tot mai rar.

Oriflame Illsukin concealer e foarte bun pentru cine caută un concealer lejer și care doar să lumineze zona de sub ochi. Acoperire prea multă nu oferă, dar mie-mi plăcea să-l folosesc și peste concealere cu acoperire mare, dar care nu oferă și luminozitate. Pentru cât de ieftin e, chiar mi se pare un produs prea bun, pe care-l recomand.

Sally Hansen Insta-Dri e cel mai bun top coat încercat vreodată și abia aștept să-l recumpăr, nu cred că o să renunț prea curând la el. Orice alt top coat mi se pare acum foarte slab pe lângă minunea asta, care se usucă extrem de repede, oferă un luciu superb și ajută la rezistența ojei pe unghii. Singurul lui defect ar fi că se îngroașă destul de repede în sticlă, dar chiar nu-mi pasă, tot e prea bun! Am scris mai multe despre el aici și vi-l recomand cu căldură.

Essence The Gel base coat mi-a plăcut la început, se usca repede și își făcea treaba de a proteja unghia de chimicalele din oje, însă el chiar s-a îngroșat mult prea repede și nici nu face ceva atât de deosebit încât să nu-mi pese de detaliul ăsta. Nu regret că l-am cumpărat, dar nici nu sufăr după el.


Apa micelară Nivea pe mine nu mă încântă în mod deosebit. Curăță binișor machiajul de pe ten, dar mi se pare mult sub altele, iar când zic „altele” mă refer inclusiv la unele din aceeași categorie de preț. N-aș reveni la ea în mod special, n-am de ce.

Demachiantul bifazic Yves Rocher rămâne printre cele mai bune bifazice încercate, atât mai zic, iar dacă vreți o părere mai detaliată găsiți review aici.

Gelul de curățare Herbalife Skin n-a fost foarte rău, dar nici foarte bun. Datorită consistenței dense mi s-a părut super spornic, avea un miros plăcut, curăța bine tenul, dar mie mi s-a părut puțin cam agresiv, simțeam o ușoară senzație de piele care ține după utilizare. Eu n-aș reveni la el.

Crema depilatoare pentru păr facial Avon e unul din produsele cu care vă plictisesc de doi ani prin postările astea și nu numai. Nu-mi lipsește niciodată din casă, mi-am luat și acum rezervă din timp. Un review complet găsiți aici (ar trebui să fac un mic update, măcar pozele să le schimb, că e antică postarea aia).

Crema de față Zanzibar se lăuda că e super hidratantă, dar de fapt e doar o cremă exagerat de emolientă, cu o consistență tare ciudată. Nu-mi plăcea deloc cum se simțea când o întindeam și abia intra în piele. Din cauza asta am renunțat rapid în a o mai folosi pe ten, iar într-un final am consumat-o pe picioare, că nici măcar pe mâini nu-mi plăcea.

Gerovital Equilibrium este o gamă profesională, de a cărei existență eu nu știam până acum vreo lună (sau două?), când le-am descoperit în cadrul unui târg, de unde am și luat miniaturile astea. Din câte am înțeles, sunt produse pentru saloane, oricum vin în cantități industriale cele full size și chiar par produse bune, le-aș reproșa doar faptul că au parfum. Mi-a plăcut în mod special crema de față, mi s-a părut destul de concentrată, am folosit ceva vreme din tubulețul ăsta micuț.


Crema de mâini L'Occitane cu migdale e una dintre cele mai iubite de la ei, alături de cea cu trandafiri. Are un miros divin, luxos. Din varianta asta nu mai am alta, însă mă consolez cu alt produs din gamă, care are același miros. Deocamdată mai am creme din astea mini cu alte arome, dar pe viitor sigur o recumpăr.

Laptele uleios de corp Collistar se simte de la textură și până la miros că e un produs de lux, mi-a plăcut mult, a fost un adevărat răsfăț - e fin, intră repede în piele și o lasă catifelată, mătăsoasă și frumos parfumată, un miros floral de care nu cred că m-aș sătura vreodată. Mi s-a părut totuși că s-a consumat cam repede și din cauza asta prețul mi se pare mult prea piperat, dar aș reveni la el dacă l-aș prinde la vreun set/promoție.

