Week in photos #53

Constat cu uimire că au mai rămas doar câteva zile din luna septembrie, nu știu când a trecut timpul atât de repede. Săptămâna asta a fost așa... nici prea-prea, dar nici foarte-foarte. Pe de-o parte am reușit să mă relaxez și odihnesc ceva mai mult și am avut parte de unele momente faine, dar pe de altă parte m-am simțit cam dezorganizată, nu am reușit să mă ocup chiar de tot ce-mi propusesem, dar încerc să recuperez săptămâna viitoare.


Ordine printre oje trebuie să fac în mod constant, nu suport să le văd amestecate fără logică și nici atât cu praf pe ele, iar de data asta chiar am amânat cam mult momentul, era o vraiște totală. Procesul în sine mă relaxează, dar de fiecare dată mă sperii când mă uit la final la ceas și văd cât timp am pierdut cu procedeul ăsta. :)) Să fie ăsta un semn că ar trebui să mai reduc numărul lor?


Că tot a venit vorba de oje, m-am bucur să văd că postarea care s-a bucurat de cea mai mare popularitate săptămâna asta a fost cea cu 10 oje pentru toamnă, mai ales că am muncit ceva la poze, lumina era extrem de proastă dar n-am vrut să mă dau bătută! Foarte aproape ca număr de vizualizări a fost și postarea despre pensule de aici, un alt articol la care am muncit destul de mult și care sper să fi fost util cât mai multor fete.


Băutura săptămânii a fost cu siguranță mustul, n-a fost zi în care să nu beau cel puțin o cană / un pahar! Mi se pare delicios, îl beau în loc de suc.


De la Avon mi-au sosit câteva noutăți cosmetice, dintre care n-am putut să mă abțin să nu păstrez și ceva pentru mine, chiar dacă am o grămadă de produse pentru păr pe care nu știu când o să apuc să le folosesc. Am păstrat balsamul pentru păr și i-am făcut deja o probă, mirosul demențial a fost cel care m-a determinat să-l duc rapid în baie. Ca efecte nu mi s-a părut cine știe ce, dar dacă-mi schimb impresia o să vă dau de știre!


Cineva și-a făcut de cap în părul meu și mi-a făcut un coc din împletitură. A ieșit foarte simpatic, dar eu am rămas uimită de dimensiunea lui... deși am un păr foarte lung, e atât de subțire firul încât pare că am o mână de păr. :))


În weekend am văzut filmul Pixels relativ recent apărut, care părea simpatic din ce am văzut în trailer. Într-adevăr, e o comedie simpatică, mie mi-a plăcut. 


Deși îmi plac foarte mult prăjiturile făcute în casă, eu în ultima vreme (destul de lungă) am fost o leneșă și n-am mai prăjiturit deloc, însă am noroc că sunt răsfățată. De data asta prietenul meu a făcut o invenție interesantă și chiar foarte bună (lui mereu îi ies chestiile astea inventate, iar mie niciodată, trebuie să urmez o rețetă destul de strictă ca să-mi iasă ceva).


Din aceeași serie de răsfățuri dulci face parte și prăjitura făcută de mama - este rețeta prăjiturii cu vișine, doar că de data asta a făcut-o cu prune. Foaaarte bună și în varianta asta!

Acum, că tot am adus iar vorba de prăjituri, trebuie să mă scuz că nici acum n-am reușit să iau rețeta prăjiturii cu cremă de zahăr ars pe care o mai tot arăt eu prin postările astea și pe care multe mi-ați cerut-o, însă nici mama și nici mătușa mea nu au rețeta efectiv notată, trebuie să le pun să mi-o noteze cu toate detaliile ca să o pot pasa mai departe către voi fără erori, ca să zic așa. :)) Sper să pun mâna pe ea până duminica viitoare!

Cam atât cu săptămâna asta, să vină următoarea! Mă așteaptă de data asta o nouă săptămână plină, iar faptul că vremea nu se anunță deloc prietenoasă nu prea mă bucură, dar încerc să mă mențin optimistă!

Săptămâna voastră cum a fost? Cum v-ați relaxat/distrat în weekend-ul ăsta mohorât? Ce planuri aveți pentru următoarea?

27 de comentarii

  1. mohorat? :(
    la mare a fost weekend de plaja, chiar imi pare rau ca doar m-am plimbat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puțin spus mohorât, cel puțin azi a fost foarte frig și a plouat aproape toată ziua. :(
      Mă faci să-mi doresc să dau o fugă la mare! :D

      Ștergere
  2. Mmmm, ce bine ca am lasat postarea pentru dimineata, parca stiam ca are ceva tentant la sfarsit! :))
    Must am baut si eu zilele acestea, imi place la nebunie.
    Sa ai o saptamana frumoasa si usoara! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai presimțit ceva, cred că încă miroseau prăjiturile. :))
      Chiar acum beau must, la ora asta. :)) Nu mă pot sătura, e atâât de bun!
      Mulțumesc, la fel îți doresc și ție! Pupici

      Ștergere
  3. Eu n-am baut vin in acest an. Hmm... Poftesc! :)
    Mama, mama cate oje. Arata bine, si mie-mi pac pozele cu oje. ;))
    De bunatati nu mai spun nimic. Ba da! Mi-e pofta de ceva dulce de la prima ora... Of... silueta meaaa! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, vin am tot băut. Must a fost prima oară pe anul ăsta. :D
      Sunt fată strângătoare, am adunat câteva. :))
      La prima oră nu e atât de rău, bine că n-ai văzut postarea când am publicat-o. :))
      Pupici

