Review: Volume Blast Mascara The ONE

De când am primit pachetul cu produsele The ONE, rimelul despre care vă voi vorbi azi a fost prezent în machiajele mele în fiecare zi! Am vrut să vă vorbesc despre el cât mai repede, de aceea trebuia testat intens în toate situațiile posibile și analizat pe toate părțile. Nu mă mai lungesc cu introducerile, trecem rapid la subiect - Volume Blast Mascara The ONE:


Are 8 ml, valabilitate 6 luni de la deschidere și un preț decent, sub 20 lei. 

Ambalajul drăguț și elegant mi-a plăcut din prima clipă, însă la vederea periuței am exclamat mirată „asta-i tot?”. Îmi imaginam periuța ceva mai mare, nu mă așteptam să fie așa firavă și într-o primă instanță nu i-am acordat nicio șansă de „reușită”, însă după ce am pus-o la treabă mi-am schimbat complet părerea! Chiar a ajuns să-mi placă foarte mult minuscula periuță!


Îmi place foarte mult că oferă un efect natural genelor, fără să le lipească și fără să le încarce! În aceeași măsură am apreciat negrul destul de intens și faptul că alungește genele, însă la capitolul volum parcă aș avea nevoie de puțin mai mult. Mă repet totuși, eu am niște gene foarte firave, de aceea sunt atât de pretențioasă și tot din același motiv puține rimeluri au reușit să ofere un volum „wow” genelor mele. Vă las cu un swach cu rimelul aplicat în două straturi:



Dacă veți citi și alte articole despre acest produs, veți vedea și efecte mai spectaculoase de atât, asta datorită genelor mai bogate și mai voluminoase ale fetelor, dar mă gândesc că mai sunteți câteva și ca mine, mai neînzestrate de la natură la acest capitol. :)) Oricum, efectul îmi place, pentru un machiaj natural de zi e foarte bun!

La capitolul rezistență nu am ce să-i reproșez, a rezistat excelent pe genele mele, chiar și în condiții mai puțin favorabile - cu excepția apei, că nu e totuși un rimel waterproof! În ciuda rezistenței bune, se demachiază repede și ușor!


În concluzie, mi-a plăcut și acest produs, chiar dacă nu la fel de mult ca altele din gama The ONE, însă este de luat în calcul - depinde acum și de nevoile voastre, dar și de așteptările pe care le aveți de la un astfel de produs. 

L-ați încercat? Cum vi se pare? Vă tentează?
Aștept cu interes opiniile voastre!


12 comentarii

  1. Un mascara voluminos, laudabil si..eficient. Nu l-am incercat, dar am citit pareri pozitive. Eu nu am genutele nici groase si nici,,,firave :D si sunt pretentioasa in privinta produselor de genul ca si tine. :) Nu am incercat foarte multe mascara la viata mea si nici foarte scumpe, singurul foarte eficient a fost unul de la Avon, daca mi-as readuce aminte cum se numea l-as recumpara cu drag.. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am încercat destul de multe, însă nici eu n-aș investi sume foarte mari în astfel de produse, sunt destule variante bune și chiar foarte bune la prețuri accesibile.
      Dacă îți amintești cândva să-mi spui și mie de el. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  2. La fel e si la mine, nu imi da volum dar alungeste, subliniaza frumos genele! :) Mi-am zis ca poate am eu gene pisicoase! :))
    Ai ochi atat de frumooosi, curati precum ai copiilor!!!
    Pupicei, Miha Ella!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu credeam că sunt singura căreia nu-i oferă un volum spectaculos. :)) Așa e, le definește frumos, totuși.
      Îți mulțumesc frumos, Ilduca! Că sunt frumoși mi se spune destul de des, dar că sunt curați ca ai capiilor nu prea! :D Să-i vezi când sunt obosită... roooși, de parcă am băut două zile și trei nopți. :))
      Pupici :*:*

      Ștergere
  3. Si eu am testat rimelul si sunt foarte multumita de el, imi place ca defineste genele si sunt multumita si de volum, iar daca imi doresc mai mult volum folosesc o periuta de la un alt rimel mai vechii sau o periuta de dinti si fard de ochi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ești mulțumită de el! Mai procedez și eu așa... folosesc periuța de la un alt rimel. :D

      Ștergere
  4. Sa stii ca genele tale arata foarte bine.. Mie-mi place foarte mult efectul sau. :)
    M-ai tentat. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, mă bucur mult! Și mie îmi place, iar în realitate se văd și mai frumos datorită negrului intens, însă după cum am spus... eu sunt super pretențioasă, caut rimelul perfect din toate punctele de vedere. :))
      Hihi, păi doar tu pe mine? :p
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Your eyes and lashes are so beautiful!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. e foarte bun, insa se demachiaza foarte greu...imi puteti spune cu ce il demachiati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu folosesc demachiant bifazic (Balea este preferatul meu, dar majoritatea sunt cam la fel de eficiente, depinde cum te înțelegi cu fiecare din mai multe puncte de vedere - spre ex. mie-mi provoacă usturimi unele din ele). Îți recomand să încerci unul, demachiază imediat machiajul ochilor, inclusiv cel rezistent la apă. Pe acest rimel îl înlătură din câteva mișcări delicate cu bifazicul. :D

      Ștergere