Week in photos #52

Dacă în articolul de duminica trecută nu mă lăudam cu o săptămână prea bună, de data asta pot declara că am avut o săptămână excelentă, cu reușite și rezultate bune pe toate planurile, cu vești bune și multe momente faine. E drept că a fost și o săptămână foarte obositoare și stresantă, dar important e că a fost cu folos, ca să zic așa. Bun, haideți acum să vă arăt părțile mai interesante ale săptămânii...


Am început săptămâna cu energie, o stare bună și multe idei, printre care unele privind blogul meu drag. Una dintre acestea a fost articolul despre produsele de makeup low cost care mă bucur că a fost foarte vizualizat, apreciat de voi și considerat util! Dacă încă nu l-ați citit, aici îl găsiți. Restul de idei sunt în lucru sau... în proces de gândire. :))


Tot ca de început de săptămână, când am prins momentul luni, m-am oprit pentru scurt timp prin Cișmigiu pentru a petrece puțin timp în natură și liniște, doar eu cu gândurile mele (mbine... și puțin cu telefonul, aveam de răspuns la mail-uri). Mmm.. liniște ziceam? Uitasem că a început școala, deși de dimineață am tot văzut școlari de toate vârstele, așa că partea cu liniștea s-a spulberat, că era parcul „invadat” de elevi de toate vârstele care s-au regăsit după vacanță. Vă dați seama câte aveau de recuperat, de povestit! :)) A fost o parte bună în asta, totuși, mi-a trezit amintiri și m-am amuzat în sinea mea de discuțiile serioase pe care le purtau unii dintre ei. 


Dacă tot nu prea mai găsim filme „de oameni mari” care să ne impresioneze, am dat în mintea copiilor și am trecut la animații. Shrek ne-a înveselit serile săptămâna asta, am văzut toate părțile și mi s-a părut super fain. 


Îmi doream de ceva vreme să încerc produsele de skincare Herbelife, iar cu ajutorul Irei de la Kind of Ira am pus mâna pe câteva produse pentru testat. De gelul de curățare sunt cel mai mult curioasă, e lăudat de multe fete, așa că va fi primul supus testelor. 


Tot cu Ira am tot pus țara la cale săptămâna asta, pregătim ceva mai multe colaborări drăguțe (zicem noi), iar ieri am profitat de vremea bună și am ieșit și la niște poze. Nu vă dezvălui ce am mai pozat, așa că în imagine vă arăt doar manichiura pe care am pozat-o și deja publicat-o aici.


Pe seară am ieșit din nou, pentru a ne bucura de data asta de o scurtă plimbare prin parc (de mine și al meu drag iubit e vorba) și de spectacolul de la Casa Poporului, despre care sigur știți toate, cel puțin facebook-ul meu era plin de poze și video de acolo. :)) A fost frumos, îmi pare rău că nu am văzut tot, din cauză că s-a început mai devreme. 


Pentru azi am dat comandă la mama că poate își face timp să mă surprindă cu o prăjitură, fără prea multe pretenții - aveam poftă să mănânc ceva bun făcut în casă. Mi-a pregătit una din favoritele mele... prăjitura cu cremă de zahăr ars! Nici n-are rost să vă explic cât de delicioasă a fost!

Cam atât cu săptămâna asta! De la următoarea nu știu dacă am vreo așteptare, sper doar să reușesc să rezolv câteva lucruri destul de importante, iar în rest... poate să găsesc puțin mai mult timp pentru relaxare și odihnă.

Săptămâna voastră cum a fost? Ați profitat de vremea frumoasă din weekend?

24 de comentarii

  1. Doamne , cat de bine arata prajitura aceea <3 Si eu ador Shrek , cred ca va ramane unul dintre cele mai bune filme de animatie :) Rad cu pofta de fiecare data cand il revad:) Stiu cum este cu inceputul scolii, pe mine in schimb ma sperie de ce este la metrou dimineata , imi vine sa plang la imbulzeala care a inceput asa dintr-o data :) Ma bucur ca ai avut o saptamana frumoasa, te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot să vă arăt prin poze sau cuvinte și cât de bună a fost! :D
      Sunt de acord cu tine, e unul dintre cele mai faine filme animate și din cele văzute de mine (și nu sunt chiar puține).
      Știu cum e și la metrou dimineața și mă bucur că nu sunt nevoită să aleg varianta asta prea des. :))
      Te pup și eu!