      Ștergere
  4. oje??? uau, cate sunt!!! uite ca n-ar strica sa ma uit si eu printre ale mele sa mai dau la o parte ce nu mai e bun. eu incerc sa mai tai din dulciuri, ca se vad excesele si nu prea-mi convine... n-am baut must anul asta si tare rau imi pare...sa vad pe unde gasesc, imi place la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-aș fi așteptat să găsesc mai multe îngroșate, întărite, dar am avut doar câteva de aruncat. Se țin bine, chiar și alea cele mai ieftine!
      La mine nu se pune nimic, din punctul ăsta de vedere sunt o fericită. Iar cum glicemia a ieșit ok la ultima tură de analize... profit cât mai pot! :))
      Eu am tot primit must, așa că am provizii, ți-aș da de la mine dacă am fi mai aproape. :D

      Ștergere
  5. Gramajoara aia de oje imi face sufletul sa cante!:)) Eu inca astept mustul, n-am avut de unde sa gust pana acum, dar saptamana viitoare merg finii la cules via si sper sa cotizeze si ei la pofta nasei!:)) N-am mai baut must de ceva ani si il ador! Dulciurile...my nemesis! Nu stiu cum o sa ma descurc ca inca mai am o gramada de tort de la ziua picei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, așa sunt și eu când văd grămada altor fete. :))) Trebuie să cotizeze la pofta nașei, nu se poate altfel! :))
      M-aș oferi ca ajutor la tortul ăla, mă „sacrificam” dacă eram mai pe aproape. :D

      Ștergere
  6. Ar trebui sa fac si eu o ordine intre oje, dar mie groaza pur si simplu pentru ca stiu cat de mult timp imi ia :(
    Mi s-a facut pofta de un must, abia astept ca socrii sa culeaga strugurii din gradina!
    Sa ai o saptamana frumoasa si nu mohorata, te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect, din cauza asta am tot amânat și eu momentul, că știam cât de durează, iar dacă mă apuc trebuie să duc treaba până la capăt, nu le pot lăsa înșirate prin toată casa.
      Deși n-a început prea bine, mă mențin optimistă că de mâine așa va fi! Săptămână frumoasă și ție!
      Te pup!

      Ștergere
  7. Mi-ai oprit si mie o bucata de prajitura? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. ce ma tentezi cu balsamul ala!

    nu-i nimic, noi asteptam reteta :))). mai devreme sau mai tarziu, tot e bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De păr? Hai că nu e chiar așa tentant. :))
      Mulțumesc, mulțumesc pentru înțelegere! Am prins-o pe mama numai cu treabă, iar din explicațiile date pe fugă eu am reținut... aproape nimic. :))

      Ștergere
  9. Ce de ojute! ♥ Mi-a placut selectia ta pentru toamna.
    Cocul arata foarte frumos si asa micut. Inca nu am baut must pe anul asta, asa ca mi-ai facut o poftaa. :D
    Am gatit des in ultima perioada si cel mai mult am facut prajiturica in genul celei pregatite de mama ta. Pe langa prune, eu am incercat si varianta cu smochine. O bunatate!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că ți-a plăcut selecția mea!
      Nu mă așteptam să stârnesc atâtea pofte cu mustul meu. :))
      Mmm, nu mă iei la tine acasă? :)) Nici de oje nu mă mai interesează dacă primesc prăjiturică în fiecare zi. :)) Foarte bună ideea cu smochinele, cred că e interesantă!
      Te pup!

      Ștergere
  10. Ojuteeee multeee,eu nu ma obosesc sa fac ordine in ele.....desi daca ma scoli la 4 dimi si-mi ceri o oja....o gasesc pe loc :)))..........ce de prajiiii buneeeee,ne omori incet :)))),te pup,ne vedem joi daaa???? <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu obosesc, chiar mă relaxează, doar că necesită timp, mult timp pe care de cele mai multe ori nu-l am. Știu cum e, și eu știu locul fiecăreia în orice moment din zi sau noapte. :))
      Daaa, în ultima vreme v-am tot arătat prăjituri, cred că în ritmul ăsta o să pierd din cititoare, poate mai sunt unele fete și la dietă, iar eu vin cu atâtea tentații. :))
      Of, nu sunt încă sigură. :( Vă anunț zilele astea, s-ar putea să merg mai devreme până la urmă. Nu știu cum să fac, că aș fi vrut să vă văd.

      Ștergere
  11. Wow... ce colectie impresionanta de oje! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu produse acelea avon :)) samponul nu mi se pare ca curata, balsamul e relativ ok dar tratamentul leave in bb e genial ma jur! am parul cret si imi e destul de greu sa stea, iar dupa ce ma samponez il folosesc ca balsam si nu mai clatesc. buclele imi stau superb si sunt super fine si matasoase! chiar iti recomand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place tratamentul respectiv, eu am însă destule desfăcute așa că am decis să-l dau pe acesta, însă poate cândva o să-l cumpăr. :D

      Ștergere
  13. Sunt câteva. :))
    Eu beau în fiecare an! Pe anul ăsta mi-am cam făcut pofta! :D

    RăspundețiȘtergere