New in - Aprilie 2016

Nu am făcut foarte multe cumpărături luna trecută și totuși s-au adunat câteva noutăți pe care m-am gândit să le public la un loc într-un articol, împreună cu primele impresii pe care mi le-au lăsat produsele. Fiindcă mă știu cum mă lungesc la vorbă prin postări, nu mai insist și cu introducerea și mai bine încep să vă povestesc direct despre produse...


Chiar dacă e printre cele mai recente noutăți, o să încep cu blush-ul Hourglass, pe care regret că l-am subestimat la prima vedere! De când am pus mâna pe el îl tot încercam pe mână și-l inspectam din toate părțile, dar nu înțelegeam ce e cu isteria din jurul acestor blush-uri. Am priceput abia în momentul în care l-am folosit într-un machiaj pentru prima oară - e catifelat, se așează superb pe piele și oferă tenului un aspect sănătos, având și un efect iluminator foarte plăcut. La toate astea se mai adaugă rezistența foarte bună și aspectul superb al produsului... mai mare dragul să-l folosești!


Restul produselor din poza anterioară le-am luat de pe Makeup Shop, profitând de o reducere frumușică pe care au avut-o la toate produsele într-un weekend. Din seria „noi dar nu prea” fac parte pigmentul Glazel și NYX Eyebrow gel, pe care deja le mai am, dar în alte nuanțe. Pigmenții Glazel i-am mai pomenit pe blog în trecut și spuneam de atunci că aș vrea să mai iau și alții că sunt foarte faini, dar acum nu prea am avut de unde să aleg, că mai erau foarte puțini pe stoc, așa că m-am limitat la albastrul ăsta superb! Gelul pentru sprâncene l-am luat acum în nuanța Chocolate, dar îl mai am și-n nuanța Brunette, e un produs pe care l-am lăudat de nenumărate ori, deci nu mai insist și acum. 

Rujul creion Lioele l-am luat pentru că am citit multe impresii bune cu privire la rujulețele astea și am zis să mai dau cu ocazia asta o a doua șansă brandului, pentru că BB Cream-ul pe care l-am încercat de la ei nu m-a convins. Bine am făcut, e un produs foarte fain, e super pigmentat, cremos și cu rezistență destul de bună, iar nuanța #01, pe care am ales-o eu, mi se pare perfectă pentru vară.

Despre NYX Rouge cream blush am auzit și citit numai de bine și deși eu nu sunt fană a produselor cremoase de tipul ăsta, am zis totuși să-i dau și lui o șansă. Din păcate încă n-am apucat să-l încerc, că a apărut în peisaj cel de la Hourglass și am uitat complet de toate celelalte. Dar o să-l încerc și pe el cât de curând și vedem dacă mă convinge sau nu.


Startul cumpărăturilor de luna trecută l-am dat încă de pe 1 aprilie, cu cele două rujuri Melkior luate la ofertă 1+1 gratis - Pink Attitude și Tender, pe care deja le-am prezentat aici cu swatch și primele impresii. Nu sunt o noutate pentru mine rujurile lor, le iubesc de peste un an și am adunat un număr frumușel din gama asta clasică, iar asta a făcut ca diferența de calitate a lui Pink Attitude față de toate celelalte să fie total neașteptată pentru mine - mai multe detalii în articolul precizat.

Melkior Makeup Setting Mist l-am primit relativ recent, era oricum pe wishlist-ul meu și abia aștept să-l folosesc în toate scopurile posibile, să văd cum se descurcă. Are oricum multe bile albe pentru formula foarte „curată”, lipsită de iritanți, dar și pentru că are un preț mult mai normal pentru ceea ce e, față de produsele similare ale altor branduri profesionale. Găsiți spray-ul online aici și rujurile aici, iar dacă vreți să plasați o comandă, puteți folosi codul melkior10ella care vă oferă 10% reducere și transport gratuit.

