Milani holographic nail polish

Cred că cea mai mișto descoperire de la târgul Cosmobeauty de anul acesta au fost ojele holografice Milani. Am riscat puțin achiziționându-mi patru astfel de oje, deși nu știam cum sunt, dar nu regret deloc fiindcă toate îmi plac foarte mult. Acum acestea sunt disponibile în magazinul Cosmetica Verde din Mega Mall București, pe care îl găsiți la subsol. Din păcate în magazinul lor online nu cred că sunt disponibile, le-am căutat acum și nu le-am găsit - dar puteți arunca un ochi pe cosmeticaverde.ro , poate nu le-am căutat eu suficient de bine. Pe trei dintre ele vi le-am arătat deja pe blog: pe cea verde aici, pe cea roz aici și pe cea aurie aici, iar acum o s-o vedeți și pe cea albastră (512 Cyberspace), care cred că e preferata mea dintre toate.


Prețul unei oje este de doar 10 lei, arată destul de bine din două straturi dar eu prefer totuși trei (mi se pare că e și mai puternic efectul holografic la trei straturi), se usucă foarte repede și au un efect holografic foarte frumos, care e vizibil chiar și într-o lumină mai slabă, nu doar direct în lumea soarelui. Eu am încercat totuși să le surprind efectul maxim, de aceea am preferat să folosesc blitz-ul în poze sau să le fotografiez în lumina soarelui. 

La superba oja albastră am aplicat trei straturi și am folosit în poze blitz-ul, deși mi se pare că arată foarte bine chiar și la lumina becului. De data asta n-am mai făcut niciun model, am preferat s-o port simplă:



Cred că n-are rost să vă spun cât de mult îmi place și de ce, puteți vedea și voi din poze cât e de frumoasă! Profit de ocazie să vă spun că top coat-ul Sally Hansen Instan-Dri m-a cucerit, se usucă foarte repede, oferă un luciu frumos unghiilor și pare că prelungește rezistența ojei pe unghii. O să revin cu impresii mai sigure și detaliate după ce îl mai testez de câteva ori, dar simțeam nevoia să-mi manifest încântarea despre acesta și să vă reamintesc că în DM produsele Sally Hansen sunt în prezent reduse considerabil (nu știu sigur până când, dar bănuiesc că nu pentru mult timp).



Cum vi se pare oja holografică albastră? Care vă place cel mai mult dintre cele patru pe care le dețin? 

31 de comentarii

  1. pfuuuuuuu si eu le iubesc....parca imi pare rau ca nu am luat si roz atunci.....poate gasesc la Mall,pup.....auuuuu stai ca nici albastra n-am :))) eu am luat argintie <3 puuuuup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, trebuie să fie și în magazinul din Mall, doar să nu ai ghinion să fie epuizat stocul când ajungi pe acolo. :D Pe cea argintie o am și eu pe listă, e frumoasă și ea!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Uiii frumoase mai sunt minunatiile astea <3 Te puppppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt eu nebună, nu? :D Mă bucur că îți plac!
      Te pup!

      Ștergere
  3. cat de frumoasa e asta albastra!!
    eu o am pe cea verde, cadou de la oana <3 nu le am vazut pe la mine ca mi-as lua toate nuantele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că-ți place!
      Din păcate în altă parte nu cred că sunt. :( Lasă că le iei pe toate cu prima ocazie când ajungi prin București. Le golești magazinul. :))

      Ștergere
  4. La recomandarea ta, am putut sa intru si eu in posesia acestor ojute, de care sunt extrem de multumita. Momentan, mi-am luat doar 3: argintiu, auriu si verde. As fi vrut si movul, dar din pacate nu mai era pe stoc. Roz si albastru am de la alte firme si de aceea nu le-am mai cumparat.
    Dar albastrica aceasta chiar merita achizitionata. M-ai pus pe ganduri. ☺ Se vede superb! Si eu tot in 3 straturi le aplic. Noroc, ca au consistenta asa "prietenoasa" si se usuca imediat. Un alt aspect care imi place, este cantitatea generoasa pentru un pret modest.
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am bucurat mult că ți-a fost de folos când am scris despre ele, chiar știam că tu ți le doreai!
      Pe argintiu și mov m-ar tenta și pe mine, poate data viitoare când ajung prin mall o să le iau, dacă le găsesc.
      Mie mi se pare cel mai frumos dintre toate, parcă efectul holografic e mai frumos decât la celelalte. Exact, nici pe mine nu mă deranjează să aplic trei straturi, fiindcă se usucă foarte repede.
      Pupicei!

