Produse favorite - August 2015

Abia în clipa asta conștientizez că oficial vara a trecut, probabil din cauza atmosferei de toamnă pe care am simțit-o azi încă de dimineață. Nu pot spune că mă bucur, dar nici tristă nu sunt, anul ăsta simt că m-am bucurat suficient de vară, anotimpul meu preferat. În plus, uitându-mă în urmă, realizez că în fiecare lună din vară am descoperit destul de multe produse faine și nici august n-a făcut excepție de la regulă.


Am și de data asta câte puțin din toate, dar din nou cele mai multe sunt produsele de makeup - nu că m-aș fi machiat prea mult în zilele caniculare, ba chiar m-am limitat dese ori la machiaje minimaliste, însă am intrat luna trecută în posesia câtorva produse care m-au cucerit total, multe fiind din categoria acelora în fața cărora am exclamat „wow” de mai multe ori, nu doar o dată. 


Fondul de ten Revlon Colorstay a mai fost prezent în viața mea în urmă cu niște ani, însă atunci nu m-a impresionat prea tare, ba chiar nu prea mi-a plăcut. Este foarte posibil să fi fost din cauză că am avut varianta pentru ten gras (acum am luat-o pe cea pentru ten normal), dar la fel de posibil e să fi fost din cauza tenului meu care nu era tocmai în cea mai bună condiție la vremea respectivă (încă nu eram atât de atentă la partea de skincare) și a lipsei unor pensule bune cu care să-l aplic. Important e că în prezent ador fondul ăsta de ten, foarte rar am mai folosit altceva în afară de el în luna august, m-am putut baza pe rezistența lui chiar și în cele mai călduroase zile! Va urma și un review, vă spun atunci mai multe. Later edit: Am uitat să precizez că eu l-am achiziționat de aici, unde e mai mereu la preț redus. Din păcate, în magazinele fizice de la noi nu cred că se mai găsește.

Două noi geluri pentru sprâncene au intrat în august în viața mea și ambele m-au cucerit imediat. Vorbesc despre NYX eyebrow gel, un produs absolut genial, extrem de puternic pigmentat și incredibil de rezistent (e cu adevărat waterproof, nu s-a clintit din loc de la apă, nici de la sebum, nici de la transpirație) și Inglot AMC brow liner gel, un produs cremos, ușor de aplicat, puternic pigmentat și suficient de rezistent pentru o zi normală (face față la sebum, însă nu la fel de bine și la apă). 

Analizând rațional și cât pot eu de obiectiv, trebuie să recunosc că cel de la NYX e totuși ceva mai bun și mai avantajos ca preț (cam același preț de aproximativ 55 lei, dar pentru o cantitate mult mai mare), însă și cel de la Inglot are avantajul că e mai ușor de aplicat, nu se usucă pe piele la fel de repede ca celălalt și totodată se demachiază mult mai repede. Poate o să fac vreodată un review comparativ între cele două produse, să-mi spuneți dacă sunteți interesate. Sunt oricum amândouă de luat serios în calcul!


Pentru colorat frumos buzele am tot făcut descoperiri interesante în ultimele luni, însă cele de luna asta sunt printre cele mai mișto:

Rujurile Catrice Ultimate Colour sunt mate, puternic pigmentate, au textură plăcută și, cel mai important, sunt incredibil de rezistente, printre cele mai rezistente pe care le dețin! Sunt foarte serios de luat în calcul, eu zic să nu le ratați dacă aveți ocazia să le achiziționați - eu le-am luat de aici cu 19,5 lei, nu știu dacă se găsesc și la standuri, n-am avut timp să verific. 

Essence lipliner au fost o altă surpriză foarte plăcută, nu mă așteptam să-mi placă chiar atât de mult, în ciuda faptului că le-am mai văzut lăudate de multe fete. Sunt foarte cremoase, foarte puternic pigmentate și neașteptat de rezistente! Ah, iar prețul e un chilipir, tot pe siteul de unde mi-am luat rujurile de mai sus costă vreo 7 lei, iar la standurile lor cred că vreo 10. Mie îmi place să le folosesc direct pe post de ruj, dar și ca bază pentru ruj, pentru a prelungi rezistența.


