Tot ce-mi mai doresc acum | Wishlist

Am ajuns într-un punct în care lista mea de dorințe este foarte restrânsă, asta după ce am eliminat de pe ea o mulțime de mofturi de care mi-am dat seama că nu am absolut deloc nevoie sau chiar că de fapt sunt lucruri de care o să fiu încântată doar o scurtă perioadă, urmând apoi să las produsele respective uitate prin vreun colț sau vreun sertar. Realizez că am pur și simplu prea multe produse și chiar aș vrea ca o vreme să mă bucur mai mult de acestea, fiindcă nu-mi place să fac (prea mare) risipă. Mă refer în mod special la produsele de makeup, dar nu neapărat doar la ele.

Lucrul pe care mi-l doresc cel mai mult e să îmi creez un kit de pensule format doar din unele de calitate, care să-mi placă și pe care să le folosesc intens. Fără pensule care-mi sunt inutile și care stau doar de palmares sau pe care le folosesc doar pentru că n-am o opțiune mai bună - și încă mai am de înlocuit câteva astfel de pensule. Așa că pe lista mea actuală asta veți vedea cel mai mult: pensule!

Pensule Zoeva

Sursă foto

Mă obsedează pensulele astea, atât pentru că am citit multe lucruri bune despre ele, cât și pentru că sunt atââât de frumoase! Da, probabil că e doar un moft, dar unul care-l pot combina cu utilul - aș vrea să iau un set care să conțină cât mai multe pensule de care am nevoie și am zărit câteva astfel de seturi la ei.

Real Techniques Core Collection

Sursă foto

Nu are rost să mai spun că în prezent pensulele RT sunt favoritele mele, iar setul ăsta mi-l doresc foarte mult pentru două pensule din el (care nu se găsesc pentru a fi achiziționate separat), însă și celelalte două le văd deja potrivite pentru câte ceva, deci cred că le-aș folosi destul de intens pe toate. Încă mă mai gândesc dacă o să le achiziționez într-un viitor apropiat de pe iherb sau dacă mai am răbdare până la BF, ca să le iau de pe Makeup Shop.

Real Techniques Setting brush și Sculpting brush

Sursă foto

Acestea ar fi alte pensule pe care mi le mai doresc în mod special de la ei, deși dacă stau bine să mă gândesc sigur aș mai găsi alte câteva care mă tentează. Dar doar pe ele știu deja sigur că le vreau neapărat la colecția mea!

Inglot Duraline

Sursă foto

Mă obsedează produsul ăsta de multă vreme și mă scoate din sărite că dispare atât de repede de pe stoc. Însă încă mai sper că o să-l găsesc cândva pentru a-l achiziționa fiindcă mi-l doresc foarte mult din o grămadă de motive - pe scurt, pentru că e bun la multe, foarte multe!

Primer pleoape Too Faced

Sursă foto

Îmi doresc un primer de pleoape bun, foarte bun. De fapt nu doar că-mi doresc, chiar am nevoie. Aici însă e cu semnul întrebării fix acest primer, din două motive: am deja o mostră din el de la Ira și o să testez mai întâi ca să văd dacă îmi este potrivit, dacă e ceea ce-mi doresc și alt aspect ar fi că dacă reușesc curând să pun mâna pe Duraline, nu știu dacă o să mă mai intereseze și un alt primer, acela fiind bun și în scopul ăsta. 

Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 30

Sursă foto

Mi-au lăudat-o foarte multe fete ca fiind bună pentru un ten gras, iar după ce o să termin ce mai am din cremele cu SPF 50+, cel mai probabil o să trec la ea, pentru perioada iernii. 

Asta este tot ce-mi doresc foarte mult în prezent, în afară de alte câteva produse pe care le-am încercat din miniaturi și e posibil să le cumpăr full size și alte câteva produse pe care le am, îmi plac și le mai vreau și în alte nuanțe (la rujuri mă refer, în mod special). Desigur, o pasionată de cosmetice și makeup o să vrea mereu să testeze lucruri noi, dar nu strică să mai facem și câte o scurtă pauză de la shopping, din când în când, nu-i așa? 

Probabil mă rodea puțin vinovăția că am cumpărat cam multe pe perioada verii și de aici ideea aceste postări. Să văd acum cât mă ține până cedez la prima reducere sau tentație...

Voi ce aveți pe actualul wishlist? Ceva în comun cu mine? Dețineți/ați încercat deja ceva din ce am pe listă?

26 de comentarii

  1. I want Zoeva too... :(
    Sper sa reusesc curand sa am si eu colectia de pensule mult dorite. Shadow Insurance e awesome, iar duraline e si la mine pe lista
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred! Le bifăm noi cândva! :D
      Eu sunt destul de aproape de a o avea, după ce o să bifez tot ce mai am aici pe listă nu știu dacă o să-mi mai doresc altceva.
      Din păcate, pentru mine primerul nu e atât de awesome. :(
      Pupici

      Ștergere
  2. pensule vreau si eu...visez deocamdata:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigură că-ți vei îndeplini visul cândva. Îți doresc să se întâmple într-un viitor cât mai apropiat!