O surpriză foarte plăcută a fost să descopăr că produsele Wet n Wild au fost aduse în Kendra și n-am putut să ratez ocazia de a mai lua ceva de la brandul ăsta (chiar dacă oferta e slăbuță, față de câte produse WnW există) și am ales un trio și un ruj. Despre fardurile lor am mai scris și dacă sunteți interesate le pot face pe viitor și un scurt review cu swatch-uri, iar rujul l-am prezentat în aceeași postare cu cele două de la Melkior, de care ziceam mai sus.


O altă comandă plasată a fost la Paula's Choice, pe care am dat-o profitând de transportul gratuit la comandă de minim 150 lei și un serum oferit cadou la aceeași valoare a comenzii (nici nu mai știu care dintre ele). Primul produs pe care l-am pus în coș a fost exfoliantul Resist Daily Smoothing cu 5% AHA, care nu e o noutate, în uz încă am altul, dar l-am luat de rezervă, că nu vreau să rămân fără el, e minunat pentru tenul meu - și e foarte spornic, de aceea am luat tot varianta mini.

O curiozitate mai veche era Resist Hyaluronic Acid Booster, care deși poate aduce un serios plus în îngrijirea tenului, totuși rămân la părerea pe care deja o aveam față de astfel de produse - nu sunt imperios necesare, nu pentru un ten tânăr! Și ținând cont că e un produs foarte scump, nu cred că o să-l iau full size într-un viitor apropiat, prefer să investesc banii ăia în altele care pentru tenul meu sunt mai necesare, dar mă văd introducând în rutina mea un astfel de produs peste niște ani. 

Dintre cele trei serumuri mini noi încercate, pot spune că serumul Skin Recovery nu e pentru tenul meu gras sau pentru unul mixt, deja bănuiam asta, însă îmi place foarte mult pentru zona din jurul ochilor, unde am pielea destul de uscată, văd niște diferențe de când îl folosesc, ceea ce mă face să îndrăznesc să afirm că e cu adevărat un produs foarte bun pentru un ten uscat. Celelalte două serumuri au ambele potențial să fie potrivite tenului meu gras și sper să reușesc după mai mult timp să mă decid asupra unuia dintre ele pentru a-l introduce în rutina tenului meu, deocamdată încă testez.


Multe cumpărături mărunte am făcut de prin magazinele fizice, majoritate au fost produse pentru păr, dar nu le-am mai pozat pe toate, mă rezum la a prezenta singurul pe care l-am și folosit foarte mult - șamponul Syoss anti mătreață, destinat părului gras. Nu m-a atras pentru că promite să ajute fix la cele două mari probleme ale scalpului meu (sebumul și mătreața), ci pentru că l-am văzut mult lăudat în blogosferă și eu nu pot decât să mai aduc câteva laude, că după primele probe sunt foarte mulțumită de el - curăță foarte bine deși e un produs blând, nu-mi usucă părul și-mi place cum îl lasă, iar eu chiar am văzut și niște efecte contra mătreții de când îl folosesc, deși nu prea mă așteptam la asta. 

Noile produse Farmec pentru epilare și crema ACM DepiWhite.M cu SPF 50+ încă nu le-am încercat, dar am zis să le pomenesc aici ca să-mi spuneți dacă sunteți interesate de o părere cu privire la ele, după ce o să le folosesc - destul de curând, sper.

Cu multe noutăți am mai plecat și de la evenimentul organizat de Dana, pe care le numesc cu același scop, pentru a-mi spune dacă sunteți interesate de părerea mea cu privire la vreun produs anume - deocamdată am încercat doar câteva, unele încă stau prin pungi dar vreau să le încerc la un moment dat, însă mai sunt în poză și câteva dintre cele deja date.


