Produse consumate - Iunie 2018

Nu știu cum se întâmplă, dar observ că mai mereu într-o postarea de genul ăsta trebuie să fie un brand - două care predomină. În unele cazuri e de înțeles, Yves Rocher sau Bioderma, de exemplu, sunt branduri care îmi plac și de la care am multe produse, e normal să am și multe consumate de la ei. Mă mir doar în cazul celor de la care nu folosesc chiar atât de multe - cum veți vedea acum Balea sau cum a fost la postarea anterioară Nivea, e doar o coincidență că s-au terminat mai multe odată tocmai de la ei.

Am deviat puțin, am lăsat să curgă gândurile, dar mă miram de detaliul ăsta fiindcă mi se pare că există o destul de mare diversitate în materie de branduri pe care le folosesc, care nu prea s-a văzut în ultimele postări de consumate, din câte am sesizat. Nu că ar trebui să mă justif, doar zic, să nu vă faceți falsa impresie că sunt cea mai mare fană Balea, de fapt doar gelurile de duș și săpunurile lichide îmi plac în mod special de la ei. Acum hai să vă spun pe scurt despre toate cele terminate în iunie...


Dacă tot am început cu impresii direct despre produse în introducere, nu o să mai păstrez nici ordinea tipică în care vă scriu despre ele, nu mai încep cu produsele de makeup, de data asta încep cu micelara Bioderma Hydrabio, singura micelară parfumată (subtil, ce-i drept) de la care nu mă ustură ochii. E interesant și că are niacinamide în compoziție, dar nu știu cât de mult ajută acestea, ținând cont că mă spăl pe ten cu un cleanser după ce folosesc o micelară. Rămân totuși la varianta Sensibio și la micelarele neparfumate, în general, pentru uz constant.

Despre Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ v-am scris anul trecut aici, iar impresiile mele rămân neschimbate, e un produs bun și singura cremă colorată cu factor de protecție care mi-a plăcut vreodată, dar are și unele minusuri, le-am descris în articolul menționat. 


Poate ar fi cazul să-i dedic un articol și concealerului Maybelline Instant Anti-Age, ca să nu mă mai repet de fiecare dată cu motivele pentru care îmi place atât de mult, fiindcă sigur nu o să fie nici acesta ultimul tubuleț consumat, rămâne în continuare concealerul meu favorit de zi cu zi. Îmi place mult cum se așează pe ten și aspectecul natural pe care-l oferă, iar acoperirea medie mi se pare suficientă pentru zi. Sper să detaliez cândva, am deja altul început...

Am mai dat gata încă un balsam de buze Yves Rocher, de data asta din gama de sărbători de anul trecut, care m-a dezamăgit puțin cu un amănunt - am simțit un iz de chimicale în spatele aromei fructate, lucru pe care nu l-am sesizat la nicio altă variantă încercată până acum. Nu sunt oricum cele mai hidratante produse pentru buze, mie-mi plăceau mai mult tocmai pentru aromele delicioase.


Am terminat și un mini gel de curățare Balea, destul de ok pentru escapade scurte, dar pe care nu l-aș mai folosi mai multe zile la rând, e puțin cam agresiv cu tenul, mi-am dat seama de asta abia când l-am folosit timp de o săptămână în vacanța din Belgia. Mai am un tubuleț, luasem direct două mai de mult, dar o să-l iau în bagaj doar în excursii de 2-3 zile.

Tot de la ei mai am un gel de duș Balea, varianta Viva Cuba, care mi-a plăcut mult mai puțin decât alte variante ale lor, parcă făcea mai puțină spumă și nici mirosul nu m-a dat pe spate. În schimb săpunul de mâini Balea cu pepene mi-a plăcut foarte mult, de fapt l-am mai avut în varianta asta o dată sau de două ori, faptul că l-am recumpărat spune totul. Mie-mi vine să-l mănânc și așa cum am mai spus... îmi plac săpunurile lor pentru că sunt blânde, nu usucă mâinile, iar pe deasupra mai sunt și ieftine.