Despre șamponul cremă non-spumant Yves Rocher v-am scris aici de când a fost lansat, însă abia luna trecută am conștientizat cât de util poate să fie atunci când ești mereu pe fugă cu spălatul părului. Când îl folosesc pe el pot să sar liniștită peste balsamul de păr, îmi oferă suficientă hidratare, iar dacă acasă îmi place să-mi răsfăț părul, în vacanță chiar mi-a prins extrem de bine să pot sări peste pasul ăsta. Al meu e pe terminate, dar cu prima ocazie plănuiesc să-mi iau rezervă!

Untul de corp I love... Vanilla & almond aș zice în mod normal că e un produs ideal pentru sezonul rece, tocmai de aceea nici nu m-am atins de el până de curând, deși îl aveam de câteva luni prin casă, însă surpriza plăcută a fost faptul că lasă pe pielea un foarte fin și subtil sclipici, care arată tare frumos, mai ales pe o piele ușor bronzată. Nu e genul ăla care te face să arăți ca un clovn, e ceva de bun simț. În plus, predomină aroma de migdale, nu e deloc grețos și nici nu lasă peliculă grasă pe piele, ca multe alte unturi de corp. Îmi pare rău că mai am doar puțin din el, dar probabil că va mai ajunge pe la mine și o a doua oară.

Apa de toaletă L'Occitane Verveine e sus de tot în topul parfumurilor mele favorite pentru vară! Combinația dintre aroma limonadei și cea a lămâiței e delicioasă și foarte răcoritoare, l-am purtat cu plăcere în majoritatea zilelor extrem de călduroase. Fiind o apă de toaletă, rezistența pe piele e de vreo 4 ore, dar eu având varianta mini îl pot strecura rapid în geantă pentru reîmprospătare și nici nu se consumă prea repede fiindcă e suficient de puternic, nu trebuie să aplic prea mult. Vă recomand să vă băgați nasul în el cu prima ocazie, sunt șanse mari să vă cucerească și pe voi!


Spray-ul pentru curățat pensule Ebelin a devenit destul de popular prin blogosferă în ultima vreme și pe bună dreptate, e foarte eficient și deloc scump, parcă vreo 15 lei costă. Deși rămân la părerea că spălarea pensulelor e sfântă și cea mai bună și blândă metodă, e totuși bun de avut în casă un astfel de produs, pentru situațiile de urgență! 

Chiar dacă nu sunt produse, puteți vedea în poză și aproape toate noile mele pensule, pe care le-am muncit destul de mult de când le-am luat și care-mi plac foarte mult. Singura care lipsește e cea pentru eyeliner din setul Real Techniques Starter, asta fiindcă e singura pe care n-am folosit-o deloc, încă n-am avut timp să-i caut o întrebuințare pentru care să fie bună. V-am scris deja aici câteva prime impresii pentru fiecare pensulă.


Am lăsat pe final un trio Bioderma despre care plănuiesc să vă vorbesc mai multe într-un articol dedicat lor, fiind toate produse care-mi plac mult. Nu mai zic acum mai multe, vă povestesc atunci totul pentru fiecare. 

Cam astea ar fi cele mai mișto descoperiri din luna august, la care aș mai fi putut să adaug alte câteva, dar am restrâns cât am putut de mult lista. Sunt curioasă acum ce-mi va aduce prima lună de toamnă, planul meu e să mă bucur mai mult de ceea ce am deja, dar și așa e loc de făcut noi descoperiri, am destule produse pe care nu le-am folosit încă, stau cuminți și mă așteaptă.

Voi ce produse ați mai descoperit în august? Ați încercat ceva din lista mea? Vă tentează vreunul dintre produse?

