Prima mea experiență cu Born Pretty Store

Vă mai amintiți când vă arătam câteva bijuterii frumoase și ieftine de pe Born Pretty Store ? Ei bine, am avut ocazia să-mi achiziționez câteva bijuterii în urma unei colaborări cu aceștia, iar azi vreau să vi le arăt și vouă și să vă împărtășesc câteva impresii despre ele. În secțiunea Jewelry&Accessary sunt adevărate comori, cu greu m-am putut decide ce să aleg, dar în cele din urmă am ales următoarele bijuterii:


Coletul mi-a ajuns acasă la mai puțin de o lună de când a fost trimis. Produsele erau bine ambalate într-o folie protectoare astfel încât să nu existe riscul de a se deteriora pe drum. Un mare plus pentru acest aspect! Transportul este gratuit internațional indiferent de valoare comenzii!

Încep cu preferatul meu, colierul:


M-am îndrăgostit pe loc de el și a atras o mulțime de priviri și complimente atunci când l-am purtat! Triunghiurile sunt lucioase la suprafață și dacă veți mări imaginea veți vedea că se reflectau pomii în ele. Eu l-am ales pe turcoaz, pentru că îmi place foarte mult această culoare și combinația dintre ea și auriu mi se pare superbă, dar găsiți aici (click) și pe alte culori frumoase. Nuanța de turcoaz s-a potrivit foarte bine cu ceea ce am văzut pe site, ca și modelul de altfel. Prețul colierului este decent iar calitatea este ireproșabilă. Nu are niciun defect și este foarte bine lucrat.

Nici cerceii pe care i-am ales nu se lasă mai prejos...


Am avut o ușoară teamă legat de acești cercei: să nu fie prea grei. Nu suport cerceii care trag urechile în jos, atârnând inestetic. Am rămas plăcut surprinsă de cât de ușori sunt pentru niște cercei atât de masivi. Mie mi se par superbi și au fost admirați și lăudați peste tot pe unde i-am purtat.


Nu pot spune totuși că sunt perfecți, au câteva pietre nu tocmai perfect lipite (sunt o idee strâmbe), dar la purtare chiar nu se observă deloc, doar de aproape, la o analiză amănunțită am observat acest aspect. Dacă vă tentează îi găsiți aici (click).

Ultima bijuterie pe care am ales-o a fost o brățară simpatică foc...


Nu-i așa că e adorabilă? Am mai menționat că îmi plac foarte mult accesoriile (și nu numai) cu bufnițe, așa că nu puteam să nu aleg și o bijuterie cu un astfel de detaliu, mai ales că găsim o mulțime de astfel de bijuterii pe site. Eu am ales-o pe roșu, pe site o găsiți și pe alte culori, mai exact aici (click). Mie mi-a fost foarte greu să mă hotărăsc asupra culorii, le vroiam pe toate!


Curelușa este dintr-un material rezistent care imită oarecum pielea întoarsă. Singura mea problemă e că are cureaua cam lungă pentru mâna mea foarte subțire. Chiar și închisă la ultima zală este destul de largă iar mie îmi plac de regulă brățările fixe pe mână, dar nu-i nimic, oricum o s-o port mai mult în combinație cu multe alte brățări așa că o pot pune mai sus pe mână.


Dacă v-am tentat cu ceva și doriți să faceți vreo achiziție de pe site, nu uitați să folosiți codul HAET10 pentru 10% reducere.

http://www.bornprettystore.com/jewelry-accessories-c-207.html


Per total eu am fost chiar mulțumită de produse și de această colaborare! Consider că raportul calitate/preț e foarte bun și nu aș avea niciun moment rețineri să cumpăr de la ei.

Vă plac noile mele bijuterii? Ce vă place cel mai mult?
Pe voi vă atrage ceva de pe site? Aștept cu interes opiniile voastre!