      Ștergere
  2. Si eu am castigat un ser Herbalife la un concurs si sunt super curioasa cum sunt produsele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să le folosești cu plăcere! Uite că deși eram foarte curioasă cu privire la ele, încă n-am apucat să încerc nimic din kit. :))

      Ștergere
  3. Sa ai o saptamana cu la fel de multe reusite! Mie mi-ai facut pofta de prajitura... si cred ca aveam pe undeva o reteta de tort cu crema de zahar ars. Poate n-ar fi rau sa o caut! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Adina! La fel îți doresc și eu ție!
      Cred că am făcut poftă la cam multe fete. :)) Și eu trebuie neapărat să iau rețeta de la mama! :D

      Ștergere
  4. N-a fost o idee buna sa vad prajitura aia la aceasta ora, cred ca visez doar crema de zahar ars :)) Ma bucur ca ai avut o saptamana frumoasa si iti doresc sa fie si urmatoarea la fel de buna! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Trebuie să public mai devreme articolele astea, în special când am poze cu prăjituri. :))
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  5. Heyyyy pupicei,eu am avut o saptamana de vis in Venice <3,imi pare rau ca nu am iesit si eu sambata dar eram cam obosita.Praji e cam de belea,nu am mai facut demult,ma pui la treaba.Pup cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult să aflu că ai avut o săptămână frumoasă în vacanță, trebuie să trec și pe la tine să văd ce ai postat în ultimul articol, sper că ai muuulte poze din vacanță! :D
      Lasă că ne vedem când mergem la târg și atunci poate mai punem la cale o ieșire mai relaxantă, doar de stat la bârfă. :D
      Haha, să-mi păstrezi și mie o porție dacă faci! :))
      Pupicei!

      Ștergere
  6. Ce saptamana frumoasa! :)
    Si noua ne-a placut enorm Shrek. Este amuzant si...mi se pare potrivit pentru copiii mari. ;))
    Pupici si o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost, dacă fac abstracție de partea cu oboseala. :))
      Mă bucur și sunt de acord... e un film foarte bun și pentru copiii mari! :D
      O săptămână excelentă și ție! Pupici!

      Ștergere
  7. Saptamana mea a fost destul de dificila pentru ca nu m-am simtit bine si mi-am facut multe griji. Dar saptamana care e abia la inceput pare de bun augur asa ca o sa ma bucur de ea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca ai avut o saptamana plina de energie. Sa stii ca mie imi place foarte mult sa ma uit la animatii...poate si din cauza ca le vizionez impreuna cu fiica mea si ne distram de minune!
    Manichiura arat fantastic, se vede ca nu am avut timp si am pirdut postarea. Ma duc sa ma uit mai indeaproape :)) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, energia s-a mai dus pe parcurs, dar măcar au rămas entuziasmul și starea bună. :))
      Te cred, probabil că și mie or să-mi placă și mai mult atunci când o să le vizionez împreună cu copilul/copii. :D
      Hehe. Mulțumesc!
      Te pup!

      Ștergere
  9. mmmvaaai, cum e prajitura aia! ai pe undeva reteta? eu am facut sambata o banala prajitura cu mar, dar s-a bucurat de succes :).

    si eu ma uit la animatii, ma relaxeaza mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu, știu.. tocmai mi-am mâncat și porția luată la pachet. :)) Din păcate nu și acum mi-am amintit că m-au mai întrebat fetele de ea. Trebuie s-o iau și să revin cu detalii!
      Mmm.. ce bine ar merge și o prăjitură cu măr și neapărat cu scorțișoară! :D

      Mă bucur că nu sunt singura! :))

      Ștergere
    2. TREBUIE sa ne dai reteta :))).

      Ștergere
    3. Gata, s-a făcut, cât de curând vă dau rețeta! :)))

      Ștergere
  10. Ce unghii frumoase!!!! Imi plac! :)
    Oare ce mai puneti voi doua la cale??? :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc!
      Hehe, punem mai multe lucruri la cale, vor apărea treptat. :D
      Pupici

      Ștergere
  11. Si eu am foat la spectacolul de lumini de sambata, pacat ca nu ne-am vazut acolo! kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce drăguț și ce păcat că nu ne-am întâlnit. :( Nu știam, dar oricum nu cred că aveam șanse să ne găsim, nici cu Ira nu am reușit să mă mai revăd, știam că suntem amândouă acolo dar eram în capete diferite. :))

      Ștergere