Tot ce vreau să precizez aici e că dintre deodorantele Nivea protect & care am încercat varianta spray care-mi place mult și varianta stick care protejează bine, dar lasă niște urme pe piele - culmea totuși că pe haine nu rămân urme. Nu spun totuși nimic deosebit cu asta, de multe ori am lăudat deodorantele de la Nivea. 

Cam asta e totul... sau tot ce-mi amintesc, sper să nu fi uitat de nimic important. Pe luna mai am deja câteva noutăți, iar pe wishlist am doar vreo două produse mari și late (vorba vine, că de fapt sunt produse de makeup mititele), iar în rest rămâne de văzut de cât de multe/puține produse sau oferte o să fiu tentată, că întotdeauna mai apare câte ceva neplanificat.

Ce noutăți au intrat în trusele/dulapurile voastre în aprilie? Vă atrage ceva din noutățile mele? Ați vrea să citiți despre ceva anume?

24 de comentarii

  1. Trebuie sa te intreb: samponul acela antimatreata de la Syoss nu-ti pleosteste parul de trebuie sa-l speli zilnic? Multumesc de informatii.

    Defapt chiar as vrea sa te mai intreb daca chiar iti trebuie atatea cosmetice, desi si eu mai scriu despre cosmetice pe propriul blog, tot nu vad de ce mi-ar trebui atatea cosmetice...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, n-aș fi putut să spun că-mi place dacă făcea asta. Nici nu oferă volum, dar nici nu mi-l lasă pleoștit, iar părul mi se „îngrașă” normal, după două zile trebuie spălat - ăsta-mi e părul, mai mult de atât nu pot sta indiferent de șamponul folosit.

      Trebuie ăsta e ceva relativ, fiecare raportează la cât știe că folosește, dar și la câtă diversitate simte că are nevoie. Eu chiar sunt consumatoare de produse, folosesc zilnic foarte multe și rar arunc produse expirate - ce-mi place folosesc și ajung la un moment dat să le consum, iar ce nu mi se potrivește... dau altcuiva să se bucure de ele. Sigur că aș putea să „supraviețuiesc” cu un singur blush, de exemplu, dar ar fi îngrozitor de plictisitor și vreau totuși să mă bucur de pasiunea asta.

      Ștergere
  2. Muuuulte noutati, super! Da, as vrea sa stiu parerea ta despre noile produse Farmec pentru epilare. Benzile depilatoare de la ei tot timpul mi-au placut, nu stiu cum sunt acestea noi.
    Cand vei avea timp sa folosesti cremele de fata aniversare de la Cosmetic Plant, sa ne scri cateva impresii despre ele, mi se par tentante. Samponul Syoss e f laudat, nu stiu sa cedez, sa nu cedez.. :)) Nu am matreata deloc, tocmai nu prea am la ce sa aplelez la el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să țin minte și după ce le încerc revin cu părerea mea despre produsele Farmec! Îmi amintesc că și mie-mi plăceau mult produsele lor depilatoare acum câțiva ani, așa că mă aștept să fie reușite și astea!
      Draga mea, cremele Cosmetic Plant mă gândesc să le dau, eu nu știu când mai am chef de experimentat cu creme de față, că de când mi-am descoperit „favorita absolută” de la PC nu mai îmi vine să le încerc nici pe cele din mostre/miniaturi, așa că mă gândesc la un concurs cu cremele astea aniversare! :D
      E reușit șamponul și doar pentru felul în care spală și lasă părul, poate îi vei acorda o șansă când ai chef de ceva nou. Oricum, eu am citit/auzit multe de bine despre șampoanele Syoss, în general.

      Ștergere
  3. Mamma mia cate bunatati!
    Sa te bucuri de toate pentru ca eu sunt fascinata de tot ceea ce am zarit in pozele tale. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, încep să cred că am o problemă de mi se părea că nu sunt așa de multe pentru o lună. :)) Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
  4. Ce de bunătăăăți! :x

    Ai încercat balsamul de buze de la Himalaya? L-am avut mai demult pe cel clasic, mi-a plăcut super mult (mirosea a gumă de mestecat), dar din curiozitate să mai încerc și altele, nu l-am mai recumpărat. Pe ăsta nou nu l-am încercat :D.