22 de comentarii

  1. Ce alegeri frumoase! Sincer, la sectiunea cu bijuterii nu m-am uitat. Eu mereu admiram doar produsele de unghii. :)) Sa le porti sanatoasa. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac alegerile mele! Nici eu nu mă uitam la început, doar la nailart intram :)), dar a fost mult până am intrat o dată și la bijuterii șiiii... nu-mi mai venea să ies. :D
      Mulțumesc! Pupici :*

      Ștergere
  2. Foarte dragute accesoriile. Pe mine nu m-au lasat sa-mi aleg bijuterii si mi-am ales un ceas... care nu mai ajunge. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac! :* Ciudat :( , pe mine m-au lăsat să-mi aleg ce vreau de la secțiunea Bijuterii&Accesorii. Am mai văzut fete care spuneam că le-a ajuns și după o lună jumate, eu zic că o să-ți ajungă în cele din urmă. Chiar sunt curioasă ce părere vei avea despre ceas. :D

      Ștergere
  3. Am observat mai multe produse ce m-ar incanta, insa nu cred ca sunt din argint...nu de alta dar eu nu prea port bijuterii daca nu sunt din aur sau argint; imi plac si celelalte bijuterii care nu sunt din aur si respectiv argint, imi place tare mult sa le admir, dar doar asa, la altcineva.. :)
    Preferatul meu este tot colierul din ceea ce ti-ai luat tu, ador acea culoare de turcoaz. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi fost bine să fie din argint la așa puțini bănuți. :D Din păcate nu sunt!
      Așa eram și eu, purtam doar aur sau argint, dar mi-am schimbat gusturile de ceva vreme pentru că din cele două materiale nu se găsesc întotdeauna unele minunății de modele pe care le găsim la cele de nichel, plastic, etc. :D
      Mă bucur mult că avem același preferat! Pupici :*

      Ștergere
  4. Cat de frumos este colierul! Cerceii ii am si eu, desi nu prea i-am purtat in ultima vreme.
    Sa le porti cu placere, draga mea!
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place colierul! Deci la tine mai văzusem cerceii. :D Știam că i-am văzut la Koko și încă la cineva, dar nu-mi mai aminteam la cine.
      Mulțumesc mult, Simo!
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Sunt simpatice bijuteriile dar un pic cam copilaroase pentru gustul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu brățara sunt de acord, și mie mi se pare copilăroasă și tocmai de aceea am ales-o, dar restul chiar nu îmi par, consider că sunt destul de feminine. :)

      Ștergere
  6. Sunt dragute accesoriile . Sa le porti cu placere ! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce drăguțe suuunt! Brățara și colierul îmi plac mult, sunt frumoase foc, iar culoarea colierului e superbă. Și ce prețuri mici, de când ai vorbit prima dată de acest site, am fost foarte curioasă dacă ajung în stare bună produsele, având în vedere prețurile. Să le porți sănătoasă și să te bucuri de eleee! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plaaaac! Ajung super, iubita, chiar dacă distanța e lungă sunt ambalate foarte bine.
      Mulțumesc mult! Pupici :*

      Ștergere
  8. Nu stiam ca au si bijuterii! Cerceii ma atrag desi pareau mai mici in poze... Sa le porti cu placere! Kisses, G

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu știam la început, credeam că au doar bunătăți pentru unghiuțe. :D
      Eu știam că sunt mari cerceii de la alte bloggerițe. :D
      Mulțumesc frumos! Pupici :*

      Ștergere
  9. foarte dragutze <3 ,bufnitza preferata mea :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nici nu stiam ca au bijuterii :))
    Foarte frumoase!
    Imi plac in aceeasi masura toate:)
    Daca colierul ar fi fost argintiu ar fi fost preferatul meu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, și eu am descoperit târziu. :)) Am dat mult timp târcoale la produsele de nailart până am descoperit că mai au și altceva. :))
      Mulțumesc! Mă bucur mult că îți plac!
      Pupici :*

      Ștergere
  11. colierul e superb! <3
    eu mi am luat multe chestii pentru manichiura de la ei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Așa am zis și eu de când l-am scos din colet. :D
      Și pe mine mă tentează tare mult să-mi iau și câteva accesorii pentru manichiuri, aș cumpăra aproape tot din secțiunea aia. :))

      Ștergere