Trei rujuri roșii

E perioada din an când roșul e vedetă - în brad, pe unghii, pe buze, în vestimentație... e peste tot. Pentru mine e însă primul decembrie când port pe buze ruj roșu, cele care mă urmăriți de mult timp probabil știți că abia la începutul acestui an am descoperit că-mi place totuși cum îmi stă cu roșu pe buze și acum nu mă mai satur de rujurile în culoarea asta, colecția fiind în continuă creștere. Însă luna asta am trei favorite și despre ele vreau să vă vorbesc azi...



Melkior Cardinal red are nuanța cea mai închisă și deosebită dintre ele, e roșul pe care-l prefer într-un machiaj de seară și e unul dintre cele mai frumoase rujuri roșii. Are un finish semi-mat aș zice eu, dar devine complet mat după ce se transferă primul strat de pe buze. A fost primul meu ruj Melkior și totodată primul meu ruj roșu, cel care m-a convins să port această culoare pe buze. Sunt deci subiectivă când spun că e rujul meu roșu preferat! Nu pot să nu menționez din nou de calitatea bună a rujurilor clasice de la Melkior - textură fină, pigmentație puternică, rezistență foarte bună și miros de trandafir.


NYX Matte Bloody Mary e un roșu deschis, destul de intens, ceva mai mult pe buze decât pare din poze. Este puternic pigmentat, are finish mat și rezistă foarte bine pe parcursul zilei. Nu este un ruj tocmai ușor de purtat, știu că din poze așa ar putea părea (n-a vrut sub nicio formă să iasă cum trebuie), iar eu nu l-aș recomanda cuiva cu ten creol sub nicio formă.

Catrice Ultimate Colour MATTraction este rujul meu roșu preferat de zi cu zi, se asortează ușor multor machiaje și nu iese în evidență mai mult decât trebuie. Este și el mat, foarte pigmentat și foarte rezistent, iar pe acesta îl puteți vedea și pe buze aici, ca o idee (a se observa că arată mult mai închis pe buze, decât pe mână - majoritatea rujurilor par mai închise pe buzele mele). Pentru mine e rujul roșu pe care-l port cu cea mai mare ușurință și încredere.


Rujurile le-am prezentat în ordinea din swatch-uri, de la stânga la dreapta. Cu altă ocazie sper să vi le arăt și pe buze, ca să reflecte mai bine realitatea. Oricum, sunt rujuri după care merită să vă uitați prin magazine, calitativ eu sunt încântată de toate!

Și voi purtați mai des roșu în perioada asta? Care sunt rujurile voastre roșii favorite? Care vă place cel mai mult dintre cele prezentate?

24 de comentarii

  1. frumoase toate, eu am unul pe care mi-a casunat zilele acestea de la Maybelline!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac! Din gama mată de la Maybelline? Pe gama aia mi-a cășunat și mie, am două nuanță și parcă aș mai vrea și altele. :D

      Ștergere
  2. Sunt superbe. Nu am decat Melkior dar sunt de acord, e un ruj grozav si chiar m-a convins sa port rosu mai des!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt minunate!
    Si eu am inceput sa port mai des decat de obicei rosu. Yay! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. toate sunt faine, nu ma pot hotari care-i favoritul meu... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hihihi...parca ne-am fi inteles :)) Si eu am in draft un articol cu 3 rujuri pe care le recomand pentru sarbatori :D
    Imi plac mult cele prezentate de tine...cel de la Melkior e superb !!
    Eu de fiecare data dupa ce ma dau cu un ruj tapotez usor buzele cu un servetel ca sa iau primul strat evitand astfel sa mi se transfere pe dinti. Uneori mai aplic un strat de ruj si tapotez, alteori il las asa. Si in modul asta obtin o nuanta complet mata si nu stiu de ce...dar am impresia ca rujul rezista mai mult pe buze :)
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare! :)) Am văzut între timp și propunerile tale, foarte faine. :D
      Mă bucur că-ți plac propunerile mele!
      Da, cunosc trucul, dar în felul ăsta nu mai hidratează și protejează la fel de bine buzele, iar eu când aplic un ruj cremos clar asta vreau, că altfel aș purta doar lip stain-uri. :))
      Te pup!

      Ștergere
  6. Toate sunt frumoase! Ce diferite pot fi rujurile rosii...cu tente diferite...unul mai rosu ca altul! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa-i, sunt o mulțime de nuanțe de roșu, cu subtonuri diferite, finish-uri diferite etc. :D Și unul mai frumos ca altul! :))

      Ștergere
  7. Sunt frumoase toate :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. E greu sa spui care-i mai frumos cand toate parca-ti fura privirea. :D Daca ar fi sa aleg, cred ca as opta pentru Melkior.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, observ că cel de la Melkior a atras cel mai mult atenția. :D
      Pupici

      Ștergere
  9. Cred ca luna asta inca nu am purtat rosu pe buze, nici pe haine sau manichiura.
    Craciun fericit iti doresc!
    pupici

    RăspundețiȘtergere