Nu-mi vine să cred că am reușit să termin exfoliantul Yves Rocher, nu pot înțelege cum de la început îmi plăcuse - chiar îmi amintesc cât de încântată am fost de el și încă o variantă din gamă la început. Acum mi s-a părut îngrozitor de uleios, lăsa peliculă pe mine, pe cadă, pe tot în jurul meu, iar particulele ca de zahăr parcă nici nu exfoliază chiar atât de bine. Poate la început am fost prea cucerită de mirosul citric sau de faptul că hidratează pielea, dar brrr, să nu-l mai văd. Partea amuzantă e că mai am doi, ambii începuți, mi-e groază să-i mai încerc...

Despre șamponul uscat Batiste ce să vă mai spun? E prieten de nădejde în orice variantă de aromă, n-a făcut excepție nici acesta - Marrakech - mi-a plăcut chiar foarte mult și cum miroase, așa că sigur îl mai iau pe viitor. Deocamdată îl mai am în alte variante de arome, nu e grabă, dar rămâne pe listă. Am făcut acum vreo trei ani și un review acestor șampoane, îl puteți citi aici, între timp am mai încercat multe alte variante, dar impresiile rămân valabile.

N-am consumat foarte multe produse, nu pot spune că simt că am mai eliberat dulapurile, rafturile, baia sau orice altă parte a casei... dar fac progrese, măcar nu mai aduc mai multe în loc. Mă amuz când mai găsesc prin casă câte un produs pe care-l am de ani stând pe aici sigilat, nefolosit, mă simt ca la magazin în propria casă (nu mai sunt atât de bucuroasă de treaba asta). Poate luna asta adun mai multe consumate?! Poate!

Voi ce ați mai consumat pe începutul ăsta de vară? Ați încercat vreun produs dintre cele prezentate?

8 comentarii

  1. Si mie imi place micelara Bioderma Hydrabio, corectorul Maybelline si sampoanele uscate Batiste.
    Si gelurile de dus Balea imi plac, insa nu ma incanta faptul ca nu sunt persistene aromele alea super faine ale lor!
    Iar Nude Touch nu m-a impresionat...am avut o relatie ciudatica...a fost okish pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem atâtea produse favorite în comun. Pe mine nu prea mă interesează cât persistă mirosul gelurilor de duș, fiindcă... oricum nu persistă mult niciunul. :))
      Are unele minusuri Nude Touch, le-am specificat în review, însă eu am putut trece peste ele.

      Ștergere
  2. Si mie imi place enorm de mult corectorul Maybelline. Il folosesc zilnic si nu ma pot desparti de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel și eu, mă bucur că nu sunt singura care-l iubesc așa de tare. :D

      Ștergere
  3. chiar ca, ai dreptate, cam putin pentru ce ma asteptam de la tine :D deci nu-s singura care are impresia asta cu exfoliantii de la YR la borcanel. eu am avut varianta din gama de sarbatori, cu fructe rosii, si la fel, parca lasa dara de ulei pe mine... parca zic ca am avut si eu mini gelul de curatare de la balea, dar a facut treaba buna, nu ne-am ”certat” deloc. ce mai imi place e micelara de la bioderma, eu ma inteleg bine cu ea si nici n-am probleme cu parfumul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, da... în ultima vreme am terminat tare puține produse, sper să compensez în perioada următoare, că de folosit folosesc muuulte.
      Oh, nu, sigur că nu ești singura, sunt îngrozitor de uleioși. Îl am și pe acela din gama de Crăciun și încă unul, nici nu știu ce să fac cu ei. Parcă nu i-aș arunca, dar nici nu-mi vine să-i ofer altcuiva, să fiu înjurată... :))

      Ștergere
  4. si eu iubesc tare mult Bioderma, apa micelara a lor imi merge mie cel mai bine! in rest, luna asta consum cel mai mult gelurile de dus, le mananc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E și printre brandurile mele favorite, mă bucur că și ție-ți plac produsele lor.

      Ștergere