Produse favorite: Aprilie 2014

Ca la fiecare început de lună, a venit timpul să trag linia și să văd ce produse mi-au plăcut cel mai mult în luna ce tocmai s-a încheiat. Bineînțeles, excluzându-le pe cele care sunt iubiri vechi și au fost deja menționate în postările cu favorite precedente. De data aceasta m-am tot contrazis cu mine în privința anumitor produse, nu eram convinsă dacă sunt „demne” de pus în această postare. O să explic unde e cazul din ce motiv. Acestea au fost produsele mele favorite din luna aprilie:


Fond de ten Match Perfection de la Rimmel London - deși la primele utilizări nu m-a impresionat prea tare, după mai multe utilizări a început să-mi placă tot mai mult. Arată natural pe ten, uniformizează culoarea pielii și se adaptează la nuanța ei, rezistă bine, dar după cum spuneam și în review, având o acoperire foarte mică nu este potrivit nevoilor oricui.

Cremă contur ochi cu Q10 Cosmetic Plant - aici m-am contrazis cel mai rău cu mine pentru că eu m-am înțeles extrem de bine cu acest produs, dar pe de altă parte este foarte prost formulat, cu mulți iritanți în compoziție, iar asta îmi cam stă pe creier. Nu îl recomand cu ochii închiși, îl trec aici doar pentru că mie mi s-a potrivit foarte bine, dar țineți cont că altor fete le-a provocat neplăceri acest produs și dacă sunteți tentate să îl încercați luați în considerare și această neplăcută posibilitate.

Gel de duș Balea cu mandarină - îmi place la nebunie mirosul fresh și ușor dulceag al acestui gel de duș, care mai și persistă pe piele - nu mult, doar cât să-mi răsfețe simțurile olfactive încă puțin după ce am ieșit din baie. Îmi place de asemenea că este ușor cremos și face destul de multă spumă. L-am folosit intens luna trecută și probabil că luna viitoare îl veți vedea la consumatele lunii.

Gel de duș Dove - întotdeauna mi-au plăcut gelurile de duș de la Dove, pentru că sunt foarte cremoase și hidratează pielea, lucruri valabile și pentru acesta, iar mirosul e delicios, îmi vine să îl mănânc. Eu îl am în variantă mini de la o revistă, dar mi-a plăcut atât de mult încât foarte probabil îl voi cumpără și în variantă mare.

Tratament pentru unghii BNC - nu mă așteptam să aibă efecte asupra unghiilor mele firave, până la el doar cel de la Farmec a mai reușit să-mi întărească unghiile, dar a reușit și acesta să mă uimească. Este sub formă de ulei, trebuie lăsat să acționeze câteva minute, apoi se clătește cu apă. Eu îl las între 10-20 minute, în funcție de cât timp am. Unghiile mele sunt destul de tari (față de cum se prezintă ele de la natură) și nu se mai exfoliază. Eu zic că merită luat în calcul dacă aveți nevoie de așa ceva, mai ales că prețul său este foarte mic, doar de câțiva lei.

Tuș elf stardust - l-am luat doar pentru că mi s-a părut simpatic, nu mă așteptam să îl folosesc prea mult. Tușul este transparent și conține sclipici fin care arată foarte drăguț aplicat peste un alt tuș sau creion de ochi, îi dă puțină strălucire. :D Eu l-am mai folosit și singur când n-aveam timp să-mi fac vreun machiaj complex dar vroiam totuși puțin mai mult de rimel. Nu are foarte mult sclipici așa că se poate folosi și în machiajele de zi. Nici de acesta nu eram convinsă că-și merită locul pe podium (adică în această postare), pentru că nu e un produs fără de care n-aș putea trăi, dar ținând cont că l-am folosit destul de des, m-am gândit că merită și el trecut. :D


Cam atât despre preferatele mele din luna aprilie. Presimt că luna viitoare va fi o listă mult mai lungă pentru că am descoperit câteva produse faine la sfârșitul lunii aprilie, dar momentan sunt „în teste”, rămâne de văzut dacă prima impresie este una corectă.

Care au fost produsele voastre preferate de luna trecută? Avem vreun produs în comun?


10 comentarii

  1. am ochit si eu gelul de dus cu mandarine :).

    RăspundețiȘtergere
  2. la fel folosesc si eu tusul de la elf!! insa mie imi place mult mai mult Coffe decat stardust :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi. :D Pe acela nu îl am, doar pe acesta cu sclipici și pe cel negru, dar m-ai făcut curioasă, poate la următoare comandă o să-l includ și pe acela. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Abia astept sa soseasca si gelul meu de dus cu mandareineee!! <3 <3 azi cred ca merg la posta sa intreb de colet. :*
    Preferatele mele... hmm...folosite din ce ai tu acolo nu am folosit, inca, dar ca produs de la elf am kit-ul de sprancene, cu care ma inteleg foarte foarte bine, deci este unul din preferate, un tus d eochi d ela o trusa(nu mai stiu cum se numeste) si..fondul d eten de la Max Factor. Cam astea ar fi unele dintre preferate. :) Pupici si noapte buna! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aștept cu drag opiniile tale despre produse! :*
      Nu mă mai tenta cu kit-ul ăla de la Elf, că nu vreau să mai dau o altă comandă la ei prea curând. :)) Cred că va fi următorul pe care o să-l încerc, dar asta după ce mai consum din ce am.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Produse in comun nu avem. Preferatele mele de luna trecuta sunt: roll-on Jardin du Monde de la Yves Rocher, Balsamul de buze shiny de la Nivea, gelul de dus Jardin du Monde cu orez de la Yves Rocher,rujul-creion de la Oriflame si lotiunea de corp cu mango si papaya de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am și eu un balsam de buze preferat de la Nivea (dar a fost trecut la preferate mai de mult) și am avut mai de mult un ruj creion de la Oriflame care mi-a plăcut foarte mult. :D M-ai făcut curioasă în privința loțiunii de la Avon, nu cred că am încercat-o. :D

      Ștergere
  5. Hmm...suna bine gel de dus cu mandarine. Din pacate nu prea am acces la DM...insa ma aprovizionez cand ajung pe acolo :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te aștept cu o opinie dacă îl încerci. Mie mi se pare delicios mirosul și foarte potrivit pentru sezonul cald. :*

      Ștergere