Week in photos #66

Nu-mi vine să cred că mai sunt doar câteva zile până la finalul acestui an, încerc să nu mă mai mir mereu de cât de repede trece timpul dar nu prea reușesc. Însă încerc să mă bucur cât mai mult de fiecare moment și săptămâna asta chiar am avut o stare bună, pe care sper să o mențin până la finalul anului. Săptămâna asta a fost cu multă alergătură la începutul ei și muuultă odihnă și leneveală pe final, a fost un echilibru bun aș spune.


Mi-am început săptămâna cu shopping, am tot umblat după cadouri în primele zile și evident că am luat și pentru mine câte ceva. Luni am intrat în mai multe magazine din mall și am adunat pentru mine ce vedeți prin poză, erau în plan și altele dar nu le-am mai găsit, însă n-am niciun regret, să zicem că a fost doar un semn că am prea multe. :))


Ciocolata e plăcerea mea vinovată și am mâncat iar o grămadă - e curios cum simt că sunt plină după o masă copioasă, dar când vine vorba de desert... brusc aș putea să mai mănânc un frigider întreg de ciocolată și prăjituri. :))


În sfârșit am ajuns prin Hello Free Zone din nou, amânam vizita asta de câteva luni, dar pentru că am luat multe cadouri de acolo, eu m-am ales doar cu un șampon uscat (una din variantele mele favorite). Aș mai fi vrut multe, dar pe lângă faptul că deja dădea pe afară coșul, nici n-am mai găsit multe produse pe care mi le doream. Plănuiesc să revin în magazin pe începutul anului viitor și sper atunci să am mai mult noroc.


Am reușit să ajung și la Farmacia Tei, de unde aveam în plan să iau pentru mine doar două produse Bioderma pe care le-am mai avut și mi-au plăcut mult, dar n-am reușit să-i rezist cremei de mâini Palmer's cu unt de shea (și nu regret că am luat-o, e minunată). Am rămas oricum surprinsă de cât de multă lume era acolo, mulți cumpărând cadourile în ultimul moment (joi, pe 24), deci eu încă stăteam bine, mai aveam doar de completat câte ceva (dar tot mă apuc din septembrie de luat cadouri anul viitor).


De la Farmec am primit o mică surpriză foarte drăguță, printr-un curier cam amețit de la Nemo.... dar trecem peste detaliul ăsta. M-au surprins plăcut cu coletul trimis, chiar m-am bucurat mult pentru stick, niciodată n-am suficiente (și nicioată nu le găsesc).


Crăciunul l-am petrecut în familie, ca de obicei, iar Moșu' ne-a umplut bradul cu cadouri, semn că toată familia a fost foarte cuminte. :))


N-am pozat toate cadourile primite, dar am vrut să vă arăt cănuțele tematice pe care le-am primit și din care ne-am băut cafeaua zilele astea, eu și prietenul meu. Mi se par foarte haioase și nu știu dacă v-ați dat seama, dar am o micuță pasiune și pentru căni, am atât de multe încât o parte le țin la mama, că la noi acasă nu am în prezent suficient loc pentru toate. 

Și închei aici, n-am făcut foarte multe poze zilele astea, doar foarte puține personale pe care n-o să le public și în rest ne-am bucurat de moment. Sper că și voi ați avut o săptămână frumoasă și vă doresc de pe acum (chiar dacă o să ne mai citim zilele viitoare) să intrați în noul an cu zâmbetul pe buze și să avem multe lucruri faine de povestit duminica viitoare!

Cum ați petrecut săptămâna asta? V-a vizitat Moș Crăciun?

22 de comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Mulțumesc, așa să fie pentru toată lumea! La mine deocamdată a început bine...

      Ștergere
  2. Pupicei Ella,se vede ca ai fost cuminte,Sarbatori fericite in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa se pare, deși eu n-aș fi zis asta. :))
      Sărbători fericite! Te pup!

