Week in photos #87

Mi-am început săptămâna trecută cu gândul că nu mai las oboseala și stresul să mă învingă, cum s-a întâmplat cu săptămâna din urmă, că încerc să profit cât mai mult de timpul liber să ies, să mă deconectez și mi-a ieșit destul de bine. Am vrut să scriu articolul ăsta aseară, așa cum îmi e obiceiul, dar când am deschis folderul cu pozele adunate din toată săptămâna am rămas blocată, am realizat că n-o să am timp nici să selectez pozele și de aceea scriu abia azi articolul ăsta.


Planul meu de a mânca mai sănătos merge destul de bine, iar săptămâna trecută cred că mi-a ieșit mai bine ca niciodată - pe lângă mâncare sănătoasă, am reușit performanța de a nu mânca deloc dulciuri până în weekend, când am mâncat niște înghețată; am înlocuit ciocolatele și prăjiturile cu fructe și am făcut-o fără să vreau, nu-mi propusesem asta. Am mâncat în special multe căpșune, care pe cât de mari și frumoase le vedeți, pe atât de dulci și bune au fost.

Tot un înlocuitor al dulciurilor din magazine, au fost clătitele făcute din ouă și banane. Am încercat rețeta pentru prima oară și mi s-au părut foarte reușite, așa că am și repetat-o și sigur o să o mai fac - vi le și arăt cu alte ocazii dacă îmi ies mai aspectuoase, acum n-a fost cazul, dar important e că au fost bune.


Miercuri am dat o fugă la showroom-ul Optima Shop (Farmacia Crișia de pe Calea Dorobanților) și deși planul era de o vizită scurtă, am sfârșit prin a petrece acolo ceva vreme bună cu câteva bloggerițe vorbărețe, iar acasă m-am întors cu câteva produse, dintre care abia aștept să le încerc pe cele pentru picioare, ambele par promițătoare. Pasta de dinți deja o știam și-mi place!


În aceeași zi, am ieșit puțin mai târziu cu Ira la... plajă. Din păcate nu la mare, ne-am mulțumit cu nisipul și aerul de vacanță pe care le-am găsit într-un colțișor frumos amenajat din Centrul Vechi al Bucureștiului.


De acolo am făcut și puțin blogging, în timp ce am savurat un frappuccino cu Oreo (bun, foarte bun!), iar concluzia a fost că trebuie să repet experiența, o să ies mai des cu laptopul la o terasă, parcă am mai mult spor, chiar dacă și șansele să fiu distrasă sunt mai mari.


În aceeași locație faină am mâncat o pizza cu somon foarte reușită, mult mai bună decât mă așteptam. Mi se pare drăguț că acolo te duci și-ți iei singur ce vrei de la una dintre rulote, nu stai să aștepți după nota de plată și nici nu te stresează nimeni. Dacă sunteți prin/din București, chiar recomand locația (e vizavi de restaurantul grecesc), deși în weekend cred că e destul de plin. Și da, asta nu intră total la mâncarea aia sănătoasă, dar măcar am ales o variantă de pizza mai ok.


O noutate a săptămânii trecute a fost balsamul leave-in de la Foltene Pharma, un brand despre care nu știu prea multe, e primul produs pe care o să-l încerc de la ei și sunt chiar curioasă, în seara asta o să-i fac o primă probă.


Joi seară am simțit puțin din atmosfera de la Palatul Schonbrunn din Viena, unde a avut loc concertul filarmonic de vară, transmis live și la noi, în Parcul Unirii. A fost foarte frumos concertul, am admirat cu încântare atmosfera frumoasă de acolo, dar nici la noi în parc n-a fost mai rău, era de asemenea foarte drăguță atmosfera, în special pe final, când copii au început să danseze.


Sâmbătă dimineață am pornit la drum adormiți și înfometați, iar eu cum mi-am propus să nu mai sar peste masa de dimineață, am luat din drum niște covrigei de la Solaris, foarte buni pentru astfel de dimineți pe fugă!


După un drum lung și îngrozitor de aglomerat la ieșire din București, am ajuns în Clinceni, unde a avut loc un spectacol de aviație special pentru Ziua Copilului.