    Kisses!
    Timi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, încă nu l-am încercat, dar chiar sunt curioasă cum e. Cred că-l desfac zilele astea și revin pe undeva cu o scurtă impresie, mă aștept oricum să fie reușit.
      Pupici!

      Ștergere
  5. ce dragut arata Lip Colour acela, este asa simpatic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vrut să precizez și eu în postare că-mi place mult inclusiv ambalajul, dar era deja destul de evident că e super simpatic. :))

      Ștergere
  6. Nu stiu cu ce sa incep :)
    Eu sunt fana blush crema NYX , este un produs foarte bun si usor de folosit .
    Samponul imi place si mie , chiar perioada asta il folosesc .

    Produsele Hourglass le-am vazut la Camelia prima data si de atunci blushul e pe wishlistul meu :) chiar ma intereseaza un review .
    Sa folosesti cu spor noutatile :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu că-ți place blush-ul, trebuie neapărat să-l încerc zilele astea, mi-ai stârnit și mai tare curiozitate.
      Te înțeleg perfect, tot Camelia m-a înnebunit și pe mine cu blush-urile astea. :))
      Mulțumesc!

      Ștergere
  7. O gramada de bunatati! Sa le folosesti pe toate cu drag! Imi place mult paleta aia de la WnW, are culori placute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! E foarte simpatică paleta, îmi place în mod special ultimul fard de pe rândul de jos.

      Ștergere
  8. Sa le folosesti cu drag !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. ce de nebunii acolooo, imi place maxim jumbo lips lioelle si produsele Paula's....eu am ratat oferta :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abonează-te la newsletter-ul de la PC sau măcar urmărește pagina lor de facebook, au dese ori oferte bune (cred că și acum e ceva), încât nici n-are sens să dai comandă când nu e vreo ofertă. :D

      Ștergere
  10. De sampon mi-e dor, eu am avut varianta albastra si mi-a mers tare bine, cel anti grease e nu e potrivit parului meu dar ma bucur sa aflu ca iti place. Sa te bucuri de toate noutatile!
    Am zambit cand am vazut prada PC pentru ca si eu am comis una mica, tot pentru exfoliantul mini. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să mai experimentez și eu cu șampoanele de la Syoss, cred că data viitoare spre varianta albastră mă îndrept.
      Hehe, mică dar valoroasă, sunt sigură. :D
      Te pup!

      Ștergere
  11. ”Nu am cumpărat multe produse ” - orice fată care a umpăra multe produe :)) Vreau și eu rujurile de la Melkior, cred că pun curând o comandă.
    Șamponul Syoss e singurul de la care nu-mi cade părul, dar preferatele mele sunt cele pentru păr vopsit și cel Keratin+ și pot spune că ambele fac ce promit, cel puțincel pt păr vopsit este wow: evidențiază culoarea și părul strălucește super după folosire :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mie chiar mi se pare acceptabil, dacă e să compar cu alte luni. Dar da, s-au adunat ceva în timp. Sunt minunate rujurile clasice Melkior, iar dacă porți, îți recomand în special nuanțele lor mai închise.
      Pe Keratin+ aș vrea să-l încerc și eu pe viitor. E interesant că au efecte asupra căderii părului, o să studiez și detaliul ăsta.

      Ștergere
  12. Vaaaai, cate bunatati!!!!!
    blush-ul Hourglass de unde l-ai cumparat si cu cat? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze de răspunsul întârziat, nu știu cum de ți-am ratat comentariul.
      Eu l-am luat de la o tipă (cu emoții, deși aveam garanția multor fete că sunt originale), dar care avea doar câteva bucăți. Dacă aflu că a mai adus sper să-mi amintesc să-ți dau de știre.

      Ștergere