30 de comentarii

  1. Cum sunt rujurile Catrice dpdv al hidratarii? Vreau un ruj nou pt toamna -imi plac nuantele si faptul ca e mat , dar ma tem ca imi va usca rau buzele... Ce parere ai? Oare e mai bun Color Riche de la L'oreal?
    Din favoritele tale vreau sa incerc fondul de ten , samponul YR si chestia de pensule din DM :)) Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea sunt hidratante, dar nici nu usucă rău buzele. Diferă oricum puțin de la o nuanță la alta, cel roz, nuanța On the pink side of life, este puțin mai cremos. Color Riche sunt mult mai hidratante, dar nu chiar la fel de rezistente - însă stau și ele foarte bine și la capitolul rezistență. Cele cremoase de la Inglot sunt de asemenea destul de rezistente și totuși hidrante, o altă opțiune sunt și rujurile creion de la Yves Rocher, foarte hidratante și super rezistente.
      Mă bucur că ai pe wishlist câteva dintre favoritele mele și sper să-ți placă dacă le vei încerca!
      Pupici

      Ștergere
    2. Merci pt raspuns :) O sa le am in vedere si pe cele de la Inglot si YR. Ceva ceva trebuie sa gasesc.

      Ștergere
    3. Cu drag, sper să-ți fie de folos! :D

      Ștergere
  2. Ce de bunatati <3,am folosit si eu cate ceva de pe acolo,Solutia de curatat pensule,produse Bioderma,pup <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem un preferat comun, Revlonul care a fost o mega surpriza si care-mi place mult de tot si se pare ca e concept sa reziste, sa reziste, sa reziste :)) ca in reclama. Nu pot sa-l dau jos decat cu bifazic, ceea ce m-a socat putin :)) Acoperirea e 10/10.. Poate o idee daca era mai lichid era perfect, dar oricum nu e un minus atat de mare. Eu il am pe cel pt ten gras.
    O sa revin si eu la Bioderma in viitorul apropiat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu că și ție îți place fondul de ten! Este într-adevăr foarte rezistent, inclusiv acesta pentru ten normal - care e mai lichid și nu e neapărat necesar demachiantul bifazic, chiar dacă nici foarte ușor de demachiat nu e.
      Eu mi-am cam umplut casa de produsele lor în ultima vreme. :))

      Ștergere
  4. Multe produse calitative. Din cele selectate, am incercat gelul pentru sprancene Nyx si produsele Bioderma. Sunt curioasa de spray-ul pentru curatarea pensulelor. Pana acum am preferat doar metoda clasica. :D
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt, Mădă! Nici nu știu de care sunt mai încântată. :)) Mă bucur dacă avem și niște favorite în comun!
      E bun și foarte util spray-ul, cred că și pentru mine e primul produs de tipul ăsta pe care-l încerc.
      Pupici

      Ștergere
  5. Si mie imi plac lip liner-ele de la essence si abia astept sa incerc brow gel-ul Nyx <3 xox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți plac, iar pe gelul pentru sprâncene să pui cât mai repede mâna, sigur o să-ți placă! :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Ma bucur ca iti place solutia de curatat pensule! Creioanele de buze Essence - cred ca vreau si eu...mai multe! :)))
    Dar unde mai pot fi gasite acestea? Prin magazine le-ai vazut undeva? Eu vreau sa le si testez nuantele, caci nu stiu ce vreau! :D
    Cat despre Revlon ColorStay...nu l-am mai folosit de mai bine de jumatate de an...uneori in combinatii cu celelalte, dar singur...nu-mi aduc aminte cand. Dar probabil urmeaza in perioada imediat urmatoare sa ne intalnim! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi ar trebui să fie la orice stand cu produse Essence. Nu le-am căutat în mod special în ultima vreme, dar îmi amintesc că le-am văzut în trecut.
      Cum de ai reușit să-l abandonezi pentru atât de mult timp? :D Mie în ritmul ăsta o să-mi expire toate celelalte fonduri de ten. :)) Dar probabil că n-o să mai dureze mult până o să mai vreau puțină diversitate.
      Pupici

