Review: 2000 Calorie Max Factor


Nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Este cunoscut, încercat și lăudat de multe fete. Eu am ezitat să-l achiziționez, în ciuda tuturor laudelor auzite/citite, pentru că periuța lui nu mă atrăgea, nu e tocmai „genul meu”. Dar cum tot dădeam de atâtea păreri bune despre el și profitând de o ofertă, am zis că trebuie să încerc și eu „minunea”:


Nu mi-am schimbat părerea despre periuță, nu este cea mai potrivită pentru mine.


În general iubesc produsele de la Max Factor, vă vorbeam AICI despre iubitul meu fond de ten și AICI despre pudra mea preferată, ambele produse Max Factor. Nu pot spune că acest rimel este o dezamăgire, dar nici nu m-a surprins atât de mult cât mă așteptam.

La o primă utilizare am constat că periuța iese multe prea încărcată din tub și că îmi încarcă și lipește genele. Mi-am zis că nu e nimic deosebit, pățesc asta (și cred că nu sunt singura) cu multe rimeluri la primele utilizări. Și ce facem în situația asta? Eu am mereu în trusă o periuță curată de la un rimel mai vechi, pe care o trec prin gene după ce  aplic cele două straturi de rimel, pentru a lua surplusul. Așa am procedat și cu acest rimel și astfel am putut să-l utilizez, însă am fost nevoită să fac asta destul de mult timp, cam o lună, timp în care l-am folosit aproape zilnic. Nu cred că am mai pățit cu un alt produs similar acest lucru, de obicei e necesar doar la primele 4-5 utilizări. Nu e un mare efort să dai cu o alta periuță de 2-3 ori pe gene, așa că asta i-am trecut cu vederea. Acum îl pot folosi singur, nu mai încarcă și nu mai îmi lipește genele.

Oferă volum genelor, dar nu ceva spectaculos, am întâlnit rimeluri mai bune la acest capitol. Și ținând cont că pe el scrie clar „Dramatic volume”, te aștepți la un volum... dramatic !?! Ceea ce clar nu e cazul, cel puțin nu pe genele mele. Nu este un negru foarte intens, e... normal, să zicem. Cam așa arată pe genele mele, în două straturi:


Țin totuși să precizez că nu am niște gene foarte lungi și sunt foaaaarte deschise la culoare, aproape insesizabile fără rimel :)), dar mă repet.. am întâlnit și rimeluri care mi-au oferit un efect mai wow.

Rezistă foarte bine! Nu se scurge, nu se fărâmițează, nu se transferă. Eu am ochii sensibil și de multe ori îmi lăcrimează, mai ales iarna. Mi-a rezistat foarte bine chiar și atunci când lăcrimam destul de puternic. Din acest punct de vedere, de la mine are notă maximă!

Deși rezistă foarte bine pe gene, se demachiază la fel de repede, ceea ce nu poate decât să ne bucure, nu? Nu mi-a creat nici probleme ca usturimi, mâncărimi, etc. Are un preț decent, undeva în jur de 20 de lei, depinde de unde îl achiziționăm.


În concluzie, este un produs bunicel, dar nu mi s-a părut atât de spectaculos pe cât l-am văzut prezentat prin alte părți. Desigur, contează foarte mult ce așteptări avem de la un astfel de produs. Eu îl recomand pentru cineva care vrea un aspect mai natural cu un efect de volum decent și o rezistență foarte bună sau, pe de altă parte, cuiva cu niște gene naturale spectaculoase care caută doar rezistență și în rest nu are mari pretenții. 

8 comentarii

  1. Am avut si eu rimelul, in mai multe randuri chiar, fiindca am fost foarte multumita de el:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut. Și mie îmi place per total, dar aveam așteptări mai mari de la el. :)
      Pupici

      Ștergere
  2. Eu am varianta waterproof si imi place. Acum s-a cam uscat si nu prea mai face fata.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu știam că există și variantă waterproof, să-mi fie rușine. :D Poate îl încerc cândva și pe acela. Thx!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. frumoase gene,cred ca o sa'l cumpar si eu:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Sper să-ți placă dacă te hotărăști să-l încerci. :)
      Pupici :*

      Ștergere