Crema de mâini Yves Rocher cu arnică e cea mai hidratantă cremă de mâini cu o consistență atât de lejeră, pe care am încercat-o vreodată. Aroma mi se pare de asemenea plăcută, mai multe v-am scris aici despre ea. Am deja al doilea tub, încă nu l-am desfăcut dar o să-i revină rândul curând.

Loțiunea de corp Happy a fost bunicică, dar m-am plictisit repede de ea, probabil din cauză că mirosul nu m-a dat pe spate, a fost drăguț și atât. Cred că tot din cauza asta mi s-a părut interminabilă.


Săpunul lichid Balea cu flori de cireș a fost minunat, de la aroma foarte plăcută de flori de cireș, până la consistența cremoasă, care nu usucă deloc mâinile și culoarea roz a produsului care îl făcea și mai simpatic. N-o să-l recumpăr imediat fiindcă îmi place să mai schimb aroma săpunului de mâini, dar aș reveni pe viitor la el.

Gelul de duș Balea Paradise Beach a fost de asemenea foarte simpatic și bun, avea și el tot o culoare roz, consistență cremoasă și un miros foarte plăcut, care chiar mă ducea cu gândul undeva departe, pe o insulă unde e cald și bine. Poate din cauza asta l-am folosit mai mult toamna, deși el a făcut parte dintr-o ediție limitată de vară. Nu cred că se mai găsește acum, dar când/dacă dați de el, merită să-i dați o șansă!

Deodorantul Yves Rocher cu floare de lotus l-am folosit doar de dragul mirosului foarte plăcut, că în rest mi s-a părut foarte slăbuț, vara nici nu m-am atins de el, că era aproape degeaba.

Spray-ul de picioare Avon cu ananas a mirosit fantastic, dar în rest nu știu dacă a făcut ceva, că l-am folosit doar în sezonul rece, „să fie”. Exact pe el nu știu dacă-l recumpăr, dar din gama asta o să mai iau sigur exfoliantul și/sau crema, că miroase delicios!


Șamponul purificator Anian e cel mai eficient șampon pentru păr gras pe care l-am încercat vreodată, singurul datorită căruia am putut să-mi țin părul chiar și trei zile până la următoarea spălare, fără să arate horror. Nu l-am mai recumpărat totuși, fiindcă m-am plictisit teribil de el, e deja vreun an jumate de când l-am descoperit și de când nu mi-a lipsit din baie.

Balsamul de păr reparator Yves Rocher n-a fost rău, dar nici extraordinar, așa că nu cred că o să mai revin neapărat la el, sunt destule altele care-mi plac mai mult.

Biosilk maracuja oil mi-a plăcut, mirosea foarte frumos și hidrata părul cu o cantitate destul de micuță, m-a ținut ceva vreme sticluța asta, dar n-aș putea să spun că face ceva atât de deosebit încât să-i justifice prețul destul de mare, așa că nu plănuiesc să-l cumpăr full size.

Așa-i că am fost destul de harnică? Voi ce produse ați mai consumat? Ați încercat ceva din lista mea? V-a atras atenția ceva anume?

30 de comentarii

  1. Acelasi gel de dus il am si eu acum la baie! :D Asa multe rujuri ai?? Am ramas wow! Ai strans ceva produse, nu gluma! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și nu-i așa că miroase super? :D Nu le-am numărat exact, dar cu aproximație cam atâtea, mă iau după locurile ocupate din suporturi. :))

      Ștergere
    2. Daa, miroasa super bine! Am "in stoc" 10 bucati, sortimente diferite cumparate din DM Berlin, abia astept sa-l consum pe asta pentru a trece la urmatorul. :D

      Ștergere
    3. Mă bucur că-ți place! Nu știu cum reușești să reziști și să le iei pe rând! :)) Eu le-aș fi desfăcut pe toate. :D

      Ștergere
  2. Esti foarte, foarte, foarte harnica si te felicit!
    Mie mi se pare ca am devenit mai lenesa in ultima perioada. Rusinica, rusinica...
    Bine ca mi-ai amintit de samponul Anian. Mi-e dor de el! ;))
    Pupici si spor la consumat in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! :D
      Cândva probabil o să mă apuce și pe mine dorul de el, dar o vreme nu mai vreau să-l văd. :))
      Pupici și mulțumesc!