      Ștergere
  7. Vreau gelul de la NYX, toate pnesulele și rujurile Catrice care nu se găsesc aici. Cer prea mult? :))
    Mă ispitești cu fondul de ten care nu e special destinat tenului gras... eu mereu l-am luat pe acela, și acum că mi s-a terminat, chiar nu știu dacă să încerc și eu varianta ta. Aici e și mai scump decât în România, deci trebuie să aleg cu grijă. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, chiar nu ceri prea mult! :)) Ce păcat că n-aveți Catrice acolo, au o grămadă de produse faine. :(
      Îmi e greu să-mi dau cu părerea în comparație cu celălalt, fiindcă le-am avut pe amândouă la o distanță prea mare de timp, dar la ăsta-mi place mai mult că e mai lichid și pot obține un aspect mult mai natural cu el, pe când la capitolul rezistență nu mi se pare că există diferențe prea mari.

      Ștergere
  8. Da, da, da pentru gelul NYX. E pur si simplu genial.
    Zilele trecute am descoperit si eu mini variantele I love si mi se par mai consistente decat ariantele full size. Hmm... Imi plac.
    Pupici si sa le folosesti cu placere in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ești de aceeași părere!
      Mie unturile astea de corp mi se par cele mai faine produse de la ei! Gelurile de duș și loțiunile de corp sunt și ele ok, dar nu se evidențiază cu ceva prea tare.
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  9. N-am incercat inca produsele Catrice si am observat ca standul lor din Kaufland nu mai exista :( un unt de corp de la I love cosmetics imi doresc,intrucat am avut doar un gel de dus care nu m.a convins

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când ai ocazia să nu le ratezi, au multe produse foarte faine, iar prețurile sunt destul de mici.
      Nu știu dacă sunt la fel de minunate toate unturile lor de corp, dar ăsta pe care-l am eu merită încercat! Gelurile lor de duș chiar nu sunt cine știe ceva. :D

      Ștergere
  10. De unde ai achizitionat fdt Revlon? Il caut in magazine fizice in Bucuresti, dar nicio sansa... Inca sper sa il gasesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram sigură că am precizat, acum văd că am uitat. Este luat de pe 1001 cosmetice, am lăsat link către site în articol, la rujurile Catrice. Fac un update acum să pun și direct către fondul de ten.
      Din păcate în magazinele fizice nu se mai găsește, din câte știu eu.

      Ștergere
  11. Nu pot sa cred ca am uitat sa iau creioanele de buze de la Essence cand am dat comanda pe 1001... Cred ca dau azi o alta comanda si le adaug. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu când am dat ultima oară comandă pe 1001 nu le mai aveau pe stoc. :( Muream de ciudă, că plănuiam să mai cumpăr câteva nuanțe. Sper să fie data viitoare și-ți urez succes și ție, să le găsești și să nu mai uiți de ele! :D

      Ștergere
  12. Doar micelara si gelul spumant de la Bioderma le avem in comun. Imi place gelul atat de mult incat dupa ce am terminat varianta mica cum ai tu, mi-am luat sticla mare cu pompita la 1 L! De 1 an de zile ma chinui sa o termin si am mai mult de jumatate din produs :)))) dar nu e problema, nu expira asa de repede

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem ceva în comun! :D La fel mă bate gândul să fac și eu, dar mă cam sperie sticla aia imensă, pare interminabilă. :)) Acum m-ai speriat tu și mai tare. :))

      Ștergere
  13. Creioanele de la Essence sunt si pe lista mea de mult timp, insa mai aman, adevarul e ca nu am nevoie de ele acum. M-ai tentat si cu untul de corp I love... Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să-ți placă atunci când te vei decide să le încerci! Și neapărat să le iei pe cele cu capac argintiu, mai sunt unele care au capacul în aceeași culoare cu creionul și se pare că e un lot diferit calitativ și nu în sensul bun. :(
      Te pup!

      Ștergere
  14. Eu am descoperit crema de maini Sabon, crema de fata Idealia de la Vichy si vreau neaparat sa-mi cumpar si eu samponul non spumant de la Yves Rocher.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai avut descoperiri interesante. :) E foarte mișto șamponul, sper să ți se potrivească și ție!

      Ștergere