Week in photos #49 - din Grecia, insula Corfu

Postarea asta trebuia să apară de duminica trecută, dar sper că se primește și acum, o să consider că săptămâna trecută în cazul meu s-a terminat ieri, când m-am întors din vacanță, așa că pentru perioada asta am selectat câteva poze (din cele peste 1300, ups) pe care să vi le arăt azi. Pe scurt, a fost o vacanță foarte frumoasă, cu mai multe experiențe noi pe care n-o să le uit prea ușor. Nu o să mai comentez la fiecare poză în parte, așa cum fac de obicei, vă las doar să admirați o mică părticică din insula Corfu, acolo unde mi-am petrecut vacanța...












Pozele sunt amestecate din mai multe locuri pe care le-am văzut, sunt alese aproape random, însă mă bate gândul să vă mai scriu în niște postări viitoare mai multe impresii despre vacanță, unde desigur că v-aș arăta și mult mai multe poze. Ce spuneți, v-ar plăcea să fac astfel de postări? Credeți că v-ar fi util în vreun fel? Chiar mi-aș dori mult să aflu părerea voastră!

În altă ordine de idei, de mâine sper să-mi revin la ritmul meu obișnuit de postat pe blog, am o grămadă de subiecte pe care vreau să le abordez și o mulțime de produse despre care vreau neapărat să vă povestesc, printre care și câteva mici cumpărături din Grecia (credeați că acolo nu am făcut shopping de cosmetice sau ce?). Sper să reușesc să mă organizez suficient de bine ca să pot face asta, următoarea perioadă fiind destul de încărcată pentru mine.

Săptămâna voastră cum a fost, fete frumoase?

32 de comentarii

  1. Frumos!un colt de Rai,de relaxare si liniste:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e un loc frumos, dar pentru noi n-a fost chiar atât de multă relaxare, a fost o vacanță destul de activă. :D

      Ștergere
  2. Superb!!! Mie mi-ar placea sa scrii o postare despre ce ti-a placut si ce nu ti-a placut, la hotel, la zona in general. Ce recomanzi si ce nu. Cred ca ar fi utila o astfel de postare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu asta și îți mulțumesc pentru sugestie, o să țin cont! E destul de greu să cuprind într-o singură postare toate impresiile despre toate locurile văzute și toate activitățile, dar mă mai gândesc cum aș putea să fac. :D

      Ștergere
  3. Heyyyy bine ai revenit scumpa mea,ce poze frumoase ai facut,sa ne mai arati,pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, bine v-am regăsit! :D Cu siguranță o să vă mai arăt, văd că sunteți multe dintre voi interesate!
      Pupici

      Ștergere
  4. Bine ai revenit!
    Sunt superbe pozele, eu iubesc Grecia si sper sa mai am ocazia sa o vizitez, mi-as dori sa mai vad si alte insule. Evident ca te asteptam cu mai multe poze si povesti pe marginea subiectului vacanta in Corfu!
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine v-am regăsit, îmi era dor de colțișorul meu și de blogosferă, în general. :D
      Mulțumesc! Și eu îmi doresc să mai ajung în Grecia pe viitor, să văd descopăr și alte zone frumoase. Promit că o să mai fac postări pe subiectul ăsta, văd că e de interes!
      Pupici

      Ștergere
  5. Bine ai revenit!
    Asteptam cu drag mai multe impresii din frumoasa vacanta de care ai avut parte. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine v-am regăsit, draga mea!
      Sper să reușesc să mă organizez astfel încât să vă povestesc mai multe cât de curând! :*

      Ștergere
  6. Super frumos! sa ne povestesti mai multe despre ce dulciuri ai mancat :)) xox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Surprinzător, dar chiar n-am mâncat cine știe ce dulciuri. :)) Mi-a rămas în minte doar o înghețată foarte bună, dar pe aia n-am mâncat-o pe insulă.

      Ștergere
  7. Foarte frumos <3 Chiar as vrea sa aflu mai multe detalii :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu asta, sper să revin cât mai curând cu un nou articol! :D
      Pupici

      Ștergere
  8. Eu iubesc acest gen de postari si da, as mai vrea!
    Acum visez si eu la mare, la plaja, la relaxare... :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu asta!
      Au fost și din astea, dar atât am umblat dintr-o parte în alta în încercarea de a vizita cât mai multe locuri, încât ne-am întors mai obosiți decât am plecat. :)) Dar a meritat!
      Pupici

      Ștergere
  9. Da, da, da! Vreau sa scrii, stii f bine :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci uita-te cum se vede apa...cate culori poate avea! <3
    Genial! Mi-a placut maxim!!! Superb! Ma bucur ca v-ati simtit bine si..spune-mi...ce ai vizitat,ce ti-a placut si ce nu? Unde ati stat....etc Details! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E într-adevăr superbă apa, e o plăcere să stai s-o privești... de pe plajă, de pe barcă, de oriunde. :D
      O să revin cu mai multe detalii, probabil că pe mai multe articole, nu prea pot să cuprind într-unul singur totul. O să mă gândesc cum aș putea să le structurez mai bine!
      Pupici

      Ștergere
  11. Categoric, pune mâna pe treabă! Aşteptăm cu nerăbdare :)) ♥ Superbe pozele, foarte frumos în Corfu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdată sunt în stadiul în care mă gândesc cum să structurez pe vreo 3-4 articole, iar apoi promit că mă pun pe treabă. :))
      Mulțumesc, chiar e frumos per total!

      Ștergere
  12. ce frumos poate fi !!! desigur ca mie imi place sa pui poze de astea ...sa vad si eu unde sa ma mai duc in vacante !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur să aflu asta, o să revin cu și mai multe poze. :D

      Ștergere
  13. Minunat! Mi-am dorit sa ajung in Grecia insa nu s-a putut vara aceasta, ma bucur ca am "calatorit" prin pozele tale :) Si da, mi-ar placea o postare despre vacanta cu tot ce ti-a placut si ce nu, unde te-ai cazat si tot ce ai dori tu sa ne impartasesti! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, și eu mi-am dorit mult anul trecut și nu s-a putut, dar anul ăsta s-a concretizat, sper să se întâmple și în cazul tău la fel și anul viitor să ne împărtășești impresii din vacanța în Grecia!
      Mă bucur că ești interesată de mai multe detalii!
      Pupici

      Ștergere
  14. Si eu am fost in Grecia la Paralia Katerini si mi-a placut foarte mult. Am vizitat Meteora, Muntele Olimp, Salonicul, am fost la o seara greceasca si la un club de pe plaja, foarte misto.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu că ți-a plăcut! Prin Salonic am ajuns și noi, dar n-am avut timp să vizităm prea mult din el. La următoarea vacanță în Grecia vrem să ajungem neapărat și în Atena, dar apoi poate vom merge cândva și în Paralia, am citit/auzit multe păreri bune și prețurile știu că sunt mai rezonabile față de insule sau alte stațiuni.

      Ștergere