      Ștergere
  3. Foarte harnica, bravo! :) Am avut si eu multicele produse din lista ta, avem pareri asemanatoare legate de toate, ceea ce imi confirma inca o data compatibilitatea dintre noi! :) Si e motivul pentru care voi incerca fara emotii orice produs recomandat de tine. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :D Mă bucur mult să aflu asta, am observat că avem păreri foarte asemănătoare în general. Sentimentul e reciproc, am cumpărat și eu mai multe produse cu încredere, după ce le-am văzut la tine.
      Pupici!

      Ștergere
  4. Hehe ce de consumate!! Si eu ador doua din lista ta, Sally HAnsen insta dry si bifszicul YR...am acasa vreo 5 tuburi :))) pupi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și tu le iubești pe cele două! Chiar m-am ținut să te întreb de demachiant dacă-ți place, îmi amintesc că am pus unul în cadoul tău din vară. :D
      Pupici

      Ștergere
  5. ooo, cate si mai cate. multumesc pentru mini-review,e bine de stiut.pupp

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie-mi place concealerul de la Oriflame, dar mai am ceva de consumat din el. Ador crema depilatoare pentru fata de la Avon, uite ca eu n-am mai luat-o de ceva timp, chiar ar trebui sa dau o comanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A ținut și la mine o veșnicie, dacă nu l-aș fi folosit și peste altele probabil nu apucam să-l consum și l-aș fi aruncat de prea vechi. Mă bucur că și ție-ți place crema depilatoare!

      Ștergere
  7. Mi-a placut enorm uleiul cu maracuja Biosilk si l-as cumpara full size. Mi-a hidratat instant parul.
    Ma tenteaza sa incerc crema depilatoare Avon si crema de maini de la Yves Rocher. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ție ți-a plăcut mai mult. Nu contest faptul că e bun, dar eu am descoperit altele mai ieftine care pe părul meu au cam același efect.
      Mă bucur că te-am tentat cu câte ceva. Pupici!

      Ștergere
  8. ce ne-am potrivit cu sapunul cu cirese :)))))))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, o să vin să citesc și la tine, să văd dacă avem aceeași părere. :D

      Ștergere
  9. Pfff...ma ia plansul cand ma gandesc la urmatoarea mea postare cu produse terminate ca deja am 2 pungi pline si n-am mai scris de prin vara :))).
    Dupa ce am citit la tine despre crema pentru par facial de la Avon mi-am cumparat-o si eu si am folosit-o pana acum o singura data si intr-adevar e eficienta. Insa ori am o mica alergie la ea, ori am lasat-o prea mult sa actioneze. A doua zi dupa utilizare mi s-a uscat foarte tare pielea si s-au facut mici cojite si ustura ca o arsura. Nu stiu inca de ce. Azi aveam in plan sa o folosesc iar..o sa o las mai putin timp sa actioneze sa vedem.

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoo, păi pune-te rapid pe treabă, să nu te prindă anul nou cu ele în casă. :)) Din cauza asta am decis să postez lunar produsele consumatele, altfel s-ar aduna exagerat de multe.
      Cred că ai lăsat-o prea mult. Încearcă s-o lași doar vreo 3-4 minute, eu cam atât o țin și pielea îmi rămâne fină, fără iritații sau usturimi.
      Pupici!