      Ștergere
  3. Sarbatori frumoase si un nou an mai bun!
    Se vede ca ai fost cuminte pentru ca ai primit multe cadouri faine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, la fel îți doresc și eu!
      Da, așa se pare. :D

      Ștergere
  4. A trecut Mosul si pe la noi si ne-a adus multe bomboane, o mocheta haioasa, o carte de dezvoltare personala si pijamale.
    A fost frumos de sarbatori am imbinat odihna cu munca si ne-a iesit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai avut o saptamana plina!
    Ma bucur ca ai fost vizitata de Mos, o meritai din plin!
    Sa te bucuri de toate bunatatile pe care ni le-ai prezentat! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce brad frumos ai! ♥ Si ce de cadouri se afla sub el!
    Ai avut o saptamana colorata si plina de bunatati.
    Si-a facut timp Mosu' si a ajuns si pe la mine. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Eu n-am fost pe deplin mulțumită, aș fi vrut să mai adaug câte ceva în el. Da, da... familie mare = cadouri multe sub brad. :))
      Mă bucur, să te bucuri de ceea ce ți-a adus!
      Pupici

      Ștergere
  7. sa stii ca lumea manca cozonac in preajma mea, iar eu eram cu ciocolata in brate :)))). n-a fost chip sa renunt la ea.

    ce dragalase sunt canile! si eu as cumpara mii de cani, dar n-am loc unde sa le mai pun, plus ca eu beau cate 400 de ml dintr-o data, deci canile mele favorite si care-mi atrag atentia sunt enorme!

    de cativa ani mi se pare ca timpul trece foarte repede, dar anul asta m-a dat pe spate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact așa și eu! :)) În seara de Crăciun aveam farfuriile cu cozonac pe masă, din care toată lumea mânca, iar eu devoram o ciocolată. :)))
      Ooo, ție îți trebuie o cană din aia uriașă din Jumbo! :)) E una pentru cafea cu clopoțel și alta în formă de prăjitură, care mi-au atras mie atenția, dar nu le-am luat din cauza spațiului limitat. :(
      Exact la fel mi s-a părut și mie! Sper să nu-mi lase aceeași impresie și următorul, că am planuri mari cu el.

      Ștergere
  8. Absolut superbe produsele cumparate de tine si canutele primite. Sapunul de la Bioderma il folosesc si eu cu strictete de ani de zile. Cealalta crema de la ei e protectie solara? Sa te bucuri de trecerea dintre ani si anul nou sa te gaseasca sanatoasa si implinita :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți place gelul de curățare al lor, mi se pare cel mai blând din câte am încercat.
      Da, crema are protecție solară, dar este și hidratantă.
      Mulțumesc frumos, la fel îți doresc și eu ție! :*

      Ștergere
  9. Shopping, shopping si la tine :)) Nu stiu de ce, dar presimt ca si urmatoarea postare va fi cam la fel :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, am fost în shopping mood amândouă în ultima vreme. :)) Da, deja am câte ceva și de săptămâna asta și știu că și tu. :))

      Ștergere
  10. Ce bradut frumos ai! Cum de nu l-ai pus pe retelele de socializare? Sau am ratat eu???
    Trebuie sa ajung si eu la magazinul asta Hello Free Zone...sau cum se numeste...sunt curioasa cu cate as iesi de acolo :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Nu l-am pus, nu prea mă „pasionează” trendul cu brazii pe facebook, au pus alții destui. :))
      Chiar trebuie, dar urmărește-le și pagina de fb, să mergi când aduc marfă, că altfel riști să-l găsești cam gol. :D
      Pupici

      Ștergere
  11. Ce frumos! Ai avut o saptamana plina :D. Si eu am fost la Hello free dar nu am gasit mai nimic....daca era mai aproape zau ca nu as fi zis nimic, dar asa...e trist :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, iar asta a fost (și cred că va fi în continuare) și mai și... în sensul bun. :D
      Eu măcar am găsit pentru cadouri cam ce căutam, dar m-am ofticat că am bătut atâta drum și pentru mine n-am luat tot ce-mi doream. Asta e, data viitoare.

      Ștergere