Îmi plac foarte mult genul ăsta de spectacole și n-aș putea să mă satur să privesc acrobațiile cu avioane pe un cer senin. De fapt, aș putea oricum să stau ore în șir să privesc doar cerul când e atât de frumos...


Reveniți în București, am fost la o expoțizie de tehnologie, care n-a fost exact ce ne așteptam, dar unde am găsit totuși câteva lucruri interesante. Cea mai mare atracție a fost distracția virtuală în roller coaster, unde era cea mai mare coadă, dar la care nu ne-am plictisit, era amuzant să urmărim reacțiile celor de pe scaun, copii fiind cei mai haioși. A fost chiar interesantă experiența, felul în care se mișcau scaunele făcea să simți destul de bine senzația. 

Ochelarii Samsung Gear VR i-am mai testat în urmă cu câteva luni în Roma și mi-au plăcut de atunci, se pot face o grămadă de chestii cu ei și nici nu sunt exagerat de scumpi, i-am văzut pe Emag la 400 lei.


Imediat următoarele atracții pentru majoritatea nu erau nici roboții, nici alte aparaturi, erau mașinile, evident. BMW i8 avea cel mai mare succes, însă eu doar l-am admirat scurt, am gândit rapid că mi-ar fi milă să merg pe șoselele noastre cu o așa mașină și am mers mai departe. Mult mai atrasă am fost de mașinuța asta electrică, mi se pare practică pentru un oraș aglomerat, dar e și foarte amuzantă, m-am simțit ciudat în ea.


Duminică au fost tot felul de spectacole și ateliere speciale pentru copii în Cișmigiu, așa că parcul era mai plin și animat ca niciodată. Ne-am pierdut și noi printre oameni, am admirat câte puțin la tot ce se întâmpla, mi s-a părut super simpatic spectacolul cu copilașii ăștia mici care cântau și dansau, dar și mai amuzant mi s-a părut spectacolul de „magie”, cu trucuri pe care le-aș putea face și eu, dar la care copii erau atât de încântați.


Am descoperit în parc și o mulțime de păuni aduși recent, care erau admirați și fotografiați de toată lumea, lucru ce cred că nu prea le plăcea - la noi au tot „țipat” unii în timp ce încercam să le facem poze. Întotdeauna am admirat frumusețea păunilor, mi se par superbi!


Am descoperit și „diva” grupului, care se învârtea cu grație parcă special pentru a putea fi admirat și fotografiat de toată lumea. O să profit de orice drum prin parc să mă opresc să-i admir!

După o săptămână cu vreme mult prea schimbătoare și ploi, m-am bucurat că am avut parte de un weekend însorit și sper ca de acum în colo să fie tot așa în fiecare zi, că doar urmează să intrăm oficial în prima lună de vară! O nouă săptămână cât mai bună să aveți!

Săptămâna voastră cum a fost? Ați profitat de vremea frumoasă din weekend?

20 de comentarii

  1. ai avut o saptamana plina! si la mine a fost plina, dar nu numai cu lucruri frumoase...

    in mod normal mi-ai fi facup o pofta teribila cu capsuni dar am chiar acum langa mine :)) si de pizza, dar am mancat una uriasa joi, ma mir si acum cum a incaput toata in stomacul meu :)).

    paunul ala e terbil :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La nimeni nu cred că e vreodată numai și numai de lucruri frumoase, e mai bine să vedem partea plină a paharului și să ne amintim doar de părțile frumoase - eu, cel puțin, asta încerc să fac în fiecare săptămână, chiar și-n cele deloc bune, per total. :D
      Hehe, norocul tău. :))
      Chiar era, m-a amuzat teribil modul în care se învârtea ușurel, l-am tot urmărit. :))

      Ștergere
  2. Wow o saptamana foarte plina! :)
    Am vrut si noi sa mergem la Clinceni stiam de ceva vreme de show, insa am mers la cununie civila si am ajuns acasa dupa 8 seara...imi pare rau, sigur a fost frumos!
    E foarte bine ca încerci să inlocuiesti dulciurile cu fructele si eu incerc sa fac asta cat mai des, dar uneori Nu imi iese. Cere organismul! :D. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A cam fost, privind în urmă și incluzând și părțile mai neinteresante din ea, despre care n-am vorbit în postare. :D
      Show-uri de genul ăsta o să fie (urmează în Băneasa unul și mai mare și fain), pe când cununia nu se repete așa că n-ai motive de regrete.
      Nici nu mă gândesc să încerc să renunț total la dulciuri, îmi plac prea mult, doar încerc să nu mai fac așa mare abuz de ele.
      Pupici!