      Ștergere
  10. Eu n-as putea sa pastrez tuburile goale, simt o placere mult prea mare cand termin cate un produs si-l arunc la cos :))
    Tocmai am cumparat fondul de ten de la Max Factor, inca nu ma pot pronunta pe deplin, momentan e okeiutz :-D
    De la Herbalife Skin am castigat un produs , un toner facial, dar miroase asa tare, incat abia daca l-am folosit. Daca as fi dat banii pe el, cu siguranta as fi fost dezamagita.
    Creama de maini YR cu arnica este una dintre favoritele mele, am consumat multe flacoane. Mie imi place si deodorantul, miroase bine si ma protejeaza destul de bine.

    Eu am consumat Crema Olay 7 effects - a touch of Max Factor, tare mult mi-a placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi satisfacția e aceeași când îl arunc în punga specială pentru ele. :)) Ba chiar e mai mare când le văd pe toate adunate la final de lună. :D
      Și mie tot ok mi se pare pentru ce caut eu în sezonul rece.
      Eu am încercat mai multe produse Herbalife Skin în ultimele luni și n-am rămas prea impresionată. :(
      La mine e primul tub consumat, dar sigur vor urma mai mult. Mă bucur că-ți place așa mult și ție!

      Ștergere
  11. Aceeasi parere o am si eu despre crema Happy, nu este un produs rau, are un miros discret si nederanjant, dar nu are acel ceva special care sa te impresioneze. :) Eu folosesc mai rar laptele de corp de la Collistar, cred ca mi-e frica sa nu se termine si fac economie. :))
    Încerc și eu să termin odată produsele mai vechi, dar cred că trece anul ăsta până adun o cantitate rezonabilă de prezentat pe blog. ;)) Intotdeauna ma ambitioneaza articolele tale cu terminate, consumi atat de multe!! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, mă bucur că suntem de aceeași părere! Te înțeleg cu laptele Collistar! Ăsta a fost și primul meu gând, să-l folosesc mai rar ca să-l am mai mult timp, dar am renunțat la idee, am vrut să mă bucur de el de câte ori am avut chef. :D
      Mă bucur că te ambiționează postările mele cu consumate! Pupici!

      Ștergere
  12. regasesc si eu cateva produse care imi plac: fdt Max Factor, corector oriflame, demachiant Yves Rocher, top coat Sally Hansen.... Pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Tocmai am terminat si eu sapunul cu flori de cires de la Balea, mi-a placut mult mult mult de tot. Balea incepe sa imi castige aproape de 100% increderea si abia astept sa ajung la Bucuresti zilele astea sa imi refac stocul. Momentan mai am un gel de dus (ceva cu cabana parca) cu aroma de maracuja si piersici. Delicios. Cred ca le golesc un raft :))
    Am incercat si crema de maini de la Yves Rocher, mi-a placut efectul foaaaarte mult, dar nu si mirosul.
    Bafta la consumat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că șie ție ți-a plăcut, eu am mai avut câteva sortimente de săpunuri lichide la ei, dar ăsta e de departe favoritul! Chiar au produse bune, în special pentru corp, cu arome care mai de care. Eu am luat un spray din gama cu maracuja și sunt de aceeași părere, e delicios.
      Chiar am vrut să precizez că miros e posibil să nu fie pe placul oricui.
      Mulțumesc! :D

      Ștergere
  14. Harnicuta foc!
    Deja ai ajuns la a doua crema de la YR de maini? Doamne, cand le consumati asa repede?
    Gelul de curatare de la Herbalife l-am folosit si eu vreo saptamana si mi s-a parut si mie la fel de spornic. Insa l-am dat unei cumnate cu tenul uscat. AM vazut ca sunt speciale pentru acest tip de ten...si sincer, nu m-a dat pe spate! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc!
      Care repede? O aveam de aproape un an. :)) Reaplic des cremele de mâini, dar n-aș avea cum să consum un full size în două luni, de ex, că nu folosesc doar una singură, am mereu mai multe desfăcute. :D
      S-o lăuda el așa (nici n-am fost atentă), dar numai pentru ten uscat nu e bun gelul ăsta...
      Pupici

      Ștergere