My week in photos ( 5.05 - 11.05 )

Săptămâna asta a fost a fost săracă în poze, am fost prea obosită aproape în fiecare zi ca să mai surprind prea multe în imagini. Pe de altă parte am încercat să nu vă mai tot arăt aproape la fiecare zi câte ceva de mâncare sau dulciuri. Să trecem la poze...

Luni

Niște prăjituri din comerț pline de coloranți, dar foarte bune. :D

Marți
 
De parcă nu ne erau de ajuns toate serialele pe care le urmărim... ne-am apucat acum să vizualizăm și o emisiune mai veche, cu.... poker. :)) Cu cei mai buni jucători de poker, mai precis. Fain!

Miercuri

Mi-am reorganizat colecția de oje, de data asta în cutii. Nu mi-au încăput toate în aceasta (am mai înghesuit totuși în ea câteva mai subțirele - după ce am făcut poza).

Miercuri

O manichiură simplă făcută în grabă. Nu i-am mai dedicat o postare doar ei pentru că nici nu e ceva prea deosebit și nici nu aveam niște poze prea bune. Plus că ojele folosite cred că vi le-am mai arătat pe blog.

Joi

Miercuri noapte nu am putut să dorm deloc. Nici măcar o oră! Nu știu ce-am avut. Așa că vineri am fost frântă și când am ajuns lihnită acasă mi-am trântit niște ouă fierte cu niște condimente deasupra, de altceva n-aveam niciun chef. Apoi am adormit și am dormit ca un purceluș. :))

Vineri

Mani time again! Rezultatul îl puteți vedea aici.

Sâmbătă

Am ieșit la o terasă unde am petrecut mare parte din zi. Nu am mai pozat mâncărurile apetisante, vă las doar cu meniul. :))
Am fost apoi la o prietenă unde am descoperit o adevărată comoară! Muuuuuulte bijuterii frumoase! Avea vreo 6-7 cuiere pline ochi de coliere și un dulap imens plin de brățări, inele, cercei și alte câteva coliere. :)) Nu le-am pozat, însă m-a cadorisit cu un colier și o pereche de cercei pe care le vedeți în poză. Sunt bestiale, păcat că nu se văd prea bine. Colierul are multe-multe lanțuri foarte lungi (nu se văd în totalitate în poză) agățate de el, însă sunt detașabile și probabil o să-l port mai mult fără ele pentru că sunt extrem de grele. :D

Duminică

După ce am fost pe la ai mei am mers să facem un shopping cu chestii de-ale gurii :)) și m-am oprit și la standul cu oje de unde mi-am luat două Farmec: un top coat și mult lăudata lor ojă albă.
Mi-am reorganizat o parte din machiaje în paharele de Nutella. :)) Excelente sunt, ce mă bucur că le-am păstrat. O să mai cumpăr vreo două pentru pahare că mi-ar mai trebui. Am pus în ele: rimeluri, glossuri, creioane de ochi, concealere, tușuri, etc. 


Cam atât cu săptămâna mea. A voastră cum a fost? Mai relaxantă ca a mea?


8 comentarii

  1. A mea a fost obositoare..si acum sunt obosita, nu imi ajunge timpul mai deloc.. :)
    Prajituriel din prima poza arata tare bine, cred ca o sa-mi pun mana la ochi data viitoare cand o sa mai citesc ceva de dulce caci sunt o pofticioasaaaaa... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact așa a fost și a mea. :(
      Haha. :)) Așa sunt și eu! :)) :*

      Ștergere
  2. Si a mea a fost obositoare, enervanta, stresanta, cu mici pete de culoare si momente de respiro, dar sper ca saptamana asta va fi mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am inceput saptamana aceasta super obosita. Nu stiu ce am de abia imi tin ochii deschisi, dar de dormit nu imi vine sa dorm.:(
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off. :( De la schimbarea de vreme cred că ni se trage. :)) Eu săptămâna asta am început-o energică, însă tot mă urmărește starea de oboseală dar încerc să n-o bag în seamă. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  4. numai mie nu mi-a trecut prin cap sa pun niste condimente pe oua fierte??? must try!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai că ai fost tare. :)) Eu pun condimente cam pe orice când mă apucă. :D
      Trebuie să încerci! :*

      Ștergere