      Ștergere
  3. Spor la bifat!
    Si eu tot dupa Zoeva oftez... ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc!
      Te înțeleg perfect, văd că suntem multe în aceeași situație. :))
      Pupici

      Ștergere
  4. Setul Core Collection merita, sa stii! Eu il am din 2012, cred, si inca sunt foarte multumita, in special de Buffing Brush, pe carr o folosesc zilnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucură confirmarea ta! Buffing Brush e pensula pe care mi-o doresc cel mai mult din setul ăsta! :D

      Ștergere
  5. Pensulele cred ca merita investitia si iti doresc sa le bifezi pe toate! Eu una nu-mi doresc nimic acum in materie de cosmetice, am cateva pe drum (rujuri, fdt si un primer) mi-am propus cateva luni de cumintenie :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel cred și eu, sunt o investiție pe termen lung și o pensulă de calitate face destul de mari diferențe! Nici eu nu-mi doresc multe produse, sunt doar câteva. La fel mi-am propus și eu, să văd dacă-mi și iese. :))
      Te pup!

      Ștergere
  6. Draga mea eu urez sa le ai pe toate cat mai curand! Eu am in afara de o gramada de oje pe wishlistul meu, parfumuri si doua genti. Vine luna octombrie cand este ziua mea si cred ca voi bifa cate ceva de pe wishlist...adica sper :)) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Nu pot spune că mă grăbesc, unele chiar mai pot aștepta! :D
      Eh, am și eu multe oje, parfumuri, genți, pantofi și câte și mai câte. Dar am vrut să fac o listă cu ce-mi doresc neapărat, ce am nevoie.
      Așa-ți doresc, să bifezi totul de ziua ta!
      Te pup!

      Ștergere
  7. hai ca intr-adevar nu sunt multe! lista mea este enorma si contine multe parfumuri. pana acum m-am temperat, sper sa-mi reuseasca si pe viitor ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucură confirmarea că nu sunt multe! :))
      Eh, parfumurile sunt pe altă listă, dedicată doar lor! :))) Însă n-am în plan să bifezi nimic de pe ea prea curând, am realizat recent că am adunat o grămadă de parfumuri nici eu nu știu când, iar la mine se consumă destul de greu parfumurile, vreau să mă mai bucur de ceea ce am, poate și să mai consum din ele.

      Ștergere
  8. Eu n-am incercat nimic de pe lista ta si nici nu-mi mai doresc nimic in materie de make up momentan pentru ca abia m-am intors din Grecia si am buzunarele goale, dupa o vacanta mult asteptata. Mai am inca destule produse neconsumate si cred ca tot ce o sa-mi cumpar toamna asta va fi un fond de ten, probabil The One de la Oriflame care imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, și eu încerc să mai fac și niște mici economii. Ce am pe listă nu țin neapărat să bifez prea curând, cu unele chiar nu mă grăbesc deloc.

      Ștergere
  9. Si eu am urmarit sa cumpar Duraline muuulta vreme, dar pana la urma am dat de un alt produs de la Missha, i-am facut review de curand. Si cei de la MUFE si Makeup Revolution au produse care fac exact aceeasi smecherie ca si Duraline, doar ca difera pretul. Pensule de la Zoeva si eu imi doresc, am vazut ca sunt calitative si decat sa dai un ban pe prostii, mai bine strang si-mi iau ceva mai bun.
    Sper sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa le ai pe toate! Pup draga mea :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre Duraline am auzit/citit cele mai multe cuvinte de laudă, de aceea l-aș prefera pe el. :D O să intru totuși să citesc și despre Missha, m-ai făcut curioasă.
      La aceeași concluzie am ajuns și eu în privința pensulelor.
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție! Pupici! :*

      Ștergere
  10. Spor la bifat! Si eu imi doresc Duraline :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Zoeva....nu cred ca e cineva care sa nu le vrea! :D Am inteles ca setul pentru pensule de ochi - 8 sau 9 in set, ar fi 65 de euro...
    RT am si eu si sunt minunate!!!
    Spor la bifat!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, cu siguranță sunt dorite de multe fete! :D Nu, seturile de 12 pensule pentru ochi sunt la 65 euro. Iar luate „la bucată”, costă cam 7-8 euro una (tot la cele pentru ochi mă refer). Nu sunt tocmai ieftine, dar nici exorbitant de scumpe nu mi se par. Dacă se găseau la noi în magazine, îmi luam de mult 1-2 să văd și eu cum sunt, dar așa... :D
      Mulțumesc!
      Pupici

      Ștergere
    2. Pe mine Maria cand m-a machiat...a folosit pensule Zoeva...deci...n-am cuvinte! <3

      Ștergere
    3. Hehe, deci ai simțit pe propria piele cât sunt de minunate! :D Eu nici nu vreau să le văd că mai rău mă întărât și deocamdată vreau să mai aștept până să plasez o comandă.

      Ștergere