      Ștergere
  5. Este absolut superba, la fel si celalalte! Le vreau si eu, pe toate!!

    Abia astept sa ajung in Bucuresti, sa merg in Mega Mall....acum stiu sigur ca primul loc in care voi ajunge este la subsol!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am tentat și abia aștept să le văd pe unghiuțele tale! :D
      Haha, ce tare ai fost cu subsolul. :))

      Ștergere
  6. E superba! Eu am un holo nude si unul albastrui, o nuanta mai inchisa, mi se par foarte deosebite. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place! Chiar sunt deosebite ojele astea holo, nu știu de ce la început (când au apărut) nu m-au impresionat la fel de tare.
      Pupici

      Ștergere
  7. wow ce unghii super ai <3, imi plac toate acele oje <3, daca ajung si eu la Mega Mall sper sa imi cumpar si eu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Sper să le găsești, pentru prețul pe care-l au nu prea trebuie ratate, zic eu. :D

      Ștergere
  8. Uuuu foarte frumoasa!!! Imi place! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Este superba oja !!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel cred și eu, mă bucur că ești de acord. :D
      Pupici

      Ștergere
  10. Eu nu mai vreau sa vada asa ceva..........arata atat de bestial incat o vreau si eu, desi mi-am propus sa ma abtin de la cuparaturi de oje macar o luna sau doua! :)) Arata atat de bine, este superba, efectul holo este puternic, exact asa cum imi place mie. Categoric merge wishlist si daca nu acum dar candva sigur mi-o achizitionez! Sunt foarte curioasa cum arata si restul...parca vad ca o sa mi se prelungeasca lista :)) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) La fel zic și eu, că mă mai abțin o perioadă, să mai apuc să folosesc din cele care așteaptă neîncercate de o grămadă de timp, dar tot mai mi se lipește câte una de mână. :))
      Mă bucur că îți place și sper să o bifezi cât mai curând!
      Te pup

      Ștergere
  11. sunt superbeeeeee!! Le vreau pe toate :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamneee, sunt minunate!♥ Cea albastră e cea mai cea :3

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow, cat de fain arata si chiar nu e scumpa oja asta, credeam ca sare de 30 de lei. Imi place prima nuanta cel mai mult, poate o sa ne arati poze si cu ea.
    Voiam sa te intreb despre top coat-ul SH, e spray sau are aplicator tip pensula ca o oja normala? Eu cumparam un astfel de produs de pe Iherb si eram foarte multumita, dar se pare ca are interdictie la transport, contine nu stiu ce substanta...in sfarsit, ideea e ca sunt in cautarea unui astfel de produs, dar care sa nu fie de tip spray sau cu picurator.

    Pupici!
    P.S. pff, a trecut ceva timp de cand nu am mai trecut pe la tine! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se pare poate ieftină! :D Am pus în postare link către manichiurile în care au fost folosite fiecare în parte.
      E top coat obișnuit, cu pensulă. Nu-l știu pe cel de pe iherb, dar acesta de la Sally Hansen este cel mai bun la uscare dintre toate cele încercate de mine.

      Hehe, ți-am simțit lipsa. :p
      Pupici!

      Ștergere
    2. Hihi, da, acum le-am vazut si eu, raman la prima opinie, cea verde-auriu imi place cel mai mult, dar sunt oricum foarte faine toate, efectul holografic e mult mai evident decat la cea de pe BPS.

      Mi-am luat si eu astazi top coat-ul SH, multumesc frumos, daca termin de spalat vasele la o ora decenta, o sa il si testez astazi. Nu am mai ajuns sa imi reinnoiesc oja semipermanenta si o sa mi le fac cu oja normala pana una alta.

      Te pup, draga mea, weekend placut!!!

      Ștergere
    3. Da, e într-adevăr mai evident efectul holografic, dar și cea de la BPS îmi place foarte mult! Am de gând s-o mai folosesc și pe ea vara asta. :D

      Cu mare drag, mă bucur că te-am convins și sper din suflet să-ți placă! Doar să ai grijă că iese destul de încărcată pensula din sticluță, trebuie ștearsă bine ca să nu fie prea mult top coat.

      Weekend frumos și ție, draga mea! Te pup!

      Ștergere
  14. Daniela Alexandra Verde30 mai 2015 la 02:53

    Doamne ca bine arata toate...... :O Nu stiu pe care sa o aleg, sunt placute toate.. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Îmi place foarte mult oja albastră de pe unghiile tale, dar m-ar tenta și cea aurie din dreapta ei.

    RăspundețiȘtergere