      Ștergere
  3. Bine ai revenit! Frumoasa saptamana ai avut! Imi plac toate pozele si ma bucur ca apari si tu. Pizza nu am mai mancat in ultimul timp, dar de capsuni am facut abuz. :)) Si eu sunt fascinata de pauni. ♥
    Pupici pretty girl!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Mădă!
      Eu fac ce fac și tot pizza comand când ies undeva, rar mă abat de la alegerea asta. :)) Sunt prea superbi păunii!
      Pupicei, draga mea! :*

      Ștergere
  4. Uuuu ce saptamana plina ai avut, ma bucur ca ne-am vazut <3. Weekend-ul l-am petrecut si noi prin parc, la terasa, la plimbare, pupicei multi <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur că ne-am revăzut, Oana! Foarte bine ați făcut, e păcat să nu profităm de zilele astea frumoase, după care atâta am mai plâns!
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Te-ai plimbat ceva saptamana trecuta, eu am racit si nu sunt functionala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multă sănătate, să te refaci rapid! Mi-a dat și mie târcoale o răceală, după ce ne-a prins ploaia „la plajă” și am stat sub umbrelă tremurând de frig :)), dar am fentat-o.

      Ștergere
  6. Ai avut o saptamana plina! :D
    Si eu mi-am propus ca saptamana aceasta sa renunt la dulciuri si momentan imi iese. Tine-mi pumnii! Sper sa rezist pana vineri.
    Ce mult imi place plaja voastra. Mi-ar placea sa avem si noi un loc asemanator. cred ca m-as muta acolo. :))
    Pupici si o saptamana de nota 10!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți țin pumnii, dar nu prea tare că o înghețată se scuză oricând. :))
      Și mie mi-a plăcut foarte mult locul și o să mai revin acolo sigur vara asta, deși îmi e groază de ce o să fie în weekend, dacă într-o seară rece și ploioasă de miercuri era destul de plin locul... :))
      O săptămână minunată și ție! Te pup!

      Ștergere
  7. Ce saptamana plina si frumoasa! Sper ca si aceasta sa fie la fel! :) Vreau sa merg si eu sa vad paunii si categoric sa ajung la localul cu pizza.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Georgia! La fel îți doresc și eu ție!
      Sper să ajungi cât mai curând să vezi păunii, sunt superbi și destul de mulți, e o plăcere să-i admiri! Merită și localul cu pizza, mi-a plăcut tare mult.
      Te pup!

      Ștergere
  8. Am profitat si noi de vremea frumoasa si am iesit la plimbare in parc, in Poiana Brasov, la locul de joaca. Iar astazi ne-am propus sa pastram traditia si sa ne distram de ziua copilului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine ați făcut, iar pe 1 iunie sper că ați petrecut cât mai frumos!

      Ștergere
  9. Ce saptamana frumoasa si plina ai avut! Frumoase imagini ni-ai prezentat azi...mi-ai facut pofta dar tare mult la un frappuccino cu Oreao :) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru apriecierea pozelor! Oh, a fost minunat frappuccino ăsta, e prima oară când încerc în combinație cu Oreo, dar sigur nu ultima! :D
      Te pup!

      Ștergere
  10. Frumoasa saptamana ta! Capsuni am cules si eu (n-am mancat, ca-s alergica), si am stat mai mult prin casa, ploaia si-a facut de cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce păcat că ești alergică la căpșuni. :( Eu n-am lăsat ploaia să mă țină în casă... :D

      Ștergere