Review: Demachiant bifazic Blanchette B

Știu că vă interesa o părere despre acest produs, așa că m-am mobilizat rapid să vă scriu despre el. După cum v-am mai spus, mie mi-a fost recomandat ca fiind la fel de bun ca cel de la Balea (preferatul meu), doar că e mult mai convenabil ca preț raportat la cantitate. Deși până acum toate încercările de a mă împrieteni cu alt bifazic în afara celui de la Balea au fost eșuate, mi-am pus mari speranțe că acesta îmi va fi pe plac. Așadar, azi vorbim despre demachiantul bifazic Blanchette B:


Are o cantitate de 200 ml și un preț infim, undeva în jur de 5 lei. Produsele Blanchette B sunt marcă proprie Kaufland așa că doar acolo îl găsiți.

Ingrediente: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isopropyl, Myristate, Isododecane, Sorbitol, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Prunus Amygdalus Dulcis Extract, Sodium Chloride, Dmdm Hydantoin, Tocopheryl, Acetate, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Linalool, CI 47000, CI 61565

Putem observa câteva ingrediente nu tocmai prietenoase, dar le-am trecut cu vederea și l-am pus la treabă.

Recipientul din plastic e ok, orificiul prin care se toarnă produsul are o dimensiune potrivită, se poate doza cu ușurință. O mică problemă mi se pare însă capacul - durează prea mult să-l desfac și știți probabil că la orice bifazic trebuie să ne grăbim puțin să nu se separe cele două faze, după ce le-am amestecat bine și până le turnăm pe dischetă, iar acest capac mă cam încetinește.

Că tot menționam de cele două faze, mie mi se pare că se separă chiar puțin mai greu decât altele încercate, păcat că îmi stă în cale capacul buclucaș.

Ca eficiență în demachiere, mi se pare puțin mai slăbuț decât Balea - nu mare diferență, înlătură machiajul ochilor fără să fie necesare frecări dure, dar parcă trebuie să insist puțin mai mult. Este de asemenea puțin mai uleios, dar pentru mine nu e un inconvenient acest aspect pentru că revin oricum după demachiere cu alte produse pentru curățare.

Am lăsat pe final marea mea problemă cu acest produs: îmi provoacă ușoare usturimi. :( Nu-mi venea să cred că iar am problema asta cu un produs. Deci e clar cât de mofturoasă e pielea mea din jurul ochilor. Mă repet, sunt ușoare usturimi, nu mă apuc să-mi flutur mâinile în jurul ochilor din cauza lor (cum am pățit cu micelara Elmiplant) și senzația dispare rapid.

În concluzie, pe mine nu m-a impresionat dar nici nu regret că l-am încercat. O să-l folosesc în continuare până îl consum, dar cu siguranță nu îl voi recumpăra, probabil o să revin la iubitul meu Balea.


L-ați încercat? Cum vi s-a părut? Care e demachiantul vostru bifazic preferat?

11 comentarii

  1. Si mie imi provoaca usoare usturimi, dar doar cand imi intra in ochi. E mai uleios ca Balea, da.
    Ti-as sugera sa desfaci capacul, iar apoi sa agiti flaconul tinand degetul pe orificiu, e mai rapid asa, iar partile nu se mai separa ! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și când mi-a intrat în ochi m-au usturat, asta n-ar fi fost o mare problemă pentru că nu am obiceiul să bag demachiantul în ochi, dar faptul că ustură și pielea nu prea mă încântă. :(
      Îți mulțumesc mult pentru sugestie, dar nu prea m-aș risca să fac asta, la ce „talent” am sigur îmi scapă degetul și arunc cu produsul pe pereți. :))

      Ștergere
  2. Oh, imi pare rau ca nu a fost tocmai in regula pentru tine. Eu mi-am luat apa micelara Blanchette B, insa nu am inceput sa o folosesc, am zis ca mai intai sa termin micelara de la Avene ca mai am putin si vreau sa o termin. :) Iti multumesc pentru review, imi este de mare ajutor! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie! :( De apa micelară de la ei am citit mai mult păreri negative, dar sunt foarte curioasă cum ți va părea și ție. Te aștept cu o opinie despre ea!
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Nu am folosit niciodata bifazicul de la Blanchette B insa lotiunea micelara de la ei imi place foarte mult.Ce-i drept nici nu am incercat alta deci nu pot sa fac o comparatie,dar am ramas la ea pentru ca tenul meu se intelege foarte bine cu ea,nu ramane lipicios,ochii nu ma ustura si imi simt foarte curata pielea dupa ce o folosesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, eu am citit numai postări cu păreri negative despre loțiunea micelară de la ei, acum mă faci să-mi doresc să o încerc și eu. :D Sună bine, poate cândva o să-i acord și eu o șansă, momentan o am pe listă pe cea de la Garnier. :D
      Mulțumesc pentru părere!
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Apa micelara a lor nu mi-a priit, imi provoca tot o senzatie de usoara usturime si disconfort - asa cum spui tu despre bifazic! Imi pare rau ca ti-a provocat neplaceri! Cunosc si eu sentimentul acesta de a ma inversuna sa consum un produs, poate ar fi mai bine sa il folosesti pentru a curata pensulele! Depinde si in ce masura te supara, tu stii mai bine!

    Multumim pentru review!
    Te pupacesc, Miha Ella!

    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai citit astfel de păreri despre micelara lor, îmi pare rău că nici ție nu ți-a priit. :(
      Nu mă supără rău, este doar o foarte ușoară senzație de usturime care dispare imediat după ce am terminat cu demachierea ochiului cu el. Chiar nu e deloc puternică senzația și chiar au fost și dăți în care n-am simțit-o (poate și de la oboseală :)) ). Dacă mă supăra prea rău probabil o aruncam la gunoi că oricum la banii care i-am dat pe el nu mă durea mâna. :))
      Cu drag, Ilda!
      Pupicei :*

      Ștergere
  5. Eu m-am inteles foarte bine atat cu el at si cu micelara lor, dar nu am ten/ochi sensibil/i. :)

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că te-ai înțeles cu ele, mi-aș fi dorit să mi se potrivească și mie. :( Eu am zona din jurul ochilor sensibilă și probabil nu-i convine vreun iritant din compoziție. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  6. Eu nu l-am incercat si nici nu sunt curioasa. Demachiantul meu preferat e cel de la Garnier.

    RăspundețiȘtergere