Top 5 produse favorite Balea

De mult timp aveam în plan să pornesc această rubrică, cu topuri de produse de la diverse brand-uri. Am decis să încep cu Balea, dar cu siguranță vor mai urma și altele și chiar aștept să-mi spuneți de la care brand ați vrea cel mai mult să vedeți un astfel de top. Știu că, din păcate, multe dintre voi nu aveți acces la produsele Balea din cauză că nu aveți DM în oraș, dar poate veți avea cândva ocazia să faceți o vizită acestui magazin într-un alt oraș.

1. Exfoliant de corp cu măr și scorțișoară - din păcate acesta a făcut parte dintr-o ediție limitată de iarnă, iar acum nu cred că mai este disponibil în magazine (eu nu l-am văzut), dar am înțeles că toate produsele de acest tip de la ei sunt foarte bune, doar aroma fiind diferită. Am povestit în detaliu de ce îmi place atât de mult în postarea de aici!



2. Apă micelară Ultra Sensitive - este cea mai recentă descoperire de la ei, dar își merită din plin locul în acest articol! Este bine formulată, recipientul e practic, este foarte eficientă și foarte ieftină (doar vreo 12 lei)! Mie mi se pare cam la fel de bună ca loțiunea micelară Garnie, diferențe dintre ele fiind foaaarte mici. Merită să-i dați o șansă, va urma și un review!



3. Spumante de baie Creme bad - costă doar 10 lei pentru 750 ml, fac o spumă fină care persistă mult timp în cadă, miros foarte bine și cumva reușesc să lase pielea foarte plăcută la atingere atunci când ies din baie (poate e mult spus că o hidratează, dar cumva lasă o senzație mai plăcută la atingere decât dacă n-aș folosi acest spumant). Singurul mic inconvenient e că aroma lor nu persistă pentru foarte mult timp, dar totuși încântă simțurile olfactive pentru cel puțin vreo 15 minute.



4. Demachiantul bifazic - a fost favoritul meu pentru multă vreme, am recumpărat nenumărate recipiente și ar fi fost nedrept din partea mea să nu-l menționez. Chiar dacă între timp mi-am găsit alt favorit, acesta rămâne pe locul doi și probabil cândva o să mă mai întorc la el. Am scris mai multe despre el aici.



5. Balsam de păr pentru volum - mi-a plăcut foarte mult, pentru prețul de 10 lei pe care îl are e chiar extrem de bun, chiar dacă nu oferă volumul pe care îl promite (dar să fim realiste, niciun balsam de păr nu poate să ofere volum ca în reclame). Am scris și despre acesta mai multe în postarea de aici.


Cam atât pentru azi, deși ar mai fi multe produse Balea care mi-au plăcut (majoritatea produselor sunt foarte bune pentru prețul lor), însă m-am limitat la cele care m-au impresionat cel mai mult. Sunt foarte bune și cremele lor de mâini, loțiunile de corp, gelurile de duș, săpunurile lichide și nici măștile de față nu sunt rele. Iar lista poate continua, desigur!

Ați încercat vreunul din produsele menționate de mine? Cum vi s-a părut? Care sunt produsele voastre favorite de la Balea?

30 de comentarii

  1. Apa de fata o am si eu...insa sincer, nu mi se pare extraordinar de buna! Un balsam de par mai am, geluri de dus si balsam de buze...cred ca doar atat! :)
    Cum spuneam, nu am macar 5 produse preferate Balea pentru a face aceasta postare! Mai testam :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde și în ce scop ai folosit-o! Eu o folosesc de obicei pentru înlăturarea rezidurilor de machiaj, dar îmi place și direct pentru înlăturarea machiajului tenului. Pentru cel al ochilor nu am testat-o prea mult... încă.
      E timp, merită să dai o șansă mai multor produse de la ei, nu prea ai de pierdut... ținând cont de prețurilor lor.
      Pupici

      Ștergere
  2. Si eu sunt fan Balea,imi plac multe produse de la ei,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și ție-ți plac produsele lor!
      Pupici

