Week in photos #8








Săptămâna asta a trecut parcă prea repede, mult prea repede! A fost o săptămână destul de liniștită, m-am odihnit și relaxat mai mult ca de obicei. Fiindcă mi-a rămas gândul la revista Beau Monde încă de săptămâna trecută (sau mai bine zis... la cadourile de la aceasta), chiar de la începutul săptămânii mi-am achiziționat-o și nu regret deloc! Atât fardul cât și rujul îmi plac foarte mult, merită să o cumpărați dacă vă plac nuanțele naturale ale acestora. Tot la început de săptămână Dee mi-a făcut o teribilă poftă de bruschette făcute în casă. Nu mai făcusem niciodată până acum, am mâncat doar la restaurant și m-am gândit să fac o încercare (într-o variantă mai simplă și mai puțin estetică, dar eram presată de timp) și mi-au plăcut, poate mai încerc și alte combinații săptămâna viitoare!

Am văzut și săptămâna asta un film, de data asta unul care chiar mi-a plăcut: Let’s Be Cops ! Comedie și acțiune... a fost pe placul meu, am vizionat cu plăcere, am râs cu poftă! O nouă cană simpatică a fost adăugată la mica mea colecție - bufnița are o anumită semnificație, poveste destul de lungă, iar cănuța a fost primită de la o prietenă dragă (thx, Ade!). În poză puteți vedea și un preview la o manichiură făcută în grabă în toiul nopții, fiindcă mă plictisisem de manichiura de Halloween pe care am purtat-o două zile. O veți vedea mai bine într-o postare viitoare!

O plimbare de sâmbătă prin parc s-a sfârșit cu fugit la căldură în Pizza Hut unde am descoperit o nouă pizza foarte bună! Aveam în plan pentru ieri și o ședință foto (pe care de atâta timp o tot amân), dar n-am mai avut timp și să vă zic cinstit... nici dispoziția necesară. Azi am fost la vot, m-am relaxat, am făcut puțin shopping online (detalii săptămâna viitoare) și am savurat o plăcintă foarte bună făcută de mama mea. 


Cam atât cu săptămâna mea! A voastră cum a fost? Ați fost la vot?

12 comentarii

  1. Am avut o saptamana obositoare, am gatit de mi-au sarit capacele, cu toate astea nu am avut timp sa fac ceva dulce, am cumparat un checulet, niste Raffaello si am primit cadou o ciocolata belgiana cumparata din Bulgaria, este giganta, are 500 de grame. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că ai avut o săptămână obositoare, îți doresc ca aceasta să fie mai liniștită!
      Ce bine sună acea ciocolată gigantică! :))

      Ștergere
  2. Vai si tu ma omori cu pizza, toata lumea din jurul meu a mancat pizza zilele acestea si m-a facut sa suspin dupa o feliuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Iar eu am mai mâncat și în cursul săptămânii una, dar m-am gândit să nu pun totuși poze cu mai multe. :)) Hai că o felie nu omoară pe nimeni! :*

      Ștergere
  3. pizzzzzzzzzza!

    si produsele noastre essence :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, pizza a luat ochii tuturor. :))
      Daa, produsele noastre minunate!! :))

      Ștergere
  4. pizaaaaaa si let's be cops :D:D <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce saptamana "delicioasa" ai avut. :3 Eu am dat multe teste dar in weekend am iesit cu prietenii si in rest mi-am petrecut timpul cu familia. :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, așa e. :)) Înseamnă că ai avut o săptămână frumoasă, îți doresc ca și aceasta să fie la fel (cu mai puține teste, eventual :D) !

      Ștergere