Review: Pudra Illuskin The ONE

Chiar dacă s-a încheiat campania The ONE realizată prin intermediul celor de la Blogal Initiative, eu continui seria postărilor despre produsele din această gamă, pentru că am mai rămas datoare cu părerile mele despre câteva produse din cele primite. Printre ele se numără și pudra Illuskin despre care o să vă vorbesc azi:


Are o cantitate de 8 g, valabilitate 12 luni de la deschidere, un preț în jur de 35 lei și SPF 15! Un mare plus din partea mea pentru faptul că are și factor de protecție!

Mi-a plăcut ambalajul micuț al pudrei și am apreciat faptul că are o oglindă atașată și burețel pentru retuș. Deși pudra o aplic inițial cu o pensulă, atunci când vreau să retușez machiajul burețelul este ideal, pentru că nu car pensule după mine. Are un miros cam neplăcut, însă foarte discret, nu se simte la utilizare.

Când am citit că nuanța pe care am primit-o este medium, am fost încântată cu gândul că e exact cea care îmi trebuie mie. M-am speriat însă atunci când am deschis capacul și am văzut cât de albă e. Nu credeam că o s-o pot folosi, dar mare mi-a fost mirarea când am văzut că se adaptează foarte bine după nuanța fondului de ten, fără să-i schimbe deloc culoarea.

Este necesară o cantitate foarte mică de produs pentru a matifia întreg tenul și da, tenul rămâne mat după aplicare. Mie îmi place cum arată pe ten și apreciez foarte mult faptul că nu îl încarcă! Totuși, dacă este aplicată într-o cantitate mai mare (dar chiar nu e cazul) se observă existența ei pe ten. 

Cele care aveți un ten gras ca al meu știți cât de importantă e utilizarea unei pudre și cât de greu e să găsești una care să mențină departe luciul inestetic pentru cât mai mult timp. Eu cel puțin, cu greu mi-am găsit o pudră preferată (Creme Puff de la Max Factor), multe din cele încercate de mine neavând cine știe ce rezultate pe tenul meu. Ei bine, aceasta se încadrează undeva la mijloc la acest capitol. Ține departe luciul inestetic pentru mai mult timp (decât dacă n-aș folosi nicio pudră), însă nu face minuni în cazul meu, nu se compară cu preferata mea mai sus numită.

Țin să precizez că am folosit-o în combinație cu toate fondurile de ten pe care le dețin pentru a-mi da mai bine seama cum se comportă.

În concluzie, este o pudră bunicică, dar nu pot spune că m-a impresionat foarte tare, eu cu siguranță n-aș recumpăra-o pentru că am alta care îmi place mai mult. Probabil e mult mai potrivită pentru alte tipuri de ten.

Ați încercat-o? Cum vi s-a părut? Aveți o pudră preferată?


10 comentarii

  1. Am folosit Creme Puff mai demult, insa nu retin sa ma fi impresionat prea tare, acum chiar nu mai imi amintesc cum s-a comportat pe ten, adevarul e ca am incercat fff multe pudre de-a lungul timpului. Am o preferata, de le Pysicians Formula, o pudra minerala careia i-am facut review pe blog daca imi amintesc bine. O am cumparata deja, dar astept sa o termin pe aceasta de le Oriflame si o alta PF pe care o am desfacuta in prezent.
    Pudra asta Illuskin este ok pe tenul meu, dar e cam scumpa pentru doar 8 grame, acum realizez...
    Foarte buna mi s-a parut si cea de la Elf studio, cea cu ambalaj negru. Am cumparat-o de 4 sau 5 ori pana acum, mereu cand era la reducere si am dat pe ea sub 20 de lei de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am întâlnit până acum o pudră care să-mi țină sebumul sub control mai mult decât Creme Puff.
      De la Pysicians Formula n-am încercat niciun produs dar chiar sunt curioase de ele! :D Da, și mie mi se pare cam scumpă raportat la cantitate, dar și la calitate în opinia mea.
      Uite că de la elf n-am încercat pudre, m-ai făcut curioasă! Eu cu bronzerele de la elf mă înțeleg foarte bine, sper să le dedic o postare cât de curând!
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Eu nu am o pudra preferata, insa pe lista de dorinte o am si eu pe cea de la Max Factor-Creme Puff . <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă o încerci, te aștept cu impresiile tale despre ea! Eu zic că îți va fi pe plac!
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Mie imi place cum o simt pe ten si ca nu se strange. Doar ca nu o folosesc zi de zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi place din punctul ăsta de vedere... chiar n-am ce să-i reproșez. Problema e că nu-mi ține sub control excesul de sebum pentru prea mult timp... și până la urmă pentru asta folosesc pudra. :)

      Ștergere
  4. Eu nu am o pudra preferata, uneori mi se usuca tenul excesiv de la ele. Pe aceasta nu am incercat-o inca, e in asteptare;)
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți usucă tenul dacă le aplici peste fondul de ten? Asta chiar n-am pățit-o de la nicio pudră, nici măcar pe zona sensibilă din jurul ochilor. :D

      Ștergere
  5. si eu o sa fac review-urile cu mult timp dupa ce s-a incheiat campania. eu am nevoie de ceva timp sa-mi dau seama daca produsele mi se potrivesc ori ba :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de regulă îmi dau seama rapid dacă un produs mi se potrivește sau nu... dar mai sunt și excepții. De exemplu cu fondul de ten nu prea m-am înțeles și am vrut să-i mai dau niște șanse, însă în cele din urmă voi avea aceeași părere cu cea de la început. :D

      Ștergere