      Ștergere
  3. Cand vad atat de multe fete care lauda produsele Balea ma enervez pentru ca nu avem DM in Suceava. :)) Cred ca am avut doar 2 produse de la ei. Cand am fost in Transilvania nu prea am avut timp de shopping dar cu siguranta vor fi si alte ocazii. :D :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău. :( Sper să ai ocazia în viitor să mai încerci din produsele lor. :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Nu am incercat multe produse de la ei, doar geluri de dus si plasturii pentru puncte negre BALEA care nu mi se par cine stie ce... :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plasturii nici mie nu mi s-au părut cine știe ce, sunt pe lista puținelor produse de la Balea care nu m-au impresionat. :D

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Bifazicul mi-a placut foarte mult iar acum imi doresc si micelara. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea. Din păcate pe unele dintre ele nu le mai ai... momentan. :D
      Mă bucur că și ție ți-a plăcut bifazicul și chiar merită luată în considerare și micelara.
      Pupici

      Ștergere
  6. Din cele mentionate de tine am incercat doar demachiantul bifazic, insa la urmatoarea vizita in DM o sa imi cumpar si eu lotiunea micelara ca am tot auzit vorbe bune de ea.
    De la Balea imi place foarte mult gelul exfoliant de curatare cu acizi din fructe pe care l-am recumparat de cateva ori. Are particule exfoliante extrem de blande, lasa tenul curat si are un pret mic. E foarte bun in special pentru tenul gras.
    Imi plac la nebunie si gelurile lor de dus...nu am o aroma preferata, toate sunt deosebite si miros superb.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am convins, eu zic că dacă-ți place Garnier îți va plăcea și asta, nu sunt mari diferențe între ele.
      Am tot citit de bine despre acel exfoliant de la ei, dar am fost cam reticentă din cauza unei experiențe mai puțin plăcute cu un alt exfoliant de la ei. Dar o să-l țin minte, poate o să îl încerc pe cel menționat de tine după ce mai consum din ce am. :D
      Și mie mi-au plăcut mult și au o gamă destul de mare, cu arome care mai de care mai apetisante.
      Pupici

      Ștergere
  7. Nu am incercat multe produse Balea :(
    Pentru urmatoarea vizita in Dm ( nu am DM la mine in oras ) am o lista luunga ...
    Preferatele mele sunt gelurile de dus :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că n-ai DM în oraș și sper să bifezi întreaga listă la următoarea vizită într-unul. :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Ce furori a facut exfoliantul asta :)) (daca il gasesc prin vreun magazin ti-l cumpar :* )

    Eu tocmai am cumparat noua varianta de apa micelara de la Garnier (Pure Active) care-mi place la nebunie! (dar daca spui ca asta de la Balea e la fel de buna...o sa o incerc dupa ce termin sticla asta)
    Din cate am citit la tine pe blog...la foarte multe produse ne potrivim ...dar la demachiantul de ochi...nu. Niciun demachiant de la ei nu imi prieste- ma usutra si ma inrosesc.
    Imi place mult postarea asta - abia astept sa le vad si pe urmatoarele, cu alte brand-uri. Pupici >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, trebuie să-ți mulțumesc încă o dată pentru acest cadou inspirat. :D Ești o drăguță, îți mulțumesc mult! Dar chiar nu cred că mai există prin magazine, eu m-am uitat după el în două DM-uri diferite.
      Hmm, nu cumva e aia cu alcool? Să verifici lista de ingrediente. Am văzut-o și eu, dar dacă are alcool îi zic pas, rămân la cea roz. :D
      L-ai încercat pe acesta bifazic? Nu văd de ce ți-ar crea probleme, n-are niciun fel de iritant în compoziție, nici măcar parfum.
      Mă bucur foarte mult că îți place și deja o să pregătesc articolele viitoare de acest tip.
      Pupici

      Ștergere
  9. Imi plac produsele Balea, calitatea si pretul lor este foarte buna. Dintre cele enumerate de tine am incercat apa micelara si mi-a placut foarte mult. De mult nu am vizitat magazinele DM, dar acum vazand postarea ta, am mare chef sa o fac cat mai curand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel consider și eu, mă bucur că ești de aceeași părere! Ce mă bucur că ți-a plăcut micelara!
      Haha, și eu am încercat să-i evit în ultimul timp, fiindcă știu că e imposibil să ies cu mâna goală de acolo. :))
      Pupici

      Ștergere
  10. Eu am fost disperata ca nu am DM in oras muulta vreme. Dar stii ce am descoperit? Ca mi-am plans de mila fara rost, pentru ca dragul meu magazin era la 2 minute de mers de mall. Nu am testat prea multe produse Balea, daca stau bine sa ma gandesc, insa spumantele lor imi fac de mult timp cu ochiul, la fel si demachiantul bifazic. De gelurile lor de dus nu mai zic...
    Weekend insorit!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce tareee! :)) Mă bucur că, într-un final, l-ai descoperit! Merită să le acorzi o șansă, mai ales că sunt atât de ieftine. Chiar au un raport calitate/preț foarte bun, la majoritatea produselor. :D
      La fel și ție, draga mea!
      Pupici

      Ștergere
  11. Nu am incercat prea multe produse de la Balea, doar sapunuri lichide si vreo 2 geluri de dus. Am cautat si eu spumantele prin magazine, dar nu am dat de ele. Ma enerveaza ca stau paznicii si vanzatoarele de se uita si umbla dupa tine, ma simt ca la puscarie. De asta nu stau prea mult in magazinele DM :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În care magazin mergi, de obicei? Eu merg la cel din Unirii și n-am avut probleme cu paznicii, se uită după tine... dar nu insistent. Iar acolo spumantele sunt pe la raionul din fața unei vitrine cu parfumuri. .
      Pupici

      Ștergere
  12. numai pe primul l-am incercat :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să încerci măcar și spumantele, eu zic că o să-ți placă. :D

      Ștergere
  13. I ♥ Balea! Din cele selectate de tine, am incercat bifazicul, samponul si balsamul pentru volum. Nu am mai intrat in DM de ceva timp, de teama sa nu fac ravagii in portofel. Ultima oara am trimis-o pe mama mea, sa imi cumpere baza peel off Miss Sporty. :))))) Deci iti dai seama...
    In general, de la Balea imi cumpar geluri de dus si masca peeling pentru fata.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că nu sunt singura! Să știi că și eu îl evit cât pot și când intru încerc să ocolesc anumite raioane. :)) Oricum am cam exagerat iar cu shopping-ul în ultimul timp, e cazul să mai iau o pauză, să mai și consum din ele. :D
      Măștile peeling nu le-am încercat, dar o să le țin mine.
      Pupici

      Ștergere
  14. Imi place mult bifazic, ieftin si bun. si mi-ai adus aminte ca trebuie sa scriu neaparat despre exfoliantul acela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție îți place! Abia aștept să citesc și la tine despre el, al meu e aproape consumat. :(

      Ștergere
  15. Am scris si eu aici despre cateva preferate de la Balea: http://clarra-blog.com/rasfat-pentru-dus-de-la-balea/
    Demachiantul bifazic imi place si mie, iar despre gama Balea Med am auzit multe lucruri bune - am si eu pe wishlist lotiunea micelara si demachiantul.
    Din gama pentru par am cumparat o singura data un sampon pentru par vopsit, dar mi-a ingrasat rau parul si de atunci n-am mai fost tentata sa incerc si altceva.
    Am avut si un spumant de baie cu aroma de portocale si piersici - mirosea bine in sticla, dar cand il turnam in cada nu prea se mai mentinea aroma, asa ca nu am mai fost tentata sa-l cumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru link, o să arunc un ochi. :)
      Mă bucur că îți place demachiantul bifazic, iar gama Med chiar e foarte bună, am mai avut și un lapte demachiant din gama asta care mi-a plăcut mult.
      Șampoane nu cred că am avut de la ei, am avut doar un balsam de păr și mi-a plăcut, a fost ok pentru prețul pe care-l are.
      Din păcate mirosul spumantelor nu persistă foarte mult timp, dar mai diferă și de la aromă la alta.

      Ștergere